فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #کلیپ
🌀 موضوع: تاثیر مخرب فضای مجازی بر عفاف و بنیان خانواده
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#نجابت_ایرانی
دومین ابزار جنگ نرم: مطبوعات‼️
🔹🔷یکی از نخستین رسانه های ارتباط جمعی، روزنامه ها و مجلات خبری می باشند.
اهمیتی که مطبوعات در دنیای جدید در ایجاد تحولات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و همچنین در ایجاد تغییرات فکری و فرهنگی ایفا می کنند، بسیاری از قدرت های بزرگ از جمله صهیونیست ها را بر آن داشته است که از هیچ کوششی برای تسخیر فضای مطبوعات به نفع خود و به کار گیری آن ها علیه مخالفان فرو گذار نکنند. در کتاب پروتکل های صهیون می خوانیم: بدون خواست ما روزنامه ها هیچ خبری را منتشر نخواهند کرد... مگر آنکه ما خود آن را دیکته کنیم... هرکس بخواهد انتشاراتی یا کتاب فروشی و یا ... باز کند، باید از یکی از موسسه های ما جواز بگیرد. به برکت این اقدامات می توانیم هر وقت که لازم باشد افکار عمومی را درباره ی یک موضوع سیاسی تهییج یا آرام کنیم و یا آن را به او بقبولانیم، یا ذهن او را درباره ی یک موضوع دچار شک و تشویش سازیم🔷🔹
شماره بعد: ابزار سوم؛ شبکه های رادیویی
منبع: شریفی، احمدحسین(۱۳۸۹)، جنگ نرم. قم: انتشارت موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) (تلخیص و بازنویسی با اندکی تصرف: رمضان فیضی)
🔍#جنگ_نرم
#بصیرتی
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🇮🇷🌸
🍀
#صرفا_جهت_اطلاع
❌ مسیح علینژاد میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد‼️
✍ وندی شلیت
🍃🌻🍃
🔻وندی شلیت نویسنده فمینیست معروف آمریکایی در مطلبی در خصوص فعالیتهای مسیح علینژاد مینویسد:
🔸 «...من خانم مسیح علینژاد که بهتازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است.
🔹 من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و زنان ایرانی را تشویق به ترک حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد.
🔺 او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرارگرفته که این کار را انجام میدهد؛ اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!»
#روشنگری
#ثامن
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه ۲۷ تیر
✨احیای اسلام با انقلاب فرهنگی!
✨تغییر نگاه، راه درمان است!
✨نمره مردم به رئیسی در قوه قضائیه
✨توصیه باهنر به رئیسی در چینش کابینه
✨دستنشانده امریکا در افغانستان!
✨ورود مجلس به یک رویه رانتی در آموزشوپرورش
✨پنتاگون: ایران بزرگترین چالش در خاورمیانه است
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/332196
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
♨️ تغییر نگاه، راه درمان است!
*روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «چالشهای پساانتخاباتی اصلاحطلبان» نوشته است: «هنوز یک ماه از انتخابات ریاستجمهوری نمیگذرد که زمزمههای برچیده شدن نهاد اجماعساز یا همان جبهه اصلاحات ایران شنیده میشود؛ شاهد مثالش سخنان اخیر علی تاجرنیاست که میگوید: نهاد اجماعساز برای مأموریتی در مدت انتخابات ریاستجمهوری و شوراها تشکیل شده بود و عملاً با پایانیافتن انتخابات، کارایی و نقش آن تمام شده است؛ بنابراین این نوع نهاد ادامه فعالیت نخواهد داشت». این تمام شدنهای بعد از هر انتخابات منحصر به اصلاحطلبان نیست، بلکه اصولگرایان نیز دچار این عدم تحرک بعد از هر انتخاباتی گردیدهاند. در واکاوی چرایی نهادینه نشدن تحزب در کشور باید به نوع هدف (کسب قدرت) جناحها و احزاب سیاسی پرداخت.
👈 گزاره تحلیلی
1️⃣ وقوع انقلاب اسلامی ایران، تحول عظیمی در بینش سیاسی مردم و نخبگان ایجاد کرد و به مشارکتهای سیاسی گسترده عموم انجامید؛ لکن جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته با آفات موجود در حوزه عملکردی این پدیده سیاسی، مقابله کامل نماید و کشور همچنان با بیماریهای از گذشته بهجامانده احزاب مواجه است.
