✳️ سالانه ۴۰،۰۰۰ نفر به وسیله #اسلحه در آمریکا کشته میشوند!
🔹به گزارش نیویورک تایمز آمریکا، در سال گذشته نزدیک به ۴۰،۰۰۰ نفر با اسلحه در آمریکا کشته شدند که بالاترین میزان مرگ و میر با اسلحه در ۵۰ سال گذشته است.
🔸براساس گزارش مرکز آمار بهداشتی، بیش از یک دهه است که #خودکشی در حال افزایش است و یکی از عامل اصلی مرگ در ایالاتمتحده است.
🔹در میان دیگر مشکلات سلامت عمومی، مرگهای ناشی از مصرف بیش از حد #مواد_مخدر نیز در سال ۲۰۱۷ افزایش یافت. مرکز آمار بهداشتی گزارش داد که در حدود ۷۰،۰۰۰ نفر در اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر در سال گذشته جان خود را از دست دادهاند.
🗯 به نظرتان اگر این آمارها متعلق به ایران بود، تیتر #bbc راجع به سلامت روانی مردم ایران چه بود؟
#خدایگان_تناقض
#خارج_بدون_روتوش
🔴 در کدام دانشگاه دنیا، برای پوشش قانونی وجود ندارد؟
🔸دانشگاه هاروارد: دانشجویان موظفند در محیط خوابگاه و رستوران، یا ژاکت یقه دار یا بدون یقه بپوشند. شلوار آنها بایستی بدون پارگی و ضخیم باشد. شلوار جین درمحوطه دانشگاه ممنوع است.
🔹دانشگاه تگزاس آمریکا: پوشیدن شلوارک و هرگونه پوشش تنگ و چسبان برای مردان و زنان ممنوع است. دامن و پیراهن چاک دار ممنوع است. پاشنه کفش برای زنان نبایستی بلند تر از 7 سانتی متر باشد. هر گونه استفاده از عینک آفتابی در مکان های مسقف برای تمامی دانشجویان تنها با مجوز پزشک مجاز است.خالکوبی به هیچ عنوان نباید دیده شود
🔸دانشگاه ایالتی آرکانزاس: استفاده از لباس های کوتا، سوراخ دار، خمره ای و بدن نما ممنوع است. هیچ نوع سبک مو یا استفاده از زینت آلاتی که جلب توجه می کنند مجاز نیست.
🔹دانشگاه اکسفورد: هیچ دانشجویی اجازه پوشیدن لباس تنگ خارج از عرف را ندارد. دختران اجازه پوشیدن لباس کوتاه بالای زانو، باز و بدون آستین ندارند.
🔸دانشگاه بریستول انگلستان: لباس باید حداقل بدن را از شانه تا زانو بپوشاند، عریان کردن بخش بالای سینه ممنوع بوده و پوشیدن شلوار های جین و شلوارک مجاز نیست.
----سیاست چرچیلی از زبان خود چرچیل میگویند یک زمانی، عدهای بهاصرار، از چرچیل خواستند که سیاست انگلیسی را تعریف کند،
چرچیل دایرهای روی زمین کشید و خروسی در آن انداخت و گفت:
خروس را بدون آنکه از دایره خارج شود، بگیرید!!
اینعده هرچه تلاش کردند نتوانستند و خروس از دایره بیرون میرفت.
آخر از چرچیل خواستند که اینکار را خود، انجام دهد،
چرچیل خروسی دیگر کنار خروس اولی گذاشت و این دو شروع به جنگیدن کردند،
آن گاه چرچیل دو خروس را از گردن گرفت و بلند کرد و گفت:
این سیاست انگلیسی است؛
تفرقه بینداز و حکومت کن..!!!!!
-- از وقایع اخیر ایران و افغانستان و پاکستان و ترکیه و عراق و آذربایجان و .....بوی گند سیاست نجس انگلیسی، بهمشام میرسد..!!!!!
