13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهره سازی از مجسمهها. جالب است
🔹 امروز همان روزی است که...؟!
🔸۱- منطق و استدلالهای رهبر معظم انقلاب را باید با عنوان
«منشور حکمرانی حکیمانه و مدبرانه» بر سردر سازمان ملل و مجامع بینالمللی نوشت و نه تنها ملت ایران و مسئولان کشور، حتی دول مستقل و ملل جهان هم باید آن را نصبالعین خود قرار دهند. نکته مهم در سخنان
رهبر معظم انقلاب در حالی که تأکید دارند «تردیدی نداریم که آمریکا شکست خواهد خورد، به شرطی که طبق سنّت الهی به وظایف خود عمل کنیم و از تجربهها درس بگیریم»، این است که «اگر آمریکا را متّهم میکنیم و نسبت به اروپا بیاعتمادیم و اگر نسبت به مسائل اقتصاد داخلی معتقدیم که بایستی به ظرفیت داخلی اعتماد و تکیه کرد، دلیل اثباتکننده متقن داریم». حال با تجربه تلخ بدعهدی آمریکاییها و استدلالهای متقن رهبری که کسی پاسخی برای آنها ندارد و اگر در گذشته به آنها توجه میشد پیامدهای تجربه تلخ برجامگریبانگیر ملت نمیشد، چرا در شرایط فعلی که آثار خنثیسازی تحریمها با تلاشهای بیوقفه دولت سیزدهم از جمله در سیاست خارجی در حال ظهور و بروز است، این همه هجمه و شبهه و حاشیهسازی بیسابقه برای ناامیدی مردم انجام میشود که در هیچ دورهای از این مقطع از دولتها سابقه نداشته؟! پاسخ این سؤال مهم فقط در کلام دوراندیشانه و امیدوارانه رهبر معظم انقلاب نهفته است که دشمنان و نفوذیهای داخلی آنها از تحقق آن بهشدت نگران و هراسانند! رهبر معظم انقلاب چند سال قبل برخلاف
جو حاکم در جامعه به علت ناکارآمدی و عملکرد بسیار ضعیف دولت روحانی به ضرس قاطع فرمودند «روزی که آن روز خیلی دیر نخواهد بود نیروهای جوان و مؤمن خواهند توانست معضلات اقتصادی را حل کنند. این کار خواهد شد انشاءالله!». لذا امروز همان «روزی» است که رهبری وعده داده بودند و بعینه آشکارتر شده که محاسبات و ادعاهای برخی از رؤسای جمهور اسبق و سابق درخصوص اعتماد به آمریکا برای حل مشکلات کشور چقدر اشتباه بود. زمانی که رئیسجمهور وقت مدعی بود باید با کدخدا بَست و کدخدا تحریمها را برمیدارد تا «سرمایه بیاید و آب خوردن مردم و اشتغال جوانان و محیطزیست و صنعت و مشکل بانکها حل بشود»! رهبری خردمندانه و هوشیارانه هشدار دادند این ادعاها «از آن اشتباهات عجیب و غریب و بسیار خطرناک و دروغ و فریب است» که نتیجه برجام درستی این هشدارها را به اثبات رساند. یکی از استدلالهای رهبری که «یکی از رؤسای جمهور دورههای گذشته در شورای عالی امنیت ملی گفته بود من جواب برای آن استدلالها ندارم»، این است که «بهجای هدر دادن وقت و امکانات کشور به امید رفع تحریمهایی که اختیارش دست ما نیست، به فکر خنثیسازی تحریمها باشید که توان و ارادهاش در اختیار ماست و میتوانیم». امروز روزی است که هرچند دولت روحانی در هشت سال نتوانست، دولت رئیسی کمتر از هشت ماه توانسته با فعالسازی ظرفیتهای تجاری-اقتصادی با کشورهای همسایه و منطقه «خنثیسازی تحریمها» را برای مردم مفهومسازی و عینیسازی کند!
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/236295
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹 جلیلی:
نامه من 6 ماه قبل در ۱۲۰ صفحه و خطاب به دولت روحانی بود
🔸 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید نامه من در نقد دستاوردهای برجام مربوط به ۶ ماه پیش و در پاسخ به گزارش دولت قبلی بود.
