eitaa logo
golkhame_cake_karaj
262 دنبال‌کننده
609 عکس
112 ویدیو
0 فایل
میتونی، طعم های جدید و با گل خامه مزه کنی 🥰😋 سفارش انواع کیک های خانگی خامه ای، مینی کیک، بنتو کیک ،شیرینی، کاپ کیک ادرس ما در اینستاگرام golkhame_cake ثبت سفارش 👈 @golkhame
مشاهده در ایتا
دانلود
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و اما وضعیت در یخچال هر یک ساعت ی بار 🤣🤣🤣🤣🤣 چون تا قبل از عکاسی خوردنش کنکله 🍒🍒🍒🍒🤨🤨🍒🍒🍒🍒
بالاخره دل به دلدارش رسید فقط رنگ و رخشو ببین 😍🍒
اقا ناراحت نباشید ایشالا دستورشو براتون میذارم 💖
ما هم حال و هوای غدیری گرفتیم الحمدلله 💚🤍
فاینالی، نصف شبی 😄😍
25.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫کیک نارگیل شکلات🍫🥥 بیا با ریز ترین نکاتش یادت بدم، کپشن و حتما بخون 👌👌👌👌👌👌👌 بهت قول میدم اگر ریز به ریز نکات و رعایت کنی پنبه ای ترین کیکی که میخوری همینه حتما درستش کن 😋 مواد لازم:🎂🥥🍫 تخم مرغ درشت ۵ عدد شکر ۲۰۰ گرم شیر ۳۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم آرد ۲۶۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم پودر نارگیل درجه یک ۵۰ گرم شکلات رنده شده ۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ سر پر بکینگ پودر ۱ ق چ 🔴نکات قبل از پخت🤌 🔻برای جدا کردن زرده و سفیده از هم تخم مرغ ها خنک باشن،این جوری احتمال قاطی شدن زرده خیلی کم 🔻موقع فرم دادن سفیده ها ظرف و پره های همزن حتما حتما تمییز و بدون چربی باشه 🔻به هیچ عنوان زرده قاطی سفیده نشه اگرم ۱ درصد شد، سریع با پوست تخم مرغ شسته شده جدا کن،این جوری راحت و سریع برداشته میشه 🔻شکر به هیچ عنوان یکجا اضافه نکن 🔻بعد از فرم دهی سفیده ها موقع ترکیب مواد بیش از اندازه مخلوط نکن، پف سفیده از بین نره 🔻موقع اضافه کردن ارد، حتما از اَلک رد کن زرده و سفیده رو از هم جدا میکنی سفیده رو با دور تند همزن کمی میزنی تا کف کنه بعد شکرو به صورت بارانی و کم کم بهش اضافه میکنی،میزنی حسابی تا فرم بگیره زرده،وانیل،روغن و ترکیب و به سفیده ها تو چند مرحله اضافه میکنی و به ارومی فولد میکنی شیر و اضافه میکنی و مخلوط میکنی، بعد آرد و بکینگ پودرو تو چند مرحله رو مایه کیک الک میکنی و فولد میکنی پودر نارگیل و شکلات رنده شده رو اضافه میکنی و مخلوط میکنی داخل قالب ۲۵ سانت به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده رو دمای ۱۸۰ درجه میذاری تا بپزه حتما تو دیقه ۴۵ تست پخت با سیخ چوبی انجام بده @gokhame_cake_karaj ادامه👇👇👇
مواد لازم برای گاناش: 🍫🍰 شکلات تلخ ۵۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات و به صورت بنماری ذوب میکنی بعد خامه رو در حد گرم شدن که بافتش یکدست بشه گرم میکنی و به شکلاتا اضافه میکنی و باهم مخلوط میکنی 🔻شکلات و بیش از حد گرما نده که میسوزه نوش جان 🤗💖 @golkhame_cake_karaj
17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بچه شیعه های حضرت علی عیدتون مبارک باشه امسال توفیق داشتیم ی کار کوچیک برای غدیر انجام بدیم اینم پشت صحنه کارمون 🤗 @golkhame_cake_karaj