فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در مورد قرارداد ایران و چین چه میدانید؟
🔹مصاحبه تلفنی اخبار مجلس با دکتر عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی با موضوع قرارداد ایران و چین.
حتما ببینید تا از حقایق مطلع شوید!
✍️بیداری ملت
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
یادداشت قدیری ابیانه:👈آمریکا تنها بازنده بازی برد – برد ایرانی ونزوئلایی
📰قدسآنلاین
📆۲۲ تیر ۹۹
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور روز دوشنبه در دیدار «خورخه ماکِز» فرستاده ویژه رئیس جمهور ونزوئلا، دیدارها و رایزنی سران و مسئولان دو کشور در عرصههای مختلف را سازنده و مثبت دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از توسعه روابط و همکاریها با این کشور استقبال میکند.
قدس آنلاین: محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور روز دوشنبه در دیدار «خورخه ماکِز» فرستاده ویژه رئیس جمهور ونزوئلا، دیدارها و رایزنی سران و مسئولان دو کشور در عرصههای مختلف را سازنده و مثبت دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از توسعه روابط و همکاریها با این کشور استقبال میکند. توسعه رابطه با ونزوئلا، کشوری در آن سوی کره خاکی، موضوعی است که موافقان و مخالفان خاص خود را در کشورمان دارد. در حالی که برخی توسعه رابطه آن هم با دولتی در فاصله نزدیک به 12 هزار کیلومتری را به صرفه نمیدانند، عدهای دیگر در پیروی از سیاست دوری گزینی تدریجی از غرب، متنوع سازی حوزه سیاست خارجی و ارتباط گیری با کشورهای گوناگون را ضروری میدانند.
حال سؤال این است که در میانه مواجهه این دو دیدگاه چه ضروریاتی تداوم رابطه میان تهران و کاراکاس را توجیهپذیر میکند؟ آمریکا کشور سرکش نظام بینالملل این روزها کشورمان را زیر تیغ تحریمهای شدید و ظالمانه قرار داده است. در سوی دیگر کارکاس هم همین شرایط را دارد. این کشور آمریکای لاتین که بزرگترین ذخایر نفتی اثبات شده جهان را در اختیار دارد، به واسطه استقلال رأی و عدم تبعیت از سیاستهای واشنگتن مورد هدف قرار گرفته و کاخ سفید سرنگونی حکومت انقلابی نیکلاس مادورو و جایگزینی آن با خوآن گوآیدو -عنصر وابسته به سی ای ای- را دنبال میکند. در این شرایط یکی از راهبردهای مد نظر در حوزه سیاسی خارجی ما متنوع سازی شرکای حوزه سیاست خارجی در جهت استقلال هر چه بیشتر از غرب است. بر اساس همین سیاست کلان در چند سال گذشته توسعه همه جانبه مناسبات با کشورهای همسایه مد نظر قرار گرفته است. توسعه رابطه با شرق آسیا و بهویژه چین و روسیه هم دیده شده، اما هنوز جای کار بسیاری برای حضور فعال ایران در حوزههای جغرافیایی دیگر مانند آفریقا و آمریکای لاتین باقی مانده است.
امروز یکی از این فرصتها ونزوئلاست. در شرایطی که هر دو طرف به این تبادلات نیاز دارند، گسترش هر چه بیشتر مناسبات ضروری به نظر میرسد. ما نباید به دلیل آنکه آمریکا که خود را ارباب جهان میپندارد و از این امر ناراضی میشود، در توسعه رابطه با ونزوئلا به خودمان شک و تردید راه بدهیم. اگر ما این ترس را به خود راه بدهیم، آنگاه با کشورهای زیردست ایالات متحده هیچ تفاوتی نخواهیم داشت. نکته دیگر این است بر خلاف آنچه که برخی از مردم میپندارند و همانگونه که مسئولان کشورمان هم تأکید کرده اند، صادرات به ونزوئلا کمک بلاعوض نیست. ما هر محموله اقتصادی که به این کشور آمریکای لاتین صادر کرده ایم، در قبال آن درامد ارزی داشته ایم. به گفته بیژن زنگنه، وزیر نفت جمهوری اسلامی پول محموله سوخت پنج کشتی نفتکش ایرانی «فورچون»، «فارست»، «فاکسون»، «پتونیا» و «کلاول» که ماه گذشته به ونزوئلا فرستاده شد، دریافت و به خزانه واریز شده است. بنابراین رابطه برای هر دو طرف برد – برد است. از سوی دیگر حضور این پنج نفتکش را میتوان یک نمایش قدرت از جانب ایران آن هم در حیاط خلوت آمریکا در نظر گرفت و قطعاً این نمایش قدرت در همین جا تمام خواهد شد.