به گزارش ایسنا، سعید جلیلی در سخنرانی خود با عنوان پشت خیمه دشمن در حسینیه جماران با بیان اینکه تداوم انقلاب به فهم صحیحی از میدان نیاز دارد، اظهار کرد: دشمن کاری که با تهدید نمیتواند انجام دهد سعی میکند با القای تحلیل غلط به نتیجه برساند. دشمن به دنبال این است که ملت را از اصل مبارزه منصرف کند یا مسیر مبارزه را منحرف کند. کسانی هم در داخل پیدا میشوند که با ظاهر خیرخواهی تلاش دارند در مردم تردید ایجاد کرده و آنها را از مسیر خود بازگرداند.
وی افزود: در همین سه سال اخیر دشمن اعلام کرد به ایران فشار حداکثری وارد میکند و در عمل هم این کار را انجام داد، اما عدهای در داخل کشور گفتند ببینید چه مشکلاتی پیش آمده دیگر بس است و برویم با ترامپ گفتوگو کنیم همان ترامپی که از برجام خارج شد. برجام سند طلبکاری ملت ایران است و نشان داد که آمریکا پایبند آن نبود، اما عدهای فشار آوردند که با همین ترامپ مذاکره کنند. در واقع اگر تحلیل درست نداشته باشیم، کسانی با ظاهر خیرخواهی تحلیل غلط القاء میکنند و اگر درک درستی از توانمندیهای کشور نداشته باشیم زمان از دست میرود و دشمن به هدفش میرسد.
جلیلی خاطر نشان کرد: یک مقام اروپایی به من گفت که اگر فشاری که به ایران آمد به کشور ما وارد میشد، نمیتوانستیم ۶ ماه مقاومت کنیم، اما امروز مقامات رسما اعلام میکنند فشار حداکثری شکست خورده است. آنها اعتراف میکنند آمریکا منزوی شده و دستانش خالی است. عنوان این برنامه یعنی پشت خیمه دشمن نشان از فهم درست دانشجو است که در واقع مستندی بر مبنای اظهارات رسمی مقامات آمریکا است که ایران عقبنشینی نکرده است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/236291
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹 گزارش کیهان از تناقض گویی برخی مدعیان اصلاحات در دفاع از زنان
قاتل بد و قاتل خوب!
🔸 سرویس اجتماعی-
چند روزی است که خبر تلخ قتل فجیع یک زن جوان در اهواز، باعث تأثر عموم جامعه شده است. در این میان برخی اظهارنظرهای متناقض در این خصوص توسط رسانهها و چهرههای مدعی اصلاحطلبی تأملبرانگیز است.
در روزهای گذشته حادثه هولناک قتل یک زن جوان در اهواز رخ داد، حادثهای بسیار تلخی که البته وقوع آن در کشور ما بر خلاف بسیاری از کشورهای مدعی بسیار نادر است. در کنار انتشار غیرحرفهای تصویر و خبر این جنایت در برخی رسانههای مجازی و یک پایگاه خبری که علاوهبر توقیف این پایگاه خبری به علت آسیب به امنیت روانی جامعه شد، برخی اظهارات و موضعگیریها در رسانههای مدعی اصلاحطلبی و برخی چهرهای منتسب به این جریان سیاسی تأملبرانگیز بود.
برای نمونه معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده در دولت دوازدهم پس از حادثه اهواز در فضای مجازی نوشت: «شاهد فاجعه دیگری از خشونت خانگی در خوزستان بودیم. دولت سیزدهم و مجلس یازدهم پاسخ دهد سرنوشت «لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت»چه شد؟ سرنوشت لایحه رومینا چه شد؟ تعلل تا کی؟ منتظر چه هستید؟ این فجایع عوامل متعدد دارد اما از مسئولیت دولت و مجلس در تصویب قوانین بازدارنده نمیکاهد.»