2️⃣ ازجمله آفتها و چالشهای پیش روی احزاب ایران عبارتاند از: جدایی و بیگانگی و عدم شناخت درست از مردم و جامعه اسلامی، وابستگی نخبگان به قدرت و دولت، قانونگریزی و ضعف پایبندی به قانون، ترجیح منافع فردی و جناحی بر منافع ملی، جزماندیشی، نقدناپذیری، مطلقانگاری، احساس بیاعتمادی، تشتت و دوقطبی سازی، شعارزدگی، تکسویه نگری، ضعف نگرشهای واقعگرایانه و کاربردی، ضعف در آموزش و تربیت سیاسی، بیبرنامگی، ضعف در حوزههای تئوریپردازی و بومینگری، ضعف شایستهسالاری و تخصص گرایی و غلبه فرهنگ فرد محوری، کمبهرگی از اخلاق سیاسی اسلام، افراطیگری و کمتوجهی به مصالح و منافع ملی و از همه مهمتر فلسفه تشکیل و هدف احزاب را در مسابقه قدرت و قدرتیابی تعریف کردن.
3️⃣ راهکار نهادینه شدن تحزب برای نظام مردمسالاری دینی چیست؟ راه درمان، حذف نیست بلکه تغییر نگاه از تعریف غربگرایانه به تعریف هدایتگرانه است؛ به عبارتی حزب در انقلاب اسلامی عبارت است از تشکیلاتی که راهنمایی و هدایتگری آحاد مردم به سمت آرمانها و ارزشهای انقلاب را بر عهده دارد. این تشکیلات برای هدایتهای فکری اعم از سیاسی، عقیدتی و معرفتی برنامه دارد و میخواهد جامعه را به سطح قابل قبولی از معرفت، دانایی سیاسی و عقیدتی برساند. بدیهی است افرادی که برخوردار از این ظرفیت و استعداد باشند بهطور طبیعی در انتخابات نیز میتوانند صاحب رأی شوند، لیکن این هدف و مقصد آنها نیست.
4️⃣ قطعاً بعد از هر انتخابات، احزاب با چنین رویکردی دچار رکود و کمتحرکی نگردیده و ادامه کار را همچون گذشته دنبال خواهند کرد. البته میتوان این نوع نگرش به احزاب را بهعنوان الگویی برای فعالیت در عرصههای مختلف دیگر که نیازمند ارتباط قوی میان نخبگان و مردم است، تعمیم داد. چنین الگویی به بهترین شکل میتواند خلأ ارتباطی میان مردم و حاکمان را کاهش داده و در بسترها و عرصههای همسو و همافزا برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقشآفرینی نماید.
✍️حسین عباسیان
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شلیک گلوله لاستیکی به یک زن از فاصله چندقدمی در لس آنجلس در جریان برپایی یک راهپیمایی اعتراضی در جهت افزایش حقوق قانونی و اجتماعی ترنس ها.
✍ قوم لوط با این همه حمایت های سیاسی و قانونی که برخوردارند بازهم طلبکارانه به خیابان می آیند!
#آمریکا_بدون_روتوش
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 در سالهای اخیر هر بار در ایران سیل جاری میشد این فیلم را منتشر میکردند و ادعا میکردند که خیابانهای اروپا این چنین است!
🔻در این یک ماه از نیویورک تا لندنِ انگلیس از هلند تا بلژیک و آلمان شاهد سیلاب های شدید در خیابانها و متروها بودیم و حتی مرگ صدها نفری...
پس چرا این چنین نشد؟!!!
