❓چرا اهالی معنویت «#شب_قدر» را پاس میدارند؟!
اهمیت «شب قدر»، به اندازۀ «عاقبتبخیری» ما است، چراکه در شب قدر، مقدرات آیندۀ ما تعیین میگردد. اگرچه این آینده، آیندۀ یک سال بعد ما است، ولی ممکن است در این آینده حوادثی رخ بدهد که دیگر ما از عاقبتبخیری فاصله پیدا کنیم، یا قطعاً عاقبتبخیر بشویم. سال آیندۀ ما یعنی همۀ عمر آیندۀ ما. نه تنها در شب قدر، پروردگار عالم، آیندۀ ما را رقم میزند، بلکه چون بر اساس گذشتۀ ما، مقدرات ما تعیین میشود، شب قدر، جمعبندی از گذشتۀ ما هم هست. تکلیف گذشته و آیندۀ ما در شب قدر روشن می شود.
👤 علیرضا پناهیان
مصلی تهران
شب نوزدهم رمضان ۹۷
「@gordan_313 」
💫 فضیلت شب بیست و سوم ماه رمضان(امشب) و احتمال تقریبا قطعی شب قدر بودن این شب
🔸شب بيست و سوم از دو شب قبل برتر است و در روايات درباره غسل و احيا و تلاش در عبادت در شب بيست و سوم تأكيد شده است.
🔸از احاديث متعدّدى استفاده مى شود كه شب قدر همين شب است. در روايتى از امام باقر عليه السلام نقل شده است كه مردى به نام «جهنى» در ماه رمضان خدمت رسول خدا صلى الله عليه و آله آمد و به آن حضرت عرض كرد: من در بيرون مدينه به سر مى برم و شتر و گوسفند دارم كه نمى توانم همه شب در مدينه حاضر شوم. دوست دارم شبى را به من معرّفى كنى تا آن شب را به مدينه بيايم و در نماز و عبادت حاضر باشم. حضرت او را به نزد خود فراخواند و به طور درگوشى آن شب بیست و سوم را معرّفى كرد.
🔸همچنين در روايت ديگرى نقل شده است كه رسول خدا صلى الله عليه و آله در شب بيست و سوم ماه رمضان به سر و روى خانواده اش آب مى پاشيد تا به خواب نروند و از فضيلت اين شب بهره بگيرند.
🔸روايات متعدّد ديگرى نيز مى گويد: شب قدر، شب بيست و سوم است.
🔸مرحوم «علّامه مجلسى» نيز در «زاد المعاد» مى گويد: اكثر احاديث معتبر دلالت دارد كه شب بيست و سوم، شب قدر است.
🔸آیت الله بهجت فرمودند: «نزد ما تقریبا واضح است شب بیست و سوم، شب قدر است. هر چه هست همین امشب است! برای هم دعا کنیم و حتی یک لحظه تا اذان صبح ، لسان را از ذکر باز نداریم.
منبع:سایت آیت الله مکارم شیرازی / بحارالانوار ج۹۴ صفحات ابتدایی
「@gordan_313 」
4_5787336863626826369.mp3
11.13M
چشماتو ببند، خیال کن یه زائری زیر بارون که تو نجف شدی مهمون با چشمای گریون…💔
#شب_قدر
「@gordan_313 」