فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینایی که میگن ما #آریایی پرستیم و طرفدار بیبندوباری هستن اگر بدونن قبل از اسلام زنان چه #حجاب_اجباری داشتن خود به خود اسلام میاوردن
در ایران باستان #زنان باید از پدر و برادرش #حجاب میگرفتند و این #اسلام بود که با این #فرهنگ_غلط_مبارزه_کرد
#استاد رحیم_پور_ازغدی
#حجاب_من_افتخار_من
#گوهرشاد
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
@gole_narjec
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️چرا رعایت حجاب، باید جزء قوانین یه کشور باشه؟!
چرا حکومت، به اسم اسلام، آزادی ما رو ازمون گرفته!
اصلا مگه هرکسی رو، توی قبر خودش، نمیخوابونن؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ غم انگیز استاد دانشگاه مصر دربارهی غدیر
🔰 #استاد_پناهیان
#عید_غدیر_خم
#گوهرشاد
#حجاب_من_افتخار_من
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
ا❁﷽❁ا
📣 آیین #رونمایی کتاب #دشنام
روایتهایی از تلاشهای امویان برای حذف یاد و نام علی علیه السلام
با حضور:
نویسنده: #سیدمحسن_امامیان
کارشناس: محمدعلی رکنی
شاعر آئینی: سیده کبری حسینی بلخی
🗓شنبه؛ 25 تیر
⏰ساعت 18
📌 قم، خیابان شهیدان فاطمی، کوچه28، پلاک6؛ سالن شهید سلیمانی
📙📙📙📙📙
✅ کانال رسمی کتاب جمکران:
@ketabeJamkaran
چهار ذکر الهی در چهار حالت بحرانی
حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) فرموده است: در شگفتم برای کسی که از چهار چیز بیم دارد، چگونه به چهار کلمه پناه نمی برد.
۱- در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر «حسبنا الله و نعم الوکیل» (سوره مباركه آل عمران آیه ۱۷۱) پناه نمی برد. در صورتی که خداوند به دنبال ذکر یاد شده فرموده است: پس (آن کسانی که به عزم جهاد خارج گشتند، و تخویف شیاطین در آنها اثر نکرد و به ذکر فوق تمسک جسند) همراه با نعمتی از جانب خداوند (عافیت) و چیزی زاید بر آن (سود در تجارت) بازگشتند، و هیچگونه بدی به آنان نرسید.
۲- در شگفتم برای کسی که اندوهگین است چگونه به ذکر «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین*» (سوره مباركه انبیاء آیه ۸۷) پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال این ذکر فرموده است: «پس ما یونس را در اثر تمسک به ذکر یاد شده، از اندوه نجات دادیم و همین گونه مومنین را نجات می بخشیم.» (سوره انبیاء آیه ۸۸)
۳- در شگفتم برای کسی که مورد مکر و حیله واقع شده، چگونه به ذکر «افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد» (سوره مباركه غافر آیه ۴۴) ... پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال ذکر فوق فرموده است: «پس خداوند (موسی را در اثر ذکر یاد شده) از شر و مکر فرعونیان مصون داشت.» (سوره غافر آیه ۴۵)
۴- در شگفتم برای کسی که طالب دنیا و زیباییهای دنیاست چگونه به ذکر «ماشاءالله لاحول و لاقوة الا بالله» (سوره مباركه كهف آيه 39) پناه نمی برد، زیرا خداوند بعد از ذکر یاد شده فرموده است: «مردی که فاقد نعمتهای دنیوی بود، خطاب به مردی که از نعمتها برخوردار بود) فرمود: اگر تو مرا به مال و فرزند، کمتر از خود می دانی امید است خداوند مرا بهتر از باغ تو بدهد.»
بحارالانوار، ج 90، 184 – 185
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه بوعلي سينا در اين مراسم با ارج نهادن به مقام شامخ زن در جامعه اسلامي گفت: زنان با حضور در تجمع بزرگ مدافعان حجاب و عفاف در مقابل بدخواهان نظام و انقلاب ايستاده و در ترويج اين فريضه مهم گام برمي دارند.
حجت الاسلام مصطفي رستمي افزود: 21 تيرماه سالروز زورگويي ها و كشف حجاب زنان در سال 1314 است كه به دستور رضاخان براي رواج بي ديني، چادر را از سر زنان برداشتند.
وي اضافه كرد: در اين حركت رضاخان چند محور را مورد هدف قرار داده بود كه مهمترين آنها ممنوعيت عزاداري امام حسين(علیه السلام)، كمرنگ كردن نقش روحانيت و ممنوع كردن چادر بوده است.
وي ادامه داد: رضاخان رفت اما نتوانست چادر را از سر زنان بربايد چرا كه رضاخان روش مقابله با بي حجابي را در پيش گرفته بود و اين در حالي بود كه مردم با دين مبين اسلام عجين شده بودند.
قرآن تصریح دارد که همواره شیطان و جنود او، در صدد اشاعه فساد و فحشاء در جوامع ایمان و اخلاق مدار و بر هم زدن امنیت اجتماعی هستند. بههمین جهت قرآن چندین بار شیطان را بهعنوان اصلیترین دشمن انسان که سعی در بهفساد و فحشاء کشاندن انسان و جوامع انسانی دارد، معرفی می فرماید و جالب اینجاست که قرآن تصریح می نماید، از اولین و مؤثرترین توطئه های خصمانه شیطان علیه انسان در همین راستا، درآوردن پوشش از تن انسان و برهنگی اوست.
این حقیقت از آیات ۲۶ و ۲۷ سوره اعراف بهخوبی استنباط می گردد، آیه ۲۶ از لباس بهعنوان نعمت یاد می کند: «ای فرزندان آدم! برای شما لباس فرستادیم که اندام شما را میپوشاند و مایه زینت شماست»، و آیه بعد هشدار میدهد که مواظب باشید شیطان نعمت لباس را از شما سلب نکند. بنابراین یکی از اهداف مهم شیطان، اشاعه و رواج برهنگی در جامعه، برای انحطاط جوامع بشری است و خطاب عمومی در این دو آیه (یا بَنی آدَمَ) نیز گویای رویکرد اجتماعی این دستورالعمل است (نک: قرائتی،۱۳۸۳: ۴ / ۴۶-۴۷).