💢اخباری که نباید به سادگی از کنار آنها گذشت...
بعد از تبرئه شدنِ چند وقتِ پیشِ جناب #زاکانی (بابت اتهاماتی که به اطرافیان رئیس جمهور زده بودند)، سایت #رجا_نیوز (بابت گزارشی که در آن دولت را متهم به پنهان کاری در سیاست خارجی کشور کرده بود)، #احمد_توکلی (که جناب نعمت زاده، وزیر وقت صنعت را ویژه خوار نامیده بود)، #حسن_عباسی (بابت نشر اکاذیب درباره دیدار جناب روحانی با نماینده رژیم صهیونیستی در سالها قبل) و #کریمی_قدوسی (راجع به موضوع تقلید صدای جناب روحانی از سوی حسین فریدون)، امروز نیز #هفته_نامه_۹دی از اتهام افترا به جناب روحانی در مورد تقلب و #سرقت_علمی ایشان تبرئه شده است؛ کاش اکنون که بنظر میرسد آقایان دولتی سعی دارند با حربه شکایت، منتقدین خودشان را تحت فشار قرار دهند، لااقل در مواردی که اینگونه رفع اتهام میشود و بنحوی صحت حرف مدعی ثابت میشود، مدعی العموم ورود کرده و این پرونده ها را پیگیری کند تا هم شاهد کمتر شدنِ تخلفات و حساب بردنِ مسئولین از #قانون باشیم و هم داستانِ "سنگ مفت، گنجشک مفت" پیش نیاید!!
✍️ #مهدی_قاسم_زاده
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
▪️ #توئیت سید محمود رضوی (تهیهکننده سینما) در مورد خوشخیالی ترامپ برای مذاکره با ایران و ارسال شماره تلفن!
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
❤️امام صادق عليه السلام:
🔺اذا صمت فليصم سمعك و بصرك و شعرك و جلدك.
🔺آنگاه كه روزه می گيريد بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه دار باشند (يعنى از گناهان پرهيز كند).
📕 الكافى ج 4 ص 87
🆔 @golchinseyasy
وزیر خارجه آمریکا:
🔹هدف ما جنگ با ایران نیست.
🔹ما نمیخواهیم محاسبات اشتباه داشته باشیم؛ هدف ما (ایجاد) تغییر در رفتار حاکمیت ایران است.
🔹قطعاً ما از تماس (از سوی ایران) استقبال میکنیم.
@golchinseyasy
🚩 مظفر: اصلاحطلبان درباره "شجریان" صحبت کردند/ نظر روحانی درباره مذاکره با آمریکا
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با تسنیم، درباره جزئیات جلسه شب گذشته ضیافت رئیسجمهور با فعالان سیاسی گفت:
🔹زمان جلسه طوری برنامهریزی شده بود که کمتر از یک ساعت فرصت برای صحبت مدعوین بود. طیف اصلاح طلب بیشتر مسئله حصر، شجریان و مذاکره با آمریکا را مطرح میکردند. برخی نیز بحث دولت سایه را مطرح میکردند و مدعی بودند در کارهای دولت دخالت میکنند.
🔹اصولگراها هم درباره مشکلات اقتصادی و نوسان نرخ ارز نکاتی را گفتند
🔹. بنده نیز درباره مشکلات اصلی کشور صحبت کردم و گفتم که مشکل امروز نه بحث شجریان و نامگذاری خیابان است نه اصلاحطلبی و اصولگرایی، بلکه مشکل این است احساس میشود کشور رها است و هرکس هرکاری دلش میخواهد انجام میدهد و قیمتگذاری میکند لذا باید برای این وضعیت کاری کرد.
🔹 همچنین تاکید کردم از هرگونه تصمیم تشنجآفرینی باید پرهیز کرد مانند قیمتگذاری بنزین که با این کارها و شرایط گرانی موجود، آستانه تحمل مردم سر میآید. همچنین مذاکره با آمریکا در شرایطی که چنگ و دندان نشان میدهد جز ذلت و خواری چیزی ندارد و بهیچوچه درست نیست.