در حوزه روابط بینالمللی در حالت حداقلی وقتی کشوری بتواند تعاملات خود با طرف خارجی را در قالب برد – برد برقرار سازد، اینگونه تعامل به سود هر دو طرف خواهد بود. رابطه میان تهران و کاراکاس از این دست است. حتی در سطحی بالاتر میتوان مدعی شد رابطه با ونزوئلا برد – باخت است؛ برد برای ما و ونزوئلا و باخت برای آمریکایی ها. این حقیقتی است که به روشنی از اظهارات مقامهای آمریکایی قابل برداشت است. اظهارات روز گذشته برایان هوک، نماینده دولت آمریکا در امور ایران که از توسعه روابط میان ایران و ونزوئلا ابراز نگرانی کرد، مؤید همین نکته است. در شرایطی که دنیای غرب به رهبری کاخ سفید برایمان شمشیر را از رو بسته، ما هر چه بتوانیم چنین روابط دوجانبهای را توسعه دهیم، بسیار به سودمان خواهد بود. این یک ضرورت است و دستگاه دیپلماسی باید این موضوع را به جد در سرلوحه برنامههای خود قرار دهد.
qudsonline.ir/news/711456
یک کاربر عراقی با انتشار تصویر سفر اخیر مصطفی الکاظمی - نخست وزیر عراق - به دیالی نوشت:
آیا عقلانی است که فرمانده کل نیروهای مسلح عراق با حفاظت یک شرکت امنیتی آمریکایی تردد کند ؟!!
چه رنج عجیبی تجربه می کنند حامیان مقاومت در عراق
که اول صدام را تجربه کردند،
سپس حمله آمریکا به عراق
سپس حمله داعش به عراق
و همه اینها را رد کردند با هزاران بدبختی و ده ها هزار شهید و مفقود و اینک یک عنصر نفوذی کامل در راس حکومت!
#مقاومت_تا_ظهور
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
🌷﷽🌷
موضوع کنفرانس:
#حقوق نماینده گان
باحضور و روشنگری: استاددکترقدیری ابیانه
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱:۳۰
🗓 زمان یکشنبه :۱۳۹۹/۴/۲۲
🌍 مکان:#ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
🛑برای گفتگوی#آنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک #ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
❥✺﷽ ✺❥
چین هراسی یا ایران ستیزی؟
پنج شنبه درباره تفاهم نامه همکاری ایران و چین (و نه قرارداد که وجود خارجی ندارد)، نوشته: "مخاطرات یک قرارداد"!
شنبه، تیتر زده "ایران ستیزی، پشت سر چین هراسی"!
نتیجه ای که باید گرفت، این است که روزنامه غربگرا، به پیروی از "صدای آمریکا"، سلطنت طلبان و سازمان منافقین، ایران ستیزی راه انداخته. علت عملیات روانی، ناراحتی غرب از شکست حصار تحریم هاست.
این همان روزنامه ای است که در جواب منتقدان اعتماد به وعده های آمریکا و اروپا تیتر می زد: "امضای کری تضمین است"، "اینک بدون تحریم"، "پیروزی بدون جنگ"، "پرواز بوئینگ در آسمان ایران" و "موگرینی: اروپا پای ایران ایستاده".
