✅ #برشی_از_وصیتنامه_شهدا_
#شهيد_سيد_مصطفی_واجدی🥀
⬅️ تقاضای اين برادر كوچكتر شما كه دستش از حيات دنيوی كوتاه است، حمايت از اسلام، ولايت فقيه و حضور در مراسم نماز جمعه و جماعت و ديگر مراسم عبادی است. بدانيد آنگاه كه خودتان را از اينها جدا كنيد، بايد منتظر عقوبتهای الهی باشيد. دوستی با خدا بايد به قدری زياد باشد كه برای رضايت خاطر او هر دشواری و ناهمواری برايمان آسان و هموار جلوه كند.
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤🎤🎤سرپرست دانش آموزان ملک 2 که در طرح تابستانی به صورت حضوری ثبت نام کرده اند، جهت دریافت دعوتنامه به روابط عمومی مراجعه نمایند، اولین برنامه برای دختران متوسطه در روز دوشنبه 6 تیر و پسران متوسطه در روز چهارشنبه 8 تیر برگزار خواهد شد.
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
۱۳ تیر و ۱۵ تیر هم برنامه برای دختران و پسران ابتدایی سوم تا ششم پیش بینی شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: پنج شنبه ۰۲ تیرماه ۱۴۰۱
میلادی: Thursday 23 June 2022
قمری: الخميس، ٢٣ ذی القعده ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علی العسكری عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈۱۰۰۰ مرتبه ذکر لا اله الا الله الملک الحق المبین
👈۳۰۸ مرتبه یا رزاق بگوید تا روزى اش فراوان شود.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع روز:
شهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام به روایتی (۲۰۲ه ق)
👈غزوه بني قريظه
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۰۷ روز تا شهادت حضرت امام محمد تقی علیه السلام (جواد الائمه علیه السلام ۲۲۰ ه ق)
💐⌛️۰۸ روز تاسالروز ازدواج حضرت امیر المومنین علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (۰۲ ه ق)
⬛️⌛️۱۴ روز تا شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (۱۱۴ه ق)
💐⌛️۱۷ روز تا عید سعید قربان آغاز دهه امامت و ولایت
💐⌛️۲۲ روز تا ولادت حضرت امام علی النقی الهادی علیه السلام (۲۱۲ه ق)
💐⌛️۲۵ روز تا عید غدیر خم (۱۰ه ق)
💐⌛️۲۷ روز تا ولادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام (۱۲۸ه ق)
✅با ما همراه باشید...
4_5908765759567300888.mp3
1.94M
🔸ترتیل صفحه 459 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۵۹🌷
آیا کسانی که می دانند، با کسانی که نمی دانند، برابرند؟:
یکی از نقاط روشن و درخشان دین اسلام، توجّه ویژه به علم و تجلیل از عالمان و دانشمندان است. قرآن کریم در اوضاعی نازل شد که در میان مردم مکّه و اطراف آن، جز اندکی، بقیه حتّی توانایی خواندن و نوشتن هم نداشتند. با این همه، در هیچ یک از مکاتب آسمانی، به اندازه ی اسلام، مردم به کسب علم و دانش تشویق نشده اند. این جمله از آیه یعنی «هَل یَستَوِی الَّذینَ یَعلَمونَ وَ الَّذینَ لایَعلَمون» (آیا کسانی که می دانند، با آنان که نمی دانند، برابرند؟) به شکل یک شعار اسلامی درآمده است و با صراحت بیان می کند که هرگز افراد دانا و نادان برابر نیستند؛ نه در پیشگاه خدا، نه در نزد مردم، و نه در زندگی دنیا و آخرت. در آموزه های پیشوایان دین نیز تعبیراتی در باره ی اهمّیّت علم و دانش دیده می شود که برتر از آن تصوّر نمی شود. در حدیثی از پیامبر می خوانیم: «زندگی جز برای دو کس فایده ای ندارد؛ عالمی که از او پیروی شود و دانش طلبی که به سخن دانشمندی گوش کند.»
