فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵افشاگری سردار حاجی زاده از ستون پنجم دشمن در بانکهای کشور
🔷نفوذی های جریان عبری غربی عربی در راستای کار شکنی
@rasadeakhbar
#تربیت_کودک
#نظم
وقتی کودک کثیف کاری کرد یا چیزی را شکست :
❌نگویید:
تو برو عقب، تو دست نزن، نیازی نیست شما کاری بکنی.
دست نزن، بدتر میشه
دست بزنی، دستت را میبره
"غرغر، داد و فریاد، سرزنش ممنوع"
✅بگویید:
برو جارو بیار، کمک کن جمعش کنیم.
برو دستمال بیار، خشکش کنیم.
دمپایی بپوش، پات زخمی نشه.
وقتی در تمیز کردن محل، کودک کمک و همکاری کند، یاد میگیرد مسئولیت کارش را بپذیرد.
نظم و نحوه تمیز کردن را میآموزد.
کمتر تحقیر میشود. همکاری و کمک را میآموزد.
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی از بیداری در آمریکا میگوییم...!
سخنرانی جنجالی لوئیس فراخان شخصيت مشهور آمریکایی علیه ترامپ:
ما در عراق چه غلطی میکنیم...؟!
[شهید] قاسم سليمانی مقابل یک ارتش اشغالگر ایستاد....
Export179.mp3
6.34M
✅سوالات وارده در کانال
❇️سوال
💠 نقش مجلس در حل مشکلات اقتصادی و نقش دولت در کاهش بورس!!
🎙 کارشناس میثم مهرپور
روزهای بسیار سخت!
[1]. در مقایسه با دهههای گذشته، در هیچ زمانی، ایناندازه مردم گرفتارِ «دشواریهای معیشتی» نبوده و «کلافه» و «رنجور» و «زخمی» نشده بودند. بخشِ بسیار وسیعی از مردم، مبتلا به «فقر» شدهاند و از گذرانِ «معیشتِ روزمرّه»اشان بازماندهاند.
[2]. ریشۀ اصلیِ همۀ مشکلاتِ کنونی، «نسخۀ غلطِ حسن روحانی» بود؛ اینکه «مذاکره با آمریکا»، تحریمها را برطرف خواهد کرد و اقتصادِ ما، شکوفا خواهد شد. این نسخۀ آغشته به تحریف، روزِ مردم را به شبِ تار تبدیل کرده است.
[3]. حسن روحانی، نه تاکنون گِرهی از کارِ فروبستۀ مردم گشوده، و نه پس از این و در فرصتِ اندکِ باقیمانده، کاری خواهد کرد. این دولت، «دولتِ بیعمل» است و جز «مذاکرۀ بُرد- بُرد» (!)، هنری ندارد و کاری «بلد» نیست! این دولت، ثابتترین متغیّرِ این معادله است!
[4]. ماههاست که جامعه در آستانۀ «انفجار» قرار گرفته است. «بهانهای»، «منفذی»، «جرقهای» ... کافی بود تا اتّفاقاتِ تلخی رقم بخورد. اگر هراس از ابتلای به کرونا در اثرِ حضور در تجمعات نبود، و اگر تلاشهای ترمیمی و اصلاحی از سوی قوّۀ قضائیّه و مجلسِ جدید و نیروهای مسلح و گروههای خودجوشِ مردمی نبود، شک نباید کرد که آتشهای مهیبی شعله میکشید.
[5]. وقوعِ انفجارِ اجتماعی، یک نقصِ دیگر نیز دارد و آن، فقدانِ کسی است پرچمِ مخالفتِ خیابابی و شورشگونه با حسن روحانی را در دست بگیرد و هوادرانِ خود را به صحنه بخواند. رقیبان و مخالفانِ روحانی، چنین جنس و سرشتی ندارند.
[6]. امّا آیا با وجودِ تداومِ این عناصر، میتوان با اطمینان گفت که در یک سالِ آینده، انفجار و شورش و آشوبِ اجتماعی رخ نخواهد داد؟! پاسخ، منفی است. فشارهای اقتصادیای که بر مردم وارد میشود، همچنان در حالِ «افزایش» بوده و «شیبِ صعودیِ تند»ی داشته است. بنابراین، نباید بعید دانست که در صورتِ ادامهیافتنِ این «فشارِ فرسایشی و عصبیکننده»، گروهها و بخشهایی از مردم را به خیابانها نکشاند.
[7]. آیا باید میانِ «تداومیافتنِ دولتِ روحانی» ازیکسو، و «رهاندنِ مردم از بحرانِ معیشتی»، یکی را انتخاب کرد؟! آیا باید در پیِ «کنارهگیریِ روحانی» بود؟! به نظرم، جامعه هنوز آن اندازه که باید، هزینۀ خطای بزرگِ «نشاندنِ روحانی بر کرسیِ ریاستجمهوری» را نپرداخته است. باید باز هم «مجال» داد تا روحانی، هرچهبیشتر، خویش را بنمایاند و هیچ «شک» و «شبهه»ای در ذهنِ مردم باقی نماند. روحانی باید تا روزِ پایانی، در قدرت باقی بماند تا فردا، دستاویز و توجیهی در اختیار نداشته باشد.