این اظهارات خانم ابتکار درحالی است که فراموش نکردهایم در زمان مسئولیت ایشان به عنوان معاون امور زنان و خانواده در دولت تدبیر و امید، شاهد حادثه پر سر و صدای قتل تأسفبرانگیز یک زن با شلیک سه گلوله توسط همسرش بودیم اما صدایی از خانم ابتکار به عنوان معاون امور زنان و کسی که طبیعتاً مسئولیت مهمی در دفاع از حقوق زنان بر عهده داشت نشنیدیم! یعنی زمانی که محمدعلی نجفی شهردار اسبق تهران که از همحزبیها و همفکران سیاسی خانم ابتکار است، همسر خود را به این وضع به قتل رساند.
نکته اینجاست که خانم ابتکار در زمان مسئولیت خود حتی در حد یک توئیت ساده در فضای مجازی نیز به این حادثه واکنش نشان نداد! حال اینکه چطور فریاد ایشان نسبت به همسرکشی و آسیبهای حوزه زنان پس از دوران مسئولیتشان بلند شده است، جای تأمل دارد و خیلی دلسوزانه و صادقانه به نظر نمیآید...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/236281
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📛 ٢١مورد مقایسه اساسی ایران در۴۰ سال قبل و ۴۰ سال بعد از انقلاب
با در نظر داشتن اینکه جمعیت ایران قبل از انقلاب کمتراز ۳۰ میلیون نفر بوده است و اکنون بیش از ۸۰ میلیون نفر می باشد:
✖️مخاطبین گرامی در صورتیکه نقدی به این آمار دارید حتماً با اعداد ورقم وهمچنین مستند ارائه فرمایید.
🔻۱. برق روستایی
قبل از انقلاب: ۳ هزار روست
بعد از انقلاب: ۵۸ هزار (۹۹ درصد روستاها)
🔻۲. تلفن روستایی
قبل از انقلاب: ۳۱۲ روست
بعد از انقلاب: بیش از ۵۳ هزار روست
🔻۳. آب سالم روستایی
قبل از انقلاب: ۱۱/۷ درصد
بعد از انقلاب: بالای ۹۰ درصد
🔻۴. گاز روستایی
قبل از انقلاب: صفر
بعد از انقلاب: بیش از ۶ هزار روستا و بقیه در دست احداث
🔻۵. راه مناسب روستایی
قبل از انقلاب: ۲۵ درصد
بعد از انقلاب: بالای ۹۰ درصد
🔻۶.تولیدات کشاورزی
قبل از انقلاب: ۲۰ میلیون تن در سال
بعد از انقلاب: ۱۲۰ میلیون تن در سال
🔻۷. فناوری هسته ای
قبل از انقلاب: صفر
بعد از انقلاب: هشتمین کشور دنیا. دستیابی به چرخه کامل سوخت هسته ای. ساخت موتور بومی سانتریفیوژ با توان ۱۲۰ هزار rpm مورد استفاده در سانتریفیوژهای بسیار پیشرفته IR8 با قابلیت ۲۴ سو (در حالیکه تولید اورانیوم غنی شده ۳/۶۷ درصد توسط IR1 تنها یک سو در سال می باشد).
🔻۸. فناوری هوا و فضا
قبل از انقلاب: صفر
بعد از انقلاب:
دوازدهمین کشور دنیا در ساخت ماهواره، ماهواره های دوستی شریف و ظفر علم و صنعت در نوبت پرتاب به مدار ۵۰۰ کیلومتری هستند.
هفتمین کشور دنیا در سامانه موشکی پرتاب ماهواره.
ایران جزو چهار کشور جهان در دارا بودن چرخه کامل این فناوری است.
🔻۹. ساخت تجهیزات نظامی
قبل از انقلاب: صفر
بعد از انقلاب: خودکفایی کامل در ساخت تجهیزات و ادوات نظامی همچون:
- ساخت ناو های جنگی جماران۱، جماران۲، دماوند و سهند.
- ساخت انواع موشک های بالستیک نقطه زن با برد ۳ هزار کیلومتر.
- ساخت انواع زیر دریایی در کلاس های متفاوت، همچون ساخت ۲۱ زیردریایی غدیر با وزن هر یک برابر با ۱۲۰ تن و ساخت زیردریایی فاتح با وزن ۶۰۰ تن.
- ساخت هواپیماهای جنگنده صاعقه ۱ و ۲ و ساخت اولین هواپیمای جنگنده بمب افکن تمام بومی کوثر با موتور ساخت ایران.
- ساخت سریعترین اژدر دریایی در جهان به نام حوت.
