هدایت شده از کانال سید مجید موسوی
با سلام و پوزش از شما
به دلیل ارائه خدمات با کیفیت به کاربران فعلی موقتا ارسال کد برای کاربران جدید متوقف شده است
اگر شما دانش آموز یا معلم هستید و برای ادامه فرایند آموزش مدارس نیاز به حضور اکانت جدیدی در ایتا دارید میتوانید شماره را ارسال کنید تا به واحد فنی منعکس شود
🔰پاسخ به پرسشهای متداول کاربران ایتا در کانال:
@Eitaa_FAQ
( مرور خاطرهای ) نشریه " پیام محبت " را سال ۸۴ ( ۱۵ سال پیش ) با همت و کوشش همکارانم در پایگاه انتقال خون گناباد منتشر کردیم. در تیتر سیاه رنگ روی جلد که احتمالا به علت قدمت قایل خواندن نیست، یادکرد از #قنات_قصبه_گناباد فراموش نشده است. این تشبیهی از این شاهرگ حیاتی کویر، به نظام گردش خون و حیات انسانی بود.
آن موقع قنات ،، دغدغهام بود و دوستش میداشتم. حالا با ثبت جهانی به عنوان یکی از بیست اثر ثبت شده یونسکو در ایران، برای خودش جای و جایگاهی دارد.
ماه آینده، خدمت من در پایگاه انتقال خون گناباد وارد #بیست_سالگی میشود. خرسندم که این سالهاحرمت قناتِ جاودانه و #اهدای_خون حیاتبخش، نزد من دیرینه بوده و امروز و دیروزی نیست.
با تقدیم مهر _ دکتر مجتبی تجلی
1-کتاب «زن آقا»
2-اردوگاه اطفال"
3-اخلاق خانوادگی عارفان
4-پنج راز که قبل از مرگ باید بدانیم
5_قایق مهربانی
#ششمین_کتابی که در این ایام مطالعه کردم کتاب #نخل_و_نارنج بود
🔹این کتاب نوشته وحید یامینپور درباره زندگی و زمانه شیخ مرتضی انصاری ست
اثرگذاری شیخ مرتضی انصاری بر جریان فقه شیعه مشهور است و تلاش مثالزدنی و ستودنی او در تربیت شاگردانی که ساختار علمی دین را قوت بخشیدند و شاگردان آنها بعدها دنیا را تکان دادند بر همه مشخص است.
🔹شاگردانی که این عالم تربیت کرد، پرچمدار مبارزات سیاسی تاریخسازی در خاورمیانه شدند؛ بهعنوان نمونه میرزا محمدحسن شیرازی عهدهدار زعامت دینی شیعیان شد وتوانست در برابر قرارداد استعماری عصر ناصرالدین شاه فتوای مهم تحریم تنباکو را صادر کند و مردم را به مقاومت فرابخواند.
🔹 پیروزی میرزای شیرازی توانست راه را بر جنبشهای بعدی فراهم کند و دیگر شاگردان شیخ انصاری در ربع نخست قرن چهاردهم هجری توانستند نخستین انقلاب ۱۰۰ ساله اخیر را در منطقه خاورمیانه رهبری کنند. مکتب علمی و فقهی او شاگردانی چون امام خمینی (ره) داشت که اولین حکومت دینی در دوران غیبت کبری را بنا کردند.
🔹فاطمی
#معرفی_کتاب
#پایش_مطبوعات
👈🏻چرا تبعات تعطیلی برای دولت سنگین است؟
🔻«وطنامروز» نوشت:
🔹با وجود اهمیت تعطیلی همگانی در زمان شیوع ویروس کرونا، شواهد گویای آن است که توان تحمل هزینههای این تعطیلی طبق آمارهای اقتصادی امری سخت و تا حدودی غیرممکن است؛ این ناتوانی ۲ عامل اصلی دارد؛ عامل اول، قرار دادن تمام ظرفیتهای کشور در دیپلماسی خارجی که با شکست این تفکر در عرصه سیاست، اساسا هیچ گفتمانی در اقتصاد شکل نگرفت و شرایط کنونی کارنامه ۷ سال حضور این دولت در کشور است
🔹دومین عامل، نحوه مدیریت روزهای اخیر توسط دولت است، اقداماتی که به صورت قطرهچکانی و با بیسلیقگی خاصی در حال انجام است //مپتا
💠 @gonabad20ir
-
هشدار‼️⚠️‼️
🔴این روزها شاهدیم که تماسهای اجتماعی کمکم رو به افزایش و حتی مشابه روزهای قبل از قرنطینه است.
⚠️این موضوع بسیار نگران کننده بوده و احتمالا منجر به پیک دوم بیماری در هفتههای آینده خواهد شد.
‼️‼️توجه کنیم که آنچه امروز در آمار مبتلایان مشاهده میکنیم حاصل رفتار دو هفته قبل ماست (چون دوره نهفتگی بیماری تا دو هفته طول میکشد). پس اگر الان تعداد مراجعین و مبتلایان به بیماری کاهش یافته باشد نباید دچار سهلانگاری و خوشبینی نابهجا شده و در رعایت اصول فاصلهگذاری و منع رفت و آمد کوتاهی کنیم.
⚠️❗️مبادا دو یا سه هفته بعد با پیک دوم بیماری و ابتلا و مرگ عزیزانمان مواجه شویم.
#ستاد_مردمی_مقابله_با_کرونا
✍🏻 در نامهای از سوی وزیر بهداشت؛
💠 راهنماهای گام دوم مبارزه با کووید 19 ابلاغ شد
💠 داشتن فاصله مناسب در روابط اجتماعی به این معنی است که فاصله فیزیکی از سایرین به اندازهای باشد که انتقال بیماری صورت نگیرد.
💠 فاصله فیزیکی امن برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا (کووید 19) حداقل یک متر است.
💠 بدیهی است که رعایت این فاصله تا زمانی که بیماری در جامعه در چرخش باشد، ضروری بوده و باید ادامه یابد.
💠 هنوز وضعیت گسترش بیماری به گونهای است که نمیتوان گفت چه زمانی میتوان به زندگی عادی برگشت و شاید بتوان گفت که اینگونه زندگی با فاصلهگذاری اجتماعی، تا مدتها بهعنوان روش زندگی معمولی باید در نظر گرفته شود.
💠 در شرایط فعلی و با توجه به ماهیت، گسترش و قابلیت انتقال بیماری کووید 19، فاصلهگیری اجتماعی از مهمترین راهکارهای کنترل این همهگیری است.
💠 مطالعات دقیق نشان داده که فاصله گذاری اجتماعی در بعضی همهگیریها تا بیش از 95 درصد در کاهش موارد و گسترش بیماری نقش داشته است.
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت