🔴 #عیبهای_توهّمی_همسر
💠 مردی متوجه شد #شنوایی همسرش کم شده است و نمیخواست همسرش مطلع شود. به این دلیل، نزد دکتر خانوادگیشان رفت و مشکل را با او درمیان گذاشت. #دکتر گفت: برای اینکه بتوانی دقیقتر به من بگویی که میزان شنوایی همسرت چقدر است، #آزمایش سادهای را انجام بده و جوابش را به من بگو! در فاصله ۴ متری او بایست و با صدای معمولی، مطلبی را به او بگو. اگر نشنید، همین کار را در #فاصله ۳ متری تکرار کن! بعد در ۲ متری و به همین ترتیب تا بالاخره جواب بدهد.
💠 آن شب همسر مرد در #آشپزخانه سرگرم تهیه شام بود و او در اتاق نشسته بود. مرد فکر کرد الان فاصله ما حدود ۴ متر است بگذار امتحان کنم. سوالش را مطرح کرد #جوابی نشنید بعد بلند شد و یک متر به سمت آشپزخانه رفت و دوباره پرسید و باز هم جوابی نشنید. بازهم جلوتر رفت #سوالش را تکرار کرد و باز هم جوابی نشنید. این بار جلوتر رفت و گفت:” شام چی داریم؟”
و #همسرش گفت: عزیزم برای چهارمین بار دارم میگم #ماکارونی داریم!
💠 گاهی بد نیست نگاهی به #درون خودمان بیندازیم شاید #عیبهایی که تصور میکنیم در #همسرمان وجود دارد در وجود خودمان است.
🧕#همسران_خوب🌸👇
https://eitaa.com/joinchat/3724476615C8993e89790
27.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 بهترین شفیع زن در روز قیامت
🎙حجت الاسلام #رفیعی
#امام_زمان_عجل_علی_ظهورک
#لبیک_یاخامنه_ای
#حجاب
#حریفت_منم
#فلسطین
#غزه_مظلوم
#مقاومت
#طوفان_الاقصی
#تسلیت_ایران #کرمان
#الله_اکبر
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
#غزه_انتصر
@gole_narjec
چگونه شور و نشاط را در خانواده بیشتر کنیم؟
❤️همسرتان را با علایقش خوشحال کنید❤️
✅سنگ بنای یک رابطه زناشویی سالم، خوشحالی هر دو فرد است.
✅ با توجه به اینکه هرکس علایق مختص به خودش را دارد؛ راههای مختلفی برای خوشحال کردن شریک زندگیتان وجود دارد.
✅حتما لازم نیست تا یک سورپرایز بزرگ برای خوشحال کردن او ترتیب بدهید؛ بلکه کافی است در کارهای خانه به او کمک کنید، او را در آغوش بکشید، به گردش ببرید یا با یک شاخه گل او را غافلگیر کنید.
#نشاط_خانواده
#استحکام
#امام_زمان_عجل_علی_ظهورک
#لبیک_یاخامنه_ای
#حجاب
#حریفت_منم
#فلسطین
#غزه_مظلوم
#مقاومت
#طوفان_الاقصی
#تسلیت_ایران #کرمان
#الله_اکبر
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
#غزه_انتصر
@gole_narjec
پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم:
إنَّ مِن یُمنِ المَرأةِ تَیسیرُ خُطبَتِها وَ تیسیرُ صَداقِِها.
از جملة یُمن و خوشقدمی یک زن، سهولت ازدواج و کم بودن مهریة او است.
📚نهجالفصاحه، ج ١، ص ١٨٨
#امام_زمان_عجل_علی_ظهورک
#لبیک_یاخامنه_ای
#حجاب
#حریفت_منم
#فلسطین
#غزه_مظلوم
#مقاومت
#طوفان_الاقصی
#تسلیت_ایران #کرمان
#الله_اکبر
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
#غزه_انتصر
@gole_narjec
📌خواستههایتان را به روشنی بیان کنید.