پس از آن هم که برجام را بزک و به مردم قالب کردند و دروغ ها آشکار شد، مدیر همین روزنامه اعتراف کرد "مجبور شدیم برای جا انداختن برجام دروغ بگوییم و اغراق کنیم
جا دارد مراجع امنیتی و قضایی پیگیری کنند که محتواهای ضد منافع ملی و هماهنگ با آمریکا و اسرائیل در کدام محافل تدارک می شود سر نخ نفوذ را که موجب خسارت های بسیار شده همین جاها باید پیدا کرد
محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا از قراردادهمکاری ۲۵ساله ایران با چین میترسد
بخاطر همینه که نوچههاشون رو مامور میکنند تا شایعات واگذاری کیش و قشم رو جار بزنند
اینها نه مدافع منافع ایراناند و نه دوست دارن اقتصاد ایران بچرخه،
نگرانی آنها از اوج گرفتن افول اقتصادی آمریکا ،با تصویب این قرارداد اند. از پرچمشون معلومه سلطنت طلبند
یک بمب بسیار عظیم خبری اعتقادی از سوی شیخ معروف دانشگاه اَلاَزهَر مصر ، قُلّه ی علوم و دانشگاههای اهل سنت جهان ، در مورد اینکه توبه ی حضرت آدم علیه السلام و توسل ایشان به " کَلِماتِِ " که باعث قبولی توبه شد و در سوره بقره به آن اشاره شده است، " کلمات" عبارتند از وجود شریفِ برگزیدگان حقتعالی، حضرات : محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین صلوات الله و سلامه علیهم اجمعین، و این حقیقت ، درواقع متن روایت و فرمایش بسیار موثق رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است که توسط شخصیتهای ممتاز و کم نظیر محدثین و مفسرین اهل سنت مانند : ابن کثیر و فخررازی و آلوسی و بسیاری دیگر ازاین قبیل در تفاسیرِ مرجع معروفِ شان ذکر و تایید شده است، لکن تا حالا به اینصورت، تصویری و به این گستردگی در فضای بی سانسور و بدون مانعِ مجازی ، جهانی نشده بود و این انقلابی فوق العاده عظیم است در حقانیت مذهبِ حَقّه ی تَشیّع پس از فتوای منحصربفرد بزرگترین شیخ الازهر، شیخ شَلتوت ، که چندین دهه پیش در به رسمیت شناختن مذهب تشیع بعنوان یکی از مذاهب رسمی و مورد قبول و احترامِ جهان اسلام رسماً صادر شد. وشاید این اعتراف به صحت روایتِ بینظیرِ فوق الذکر با این تفصیل و صراحت از سوی عالم بزرگ اهل سنت و ذکر اسامی مبارکه ی پنج تن اَهلِ الکِسا،ِِ علیهم السلام و اعتقاد به خلقتِ رسولخدا و اهل بیت مطهرشان قبل از خلقت آدم و عالم ، بنوعی از فتوای تاریخیِ شیخ شلتوت مهمتر باشد،چون با این بیان، حقانیتِ مُطلق ، منحصر میشود در مذهب و مکتبِ مُتعالیِ تشیع و اعتقادات شیعیانِ امام علیّ ابن ابیطالب وصیّ رسول الله علیهم السلام " ویُحقّ اللهُ الحَقَّ بکلماته ولو کَرِهَ المجرمون "
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
🔴 برجام یا کفشهای میرزا نوروز؟
✍️ #حسین_شریعتمداری
🔹 علی ربیعی طی یادداشتی در روزنامه ایران نوشته است: «اگر برخی از دوستان حقیقتاً به آن چیزی که علیه برجام میگویند اعتقاد دارند چه طرح جایگزینی دارند و چرا آن را مکتوب نمیکنند که به شکل یک سیاست و راهبرد مدون در معرض ارزیابی قرار گیرد؟ بهتر است چنین طرحی ارائه و به منظر افکار عمومی رسانده شود و تکلیف برجام و آژانس و... - همانند افایتیاف که روشن شد- مشخص شود»!