- ساخت تانک های بومی ذوالفقار ۳، ۲، ۱ و ساخت تانک تمام بومی و پیشرفته کرار.
- جزو ۴ کشور اول جهان در ساخت پهپادهای رزمی پیشرفته.
- ساخت صدها گونه دیگر از تجهیزات نظامی که ایران را به خودکفایی کامل رسانده است.
🔻۱۰.صنعت نفت
قبل از انقلاب: ۴ درصد خودکف
بعد از انقلاب: در آستانه خودکفایی ۱۰۰ درصد
🔻۱۱.صنعت پتروشیمی
قبل از انقلاب: ۴ میلیون تن در سال
بعد از انقلاب: ۳۸ میلیون تن در سال
🔻۱۲.صنعت فولاد
قبل از انقلاب: ۰/۵ میلیون تن در سال
بعد از انقلاب: ۱۵ میلیون تن در سال
🔻۱۳.صنعت سیمان
قبل از انقلاب: ۶/۳ میلیون تن در سال
بعد از انقلاب: ۴۸ میلیون تن در سال
🔻۱۴.تولیدات معدن
قبل از انقلاب: ۲۰ میلیون تن در سال
بعد از انقلاب: ۲۲۰ میلیون تن در سال
🔻۱۵.گاز طبیعی
قبل از انقلاب: ۵ شهر و ۵۰ هزار انشعاب
بعد از انقلاب: حدود ۷۰۰ شهر و حدود ۱۴ میلیون انشعاب
🔻۱۶. تولید برق
قبل از انقلاب: ۱۷ میلیارد کیلووات ساعت در سال
بعد از انقلاب: ۱۹۲ میلیار کیلووات ساعت در سال
- ساخت صددرصدی توربین و ژنراتور های نیروگاه های گازی و بخار در کارخانه توگا وابسته به مپنا در کرج.
🔻۱۷. مشترکین برق
قبل از انقلاب: ۳/۳ میلیون
بعد از انقلاب: ۲۱ میلیون
🔻۱۸. راه آهن
قبل از انقلاب: ۴ هزار کیلومتر
بعد از انقلاب: ۱۱ هزار کیلومتر و ۹ هزار کیلومتر در دست ساخت
🔻۱۹. فرودگاه
قبل از انقلاب: ۲۲ فرودگاه
بعد از انقلاب: ۸۲ فرودگاه
🔻۲۰. دانشگاه
تعداد کل دانشجویان کشور:
قبل از انقلاب در سال ۵۷:
حداکثر ۱۵۷ هزار نفر.
بعد از انقلاب در سال ۹۶: چهار میلیون و سیصدو بیست هزار نفر. از این تعداد، ۲۵ درصد دانشجویان ارشد و دکتری می باشند.
🔻۲۱. بهداشت و درمان
امید به زندگی در قبل از انقلاب:
زنان ۵۴ سال
مردان ۵۲ سال
امید به زندگی در بعد از انقلاب:
زنان ۷۸ سال
مردان ۷۵ سال
سازمان ملل میانگین "امید به زندگی" مردان و زنان ایرانی را برای سال برابر با ۷۶/۶ اعلام کرده است.
👈 به اونایی نشون بدید که دوست دارن برگردن به اون دوران !!
✅ آنچه #انقلاب بر سر ایران آورد👇
👈چهل سال است القا می کنند که شما نمی توانید، شما بدترین مردم جهان هستید، شما فاسدترین مردم و مسئولان جهان را دارید، شما بدبخت ترین و افسرده ترین مردم جهان هستید...
👈 پس بیایید مروری متفاوت بکنیم بر خودمان و آنچه امروز هستیم👇👇
👈ایران؛ در زمره امن ترین کشورهای جهان (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
👈ایران، قطب پزشکی خاورمیانه
👈ایران؛ کشوری که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد (طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
👈ایران؛ دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
👈ایران، چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو
👈ایران؛ دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
👈ایران؛ سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری
👈ایران؛ سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی
👈ایران، ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا
👈ایران، طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان (باهر)
👈ایران؛ دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا
👈ایران؛ بزرگترین تولید کننده متانول جهان
👈ایران، یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان (جت کوثر)
👈ایران؛ پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان
👈ایران؛ تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان
👈ایران؛ یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان
👈ایران؛ 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
👈ایران؛ دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان
👈ایران، بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان
👈ایران؛ دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی
👈ایران، یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند.