زندگی مشترک یک بازی که بر پایه حدس و گمان باشد، نیست. بسیاری از مردم، اعم از مرد و زن از بیان صریح خواستههای خود بیم دارند و در نتیجه بر آنها سرپوش میگذارند و نتیجه این پنهانکاری، نومید شدن از رسیدن به خواستههایشان و خشم گرفتن بر همسری است که از برآورده کردن خواستههای ناگفته آنان کوتاهی کرده است.
👈 ایجاد روابط صمیمی با همسر، بدون صداقت و درستی در گفتار و کردار امکانپذیر نیست. به یاد داشته باشید که همسرتان فکرخوان شما نیست، یعنی علم غیب پی بردن به درون و افکار شما را ندارد
#امام_زمان_عجل_علی_ظهورک
#لبیک_یاخامنه_ای
#حجاب
#حریفت_منم
#فلسطین
#غزه_مظلوم
#مقاومت
#طوفان_الاقصی
#تسلیت_ایران #کرمان
#الله_اکبر
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
#غزه_انتصر
@gole_narjec
🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿
#همسرداری
تشکر خشک و خالی ممنوع🚫
👈🏼برای تشکر کردن معمولا از واژه "ممنون" استفاده میشود.
🔰اما بهتر است که در موقعیت مناسب، همراه با عبارت "ممنونم" دلیل تشکر هم ذکر شود.
💞 ممنونم که صبر کردی
💞 ممنونم که اینقدر مهربونی
💞 ممنونم که منو تنها نذاشتی
💞ممنونم که به فکر زندگیمون هستی
💞 ممنونم به خاطر اینکه اومدی
💞ممنونم که درک میکنی
#تشکر
#مهارت_همسران
#مهرومحبت
#امام_زمان_عجل_علی_ظهورک
#لبیک_یاخامنه_ای
#حجاب
#حریفت_منم
#فلسطین
#غزه_مظلوم
#مقاومت
#طوفان_الاقصی
#تسلیت_ایران #کرمان
#الله_اکبر
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
#غزه_انتصر
@gole_narjec
حضرت امام محمد باقر علیهالسلام پنجمین امام شیعیان است که در سال ۵۷ هجری قمری در مدینه متولد شد.
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، نام مبارک امام پنجم محمد بود. لقب آن حضرت باقر یا باقرالعلوم است، بدین جهت که دریای دانش را شکافت و اسرار علوم را آشکارا ساخت. القاب دیگری مانند شاکر و صابر و هادی نیز برای آن حضرت ذکر کردهاند که هر یک باز گوینده صفتی از صفات آن امام بزرگوار بوده است.
کنیه امام "ابو جعفر" بود. مادرش "فاطمه" دختر امام حسن مجتبی (ع) بود؛ بنابراین نسبت آن حضرت از طرف مادر به سبط اکبر حضرت امام حسن (ع) و از سوی پدر به امام حسین (ع) میرسید. پدرش حضرت سیدالساجدین، امام زین العابدین، علی بن الحسین (ع) است. تولد حضرت باقر (ع) در روز جمعه سوم ماه صفر سال 57 هجری در مدینه اتفاق افتاد.
در واقعه جانگداز کربلا همراه پدر و در کنار جدش حضرت سید الشهداء کودکی بود که به چهارمین بهار زندگیش نزدیک میشد. دوران امامت امام محمد باقر (ع) از سال 95 هجری که سال شهادت امام زین العابدین (ع) است آغاز شد و تا سال 114 هجری یعنی مدت 19 سال و چند ماه ادامه داشت.