🔸 اگرچه گفتنی بسیار است ولی از آن میان تنها به چهار نکته بسنده میکنیم؛
1️⃣ فرمودهاند منتقدان برجام چه طرح جایگزینی دارند؟! که باید گفت مثل اینکه برادر عزیزمان آقای ربیعی همین دیروز از یک جزیره دورافتاده که در آن هیچ رسانه مکتوب و دیداری و شنیداری وجود نداشته و ندارد بار سفر بسته و به کشور وارد شدهاند! و به همین علت از انبوه نظرات و پیشنهادهای منتقدان برجام که از قضا تمامی آنها نیز به واقعیت پیوسته است بیخبرند!
2️⃣ فرمودهاید چرا منتقدان نظراتشان را مطرح نمیکنند تا به شکل یک سیاست و راهبرد مدون در معرض ارزیابی قرار گیرد؟ و ظاهراً فراموش کردهاید که دوستان شما اجازه نمیدادند کسی بگوید بالای چشم برجام ابروست!
🔹 یادتان رفته که دولتمردان دستاندرکار مذاکرات هرگز حاضر نبودند در یک نشست رودررو با منتقدان روبهرو شوند و نظرات آنها را بشنوند! آقایان یکسره با حضور در برنامههای صدا و سیما و روزنامههای تحت فرمان خود و یا سخنرانی و... به تقدیر از برجام و بَه بَه و چَه چَه درباره آن مشغول بودند، فتح الفتوح!
3️⃣ این جملات به نظر شما آشنا نمیآید؟! «بیسواد، بیشناسنامه، مزدور، کاسب تحریم، کودکصفت، حسود، بزدل، ترسو، جیببر، بیقانون، مستضعف فکری، بیکار، متوهم، غوطهور در فساد، سوءاستفادهگر، خرابکار، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، عصرحجری، هوچیباز، منفیباف، یأسآفرین، ناشکر، باید به جهنم بروند، انقلابیون نفهم!، یک مشت لات! و...»! اینها بخشی از پاسخ رئیسجمهور محترم به منتقدان است!
4️⃣ و بالاخره، کفاشی که کفش ناقص و کج و کوله به مشتری داده است حق ندارد در مقابل اعتراض مشتری، بگوید؛ اگر بهتر از من کفش میدوزی بیا بدوز! بلکه باید ضمن جبران خسارت مشتری، از او عذرخواهی کند و اگر از حرفه کفاشی سررشتهای ندارد، این کار را به کفاش حرفهای بسپارد!
💢 داستان کفشهای میرزانوروز را که به خاطر دارید؟ نه بهدرد خودش میخورد و نه هیچکس دیگری آن را قبول میکرد. هر روز هم برایش دردسر تازهای به بار میآورد. حالا خودمانیم برجام شبیه کفشهای میرزانوروز نیست؟!
🖌 #یادداشت_روز
🔹اگر به جای چین با آلمان و ژاپن میبستیم!
#جعفر_بلوری
فرض کنید، ایران یک قرارداد 25 ساله با آلمان منعقد کند. یا مثلا با ژاپن یا کره جنوبی یک قرارداد 50 ساله به امضاء برساند! واکنشها به این خبر چگونه خواهد بود؟ آیا، عدهای که امروز علیه سند همکاری ایران و چین (که هنوز نه به دار است و نه به بار) هجمه میکنند، باز هم هجمه میکردند؟!
چرا این عده نام چین، روسیه و بهطور کلی کشورهای شرقی (به معنای جغرافیایی آن نه به معنای ارزشی و فرهنگی آن) که به میان کشیده میشود، بدون اینکه حتی از «محتوا» خبر داشته باشند، شروع به هجمه میکنند؟ و سؤال دیگر اینکه، اصلا چه کسانی و چرا به این سند همکاری حمله میکنند؟
در این نوشتار بدون هیچگونه غرض سیاسی و با یک مقدمه کوتاه، به دنبال یافتن پاسخی معقول برای این سؤالها هستیم. بخوانید:
1- پیش از این در همین ستون نوشتیم، در دنیای سیاست، هیچ کشوری صددرصد «قابل» اعتماد نیست اما برخی کشورها صددرصد
«غیر قابل اعتمادند». در چنین دنیایی دولتها غالبا با منطق «سود و زیان» و «منافع ملی» سیاستهای خود را با دیگر کشورها تنظیم میکنند. این دولتها ممکن است به محض مشاهده شرایط جدید، با همان منطق...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/192916/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹راز افسارگسیختگی دلار در دادگاه مدیران ارزی متخلف
http://kayhan.ir/fa/news/192892/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از |⚡ #پروژکتورسیاست|
#ألموت_لإسرائیل 👊🏾
به تصویر بالا توجه کنید👆🏽
تا حالا تو ایران این تعداد آدم به خاطر کرونا جونشون رو از دست دادن!
