eitaa logo
گل یاس
296 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
233 فایل
ارتباط با مدیر کانال @Sarbaz_velayat110
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۷۵🌷 رسم ادب: در تمام اقوام و ملل، مردم بر اساس آداب معاشرت و رسوم خاص خود، از دیگران تشکّر می کنند، و کسی که در برابر لطف دیگران بی تفاوت باشد، فرد بی ادبی محسوب می‏شود. حتّی بسیاری از حیوانات هم در برابر لطف و محبّت به خود، عکس العمل نشان می دهند. البته روشن است که شیوه و مقدار هر تشکّری، وابسته به نوع و اندازه ی محبت ابرازشده است و هر چه لطف افراد بزرگ تر باشد، سپاس از آنان بیشتر خواهد بود. به راستی اما بزرگ ترین لطف از جانب چه کسی به ما شده و ما از چه کسی محبّت بیشتری دیده ایم؟ پاسخ این سؤال روشن است و تنها به کمی توجّه نیاز دارد. به خود و اطرافمان نگاه کنیم؛ آیا می توانیم نعمت های خدا را فقط در وجود خود، تا به آخر بشماریم؟ چشم، گوش، زبان، دندان ها، ضربان قلب و گردش خون، دستگاه تنفّس، کلیه ها و تصفیه‏ ی خون، دستگاه گوارش و فرایند جذب و دفع، دست و اعضای آن، پا و قسمت های آن، مغز و جهان پر راز و رمزش، و هزاران نعمتی که فقط در بدن ما وجود دارد تا ما به راحت زندگی کنیم و با جهان اطراف خود ارتباط برقرار کنیم، فقط گوشه ای از نعمت های خدا به ماست که در وجود خود ما قرار دارد. بی شک نعمت های پایان‏ ناپذیری در جهان اطرافمان وجود دارد که ما از شمارش آن ها هم عاجز هستیم. نعمت باد و باران، جاذبه و جوّ زمین، گیاهان و فرایند تصفیه‏ ی هوا توسط آن ها، نعمت خاک و خاصیت پرورش یافتن گیاه در آن، چهارپایان و شیر و گوشت شان، خانه و خانواده، و از همه مهم تر، نعمت پیامبران و امامان که راه سعادت را به ما نشان می دهند و...، جهان اطراف ما را احاطه کرده است. قرآن چنین فرموده که «اگر نعمت های خدا را بشمارید، نمی توانید شمارش آن را به پایان برسانید» . در این حال که شمارش نعمت های خدا نیز ناممکن است، انسان به فکر فرو می رود که چگونه می تواند شکر آن ها را به جای آورد. در روایتی از امام صادق می خوانیم: «خداوند به موسی وحی فرستاد که ای موسی، مرا چنان شکر کن که سزاوار من است. حضرت موسی عرض کرد: پروردگارا، چگونه تو را شکر کنم که سزاوارت باشد؛ در حالی که هر شکری که می کنم، باز هم به وسیله‏ ی نعمت هایی ست که تو به من داده ای [و آن نعمت ها، شکر دیگری می خواهد، و این هرگز پایان نمی پذیرد]؟ خدا فرمود: ای موسی، حالا که متوجّه شدی همه‏ ی این ها از من است، مرا شکر کرده ای.» «بنده همان به که ز تقصیر خویش عـذر بـه درگـاه خـدای آورد ورنــه سـزاوار خـداونــدی اش کـس نتـوانـد که به جای آورد». پیشوایان ما بر شکرگزاری از خدا تأکید فراوانی کرده اند. شکر البتّه مراحل متعددی دارد که از مرحله‏ ی قلبی شروع شده، به مرحله‏ ی زبان، و پس از آن به مرحله‏ ی عمل می رسد. انسان با دیدن نعمت های الهی، آن ها را از خدا می شمرد و او را با زبان خود سپاس می گوید. بر اساس روایات، بهترین نوع سپاسگزاریِ زبانی، گفتن ذکر «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» است. پس از این مرحله، انسان در عمل و با فرمان برداری از خدا و ترک نافرمانی او، از خدا تشکّر می کند. امام صادق فرموده است: «شکر نعمت، دوری از گناهان است، و کامل ترین نوع شکر، گفتن «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» است.»