در حدیثی از امام باقر آمده است: «دانشمندی که از علم او استفاده شود، از هفتاد هزار عابد [که برای مردم سودی نداشته باشند] بهتر است. » البتّه از نظر اسلام، علم و دانش با داشتن دو شرط اساسی ارزشمند است:
1ـ رنگ توحیدی داشته باشد و در راه اثبات مهم ترین واقعیّت جهان یعنی خدای بزرگ قرار گیرد. آری، اگر فیزیک، شیمی، علوم پزشکی، زیست شناسی، جانورشناسی، ستاره شناسی و ... به گونه ای طرح شود که هر یک، از پدیدآورنده ی دانا و توانای اشیاء سخن بگوید و علم و قدرت او را به یاد انسان بیاورد، علمی است که حق مطلب را ادا کرده، و در عین رسیدن به هدف مشخّص خود در هر رشته ی علمی، با حقیقت اصلی جهان هم صدایی داشته است؛ ولی اگر کسب این علوم، به شناخت خدا منتهی نشود و از پدیدآورنده ی تمامی موجودات غفلت کند، به بزرگ ترین جهل و نادانی تبدیل می شود؛ درست مانند کسی که وارد باغ سرسبزی شود و از گل های رنگارنگ و میوه های خوشمزه ی آن لذّت ببرد؛ ولی هیچ یادی از صاحب باغ نکند. به راستی آیا می توان برای چنین شخصی ارزشی قائل شد؟ از نظر اسلام، علمی ارزش دارد که انسانیّت انسان را از جهات گوناگون رشد دهد و او را به خدا نزدیک تر کند؛ رفتار بدش را اصلاح کند و بذر گفتار و کردار پسندیده را در وجودش برویاند. اگر امّا حافظه ی شخصی پر از معلومات و اصطلاحات شود، و در عین حال، وجودش پر از صفات ناپسند باشد، نمی توان او را عالم حقیقی نامید. امیر مؤمنان علی چه زیبا فرموده است: «دانشی که تو را اصلاح نکند، گمراهی است
#نهج_البلاغه
🔴فَإِذَا رَأَيْتُمْ خَيْراً فَأَعِينُوا عَلَيْهِ، وَ إِذَا رَأَيْتُمْ شَرّاً فَاذْهَبُوا عَنْهُ، فَإِنَّ رَسُولَ اللهِ ـ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ ـ کَانَ يَقُولُ: «يَابْنَ آدَمَ، اعْمَلِ الْخَيْرَ وَ دَعِ الشَّرَّ، فَإِذَا أَنْتَ جَوَادٌ قَاصِدٌ
💠راه روشن است هرگاه کار نيکى را مشاهده کرديد به آن کمک کنيد و هر زمان کار شرّى را ديديد از آن بگذريد ; زيرا رسول خدا(صلى الله عليه وآله) مى فرمود: اى فرزند آدم، کار نيک انجام ده و بدى را رها کن که اگر چنين کنى در جاده مستقيم و ميانه (دور از افراط و تفريط) گام بر خواهى داشت»
📘#خطبه_176
23 ذی القعده، سال 203 به روایتی شهادت حضرت رضا علیه السّلام واقع شده و زیارت آن حضرت از نزدیک و دور مستحبّ است.
قال السيد بن طاوس في الإقبال و رأيت في بعض تصانيف أصحابنا العجم رضوانُ اللهِ عليهم أنه يُسْتَحَبُّ أنْ يُزارَ مولانا الرضا عليه السلام يوم ثالثٍ و عشرينَ من ذي القعدة مِنْ قُرْبٍ أو بُعْدٍ ببعض زياراتهٍ المعروفةِ أو بما يكونُ كالزيارة من الرواية بذلك
سیّد ابن طاووس در کتاب» اقبال «گفت که در بعضى از کتابهاى علماى شیعه غیر عرب (رضوان اللّه علیهم) دیدم که مستحبّ است مولایمان حضرت رضا (درود خدا بر او) در روز بیست وسوم از ماه ذى القعده از نزدیک و دور زیارت شود، به بعضى از زیارت هاى معروف، یا به آنچه که همانند زیارت باشد از روایاتى که در این باب رسیده است.