اگه میخوای از سالن 12هزار نفری آزادی به استادیوم 100هزار نفری آزادی نرسیم ماسک بزن‼️☑️
نشر از اخبار 20:30
#من_ماسک_میزنم
@DownwithIsraeLLL
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
یکی از نفرات سطح پایین طرفدار احمدی نژاد خواستار مناظره با اینجانب شد.
آمادگی خود را برای مناظره با احمدی نژاد یا یکی از حلقه های اول احمدی نژاد مثل مشایی، بقایی و جوانفکر اعلام کردم اما گفتم که با طرفداران دست دهم آنها مناظره نمی کنم.
حالا آن فرد متن زیر را منتشر کرده و البته جز این انتظاری از این افراد سخیف ندارم.
👈متن سخیف مورد اشاره👇
🎙 گروهی از اینجانب دعوت کردند تا مناظره ای با #محمدحسن_قدیری_ابیانه داشته باشم، پاسخ من مثبت بود، ولی متأسفانه آقای قدیری ابیانه به درخواست دوستان پاسخ رد دادند.
به آقای قدیری ابیانه توصیه میکنم وقتی که دستشون از منطق و استدلال خالی هست، از منتشر و بازگو کردن سخنان کذب و بی پایه و اساس درباره #دکتر_احمدی_نژاد نیز خودداری کنند.
#فرار_از_مناظره
milad bahmaei
وقتی ظریف متن نخوانده برجام را امضا کرد
کیهان: نکته قابل تامل در پرونده سالگرد 5 سالگی برجام در این روزنامه اما بخشی از گفتوگوی احمد توکلی درباره چرایی شکست این مذاکره و ضعفهای تیم مذاکرهکننده هستهای بود. توکلی در این باره با ذکر ماجرایی در روزهای تصویب این توافق در مجلس گفت: « وقتی وزیر امورخارج
ه برای توضیح توافق به مجلس آمد، من نماینده مجلس بودم. آقای ظریف پشت تریبون ادعا کردند که «بر اساس برجام تمام تحریمها لغو میشود.» من چهار سؤال به ریاست مجلس، علی لاریجانی دادم که از این چهار سؤال، سه تای آنها در جلسه قرائت شد. یکی از سؤالات من این بود که شما مدعی هستید تمام تحریمها لغو میشود، اما در این قراردادی که امضا کردهاید، در موارد متعددی نوشته شده است Suspend. این کلمه به معنای تعلیق است نه لغو. متن قرارداد را به آقای دکتر نجابت دادم و خواهش کردم ببرد پیش آقای لاریجانی. لاریجانی دید و گفت: «بله! اینجا نوشته ساسپند و معلوم است معنای آن چیست.» قرار شد که آقای نجابت ببرند و به آقای ظریف نشان دهند. آقای نجابت متن برجام را برد پایین و به آقای ظریف که سخنرانیاش تمام شده و آن پایین نشسته بود، نشان داد و آقای ظریف در واکنش با تعجب گفت: «ئه! ئه! من این را اصلا ندیده بودم!» باور میکنید؟»
لازم به توضیح بیشتر نیست که همین آقای ظریف چند روز پیش در مجلس به جای عذرخواهی از مردم در عدم رسیدن برجام به نقطه هدف و عمل به قولهایشان در قامت یک قهرمان دیپلماسی حاضر شد و این توافق را سند افتخار ملت ایران دانسته بود.