🔹 آقای روحانی هم صحبتهایش این بود که شرایط الان سختتر از دوران جنگ است. در آن زمان مشکل فروش نفت و صادرات نبود اما الان شرایط فروش نفت و صادرات سخت شده است. همچنین انتظارات باید متناسب با اختیارات رئیسجمهور باشد و در حوزه فرهنگ، سیاست و بینالملل بسیار چیزها در اختیار رئیسجمهور نیست.
🔹 روحانی درباره مذاکره با آمریکا هم گفت در این شرایط با مذاکره موافق نیستم و به صلاح کشور نیست
گلچین سیاسی
@golchinseyasy
⭕️ جای خالی برخی مراجع تقلید در ویژهبرنامه ماه رمضان در رسانه ملی
➖ همه ساله در ماه مبارک رمضان، برنامههای تولیدی از آیات عظام مکارمشیرازی، نوریهمدانی و سبحانی هر شب از شبکههای مختلف سیما پخش میشد؛ اما امسال رسانه ملی از حضور این سه مرجع تقلید در ماه مبارک رمضان محروم شد.
▫️البته چند سالی است که حضرت آیتالله نوری همدانی نقدهای زیادی به رسانه ملی داشتند که متأسفانه این نقدها مورد توجه مسئولان صداوسیما قرار نگرفت، به همین دلیل ایشان با ضبط و پخش برنامههای خود در چند سال گذشته مخالفت کردند؛
اما امسال حضرت آیتالله مکارم شیرازی وحضرت آیتالله سبحانی نیز نقدهای جدی به رسانه ملی داشتند که یکی از این موارد پخش برنامههای بختآزمایی است.
▫️چند روزی است که در شبکههای اجتماعی شایعه شده که به دلیل انتقادهای تند حضرت آیتالله مکارم شیرازی، این مرجع تقلید امسال از شبکه سه سیما حذف شد؛ این در حالی است که چنین موضوعی واقعیت ندارد و دفتر این مرجع تقلید اعلام کرد:حضرت آیتالله مکارم شیرازی امسال به دلیل اشتغالات زیاد حوزوی، علیرغم اصرار مسئولان صداوسیما، متأسفانه آمادگی برای ضبط برنامه نداشتند.
▫️همچنین در برخی رسانهها شایعه شده که حضرت آیتالله مکارم شیرازی از شبکه سه سیما به شبکه قرآن کوچ کرده است که این خبر هم تائید نمیشود، زیرا امسال این مرجع تقلید هیچگونه ضبط برنامه رسانهای نداشته و برنامهای که در حال حاضر از شبکه قرآن پخش میشود، بازپخش برنامههای قبلی رسانه ملی است.
▫️هر سال در ماه رمضان سخنان حضرت آیتالله مکارم شیرازی، هر شب پیش از پخش سریال شبکه سوم سیما، رهنمودهای حضرت آیتالله سبحانی، هر شب پیش از سریال شبکه دوم سیما و همچنین بیانات حضرت آیتالله نوری همدانی در سحرگاه ماه مبارک رمضان از رسانه ملی پخش میشد.
▫️سخنان آیت الله العظمی جوادی آملی این شب ها از شبکه سوم پخش می شود و طبق اعلام قبلی صداوسیما، 96 درصد مخاطبان از پخش ویژهبرنامهها مراجع تقلید در ماه مبارک رمضان رضایت داشتند.
▫️امید است برای بهرهمندی عموم از مباحث مختلف دینی و تفسیرهای موضوعی مراجع تقلید، در ساعاتی که مخاطبان در حال و هوای روحانی و معنوی مناسبی قرار دارند شاهد برنامهریزی سازمان صداوسیما در این زمینه باشیم.
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
«حدادعادل» در دیدار رئیسجمهور:
🔹مساله اصلي مردم گراني و بيكاري است نه شنيدن يا نشنيدن آواز يك خواننده
🔹مردم از دولت مدیریت و جدیت می خواهند.
🔹در باب مذاکره با آمریکا ما مخالفیم و فقط به ذکر روایتی اکتفا می کنم و آن اینکه مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود.