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویری از عزاداری شهید سلیمانی در حرم (س) 🏴 به مناسبت شهادت مظلومانه (س)
🔴به قربانگاه هاى قرون پيشين بنگريد! 🌟واعْتَبِرُوا بِمَا قَدْ رَأَيْتُمْ مِنْ مَصاَرِعِ الْقُرُونِ قَبْلَکُمْ: قَدْ تَزَايَلَتْ أَوْصَالُهُمْ وَ زَالَتْ أَبْصَارُهُمْ وَ أَسْمَاعُهُمْ، وَ ذَهَبَ شَرَفُهُمْ وَ عِزُّهُمْ، وَانْقَطَعَ سُرُورُهُمْ وَ نَعِيمُهُمْ 💎از آن چه در قربان گاه هاى قرون پيشين ديده ايد عبرت گيريد و از آن کسانى که پيوندهاى اعضايشان (در زير خاک ها) از هم گسسته، چشم ها و گوش هايشان از ميان رفته، شرف و عزتشان نابود شده و شادى و نعمت هايشان قطع گرديده است. (آرى از آنها، درس عبرت بياموزيد)» 📘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ عشق به همسر ✍️همسرش [همسر علامه طباطبایی] که بیمار شد، 27 روز تمام کار و زندگی اش را رها کرد و به طور شبانه روزی به او می رسید. بعد از مرگ او به عشقش وفادار بود و تا چهارسال، هر روز می رفت کنار مزارش. بعد از آن چهارسال هم که فرصت کمتری داشت، به طور مرتب دو روز در هفته (روزهای دوشنبه و پنج شنبه) سر مزار همسرش می رفت و امکان نداشت این برنامه را ترک کند. به شاگردش هم پولی داده بود تا به کسی بدهد و تا یک سال هر هفته در شبهای جمعه در حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) به نیابت از همسر مرحومش زیارت نامه بخواند. می گفت: " بنده خدا باید حق شناس باشد. اگر آدم نتواند حق مردم را ادا کند، حق خدا را هم نمی تواند ادا کند." 📚برشی از کتاب "مشق مهر"
🔰چرا برخی از کاربران از پیام رسانهای داخلی استفاده نمی کنند؟! 🔹یکی از موضوعاتی که برخی از مخالفین پیام رسانهای داخلی ابراز می کنند دسترسی به داده‌های کاربران در این پیام رسانهاست و می گویند: که ترجیح می‌دهیم داده‌های ما در اختیار بیگانگان قرار گیرد تا این‌که در اختیار دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری‌اسلامی باشد تا علیه ما استفاده کنند! ▫️این افراد فراموش می‌کنند که دستگاه‌های اطلاعاتی ایران آنجایی که نیاز به داده‌های یک فرد مشخص ضروری باشد معطل دسترسی مستقیم به سرورهای یک سرویس اینترنتی خاص نخواهند بود. به‌عنوان مثال در همین هفته‌های اخیر در سریال گاندو شاهد بودیم که ایمیل و... که با استفاده از مشهورترین و امن‌ترین سرویس‌های اینترنتی مبادله شده‌اند چگونه مورد دسترسی قرار گرفت . 👌 تا آنجایی که به دسترسی دستگاه‌های اطلاعاتی به داده‌های یک مربوط می‌شود مسئله اصلی نه دسترسی مستقیم این دستگاه‌ها به سرورهای یک سرویس اینترنتی بلکه تبدیل شدن فرد مورد نظر به یک هدف برای اقدامات اطلاعاتی است. ▫️ به علاوه در نگاه این گروه، سوءاستفاده از داده‌های شهروندان به سوءاستفاده مستقیم علیه یک فرد معین محدود می‌شود که با واقعیت فاصله دارد. این افراد فراموش می‌کنند که برای دستکاری سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در ایران به متکی است که اولاً هم شناخت‌شان از جامعه ایرانی و هم ارتباط و اثرگذاری‌شان بر این جامعه بلافصل است و ثانیاً اصول اختفا را بسیار راحت‌تر رعایت می‌کنند. داده‌های مردم ایران نیز، وقتی بناست برای دستکاری‌های گسترده جامعه ایرانی استفاده شوند، می‌بایست توسط همین نیروهای بومی تحلیل شده و مورد بهره‌برداری قرار گیرند. به تبع این موضوع، محل استقرار سرورهایی که داده‌های مردم ایران روی آنها نگهداری می‌شود مسئله اصلی نیست. مسئله اصلی اینجاست که کدام دسته از نیروهای بومی دست بالا را در بهره‌برداری از این داده‌ها دارا هستند.
📚 وظیفه مأموم هنگام اشتباه کردن امام در قرائت 💠 سؤال: اگر متوجه شود یکی از کلمات قرائت را اشتباه تلفظ می کند، چه وظیفه ای دارد؟ ✅ جواب: مأموم باید به نحوی (که موجب بطلان نماز خودش نشود)، به امام تذکر دهد تا امام اشتباه را تصحیح کند و اگر ممکن نبود یا امام اشتباه را تصحیح نکرد، باید نیت کند و بقیه نماز را ادامه دهد.
🔰 خوش رفتاری با همسر
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴حرم خانم رقیه(س)/حتماً با وضو ببینید چون به یه زیارت خاص دعوتید تعجیل در فرج مولایمان صلوات
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بود در شهر شام از حسین(علیه‌السلام) دختری آسیه فطرتی فاطمه(سلام الله علیها) منظری او سه ساله بود و عقل چهل ساله داشت با چهل ساله ها دم به دم ناله داشت روایت شفای بیمار توسط حضرت رقیه سلام الله علیها🌹🏴 🎤: استاد سازگار... 🏴🌹اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها🌹🏴 ...🌹🏴 ..🇮🇷🏴 _••🏴🌹 ...🌹🏴••_ ..🥀 ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