هدایت شده از گزیدهها gozideha1404@
وقتی ظریف متن نخوانده برجام را امضا کرد
کیهان: نکته قابل تامل در پرونده سالگرد 5 سالگی برجام در این روزنامه اما بخشی از گفتوگوی احمد توکلی درباره چرایی شکست این مذاکره و ضعفهای تیم مذاکرهکننده هستهای بود. توکلی در این باره با ذکر ماجرایی در روزهای تصویب این توافق در مجلس گفت: « وقتی وزیر امورخارج
ه برای توضیح توافق به مجلس آمد، من نماینده مجلس بودم. آقای ظریف پشت تریبون ادعا کردند که «بر اساس برجام تمام تحریمها لغو میشود.» من چهار سؤال به ریاست مجلس، علی لاریجانی دادم که از این چهار سؤال، سه تای آنها در جلسه قرائت شد. یکی از سؤالات من این بود که شما مدعی هستید تمام تحریمها لغو میشود، اما در این قراردادی که امضا کردهاید، در موارد متعددی نوشته شده است Suspend. این کلمه به معنای تعلیق است نه لغو. متن قرارداد را به آقای دکتر نجابت دادم و خواهش کردم ببرد پیش آقای لاریجانی. لاریجانی دید و گفت: «بله! اینجا نوشته ساسپند و معلوم است معنای آن چیست.» قرار شد که آقای نجابت ببرند و به آقای ظریف نشان دهند. آقای نجابت متن برجام را برد پایین و به آقای ظریف که سخنرانیاش تمام شده و آن پایین نشسته بود، نشان داد و آقای ظریف در واکنش با تعجب گفت: «ئه! ئه! من این را اصلا ندیده بودم!» باور میکنید؟»
لازم به توضیح بیشتر نیست که همین آقای ظریف چند روز پیش در مجلس به جای عذرخواهی از مردم در عدم رسیدن برجام به نقطه هدف و عمل به قولهایشان در قامت یک قهرمان دیپلماسی حاضر شد و این توافق را سند افتخار ملت ایران دانسته بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برژینسکی، مشاور امنیت ملی آمریکا در دولت کارتر: با صدام برای بمباران شیمیایی ایران همکاری کردیم!
#حقوق_بشر_آمریکایی
✍️بیداری ملت
توافق ایران-چین، خبری بد برای اسرائیل
روزنامه جروزالمپست:
🔹توافق پیشنهادی میان ایران و چین خبر بدی برای اسرائیل است.
🔹در حالی که ایران و چین مشغول تلاش برای نهایی کردن یک توافق امنیتی و اقتصادی ۲۵ ساله هستند اسرائیل دلایل زیادی برای نگران شدن از آن و حتی قرار گرفتن در وضعیت هشدار، دارد.
🔹فشار حداکثری آمریکا اثرات مهمی روی ایران داشته است.
🔹سرازیر شدن سرمایهگذاریهای چین حرکت عمدهای به سمت خنثی کردن این اثرات خواهد بود.
