4_5769417512743601900.mp3
1.91M
🔸ترتیل صفحه 332 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۳۲🌷
روزی که هوش از سرها می رود!:
این آیات به یکی از حوادث بزرگی که در آستانه ی قیامت رخ می نماید، اشاره کرده و برخی از آثار آن را به یاد ما آورده است؛ حادثه ای که انسان را از زندگی گذرای مادّی بیرون می برد و به آینده ی مهمّی که در انتظار اوست، متوجه می کند؛ آینده ای که اگر امروز به فکر آن نباشد و برایش آماده نشود، هنگام وقوع وحشتناک می نماید، و اگر آمادگی برایش پیدا کند، لذّت بخش و دل نواز جلوه می کند.
بر اساس این آیه، رستاخیز با یک انقلاب و تحوّل شدید در عالم هستی برپا می شود؛ زلزله ای بسیار شدید و کوبنده که خداوندی که همه چیز در برابر بزرگی اش ناچیز است، آن را «بزرگ» معرّفی کرده تا همگان بدانند با زلزله های معمول جهان بسیار متفاوت است؛ زلزله ای که از شدّت آن، زنان باردار، فرزندانی را که در شکم دارند، سقط می کنند، و مادران شیرده ـ که مهربان ترین افراد به فرزندانشان هستند ـ کودکی را که در دامان دارند، به زمین گذاشته، پا به فرار می¬گذارند. به سبب آن زمین لرزه، انسان های گنهکار از حالت طبیعی خارج می شوند و همچون مستان به اینسو و آن سو حرکت می کنند و کارهای نامتعادل از خود نشان می دهند؛ در حالی که آنان مست نیستند؛ بلکه با دیدن عذاب خدا، عقل از سرشان پریده است! البتّه بر اساس قرآن ، قیامت برای همگان یکسان نیست و افراد هر یک به فراخور احوال خود، چهره ای از قیامت می بینند؛ گروهی با چهره ی عبوس و خشمگین قیامت روبه رو می شوند، و گروهی با چهره ی خندان و مهربان آن. در آیات 10 و 11 سوره ی انسان، از قول افراد نیکوکار می خوانیم: «ما از روزی عبوس و خشمگین ـ که سختی اش از جانب خداست ـ می ترسیم. خداوند نیز آنان را از شرّ آن روز نگه می دارد و طراوت و خوشحالی به آنان هدیه می کند.» در آیهی 17 سوره ی مزمّل نیز می خوانیم: «اگر کافر شوید و ناسپاسی کنید، چگونه خود را از شرّ روزی که بچّه ها را پیر می کند، حفظ می کنید؟» در آیه ی 89 سوره ی نمل هم آمده است: «کسانی که با خود کارهای خوب به آخرت بیاورند، پاداشی بهتر از آن دارند و در آن روز از ترس و وحشتی بزرگ در امان اند.» پیشوای نخست ما، بهشت و دوزخ را چنین توصیف کرده است: بهشت، جایی است که:
1ـ مهمانانش از آنجا نمی روند؛
2ـ حال و روزشان تغییر نمی کند؛
3ـ ترس بر آنان مسلّط نمی شود؛
4ـ بیماری ای به آنان نمی رسد؛
5ـ در معرض خطری قرار نمی گیرند؛ 6ـ سفری در پیش ندارند تا از منزلی به منزل دیگر کوچ کنند.
دوزخ امّا جایی یست که:
1ـ دست های دوزخیان را به گردن هایشان می بندند؛
2ـ موهای پیشانی شان را به پاهایشان گره می زنند؛
3ـ لباس هایی از قیر و پاره های آتش بر تنشان می کنند؛
4ـ آنان را در عذابی جای می دهند که حرارتش زیاد است، و در خانه ای که درِ آن به روی ساکنانش بسته شده است، و در آتشی که زبانه می کشد و می غرّد و شعله هایی بلند و صدای ترسناک دارد و ساکنانش آن را ترک نمی کنند و اسیرانش در ازای هیچ چیز آزاد نمی شوند و غل و زنجیرهایش نمی شکند، و آن سرا مدّتی ندارد که تمام شود و پایانی ندارد که به اتمام رسد .