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
📰 تیتر جالب روزنامه فرهیختگان
کاسبان ترس فروشی
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
▪️خداروشکر تحمل گرونیها توسط #مردم بالاخره نتیجه داد و 66 میلیارد رفت تو جیب #دولت! 😐
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
.
🔹سئوالات بی پاسخ بعد از انتشار تحقیق و تفحص از مقامات دوتابعیتی
♻️ چند سئوال درباره تابعيت دوم حسن روحانی
از جمله سئوالات و نکاتی که در خصوص بحث تابعیت دوم آقای حسن روحانی مطرح است، عبارتند از:
۱ . حسن روحانی در کتاب خاطرات خود تصریح می کند که از سال ۱۳۴۰ وقتی در حوزه علمیه قم بود، فامیلی خود را به صورت غیر رسمی از فریدون به «روحانی» تغییر داده اما در سال ۱۳۶۰ پس از ورود به مجلس شورای اسلامی، این تغییر فامیلی را به صورت رسمی در شناسنامه خود ثبت کرده است.
با این توضیحات قاعدتا پاسپورت قبلی ایرانی وی که به نام حسن فریدون بوده، باطل و پاسپورت جدید ایشان به نام حسن روحانی صادر شده است. اما در کمال تعجب، در روز مراسم اعطای مدرک تحصیلی در دانشگاه گلاسکوی اسكاتلند – که فیلم آن منتشر شده است – مجری مراسم، وی را با نام حسن فریدون خطاب می کند.
مدرک تحصیلی روحانی نیز از دانشگاه کلدونین گلاسگو اسکاتلند، به نام حسن فریدون صادر شده است! سئوال افکار عمومی این است که آیا وی پاسپورت دیگری - که قطعا نمی تواند پاسپورت دوم ایرانی باشد – به نام حسن فریدون دارد؟
۲ . بریتانیا از چهار کشور انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی تشکیل شده. لندن، مرکز انگلستان و همزمان پایتخت کل کشور پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند است. سه کشور دیگر هم دارای دولتهای محلی و پایتخت های مجزا هستند. اگر کسی پاسپورت یکی از این چهار کشور را داشته باشد، می تواند به دیگر کشورهای بریتانیا هم سفر کنند.
دانشگاه کلدونین گلاسگو (Glasgow Caledonian University) مجموعه ای دولتی در شهر گلاسگوی اسکاتلند در شمال بریتانیا است. مطابق آنچه در برخی رسانه ها آمده، با بررسی لیست دانشجویان خارجی ای که برای تحصیل وارد جزائر پادشاهی بریتانیای کبیر (یکی از این چهار کشور) شده و از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اند، مشخص می شود که فرد دانشجو یا فارغ التحصیلی به نام حسن روحانی یا حسن فریدون، در هیچ یک از دانشگاه های اسکاتلند و حتی بریتانیای کبیر تحصیل نکرده است!
در حالی که حسن روحانی، مدرک کارشناسی ارشد و دکترای خود را به ترتیب در رشتههای حقوق عمومی و حقوق اساسی از این دانشگاه اخذ کرده و به همین دلیل پس از انتخاب به عنوان رئیس یازدهمین دولت ایران، این دانشگاه در صفحه اول وبگاه رسمی خود، این پیروزی را به وی تبریک گفت.
در صورت قطعی بودن، این نکته حکایت از این می کند که از نظر سیستم اداری دانشگاه کلدونین گلاسگو، حسن روحانی دانشجوی خارجی به حساب نمی آمده. همین نکته در افکار عمومی شائبه تابعیت و وجود یک پاسپورت استکاتلندی را تقویت کرده است که باید شفاف سازی شود.
۳ . مطابق اطلاعات در اختیار اعضای کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی، آقای حسن روحانی برای اخذ مدرک کارشناسی ارشد و دکترای خود که ۱۷ سال طول کشیده است، حدود ۷۰ سفر به اسکاتلند و انگلیس داشته است.
هر چند وی در طول این ۱۷ سال در جایگاه های مهم حاکمیتی مانند نمایندگی مجلس، نائب رییسی مجلس، رییس کمیسیون امنیت مجلس و دبیری شورای عالی امنیت ملی حضور داشته، اما اکثر این سفرها به صورت شخصی صورت گرفته است.