👈ایران، سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان)
👈ایران؛ پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل)
👈ایران؛ یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان
👈ایران؛ پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی (بر اساس جدول سازمان ملل)
👈ایران؛ پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر
👈ایران؛ رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان
👈ایران؛ هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز
👈ایران؛ از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری
👈ایران؛ بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی
👈ایران؛ دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)
👈ایران؛ دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان (طبق گزارش سازمان یونسکو)
👈ایران؛ پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی
👈ایران؛ پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است.
👈ایران؛ رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود (طبق گزارش سازمان ملل)
👈ایران؛ برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)
👈ایران؛ تنها کشور جهان که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی)
👈ایران؛ تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان
👈ایران، هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده
👈ایران، بزرگترین نگرانی آمریکا ...
👈و ایران کشوری که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت...
تمام این پیشرفت ها در صورتی بوجود آمده است که جمهوری اسلامی درگیر توقف و ویرانی های 10 ساله بابت جنگ یک طرفه دنیا علیه ایران بوده و با وجود شدیدترین تحریم های تاریخ بشریت، بوجود آمده...
☝️شاید باور کردنش برای آنها که هر روز هزاران تهمت و شایعه بر علیه کشور ما میسازند سخت باشد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
زنده بادایران، پاینده باد اسلام ، سرفراز باد جمهوری اسلامی
💢الزامات قیاس عملکرد پهلوی و انقلاب اسلامی
🔷 یکی از مواردی که به ویژه در ایام سالگردپیروزی انقلاب اسلامی زیاد دیده و شنیده می شود، مقایسه عملکرد دوران پهلوی و انقلاب اسلامی است.
🔷 در ابتدا ،این قیاس الزاماتی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد:
🔻تاریخ معاصر ایران به ویژه دوران حکومت قاجار و پهلوی باید به دقت مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.دوران سیاهی که سرشار از خیانت،وابستگی،عقب افتادگی،ظلم،تجزیه کشور،تحقیر،فقر، استبداد و...می باشد.لذا آشنایی با میراث شوم این دوره برای قضاوت و مقایسه دوران قبل و بعد از انقلاب ضروریست.
🔻از ابتدای پیروزی انقلاب،حجم بی سابقه ای از دشمنی علیه ایران اعمال شده است که در تاریخ نمونه آن یافت نمی شود.ایجاد شورش های تجزیه طلبانه،تلاش برای کودتا،ترور بسیاری از مسئولان تراز اول و شخصیت های موثر انقلاب،ترور بیش از 17هزار نفر از مردم ،حمله همه جانبه و بین المللی 8ساله علیه ایران،اعمال تحریم های همه جانبه و پرفشار و...
🔻 بنابراین باید رویکردها و عملکرد دو دوره در ۵ حوزه مورد بررسی قرار گیرد:
1⃣ امنیت
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ پیوند به قدرتهای بزرگ
عملکرد⬅️ اشغال سریع کشور در مقابل تهاجم خارجی،جدا کردن مناطق مختلفی از کشور مانند بحرین،ارتفاعات آرارات،دشت ناامید،ارتفاعات آرارات و...،ژاندارمی آمریکا در منطقه،وابستگی شدید به تجهیزات وارداتی،تحت فرمان قدرت های بزرگ
✅ جمهوری اسلامی:رویکرد⏪ دروننگر و مردم پایه.
عملکرد⬅️حفظ تمامیت ارضی،امنیت مطلوب،متکی به تجهیزات بومی،اقتدار بی نظیر منطقه ای.
2⃣ سیاست داخلی
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ دیکتاتوری
عملکرد⬅️خفقان،استبداد،نادیده گرفتن مردم،نبود آزادی سیاسی،سرکوب مردم،متأثر از قدرتهای بزرگ
✅ جمهوری اسلامی: رویکرد⏪ مردمسالاری.