#مهارتهای_زندگی
#اقتصاد_خانواده
♻️ نظام اقتصادی خانواده در اسلام
❇️یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در خانواده و پایداری آن ، نظام صحیح اقتصادی است.اسلام در این زمینه دستو ات و قوانینی دارد که آگاهی از هن در تداوم یک زندگی سالم و سعادت بخش بسیار مؤثر است.
🔰اقتصاد اسلام : زندگی را به سه نوع تقسیم کرده است:
1⃣زندگی ضروری
2⃣ زندگی رفاهی
3⃣ زندگی تجملی
📚 اخلاق در خانواده
☑️ توقّعت رو کم کن!
💢 ترک عادتها یکی از مراحل سخت تغییر در زندگیه؛ این امر نیاز به صبر و حوصله داره.
👈 هر آدمی ممکنه در طول زندگی، به یه سری از رفتارها و علاقههای اشتباه عادت کرده باشه، امّا برای رسیدن به موفّقیت، تصمیم به تغییر دادن اونها میگیره.
❌ نکتهای که باعث میشه آدمها نتونن عادتهای اشتباهشون رو کنار بذارن اینه که میخوان با خوندن یه کتاب یا با انجام دادن یه روش، خیلی سریع به نتیجه برسن؛ این در حالیه که وقتی میبینن بعد از کارهایی که انجام دادن، نتونستن عادتهای خودشون رو کنار بذارن، خسته میشن و دیگه ادامه نمیدن.
❇️ پس نباید انتظار داشت عادتها و رفتارهایی که در طول زندگی جزیی از شخصیت ما شده، به همین راحتی از بین بره؛ برای از بین رفتن عادتهای غلط، نیاز به زمان و تمرین داریم.
#نمایش_گیتار_در_تلویزیون
❓چرا انواع آهنگها توی تلویزیون ما پخش میشه؛ اما کسی حق نشوندادن ساز و سنتور و بقیه ابزارهای موسیقی رو نداره؟
📚 مقام معظم رهبری در جلسه ۳۲۰ درس خارجشون، دلیل این مسئله رو توضیح دادن:
✍️ «... یک سؤال دیگری از ما پرسیدند که این سؤال را هنرمندها هم زمانی که اینجا با من ملاقات داشتند، پرسیدند که چرا شما اجازه نمیدهید که در تلویزیون ابزارهای موسیقی نشان داده بشود؟ آنجا یک نفر بالاخره سنتور دارد میزند مثلاً، ویالون دارد میزند، صدایش به گوش میآید؛ امّا شما نمایش ابزارش را اجازه نمیدهید. این را ما از سالها پیش ممنوع کردیم. چرا؟ علتش همین است. این تهتّک است. نفس نشاندادن این آلات در سیمای عمومی کشور که همه میبینند، خود این، نزدیککردن مردم به این فضای رواج و غلبۀ این اشیا در جامعه است. این را ما از مذاق شرع بهکلّی دور میبینیم. لذاست که آن را اجازه ندادیم».
✍️ «... هر آن چیزی که ترویج کند موسیقی را در کشور، لااقل در شرایط کنونی اشکال دارد. حال اگر یک روزی به یک جایی رسیدیم که مطلقاً موسیقی حرام در جامعه وجود نداشت؛ یعنی موسیقیدانهای مسلمان متعبّد متدیّنی پرورش پیدا کردند که آنچه پخش میکنند، موسیقی غیرحرام است، موسیقی غیرلهوی است، بلکه مقرّب الی الله است؛ اگر به آنجا رسیدیم، آنوقت بگوییم آموزشگاه هم تشکیل بدهند، نمایشگاه هم تشکیل بدهند.
امروز آنطورها نیست، امروز وضع موسیقی در کشور، وضع مطلوبی نیست. همچنان موسیقی لهوی مضلّ بر موسیقی غیرلهوی غلبه دارد.
بنابراین، در این شرایط، هر چیزی که ترویج کند این موسیقی را، بهنظر ما جایز نیست».
🔺کتاب غنا و موسیقی، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۴۵۶.