سئوال این است که آیا برای این هفتاد سفر خارجی به اسکاتلند و انگلیس، ویزا اخذ شده است؟ پس چرا در نهادهای ذیربط که پاسخ استعلامات کمیته تحقیق و تفحص را داده اند، ویزای ۷۰ سفر ثبت نشده؟!
۴ . شهادت برخی از کارگزاران رسمی اداره گذرنامه در فرودگاه به مراكز ذیربط، حکایت از وجود یک پاسپورت غیر ایرانی برای حسن روحانی می کند که در مواردی در سالهای گذشته در مبادی ورودی و خروجی توسط وی به اشتباه تحویل آنها شده است و آن را رویت کرده اند.
بعد از انتشار گزارش مجلس از دو تابعیتی ها این ابهامات در اذهان عمومی مطرح است؛ که نباید آنها را رها کرد بلکه باید به طور مستدل به این سئوالات پاسخ داد تا شائبه ها برطرف شود. هر چند در روزهای گذشته برخی از مشاوران رییس جمهور با حمله به نمایندگان مجلس، طرح این موضوع را توهین تلقی کرده اند اما این جماعت، نباید از یاد ببرند که با این فضاسازی ها شائبه های منطقی ایجاد شده برطرف نمی شود.
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
♻️ چند سئوال درباره تابعيت دوم حسن روحانی
گفتنی است در گزارش کمیته تحقیق و تفحص به برخی نکات مهم نیز تصریح شده است که اشاره به آنها در اینجا خالی از لطف نیست:
در گزارش تحقق و تفحص مجلس آمده است: «معاونت کنسولی وزارت امور خارجه در این نامه اعلام داشته که امکان شناسایی افراد مقیم در سایر کشورها با استفاده از ابزارهای رسمی از طریق استعلام بینتیجه است زیرا عملاً کشورها به استناد محرمانگی اطلاعات شخصی افراد از پاسخگویی به استعلامات سرباز میزنند. اکثر دولتها به ویژه دولتهای عمده اروپایی و آمریکا با استناد به مقررات حقوق بشر و محرمانه بودن اطلاعات شخصی افراد معمولاً از پاسخگویی به استعلامات رسمی به عمل آمده از سوی نمایندگیهای کشورمان در این خصوص استنکاف مینمایند.
معاون کنسولی وزارت امور خارجه در ادامه تأکید می نماید که هیچ گونه راه مشخص قانونی جز خوداظهاری داوطلبانه در جهت شناسایی افراد دارای تابعیت مضاعف وجود ندارد و این بدان معناست که افراد میتوانند از اظهار داوطلبانه تابعیت دوم یا سوم خود استنکاف نمایند.»
بر همین اساس آقای ابوترابی، عضو کمیته تحقیق و تفحص در گفتگو با رسانه ها به لزوم قسم خوردن کسانی که در مظان اتهام هستند، اشاره می کند: ما در قضاوت چیزی به اسم ادله اثبات داریم که یکی از راههای آن علم قاضی است. قاضی بر اساس قرائن و شواهد کشف جرم میکند و برایش علم نسبت به موضوع حاصل میشود. درباره دوتابعیتیها چون در همه جا جزو اسناد محرمانه کشور تابعیت دهنده هستند، در تمام دنیا متداول است که برای رفع اتهام سوگند یاد میکنند.
در بخش دیگری از گزارش مجلس تصريح شده: «کمیته تحقیق و تفحص ملی طی جلساتی با مسئول اداره تابعیت پلیس امنیت در خصوص ساز و کارهای شناسایی افراد دوتابعیتی مذاکراتی صورت داد که مشخص گردید پلیس امنیت با عنایت به مأموریتش در کنترل ورود و خروج افراد از مرزهای کشور، اقداماتی را در خصوص شناسایی و ثبت اطلاعات افراد به جهت ایجاد بانک اطلاعات صورت داده است و در اقدامی با تشویق افراد به خوداظهاری و اعمال تخفیف در اخذ عوارض ورود و خروج توانسته این گونه افراد را تشویق به اعلام تابعیت، اقامت و ... نماید؛ که توفیقاتی در این راستا کسب نموده است لکن شورای عالی امنیت ملی طی مصوبهای در نامه شماره ۱۸۴۸۶۴ به تاریخ ۹۳/۱۱/۰۶ از اقدامات مذکور ممانعت به عمل آورد، که به نظر میرسد این اقدام ظرفیتهای بالقوه پلیس امنیت را در شناسایی افراد دوتابعیتی با چالش جدی مواجه ساخته است.»
