کاش آدمها، چون آینه بودند!
آن وقت انعکاسِ دوست داشتن،
همان دوست داشتن بود؛
نه سکوت
نه تنهایی
نه دلتنگی🍃
#لیلامقربی
ازدلتنگـــــے چیزے شنیده اے؟
مثل این است ڪه دستت را باڪاغذ بریده باشے ...
زخمــے نميزند!
خونــے نميريزد!
ولـــے ...
ميسوزاند عجـــيب !!!
خوش بہ حال دل فرهاد كہ در مدت عمر
مزهے تلخترين خاطرہ اش شيرين است
#رودکی✌️
کاش ناشناخته میماندند ...
ادمهایی ک فکر میکردیم از بقیه بهتر اند ...
میگم مرده هر کی میپرسه حالتو از من . کشتمت تو قلبمو چالتو کندم .
بین بود و نبودنت دومی رو میخوام .
هم جای خودم ، هم جای تو خستم .
مینویسم جمله هارو پشت هم واست ،
خدافِظِ خالیه تنها حرفم ...
دلم فقط ی رفتن میخواد ، نکش حرف دیگه از من زیاد ، برو فقط تو خوبمو نخواه ...
خوب من همین نوشتناس...
روزگار:
.
وقتی از همهچی بریدی
خودت رو دوست داشته باش
وقتی خستهای خودتو دوست داشته باش
وقتی مات و مبهوتی خودتو دوست داشته باش
وقتی شکسته شدی خودتو دوست داشته باش
وقتی خودت رو سر و سامون دادی
خودت رو دوست داشته باش . . .
.
آموخته ام که وابسته نباید شد!
نه به هیچ کس،
نه به هیچ رابطه اى.
...و این لعنتى،
نشدنى ترین کارى بود که آموخته ام !
كيك پرتقال با سس پرتقال
تخم مرغ ٤ عدد شكر يك و نيم ليوان و روغن مايع نصف ليوان وارد ٢ ليوان و اب پرتقال نصف ليوان و بيكينگ پادر ٢ ق چ رنده پوست پرتقال ٢ ق غ وانيل كمى نمك نوك انگشت
طرز تهيه همه مواد در دماى محيط باشه پوست يك پرتقال بدون سفيدى ان رارنده كنيد بعد ابش را بگيريد
تخم مرغها را با وانيل و شكر خوب بزنيد تا حجيم بشه روغن بريزيد وبرنيد ارد و بيكينگ پادر و نمك را ٣ بار الك كنيد و اضافه كنيد و دورانى با ليسك هم زده و نصف ليوان اب پرتقال را بريزيد و فقط مخلوط كنيد و در فر متوسط بمدت ٤٠ دقيقه بگذاريد كيك سرد را از قالب دراوريد
سس پرتقال
اب پرتقال طبيعى يك ليوان رابا يك قاشق پر ارد يا نشاسته ذرت روى اجاق هم زده با دو قاشق شكر مخلوط و بجوشد تا غليظ شود و نصف بسته پودر ژله پرتقال را بريزيد و هم زده تا مخلوط شود ولى نجوشد سس وكيك هردو كه سرد شد و سس نيم بند شد روى كيك بريزيد و در يخچال براى ٤ ساعت گذاشته بعد مصرف كنيد
🌹🌹🌹🌹