ابعاد اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي وقف
ابعاد اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي وقف
وقف و اقتصاد
بانک وقفي ايرانيان
بانک وقفي ايرانيان
وقف و اقتصاد
ارائه الگوي تأمين مالي وقف با استفاده از انتشار اوراق قرضه اسلامي (صکوک انتفاع)
ارائه الگوي تأمين مالي وقف با استفاده از انتشار اوراق قرضه اسلامي (صکوک انتفاع)
وقف و اقتصاد
ابعاد اقتصادي وقف
ابعاد اقتصادي وقف
وقف و اقتصاد
نقش تشکيلات و برنامه ريزي در بهرهوري موقوفات
نقش تشکيلات و برنامه ريزي در بهرهوري موقوفات
وقف و اقتصاد
ساختار تاريخي نظام وقف از لحاظ اجتماعي، اقتصادي و تشکيلاتي
ساختار تاريخي نظام وقف از لحاظ اجتماعي، اقتصادي و تشکيلاتي
وقف و اقتصاد
نقش بانک توسعهي اسلامي در بهرهوري موقوفات
نقش بانک توسعهي اسلامي در بهرهوري موقوفات
وقف و اقتصاد
نقش وقف در توسعهي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي کشور
نقش وقف در توسعهي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي کشور
وقف و اقتصاد
جاودانه کردن ثروت و برشماري راههاي گسترش آن
جاودانه کردن ثروت و برشماري راههاي گسترش آن
وقف و اقتصاد
شيوه هاي جديد بهره وري و سرمايه گذاري اموال وقف
شيوه هاي جديد بهره وري و سرمايه گذاري اموال وقف
وقف و اقتصاد
تازه های مقالات
|
فرهنگ قرض دادن و چالش های کنونی آن از نگاه روایات
|
همه چیز راجع به پارگی کیسۀ آب در دوران بارداری
|
ورزش در بارداری، خوب یا بد؟
|
آشنایی با تغذیه مناسب در دوران بارداری
|
همه چیز راجع به علائم اولیه بارداری
|
با عوارض کمبود فیبر در بدن آشنا شوید
|
چین و هوش مصنوعی: آنچه جهان می تواند بیاموزد و آنچه باید در مورد آن محتاط باشد
|
خوراکیهای برطرف کننده نفخ شکم
|
همه چیز راجع به زایمان سزارین
|
نگاهی به هفته چهارم بارداری
ویژه نامه ها
معرفی نرم افزار طنین وحی
جمعه، 12 ارديبهشت 1399
مجموعه برنامهها و مسابقات ماه مبارک رمضان
پنجشنبه، 11 ارديبهشت 1399
بیشترین بازدید هفته
|
اگر میخواهید بچه شما قد بکشد...
|
لکههای قرمز روی پوست
|
وجود خلط یا مخاط شفاف در مدفوع
|
جوانان حتماً بخوانند
|
مصارف کِرِم زینک اکسید
|
سودا از نگاه طب سنتی
|
موارد استفاده داروی گاباپنتین چیست؟
|
بهترین آنتی بیوتیک برای جوش صورت
|
راجع به مردان و روابط جنسی چه میدانید
|
کد تخلفات رانندگی و جریمه های آنها
گفتگوی اختصاصی با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، دکترای علوم استراتژیک، استاد دانشگاه و مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام
آسیب های اقتصادی دوران کرونا
لازمه این مسئله اهتمام همه مسئولین و مردم در همه زمینه ها به وظایف خود است که البته نیاز آن آگاهی مردم نسبت به این مسئله است. باید این موضوع را باور کنند. از طرفی باید خطر این بی توجهی را حس کنند و از طرفی نباید دچار وحشت شوند؛ این دوگانه حساسی است که در نوع تبلیغات باید مدنظر باشد.
آسیب های اقتصادی دوران کرونا
ریسک ویروس کرونا برای اقتصاد جهان به حدی است که میتوان آن را آغازی بر وقوع یک رکود در اقتصاد جهانی دانست. میزان اثرگذاری شیوع ویروس بر اقتصادها به مکانیسم شیوع و انتشار ویروس و اقدامات مداخله ای جهت کنترل ویروس بستگی دارد. تفاوت در مدل انتشار ویروس تبعات مختلفی بر رفتار مصرفی خانوارها و رفتار تولیدی بنگاهها داشته؛ علاوه براین اقدامات مداخله ای دولت ها تبعات متفاوتی بر کسبوکارها خواهد داشت.
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
قدیری ابیانه: 👈آسیب های اقتصادی دوران کرونا
📰گفتگوی اختصاصی راسخون با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، دکترای علوم استراتژیک
✅لازمه جهش اقتصادی اهتمام همه مسئولین و همه مردم در همه زمینه ها به وظایف خود است که البته نیاز آن آگاهی مردم نسبت به این مسئله است. باید این موضوع را باور کنند. از طرفی باید خطر این بی توجهی را حس کنند و از طرفی نباید دچار وحشت شوند؛ این دوگانه حساسی است که در نوع تبلیغات باید مدنظر باشد.