در دوره امامت امام محمد باقر (ع) و فرزندش امام جعفر صادق (ع) مسائلی مانند انقراض امویان و بر سر کار آمدن عباسیان و پیدا شدن مشاجرات سیاسی و ظهور سرداران و مدعیانی مانند ابوسلمه خلال و ابومسلم خراسانی و دیگران مطرح است، ترجمه کتابهای فلسفی و مجادلات کلامی در این دوره پیش میآید، و عدهای از مشایخ صوفیه و زاهدان و قلندران وابسته به دستگاه خلافت پیدا میشون.
قاضیها و متکلمانی به دلخواه مقامات رسمی و صاحب قدرتان پدید میآیند و فقه و قضاء و عقاید و کلام و اخلاق را - بر طبق مصالح مراکز قدرت خلافت شرح و تفسیر مینمایند و تعلیمات قرآنی - به ویژه مسأله امامت و ولایت را، که پس از واقعه عاشورا و حماسه کربلا، افکار بسیاری از حق طلبان را به حقانیت آل علی (ع) متوجه کرده و پرده از چهره زشت ستمکاران اموی و دین به دنیا فروشان برگرفته بود، به انحراف میکشاندند و احادیث نبوی را در بوته فراموشی قرار میدادند.
برخی نیز احادیثی به نفع دستگاه حاکم جعل کرده و یا مشغول جعل بودند و یا آنها را به سود ستمکاران غاصب خلافت دگرگون مینمودند. اینها عواملی بود بسیار خطرناک که باید حافظان و نگهبانان دین در برابر آنها بایستند. بدین جهت امام محمد باقر (ع) و پس از وی امام جعفر صادق (ع) از موقعیت مساعد روزگار سیاسی، برای نشر تعلیمات اصیل اسلامی و معارف حقه بهره جستند و دانشگاه تشیع و علوم اسلامی را پایه ریزی نمودند.
زیرا این امامان بزرگوار و بعد شاگردانشان، وارثان و نگهبانان حقیقی تعلیمات پیامبر (ص) و ناموس و قانون عدالت بودند و میبایست به تربیت شاگردانی عالم و عامل و یارانی شایسته و فداکار اهتمام میورزیدند، و فقه آل محمد (ص) را جمع و تدوین و تدریس کنند. به همین جهت محضر امام باقر (ع) مرکز علما و دانشمندان و راویان حدیث و خطیبان و شاعران بنام بود.
دانش امام باقر علیه السلام نیز همانند دیگر امامان از سرچشمه وحى بود. آنان آموزگارى نداشتند و در مکتب بشرى درس نخوانده بودند. «جابر بن عبدالله» نزد امام باقر (ع) مى آمد و از آن حضرت دانش فرا مى گرفت و به آن گرامى مکرر عرض مى کرد: اى شکافنده علوم! گواهى مى دهم تو در کودکى از دانشى خداداد برخوردارى.
در مکتب تربیتی امام باقر (ع) علم و فضیلت به مردم آموخته میشد. ابوجعفر امام محمد باقر (ع) متولی صدقات حضرت رسول (ص) و امیرالمؤمنین (ع) و پدر و جد خود بود و این صدقات را بر بنی هاشم و مساکین و نیازمندان تقسیم میکرد، و اداره آنها را از جهت مالی به عهده داشت. امام باقر (ع) دارای خصال ستوده و مؤدب به آداب اسلامی بود. سیرت و صورتش ستوده بود، پیوسته لباس تمیز میپوشید و در کمال وقار و شکوه حرکت میفرمود.
بسیار گشاده رو و با مؤمنان و دوستان خوش برخورد بود. با همه اصحاب مصافحه میکرد و دیگران را نیز بدین کار تشویق میفرمود. در ضمن سخنانش میفرمود:
مصافحه کردن کدورتهای درونی را از بین میبرد و گناهان دو طرف - همچون برگ درختان در فصل خزان - میریزد.
امام باقر (ع) در صدقات و بخشش و آداب اسلامی مانند دستگیری از نیازمندان و تشییع جنازه مؤمنین و عیادت از بیماران و رعایت ادب و آداب و سنن دینی، کمال مواظبت را داشت.