*⭕️آیا این اسامی را تا به حال شنیده اید!؟*
▪️لسوتو،
بابادوس،
کومور،
موریس،
نائورو،
پالائو،
پاپوآ گینه نو،
سان مارینو،
سنت کیتس و نویس،
ساموآ،
سائوتومه،
سیشل،
سوازیلند،
تونگا،
تووالو،
وانواتو،
مالاوی،
کیپ ورد،
جیبوتی،
بنین،
بلیز،
آنتیگوا باربادو،
جزایر سلیمان،
جزایر فارور،
جزایر مارشال،
موریتانی
*توجه و بسیاری دیگراز این نوع*
▪️اینها اسامی بخشی از کشورهایی هستند که زیر ۱۰۰ سال عمر داشته و کاملا برنامه ریزی شده و با سیاست های آمریکا تشکیل شده اند و اینک عضو سازمان ملل هستند و *هر کدام یک حق رای دارند!*
▪️از سال ۱۹۴۵ که سازمان ملل با حضور ۵۱ کشور تشکیل یافته است و تا کنون کشورهای زیادی با هدایت آمریکایی ها، به اصطلاح حقوقی مستقل شده اند و اعضای سازمان ملل را به چیزی در حدود دویست عضو رسانده اند
▪️جالب اینجاست که به یکباره شما می شنوید که بالای ۱۵۰ کشور در سازمان ملل ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده اند!
یا می گویند جامعه جهانی نگران برنامه های هسته ای ایران است!
▪️اما کسی نمی گوید این جامعه جهانی چیست و چگونه تشکیل شده است!؟
کسی نمی گوید که اکثر این کشورها جمعیتشان به ۳۰۰ هزار نفر هم نمیرسد!
به ایرانیها: اموالتان خرج لبنان میشود!
به لبنانیها: مشکلات شما تقصیر ایران است!
به ایرانیها: اموالتان خرج عراق میشود!
به عراقیها: بدبختی شما به خاطر ایران است!
به ایرانیها: افغانیها در ایران جنایت میکنند!
به افغانها: ایرانیها تحقیرتان میکنند!
همه از یک اتاق فکر بیرون میآید...
"علیرضا گرائی"
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐🔏 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی:
🔹علیرغم همه فشارهای اقتصادی و سیاسی به روسیه، غرب در زمینه نظامی خیلی محتاطانه با این کشور برخورد میکند، این به دلیل قدرت هستهای روسیه است، این همان توانمندی است که نباید به ایران اجازه توسعه آن را داد...
🔴 پلاسمای سرد روشی برای زخم دیابت
🔹در حال حاضر حدود ۳ میلیون نفر در ایران به دیابت مبتلا هستند که نیمی از آنها دچار زخمهای دیابتی میشوند. با روند روبهرشد این آمار، نیاز به توسعه یک روش درمانی که بتواند به صورت موضعی، باکتریها را از بین ببرد، حس میشد.
🔹با توجه به اینکه درمان با استفاده از پانسمان ها دارای هزینه های زیادی برای بیماران بود، محققان شرکت دانشبنیان هوپاد صنعت پلاسما تصمیم گرفتند با استفاده از پلاسمای سرد روشی برای درمان زخم های دیابتی ها پیدا کنند و نهایتا هم موفق شدند و دستگاهی را ساختند که با تزریق پلاسمای سرد گاز هلیوم به پوست بیمار و تحریکات سلولی روند درمان او را تسریع میکند.
🔹این روش به روز ترین روش درمان زخم است و در حال حاضر کشور آلمان نیز از این فناوری استفاده میکند که هزینههای آن تا ۸۰۰۰ یورو نیز میرسد و بسیار بالاتر از هزینه خدمات دستگاهی است که جوانان کشورمان ساخته اند و اساسا استفاده از این دستگاه بخاطر تسریع درمان نسبت به سایر روش ها کم هزینه تر است.
26.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻حسن روحانی صلاحیت حضور در مجلس خبرگان رهبری را ندارد! این آدم غیر از لباس روحانیت هیچ التزام عملی به تمدن جهانی اسلامی ندارد.
🔹آقایان خبرگان رهبری شما مسئولید، چرا در هشت سال گذشته یک جلسه برای محاکمه حسن روحانی تشکیل ندادید؟ باید حسن روحانی را از مجلس خبرگان رهبری بیرون کنید!