[8]. امروز آیتالله خامنهای، بیش از هر کسی، از وضع و حالِ معیشتیِ مردم، ناخشنود، و دلواپسِ فقیران و محتاجان است، امّا چه کند که جز اوامرِ تسکیندهنده و ملایمکنندۀ معیشتِ مردم نسبت به نهادهای تحتِ نظارتِ خویش، اهرم و ابزارِ دیگری در اختیار ندارد. این فعّالیّتها، علاجِ اصلی و قطعی نیستند، و همین مسأله، دلِ ایشان را میرنجاند. آب از جای دیگری گلآلود شده و همان نقطه را باید علاج کرد.
[9]. من هیچ دلیلی برای رد و انکارِ این فرض که شرایطِ معیشتیِ کنونی، بهصورتِ «ارادی» و «آگاهانه» طرّاحی شده است، در دست ندارم. شاید کسانی در داخل، میخواهند آیتالله خامنهای را دچارِ «استیصال» و «اضطرار» کنند تا در نهایت، مجوزِ «مذاکرۀ دوباره» را از ایشان بگیرند و در فرصتِ اندکِ باقیمانده، حیثیّتِ سیاسیِ خویش را بازیابند و مردم را دوباره گرفتارِ «وسوسۀ مذاکره» کنند! این هدف، آنچنان بزرگ و مهم است که هاشمیرفسنجانی از زمانِ امام خمینی، در پیِ مذاکره با آمریکا بود و میخواست این امر در آن دوره تحقّق یابد، که البتّه نیافت. اینک که روحانی تا این نقطه پیش آمده، اگر عقب بنشیند، تا سالیانِ سال، بابِ مذاکره با آمریکا مسدود خواهد و این برای جریانِ غربگرا و غیرانقلابی، بهمعنیِ شکستِ محض است.
[10]. من برای انقلاب در «کوتاهمدّت»، دغدغهمند و نگرانم! مسأله برای من، «اکنون» است . گویا زمانه، محملِ حوادثی است ...
مهدی جمشیدی
هدایت شده از محمدحسین
🔰🌸در راستای تکریم مدافعان سلامت
✅بازدید فرماندهی سپاه گلپایگان از بیمارستان امام حسین(علیه السلام)
🔺در راستای تکریم مدافعان حریم سلامت،فرماندهی سپاه گلپایگان و تعدادی از اعضای قرارگاه معنویت و سلامت سپاه از بخش های مختلف بیمارستان امام حسین(علیه السلام) بازدید و از نزدیک در جریان امور قرار گرفتند.
@golpabasir
🚩تببین معنای دقیق عقلانیت توسط رهبر انقلاب
🔰ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاوردند
🔻رهبر انقلاب صبح امروز:
🔸بعضیها اسم عقل و عقلانیت را که میآورند، منظورشان از عقلانیت ترسیدن است؛ وقتی میگویند عاقل باشید، یعنی بترسید، یعنی منفعل باشید، یعنی از مقابل دشمن فرار کنید؛ نه این درست نیست، ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند. اسم ترسیدن و فرار کردن و میدان را خالی کردن عقلانیت نیست، اسمش همان ترس و فرار و مانند اینها است. عقلانیت یعنی محاسبهی درست؛ و البته دشمن سعی میکند عقلانیت به آن معنای غلط را تلقین کند، بعضی هم نادانسته گاهی حرفهای دشمن را تکرار میکنند.
🔹اینکه شما میبینید علیه امکانات موشکی ما، علیه تشکیلات نظامی ما کارهایی میشود، تبلیغاتی میشود و علیه تواناییهای منطقهای ما که برای قدرت دفاعی ما بسیار حائز اهمیت است تبلیغات میشود، حرف میزنند، این یاوهگوهای آمریکایی که ملاحظه میکنید ــ واقعاً اراذل یاوهگو که هر حرفی به دهنشان میآید بیمحابا و بیمحاسبه میزنند ــ هرجا میروند مینشینند علیه جمهوری اسلامی حرف میزنند، اینها بهخاطر همین است که این امکانات اساسی ما با محاسبهی دقیق بهوجود آمده و انشاءاللّه پیش خواهد رفت و تبلیغات دشمنان ناشی از عقبماندگی آنها در این میدان و ناشی از ترس آنها است.
🔸 بنابراین مهم این است که دستگاه محاسباتی را حفظ کنیم، سالم نگه داریم، نگذاریم دچار اختلال بشود. ۹۹/۷/۲۱