#نهج_البلاغه
🌔و لَقَدْعَلِمَ الْمُسْتَحْفَظُونَ مِنْ أَصْحَابِ مُحَمَّد ـ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ ـ أَنِّي لَمْ أَرُدَّ عَلَى اللّهِ وَ لاَ عَلَى رَسُولِهِ سَاعَةً قَطُّ وَ لَقَدْ وَاسَيْتُهُ بِنَفْسِي فِي الْمَوَاطِنِ الَّتِي تَنْکُصُ فِيهَا الاَْبْطَالُ، وَ تَتَأَخَّرُ فِيهَا الاَْقْدَامُ، نَجْدَةً أَکْرَمَنِي اللّهُ بِهَا
💎اصحاب و یاران حضرت محمدصلی الله علیه و آله که حافظان اسرار او می باشند ،می دانند که من حتی برای لحظه هم مخالف فرمان خدا و رسول او نبودم ،بلکه با جان خود پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را یاری کردم .در جاهایی که شجاعان قدم هایشان می لرزید ،و فرار می کردند ،آن دلیری و مردانگی را خدا به من عطا فرمود.
📘#خطبه_197
#علی_شناسی
✅ثواب روزه ماه رجب
✍️حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد: پیامبر اکرم (س) در تاکید به روزه ماه رجب میفرمایند: روزه در این ماه آنقدر اجر و ثواب دارد که یک روز آن رضوان خدا را واجب و آتش غضب او را خاموش میکند. یک نفر از پیامبر اکرم (ص) پرسید: اگر کسی که نتواند در ماه رجب روزه بگیرد چه کار کند که از ثواب روزه این ماه محروم نشود؟
حضرت فرمودند: برای هر روز یک نان به فقیر صدقه بدهد. پس قسم به آن خدایی که جانم در دست اوست کسی این صدقه را بدهد ثواب روزه ماه رجب و بیشتر از آن را به او میدهد و این در حالی است که اگر جمیع خلائق جمع شوند و بخواهند ثواب روزه ماه رجب را بیان کنند، نمیتوانند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍️موضوع: جابر بن عبدالله انصاری و سنتی که به جا گذاشت
﷽ #احکام_غسل
❓پرسش
آیا در غسل، شستن موهای بلند بدن واجب است؟
✅پاسخ
همه مراجع عظام:خیر، شستن موهای بلند واجب نیست.
امام خمینی ره و آیات عظام فاضل لنکرانی، مکارم شیرازی و نوری همدانی: بنابر احتیاط واجب شستن موهای بلند هم واجب است.
*نکته: اگر رساندن آب به پوست، بدون شستن آنها ممکن نباشد، باید موهای بلند را بشوید که آب به بدن برسد.
📱انزوا در کودکان و نوجوانان
🔸انزوا یکی از مهمترین تاُثیرات منفی بازیهای آنلاین است.
🔹بعضی از کودکان و نوجوانان بهجای حضور در اجتماع و مراوده و بازی با همسالانشان، وقت خود را به بازیهای کامپیوتری میگذرانند و از لحاظ اجتماعی منزوی میشوند.😑
#آسیبهای_فضای_مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عصر جدید| نگاه کلی به بیانیه گام دوم رهبر انقلاب
🔹به مناسبت ایّام سالگرد انتشار بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران.
#تربیت_کودک
⭕️برای پرورش گلهای یک باغچه باید به آن رسیدگی کرد و وقت گذاشت.
✅بازی با کودک ، کتاب خواندن برای او ، و نوازش آن از روشهای پرورش عزت نفس و خلاقیت کودک است.
✅اولیاء باید یاد بگیرند که به حرفهای کودک گوش دهند ، البته باید توجه کنند که ادای گوش دادن را در نیاورند. بلکه با احترام قائل شدن به او تمام حرفهای او را به دقت گوش کنند و حتی اگر نیاز باشد کار خود را تعطیل نمایند.
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 کلیپ_تصویری
💠 یکی از علل اعتیاد به فضای مجازی
سمت_خدا
بازی_بازوی_تربیت
محسن_عباسی_ولدی
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.