📚 سخنرانی بسیار مهم استاد عباسی
*دولت در این ۸ ماه*
*بر کدام چالش مهم چیره شد؟*
🔹دولت آقای رئیسی، شهریور سال گذشته وقتی روی کار آمد، از صفر شروع نکرد. بلکه کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی و بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی را به ارث برده بود.
♦️صادرات نفت در حدود ۵۰۰- ۶۰۰ هزار بشکه بود. دولت دوازدهم، تمام ارز اختصاص یافته برای واردات کالاهای اساسی در طول سال را ظرف همان چهار پنج ماه اول سال (پایانی دولت) پیش خور کرده بود.
🔹همزمان، موعد باز پرداخت بیش از ۵۴هزار میلیارد تومان بدهی (سود اوراق) رسیده بود و باید ظرف چند ماه تا پایان سال پرداخت می شد: ماهانه حدود ۱۰ هزار میلیارد ، تا پایان چهار سال، حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان.
♦️به اینهاعلاوه کنید، نقدینگی تقریبا ۹ برابر شده که از مرز ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان عبور کرد و همچنان به عنوان موتور تورم عمل می کند. تورم پایان دوره دولت روحانی، دومین رکورد بالا پس از رکورد دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی است.
🔹اداره دولت با چنان میراثی، بسیار دشوار است اما دولت جدید موفق شد ضمن عبور از گردنه دشوار کسری مذکور، بخشی از بدهی ها را تسویه کند و ضمنا ، کمتر سراغ استقراض برود.
♦️گسترش دیپلماسی اقتصادی و افزایش چشمگیر صادرات در این دوره موجب شد حجم تجارت خارجی غیر نفتی در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۰۱ میلیارد دلار، به آمار سال ۹۶ که اوج اجرای برجام بود، نزدیک شود.
🔹این البته به معنای حل همه مشکلات اقتصادی و به ویژه رکود تورمی موجود (با همه عوارض و خسارات آن) نیست، همچنان که برخی مدیریت ها ذیل دولت، ضعیف و ناموفق عمل کرده اند. اما برآیند کلی نشان می دهد که مدیریت دولت، به ریل درست در دیپلماسی اقتصادی برگشته و تا حدود زیادی توانسته بر فشار تحریم ها که قرار بود ایران را فلج کند، چیره شود.
♦️این روند در کنار بهبود برخی شاخص ها موجب شده مراکز اقتصادی جهانی، برای سال جاری رشد بهتری را در مقایسه با سال قبل پیش بینی کنند.
🔹برخی حامیان دولت سابق و بانیان برجام، بهتر از هر کسی میدانند که با بی عملی و فرصت سوزی، و تعلیق و انتظار، و اعتماد نا به جا به غرب عهد نشناس، چه بلایی به سر زیرساختهای اقتصاد کشور آوردهاند و آباد کردن آن خرابیها، چقدر زحمت میبرد و زمان لازم دارد؛
♦️با این وجود، واقعیات را تحریف می کنند تا هم سوء مدیریت خود و هم موفقیتهای ۸ ماهه دولت جدید را بپوشانند. البته برخی رسانه ها و سیاسیون فراتر از این دو اقدام، گویا ماموریت هم دارند که عصا زیر بغل آمریکای محکوم و منفعل در مذاکرات بگذارند.
✍محمد ایمانی
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥یادآوری/ روایت متفاوت بیژن پیروز، استاد دانشگاه تهران از محدودیت های صنعت هسته ایران در توافق برجام
🔺غنی سازی 20 درصد، کف فعالیت های تحقیقاتی است/ با برجام فقط میتواینم تا 3.67 درصد غنی سازی داشته باشیم
⏪ نکته : اساتید و ناظران و منتقدان دلسوز نظام در دولت رئیسی نمیدانند در این دولت در مذاکرات دقیقا چه تعهداتی داده میشود و بر سر چه مسائلی مذاکره میشود و در توافق احتمالی قرار است چه محدودیت هایی در صنعت هسته ای کشور ما رخ دهد و در مقابل تضمین ها و تعهدات طرف غربی چیست؟