eitaa logo
گل نرگس
1.8هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
35.9هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آقایونی که به فلسطین و سوریه و لبنان کمک میکنید، مگه اینا قبل انقلاب یا تو جنگ، کمک کردن به ما که حالا ما کمکشون کنیم؟
4_5807597800615056587.mp3
11.65M
✖️اینجوری، بعد از تولدت به برزخ، اصلاً تحویلت نمی‌گیرند! ✖️ کاری به کارت ندارن! ✖️ ارزش و وزنی برات قائل نیستند! ➖ چون اینجا خودت، خودتو تحویل نگرفتی، ➖ چون اینجا کاری به کار خودت نداشتی، ➖ چون اینجا وزنت رو سنگین نکردی! 🔴 کی گفته؟ اتفاقاً من خیـــلی هم حواسم به خودم هست! ✖️ اگر هست؛ پس چرا اینقدر متلاطم و ناآرومی؟
1_6765376181.mp3
4.16M
✨هر لحظه در حال نزدیک شدن به ابدیت هستیم..... این روزها «نیز بگذرد».... ۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 از سلبریتی‌هایی که در مقابل جنایات اسرائیل سکوت کرده‌اند!
نظام تقديم 28.mp3
4.03M
▫️تاثیر درک مهندسی خلقت بر معنویت
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. این حیوانات بی‌ اصل و نسب امروز حاکم دنیای انسان‌ها هستند گرچه تلخ است اما در خوراک و پوشاک و طب و درمان و.... انسان‌ها هم ورود کرده‌اند و آنها را بدون آنکه خودشان متوجه شوند برده خود کرده‌اند .
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حالت چطوره🤔 🔻سرنوشت شما به حال شما وابسته هست ♥️ حالتو خوب کن با حال خوب خدا اتفاقات خوب رو برات رقم میزنه 🎙 این کلیپ حاوی نکات مهم توحیدی هست حتما چند بار ببینید عزیزانم 👌 ✾🍃🌼🌺🪷🌺🌼🍃
استحاضه قلیله چیست؟ استحاضه قلیله آن است که هرگاه زن، پنبه را داخل کند، خون، ظاهرش را آلوده کند؛ ولی در پنبه فرو نرود. مستحاضه قلیله، سه وظیفه دارد: 1. برای هر نماز (در صورت خون دیدن)، یک وضو بگیرد؛ به عنوان مثال، برای نماز ظهر، یک وضو و برای نماز عصر در صورت خروج خون ، وضوی دیگری بگیرد.
آیا خرید و فروش موی سر، اشکال دارد؟ نظر مقام معظم رهبری در مورد خرید و فروش موی طبیعی : فی نفسه اشکال ندارد. نظر آیت الله مکارم در مورد خرید و فروش موی طبیعی : خرید و فروش مو اشکالی ندارد. نظر آیت الله سیستانی در مورد خرید و فروش موی طبیعی : خرید و فروش به خودی خود اشکال ندارد. نظر آیت الله شبیری زنجانی در مورد خرید و فروش موی طبیعی : اشکالی ندارد. نظر آیت الله وحید در مورد خرید و فروش موی طبیعی : خیر، اشکال ندارد.
"طبق فتوای رهبر، نماز مغرب چه زمانی قضا می شود؟ با توجه به اینکه برخی از مراجع، زمان قضای نماز عشا را نیمه ی شب و برخی دیگر، اذان صبح می دانند، طبق فتوای ایشان، نماز عشا چه زمانی قضا می شود؟ پاسخ اجمالی پاسخ دفتر مقام معظم رهبری: آخر وقت نماز مغرب و عشا نصف شب شرعى است (15/11 ساعت بعد از ظهر شرعی) و احتیاط آن است که اگر تا آن موقع نماز را نخوانده است، تا طلوع فجر به قصد ما فى‌الذمّه[1] به­جا ­آورد و پس از آن نماز قضا مى‌شود[2]. در واقع نظر ایشان در مساله­ی ادای نماز بعد از نیمه شب یا نیمه شب شرعی، با امام راحل (ره) یکی است. در تحریر الوسیله ی امام خمینی (ره) آمده است: وقت نماز مغرب و عشا از مغرب (موقعی که قرمزی سمت مشرق در آسمان از بین برود) تا نیمه شب می باشد. از این زمان، به اندازه ی سه رکعت اول آن، به نماز مغرب اختصاص دارد که به جا آوردن نماز عشا در این وقت جایز نیست. همچنین به اندازه ی چهار رکعت، برای کسی که در وطن خود می باشد (حاضر)، و به اندازه ی دو رکعت، برای کسی که مسافر است، از آخر این وقت، به نماز عشا اختصاص دارد و نمی توان در آن، نماز مغرب را به جا آورد. بنابراین، نماز مغرب وقتی قضا می شود که به اندازه چهار رکعت (برای حاضر) یا به اندازه دو رکعت (برای مسافر) به نیمه شب وقت باقی مانده باشد و پایان وقت نماز عشا نیمه شب است و اگر کسی نماز مغرب و عشا ی خود را از نیمه شب به تأخیر انداخت (چه اضطرارا باشد و چه عمدا) و خواست بعد از نیمه شب تا اذان صبح، آن را به جا آورد، احتیاطا نه به نیت ادا و نه به نیت قضا، بلکه به نیت مافی الذمّه به جا آورد.[3]