عملکرد⬅️ مشارکت اجتماعی،انتخابات آزاد،آزادی های اجتماعی،فعالیت آزادانه احزاب سیاسی،چرخش قدرت،استقلال سیاسی
3⃣ سیاست خارجی
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ وابسته به قدرتهای بزرگ.
عملکرد⬅️ بازیگر دست نشانده،تأمین کننده منافع کشورهای حامی، ناتوان در برابر تهدیدات خارجی،نداشتن عزت،تحقیر توسط کشورهای قدرتمند
✅ جمهوری اسلامی:رویکرد⏪ مستقل
عملکرد⬅️ تأمین کننده منافع ملی، حفظ عزت،ایفای نقش محوری در منطقه، اقتدار منطقه ای و جهانی،تصمیم گیری براساس عزت،حکمت،مصلحت
4⃣ فرهنگ
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ هویت غربی و غیربومی.
عملکرد⬅️ ضدیت با اسلام و اعتقادات دینی،مبارزه با حجاب اسلامی،استفاده ابزاری از زنان،ابتذال در تلویزیون و سینما،
گسترش مراکز فساد و فحشا،کاپیتولاسیون،عدم توجه به علم و دانشگاه
✅ جمهوری اسلامی: رویکرد⏪ هویت ایرانی اسلامی.
عملکرد⬅️ عزت به هویت ایرانی،احیای جایگاه والای زنان،افزایش معنویت،حضور پررنگ جوانان در مراسمات مذهبی،رشد سریع علمی،افزایش چشمگیر دانشجویان،حرکت به سمت سینمای حرفه ای
5⃣ توسعه اقتصادی
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ نگاه به بیرون. عملکرد⬅️ تأمین بیشتر کالاها از خارج کشور،اقتصاد تک محصولی،نابودی کشاورزی با اصلاحات ارضی،افزایش فاصله طبقاتی،عدم توسعه روستاها،مهاجرت گسترده از روستا به شهر،گسترش حاشیه نشینی و حلبی آبادها
✅جمهوری اسلامی: رویکرد⏪ نگاه به درون
عملکرد⬅️ استفاده از ظرفیت های داخلی،توسعه صنایع(فولاد،سیمان،پتروشیمی)،توسعه روستاها،تلاش برای کم کردن فاصله طبقاتی،تولیدکننده کالاهای استراتژیک،تلاش برای خروج از تک محصولی بودن،توسعه و خودکفایی کشاورزی
#جهادتبیین
#انقلاباسلامی
🖌#مصطفی_علیجانزاده
🔰چرا اصلاحات به دنبال تخریب دولت رئیسی است؟!
🔸️«ناصر ایمانی» تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با «فرهیختگان»، به تشریح چرایی تلاش اصلاحطلبان برای زیر سؤال بردن اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم پرداخت. ایمانی در ابتدا با اشاره به تمایل دائمی جریان اصلاحطلب برای ماندن در عرصه قدرت گفت: «اصلاحطلبان بههرحال هیچگاه تمایل ندارند از قدرت کنار بکشند. عدم حضور جریانات سیاسی در قدرت، مساوی با مرگ آن جریان است». ایمانی در پاسخ به این پرسش که چرا اصلاحطلبان باوجود گذشت چیزی کمتر از 6 ماه از آغاز به کار دولت سیزدهم، رویکرد تخریبی علیه آن را آغاز کردهاند، گفت: «اصلاحطلبان همچنان که در سال 92 با حمایت بیقیدوشرط از آقای روحانی دچار این اشتباه محاسباتی شدند، در سال 96 آن را تکرار کردند و هماکنون نیز دارند برای بار چندم مرتکب این اشتباه محاسباتی میشوند. مردم بهشدت با عملکرد دولت آقای روحانی زاویه دارند و میدانند که آن رویکردها و ایدههای جریان اصلاحطلب حامی دولت بود که کشور را به عقب راند. اصلاحطلبان باید این را بدانند که لازم است مدتزمان معقولی از دولت قبل بگذرد تا آنها بتوانند مجدداً هوای قدرت در سر بپرورانند». وی در پایان اضافه میکند: «یکی دیگر از دلایلی که آنها را ترغیب کرده است تا مجدداً فعالیتهای سیاسی داشته باشند، تدبیر نشان ندادن دولت رئیسی در تشریح شرایطی است که در آن کشور را به دست گرفتهاند. بخشی از کلیگویی دولت در تشریح شرایط کشور، بدلیل در نظر گرفتن مسائل اخلاقی و ملی توسط رئیسجمهور بوده است، اما رئیسی باید شرایط را برای مردم بازگو میکرد تا مردم بیشتر با عملکرد هشت ساله اصلاحطلبان در مدیریت کشور آشنا میشدند».