✅ریسک ویروس کرونا برای اقتصاد جهان به حدی است که میتوان آن را آغازی بر وقوع یک رکود در اقتصاد جهانی دانست.
🎙از همین رو خبرنگار راسخون با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا و دارای دکترای علوم استراتژیک گفتگو کرده است.
محورهای بیانات قدیری ابیانه:
📌طول کشیدن دوران کرونایی در کشور به اقتصاد کشور لطمه میزند
📌آسیب های اقتصادی در دوران کرونا از مشکلات دولت است
📌تلاش آمریکا بر جلوگیری از صادرات ایران
📌کارهایی که دولت باید انجام می داد
📌تعطیلات مناسبتی و ساعت مفید کاری از موانع پیشرفت اقتصادی است
📌رعایت الگوی مصرف به نفع اقتصاد کشور است
📌سرمایه های بخش خصوصی به سمت تولید سوق پیدا کند
📌مصرف کالای خارجی و سفر به خارج از مشکلات مهم کشور است
📌شعار سال، کلیدهای پیشرفت کشور است
📌عمل به شعار سال راهکار بهبودی وضعیت اقتصادی است
📌رسانه ها در جهت اصلاح سبک اقتصادی تلاش نمی کنند
👈متن کامل در👇
ghadiri.ir/post/6983
برجام، مدل موفق همکاری دیپلماتیک
🔸روزنامه دولتی ایران نوشته "برجام، مدل موفق همکاری دیپلماتیک بود".
🔸بله! برنامه هسته ای، اوراق شده و بر باد رفته بود و با برجام برش گرداندند.
🔸آژانس علیه ما قطعنامه می داد اما با برجام نداد.
🔸یا مثلا دلار 23500 تومان بود، با برجام کردندش 3700 تومان!
🔸سکه 10 میلیون تومان بود و آوردندش زیر دو میلیون!
🔸پراید لابد 100 میلیون تومان بود و رساندندش به زیر 20 میلیون تومان!
🔸خانه در تهران، متری حداقل 20 میلیون تومان بود و آوردندش زیر سه میلیون تومان!
🔸با پول یارانه نمی شد نیم کیلو گوشت بخرید اما با برجام، می توانید یک گوسفند درسته بخرید!
🔸یا مثلا به هواپیمای ولایتی و خرازی و متکی و صالحی سوخت نمی دادند ولی به هواپیمای ظریف در مونیخ سوخت دادند!
🔸به نمایندگان قبلی ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک ویزا نمی دادند اما به حمید ابوطالبی دادند!
🔸یا این که قبل از برجام، گرفتار تحریم های ویزا و کاتسا و آیسا بودیم و با برجام لغو شد!
💢... بیدار شو داداش! داری اشتباه می زنی.😏
👈در دوره میرحسین گندم هم مثل همه محصولات دیگر از خارج و با دلار 7 تومانی وارد میشد. با این بهانه که خرید از داخل صرفه اقتصادی ندارد.
💰 این در حالی بود که قیمت واقعی دلار به 170 تومان هم رسیده بود.
👈وقتی خزانه خالی شد و دلاری برای واردات توسط واسطه ها باقی نماند، اقدام به خرید گندم از کشاورز به قیمت منصفانه کردند. امکان تولید گندم در داخل فراهم شد.
🍉حالا سالهاست نیازهای اساسی دیگر از جمله خوراک دام با ارز دولتی در حجم بسیار بالا وارد میشود به همین دلیل کشاورزان به سمت تولید مواد غیر ضرور مثل هندوانه رفته اند و بزرگترین صادر کننده هندوانه در دنیا هستیم!!!
💰اگر دولت خوراک دام را هم به قیمت منصفانه از کشاورزان خریداری کند، قطعا بی نیاز از واردات خواهیم شد. تفاوت قیمت خرید هم با فروش ارز به قیمت واقعی قابل تامین خواهد بود. کمبود ارز که سبب بی ارزش شدن پول ملی شده برطرف میگردد.