👈این یعنی برای تحقیر مردم ایران و بد نشان دادن ایران و خوب نشان دادن غرب به انواع دروغها و عوام فریبیها متوسل شدهاند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
از دل ظلمت برآوردی علوم
🏴 ۲۷ تیرماه سالروز شهادت امام محمدباقر (ع)
▪️علت شهرت امام به باقرالعلوم چه بود؟ مگر بقیۀ ائمه دانش را نمیشکافتند؟ گمان و تصور بنده این است که: امام باقر، باقرالعلم است زیرا حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ و فریب و ریا و تحریف پیچیده شده بود میشکافد و آن لبّ و مغز را در کام مشتاقان حقیقت میاندازد. مقام معظم رهبری|بهمن ۱۳۵۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش تصویری از #حلقه_صالحین کودکان
درباره صرفه جویی در مصرف برق
و پخش در کانال خبرگزاری زنجان
همراه با اطلاع رسانی در خصوص
#کنگره_ملی_3535_شهید_استان_زنجان
۱۴۰۰/۴/۲۶
مسجد امیرالمومنین علیه السلام
شهرستان زنجان
🔍#کلیپ
#قطعی_برق
#صرفه_جویی
#مصرف_بهینه
ابزار سوم: شبکه های رادیویی‼️
🔹🔷شبکه های رادیویی ، به ویژه بخش بین المللی آنها، از ابتدای تاسیس تا کنون، همواره برای تاثیرگذاری بر دشمن، مورد استفاده قرار می گرفتند. شبکه های رادیویی در جنگ نرم، با تبلیغات منفی خود علیه کشور مورد هجوم سعی می کنند سیاه نمایی گسترده ای در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی داشته باشند. نقاط منفی را پر رنگ کنند و برجستگی ها را بسیار کمرنگ و ضعیف جلوه دهند. در حال حاضر ده ها شبکه رادیویی فارسی زبان بیگانه که همواره بر تعداد آن ها افزوده می شود اغلب به صورت 24 ساعته در حال پخش برنامه به زبان فارسی هستند. رادیو هایی مانند آزادی، برابری، بی بی سی، دویچه وله، صدای ایران، صدای زن، صدای زنان، فردا، قاصدک، هم صدا و امثال آن ها.
رادیو افشا به ترویج الحاد و بی دینی می پردازد. رادیو زمانه، بیشتر به مسائل اجماعی متمرکز است.🔷🔹
شماره بعد: چهارمین ابزار: شبکه های تلویزیونی
منبع: شریفی، احمدحسین(۱۳۸۹)، جنگ نرم. قم: انتشارت موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) (تلخیص و بازنویسی با اندکی تصرف: رمضان فیضی)
🔍#جنگ_نرم
#بصیرتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📺 منبرهای یک دقیقهای/ قسمت سوم
💢 موضوع: خیلی وقتا حلال خدا رو حرا می دونیم ‼️
🎙سخنران: حجتالاسلام قرائتی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#صرفه_جویی
⭕️ تابآوری استارتآپها در تحریم
✅ گزارش جدید یونسکو درباره ایران نشاندهنده این است که بهرغم تحریمها و قطع صادرات تکنولوژی همچنان تولید علم و رونق نوآوری شرکتهای استارتآپی ادامه پیدا کرده است. رونق اکوسیستم در این مدت و حتی در دوران کرونا هم ادامه داشته است.
✅ فضای تنفسی که در بازه زمانی 2016 تا 2018(بهواسطه برجام) ایجاد شد، این خلاقیت درونزا را بیش از پیش تشویق و ترغیب کرده است. اما آنچه اکنون و در سال 2021 با آن روبهرو هستیم کاهش درآمدهای حاصله این شرکتها است.
✅ در پنج سال گذشته، کمپانیها از سوی دولت تشویق شدند که در حوزههای متفاوتی از جمله اقتصاد دیجیتال، آب، انرژی، لیزر و فتونیک، هوا و فضا، نرمافزار، کشاورزی و حملونقل تمرکز کنند. نتیجه این سیاست، صعود ایران به رتبه 61 در «شاخص جهانی نوآوری» در سال 2019 بود، این درحالی است که در سال 2015 ایران بر سکوی 106ام در میان 129 کشور ایستاده بود.
✅ در 5سال گذشته، اکوسیستم دیجیتال ایران شاهد رونق سیستمعاملهای آنلاین بود و یونسکو برای مثال به تاکسیهای آنلاین چون اسنپ و تپسی، بازارهای آنلاین چون دیوار و دیجیکالا و پلتفرمهایی چون آپارات و کافه بازار اشاره کرده است.