.
✨﷽✨
❓پرسش وارده:
❓چرا با وجود این همه معضلات مشهود در جمهوری اسلامی، از آن دفاع میکنید؟
✅ پاسخ:
این پرسش، مبهم است و دارای مقاصد متعددی است:
1⃣ اگر مقصود از دفاع از جمهوری اسلامی، #دفاع_از_مبانی بنیادی جمهوری اسلامی همچون ایدهی ولایت فقیه است:
در اینصورت باید گفت که امتداد حکمت اسلامی در اجتماع، منجر به پذیرش حکومت اسلامی میشود؛ ایدهی ولایت فقیه، دقیقاً به معنای ولایت حکیم است؛ این ایده، محصول التزام به قواعد حکمت اسلامی است و دفاع از آن، نتیجهی دفاع از حکمت اسلامی است. چرا که حکمت اسلامی به دلیل عدم پذیرش تکثر در حقانیت، نمیتواند به گزینهای غیر از حاکمیت حکیم، رأی مثبت دهد.
2⃣ اگر مقصود از دفاع از جمهوری اسلامی، #دفاع_از_کارآمدی نظام اسلامی است:
این سخن، کاملا درست است. کارآمدی نظام جمهوری اسلامی، هم در تقویت ابعاد معنوی جامعه قابل طرح است و هم در پیشبرد اهداف دنیوی و مادی.
پس از پیروزی انقلاب تاکنون، هم استقلال کشور در برابر متجاوزان، حفظ شده است و هم آزادی مردم در انتخاب دولتمردان.
همچنین، پیشرفتهای فراوانی همچون پیشرفت در تولید نیروی انبوه متخصص، پیشرفت در صنعت پزشکی، صنعت هستهای، صنعت هوافضا، صنعت نانو و ... پیشرفتهای مشهود در این چهل سال اخیر است.
3⃣ اگر مقصود از دفاع از جمهوری اسلامی، #دفاع_از_همهی_وقایعی است که توسط مسئولان نظام جمهوری اسلامی رقم خورده است:
قطعا چنین دفاعی، نامشروع است.
در این چهلسال، برخی از سران نظام، دقیقاً برخلاف ایدههای امامین انقلاب اسلامی در توسعهی عدالت اقتصادی و اجتماعی عمل کردهاند و منشأ فساد اقتصادی و اجتماعی وسیع در جامعه شدهاند و باعث شیوع دورویی و ریاکاری در میان برخی مدیران و سبب بکارگیری آقازادهها در مناصب حاکمیتی شدند. دفاع از چنین مسئولانی، قطعاً مصداق نفاق و فساد عقیدتی است و مستحق مذمّت است.
4⃣ نکتهای مهم: عصمت، مختص معصومین است؛ ولیّ فقیه معصوم نیست و حاکمیت اسلامی در دوران غیبت امام زمان علیهالسلام، حاکمیت بیخطا نیست.
لکن اگر چهارده قرن پیش، حضرت سیدالشهداء علیهالسلام، محور جریان حق در تقابل با جریان یزید زمان بود، امروز ولی فقیه و نائب الامام، محور تقابل با جریان طاغوت امروزی است. قطعاً در همراهی با جریان حق، باید برخی محرومیتهای ناشی از این تقابل و مبارزه را تحمل کرد، هرچند باید در برابر ناعدالتی برخی مسئولان نامسئول داخلی، روشنگری و تبیین کرد.
حال اگر کسی، این محرومیتها را بهانهای برای عدم همراهی با جریان حق، قرار دهد، بطور قطع از یاران جریان طاغوت است. چرا که غیر از جریان حق و باطل، جریان سومی در کار نیست.
━━💠🍃🌺🍃💠━━