به نظر می رسد تامل بيشتر در گزارش تحقیق و تفحص از مدیران و مقامات دو تابعیتی و لیست ۱۰۰ نفره پیوستی آن، می تواند از ریشه بسیاری مشکلات کشور رمزگشایی کند. بويژه که در بخش پایانی این گزارش با پیشنهاد طرحی، برخی از خلأهای قانونی تابعيت مضاعف مدیران و مسئولان کشور پر می شود.
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
🌐 نامه سرگشاده دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در تبیین ابعاد «تقلب نجومی» حسن روحانی در تحصیلات تکمیلی (مورخ ۱۴ اردیبهشت ۹۶)
۱. درخصوص مدرک تحصیلی آقای روحانی این موارد قابل ذکر است که حجتالاسلام روحانی در حالی که به اذعان سایت شخصی ایشان در سالهای ۱۳۷۴ و ۱۳۷۷ به ترتیب فارغالتحصیل مقاطع ارشد و دکتری دانشگاه غیرانتفاعی و تازه تاسیس «کلدونیان گلاسکو» شدند، اما از همان بدو انقلاب در سال ۵۷ و پس از آن در انتخاباتهای مجلس اول تا پنجم و نیز دبیری شورای عالی امنیت ملی، و همچنین در تمام مصاحبهها و تالیفات خود، با وجود لیسانسه بودن، بر «دکتر» نامیدن خویش اصرار داشتند.
۲. ایشان در حالی در سالهای ۷۲ تا ۷۷ در کشور متخاصم انگلیس به تحصیل پرداختند که در تمام این سالها (۶۸ تا ۸۴) دبیر شورای عالی امنیت ملی، عالیترین نهاد اطلاعاتی و امنیتی کشور بودند و این یعنی تخلف فاحش از مقررات اداری و ضوابط امنیتی که در نوع خود بینظیر بوده و نفوذ دستگاه جاسوسی انگلیس را در شورای عالی امنیت ملی وقت بسیار محتمل میکند.
۳. مضافاً اینکه آقای حسن روحانی بنا بر ادعا، پنج سال صرف تحصیل در دانشگاه انگلیسی در مقاطع ارشد و دکتری کردند اما کمترین تسلطی بر زبان انگلیسی ندارند که این خود بیش از همه موجب تعجب و افزایش احتمال مذکور در بند فوق است.
۴. موضوع هنگامی جالبتر میشود که با استناد به نرمافزار سرقت یاب «iTHENTICATE» که مورد استفاده دانشگاههای معتبر دنیا است، مشخص گردیده حدود نیمی از رساله ایشان، مشخصا سرقت علمی از دیگر منابع بوده است و در این راستا دانشگاه انگلیسی مذکور، نه در آن موقع و نه اکنون کمترین واکنشی به این رسوایی نشان نداشته است.
۵. عجیبتر از همه جایی است که سخنگوی دولت در نشست خبری ۲۴ آذر ۹۲ مدعی میشود «دکتر روحانی رئیس جمهور محترم، عضو هیات علمی دانشگاه هستند و از نظر مرتبه علمی استاد تمام محسوب میشوند به همین علت ایشان صرفا حقوق استادی خود را دریافت میکنند و تاکنون حقوقی از ریاست جمهوری دریافت نکردهاند» جای دارد که بپرسیم آقای روحانی عضو هیات علمی کدام دانشگاه است و چگونه به مرتبه استادی تمامی رسیده است؟
🔗 متن کامل:
farsnews.com/newstext.php?nn=13960214000756
🔗 مستندات فساد تحصیلی روحانی:
t.me/RouhaniThesis/366
#احمدقدیری
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy