از آن جوانهای دگراندیش بود. در مسائل سیاسی طرفدار ... بود.
هرچه با او بحث کردم بی فایده بود.
گفتم امروز برویم گلزار شهدای شاهرود و با هم بحث کنیم.
❤️ در میان قبور مطهر شهدا راه می رفتیم. رسیدیم به مزار رضا نادری.
فکری به ذهنم رسید. گفتم همین جا بمان تا من برگردم.
در دل به شهید رضا نادری گفتم خودت دستش را بگیر.
وقتی برگشتم دیدم دو زانو کنار قبر نشسته! به جمله روی قبر اشاره کرد و گفت: این شهید داره با من حرف میزنه ببین رو قبرش چی نوشته؟!
رضا دستش را گرفت و حسابی تغییرش داد.
🔷رضا برای روی قبرش متن خاصی را آماده کرده بود که بسیار عجیب است:
ای برادر که از سر مزارم میگذری کمی درنگ کن. آیا با خواندن یک فاتحه، مسئولیتی که برعهده تو نهاده ایم را فراموش خواهی کرد؟!
📙خاطرات و دستنوشته های عجیب رضا در کتاب کمی درنگ کن توسط گروه شهید هادی منتشر شد.
🌷شادی روح #شهدا علی الخصوص شهید رضا نادری بخوانیم حمد و سوره و صلوات🌷
💑 از رفتار های مردانه پرهیـز کنـید
🔸اصلی ترین دلایل متمایل شدن یک مرد به یک خانم "زنانگی داشتن" اوست. از مدل راه رفتن تان تا نگاه کردن و لباس پوشیدن تان.
🔸همه اینها برای یک مرد مهم است و اگر هر کدام از اینها حالتی مردانه داشته باشد اصلا خوشایند نیست. مردانه رفتار کردن باعث نمی شود یک مرد احساس راحتی بیشتری پیدا کند و کاملا برعکس جواب می دهد.
رهبر انقلاب: در نماز جمعه همهجور آدمی شرکت میکند با جوانی که انقلابی هم نیست پدرانه رفتار کنید
🔸رهبر انقلاب امروز در دیدار با ائمه جمعه فرمودند: در نماز جمعه همهجور آدمی شرکت میکنند. بله، ممکن است شما به آن جوان انقلابی علاقه بیشتری داشته باشید، حق هم همین است و عیبی ندارد اما آن کسی هم که این جوری نیست او هم پسر شما است؛ با همه پدرانه رفتار کنید.
🔸همه را سر سفره دین و معنویت و شریعت بنشانید.
🔸وقتی اجتماعی مانند نماز جمعه وجود دارد که هر هفته جمع کثیری از مردم یک شهر یک جایی معیّنی جمع میشوند دور هم، این میتواند یک قرارگاهی برای همه موضوعات مهم و مطرح یک جامعه باشد.
🔸اجتماع و حضور مردمی یک چیز مهمی است. اینجاست که شما باید حسّاس باشید. اگر چنانچه نماز جمعه این هفتهتان از نماز جمعه مثلاً یک ماه قبلتان جمعیت کمتری دارد باید احساس نگرانی کنید. اصلاً اساس کار حضور مردم است.
🔸وقتی دستهجمعی ذکر گفتیم آثار و برکات ذکر بر جمع نازل میشود. بله، شما تنهایی هم که خودتان نماز شب میخوانید در اتاق تنها خدا نفع میدهد به شما، اما اینجا این نفع، نفع عمومی است.
#امام_خامنه_ای
حضور در واقعه کربلا
حضرت علیاکبر علیه السلام در واقعه کربلا همراه پدرش بود. به گفته عقبة بن سمعان، امام حسین(علیه السلام)، در نزدیکی منزلگاه ثعلبیه[۲۷] یا قصر بنی مقاتل[۲۸] بر زین اسب خوابش برد. پس از آنکه بیدار شد، آیه استرجاع را بر زبان جاری کرد و بر اساس خوابی که دیده بود از کشته شدن خود و همراهانش خبر داد و با واکنش علیاکبر مواجه شد که «فَإِنَّنَا إِذاً لَا نُبَالِی أَنْ نَمُوتَ مُحِقِّین؛ هنگامی که بر حق هستیم از مرگ هراسی نداریم».[۲۹
امام حسین (علیه السلام)، يكى پس از دیگری مىجنگيدند و كُشته مىشدند تا آن كه جز خانوادهاش ، كسى با حسين(علیه السلام) نماند. در این هنگام على اكبر(علیه السلام) قدم به ميدان نهاد.[۳۳] در روز عاشورا همه باید با اذن امام روانه میدان رزم میشدند وعلی اکبر هم که نخستین داوطلب مبارزه با دشمنان بود از امام اجازه گرفت و برخلاف برخی از موارد که امام ابتدءاً راضی نمی شدند وسریع اذن نمی دادند[یادداشت ۱] درباره علی اکبر دقیقا برعکس بود چون با استیذان(اذن گرفتن) از امام ، حضرت هم اذن دادند در مقاتل اینگونه گزارش شده که فاستأذن اباه بالقتال فاذن له... [۳۴] خوشدل طهرانی[یادداشت ۲] در بیتی از قصیده ای که برای امام حسین (علیه السلام) سروده است تقدیم علی اکبر به پیشگاه حضرت حق را مصداق عدالت امام (علیه السلام) دانسته است
اول زجوان خود گذشتن مصداق عدالت حسین است
، روز عاشورا اولین نفر از بنیهاشم بود که به شهادت رسید.
، روز عاشورا اولین نفر از بنیهاشم بود که به شهادت رسید.[۳۵] او پس از اندکی جنگ با سپاهیان ابن سعد نزد پدرش بازگشت و گفت سنگینی اسلحه مرا آزار میدهد و تشنگی مرا از پای درآورد،[۳۶] امام حسین فرمود: «به زودی جدت را ملاقات میکنی و آن حضرت شما را سیراب خواهد کرد که بعد از آن هرگز تشنگی نباشد.»[۳۷] علیاکبر به میدان بازگشت، و مُرّةُ بن مُنقذ شمشیری بر فرق او زد. سپس دیگران بر او حملهور شدند.[۳۸] علیاکبر در لحظات آخر گفت: «ای پدر! سلام بر تو باد، این جدم رسول خداست، او به جامی لبریز مرا سیراب کرد و میگوید: به سوی ما شتاب کن»
نقل شده است هر وقت کـسی مـشتاق دیدار رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) می شد به چهرۀ مـبارک حـضرت علی اکبر(علیه السلام) نگاه می کرد. حتی این شباهت اخلاقی حـضرت علی اکبر(علیه السلام) به اخلاق رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) در میدان جنگ، زمانی که امام حسین(علیه السلام) می خواست ایشان را بـه مـیدان بفرستد نمایان شد که فـرمود:
اللَّهـُمَّ اشْهَدْ عـَلی هـَؤُلاءِ الْقـَوْمِ، فَقَدْ بَرَزَ إِلَیْهِمْ غُلامٌ اشْبَهُ النـَّاسِ خـَلْقاً وَ خُلْقاً وَ مَنْطِقاً بِرَسُولِکَ محمد(صلی الله علیه و آله و سلم)، کُنَّا إِذَا اشْتَقْنا إِلی نَبِیِّکَ نَظَرْنا إِلی وَجْهِهِ، اللَّهُمَّ امْنَعْهُمْ بـَرَکاتِ الْأَرْضِ، وَ فَرِّقْهُمْ تَفْریقاً، وَ مَزِّقْهُمْ تَمْزیقاً، وَ اجْعَلْهُمْ طـَرائِقَ قِدَداً، وَ لا تُرْضِ الْوُلاةَ عَنْهُمْ أَبـَداً، فـَإِنَّهُمْ دَعَوُونا لِیَنْصُرُونا ثُمَّ عَدَوا عـَلَیْنا یـُقاتِلُونَنا؛ (بحرانی، 1407: 285؛ عسکری، 1410: 3/122؛ لجنة الحدیث، 1416: 554؛ مجلسی، 1403: 45/43؛ یعقوب، 1418: 328 )
خدایا! بر این گروه ستمگر گواه بـاش کـه اینک جوانی به مبارزه بـا آنـان مـی رود که از نظر صـورت و سـیرت و گفتار، شبیه ترین مردم بـه رسـول تو، حضرت محمد( است. ما هر زمان که مشتاق دیدار پیامبرت می شدیم، به چـهره او مـی نگریستیم. خدایا! برکات زمین را از آنان دریغ دار و اجـتماع آنـان را پراکنده و مـتلاشی سـاز و آنـان را گروه های مختلف و متفاوتی قـرار ده و والیان آن ها را هیچ گاه از آنان راضی مگردان! که اینان ما را دعوت کردند تا به یـاری مـا برخیزند، ولی اینک ستمکارانه به جنگ بـا مـا بـرخاستند.
ایـن مـوضوع که آن حـضرت(علیه السلام) در اخـلاق کاملاً شبیه رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) است در روایتی دیگر چنین نقل شده است که حضرت علی اکبر(علیه السلام) پس از عبدالله بن مـسلم بـن عـقیل به مبارزه پرداخت و سپس امام حسین(علیه السلام) گـریست و فـرمود:
اللَّهـُمَّ کـُنْ أَنـْتَ الشـَّهِیدُ عَلَیْهِمْ فَقَدْ بَرَزَ إِلَیْهِمُ ابْنُ رَسُولِکَ وَ أَشْبَهُ النَّاسِ وَجْهاً وَ سَمْتاً بِه؛ (صدوق،1376: 162؛ مجلسی، 1403: 44 /321؛ قمی، 1414: 3/326 )
خداوندا! تو بر این قوم شاهد باش که اکنون پسر پیامبرت و شبیه ترین مـردم به او از جهت چهره و سیما و از جهت روش و منهاج و خوی و اخلاق به پیکار با آنان رفته است.
#ما_ملت _امام_حسینیم
#ملت_شهادتیم
#حضرت_علی_اکبر_علیه_السلام
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_بحق_حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها_آمین 🤲🙏
#ازدواج 💍
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
┏✾╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍✾┓
➣ @gole_narjec
┗✾╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍✾┛