کامران غضنفری: رئیسی را کشتند، اینها به ما نمی گویند!
@bachehay_bala
https://eitaa.com/bachehay_bala/1620
ایشان همچنان معتقدند ما در برجام ۱ و ۲ و ۳ تعلل کردیم
هدایت شده از العبد
دیپلماسی و میدان .mp3
2.59M
1⃣ پاسخ سؤالات شما در این صوت
❓ آیا بین دیپلماسی و میدان در قضیه سوریه اختلافی بود؟
❓دولت موجود در این قضیه چگونه عمل کرده است؟
❓آیا دولت مخالفتی با انجام وعده صادق داشته؟ موضع رئیس جمهور و وزیر امور خارجه چگونه بوده؟
📌حجت الاسلام مهدی طائب
🔗صوت کامل این جلسه مهم را از دست ندهید:https://eitaa.com/ostad_taeb/3958
هدایت شده از العبد
طائب - علت تأخیر وعده صادق.mp3
2.88M
2⃣ پاسخ سؤالات شما در این صوت
❓ آیا در انجام وعده صادق تعلل شده است؟
❓حضرت آقا بعد از انجام وعده صادق یک چه مطلب مهمی به سپاه گفتند؟
❓چرا وعده صادق دو دیر انجام شد؟
❓آیا وعده آمریکا برای آتشبس، علت اصلی تأخیر وعده صادق بود؟
❓چرا اینکه پزشکیان گفت فریب آمریکا رو خوردیم، خیلی مهم و ارزشمند بود؟
❓علت پیچیده بودن ابزار وعده صادق سه چیست؟
❓چرا آن مسؤول نظامی در جواب منان رئیسی گفت اگر بزنیم، باید منتظر پاسخ باشیم؟
📌حجت الاسلام مهدی طائب
🔗صوت کامل این جلسه مهم را از دست ندهید:https://eitaa.com/ostad_taeb/3958
هدایت شده از حبیباله بابائی
ضرورتهای پژوهشی در میدان مقاومت (گزارشی از سفر اخیر به سوریه و لبنان)
«قسمت اول»
جای اساتید و پژوهشگران در عرصۀ «مقاومت» و در میدان مقاومت بسیار خالی است. چند روز قبل همراه با برخی از پژوهشگران، برای دومین بار (و شاید آخرین بار) از سوریه و برای چندمین بار از لبنان و عرصههای مختلف مقاومت، دیدن داشتم. جای محققان علوم انسانی انسانی و حتی علوم اسلامی را در این دنیای مشحون از مسئلههای فرهنگی و تمدنی خالی دیدم. محققان و پژوهشگران جهان اسلام به خاطر نگرانی از خطرات احتمالی، حتی برای برخی از همایشها در بیروت و هتلهای بیروت نیز حضور پیدا نمیکنند (نمونه آن را در همایش «تمکین الاسره» در بیروت در اردیبهشت ماه همین امسال میشد دید). همین طور بسیاری از محققان، حضور در سوریه، بیروت، یمن، عراق و غیره را در شأن علمی خود و شایسته برای رزومه خود تلقی نمیکنند و لذا نسبت به مسئلههای جاری دنیای اسلام احساس مسئولیتی نمیکنند و اگر هم بخواهند در این باره نظری بدهند به حدس و گمانههای کتابخانهای بسنده میکنند.
در سفر اخیرم به سوریه و نیز لبنان چند مورد پژوهشی نظرم را جلب کرد که آن را میتوان برای کسانی که هوای پژوهش در متن میدان مقاومت (با رویکرد تمدنی) را دارند، پیش نهاد.
1. بی شک در عرصۀ مقاومت (قبل از 7 اکتبر و بعد از آن) انسان جدیدی با ویژگیهای جدید، با تواناییهای جدید، و با فضیلتهای تازه و پیشرفتهای بوجود آمده است. این انسان جدید را نمیتوان با دستگاه انسانشناسی مدرن به چنگ آورد و آن را عمیقا شناخت. لیکن نهادهای فکری جهان اسلام و اندیشمندان مسلمان نیز هنوز برای شناخت این انسان (انسانشناسی مقاومت) نیز اقدامی انجام نداده است، در حالی که شکلگیری انسانشناسی مقاومت در محافل علمی و دانشگاهی دنیای اسلام، می تواند راهی به سمت علوم انسانی و مطالعات فرهنگی جدید بگشاید. شوربختانه باید اذعان کنم که حضور علمی و تحقیقاتی حوزه و دانشگاه در نسبت با حضور نظامی و سیاسی ما در عرصههای مقاومت، به نسبت یک به صد هم نمیرسد.
2. یکی از مهمترین موضوعات، ایدئولوژی(به تعبیر خطای جریانات روشنفکری)های انضمامی و عینی در صحنه مقاومت است. برخی از پژوهشگران برای علمی و آکادمیک نشان دادن گفتههای خود، سعی میکنند دامن خود را از هر بحث ایدئولوژیک و نیز مباحث الهیاتی دور نگه دارند، ولی واقعیت میدان مقاومت نشان میدهد که آنچه که واقعیت امروز را شکل میدهد، مقاومت را شکل میدهد، ادبیات و شعار مقاومت را میسازد، و نظم منطقهای را به چالش میکشد، ایدئولوژیها هستند. هر جا به اصطلاح ایدئولوژی وجود دارد (مثل نبطیه، مثل صور، مثل صیدا) میدان مقاومت شکل گرفته، و هر جا فارغ از ایدئولوژی است، میدانی هم بوجود نیامده است. حال سئوال این است که آیا میتوان میدان ایدئولوژیک مقاومت را فارغ از ادبیات ایدئولوژیک تحلیل کرد؟ هرگز! البته این بدان معنا نیست که واقعیت میدان را باید با ادبیات ایدئولوژیک توجیه کرد، بلکه بدین معناست که واقعیت میدان که هویت ایدئولوژیک دارد، با ادبیات سکولار و تهی از مبانی و نگاه ایدئولوژیک به درستی تبیین و تفسیر نخواهد شد.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
هدایت شده از حبیباله بابائی
ضرورتهای پژوهشی در میدان مقاومت (گزارشی از سفر اخیر به سوریه و لبنان)
«قسمت دوم»
3. مسئله بعدی که احتمالا فضای مقاومت در این جهت ضعیف شده و اگر این احتمال درست باشد، باید نسبت به آن عمیقا نگران بود، کم فروغ شدن معنویت و دعا در برخی از عرصه های مقاومت است. قابل انکار نیست که اصل نرمافزار مقاومت، توکل و تضرع به درگاه خدای متعال و توسل به اهل بیت عصمت و طهار ع است. باید بین میدان مقاومت و سطح دشمنیهای دشمن در یک طرف و سطح و میزان توسل و تضرع در مقاومت، تناسبی وجود داشته باشد، لیکن با گشت و گذارهایی در میدان مقاومت، میتوان گفت که گویا چنین توازن و تناسبی از بین رفته است. نمونه این فقدان تناسب نه فقط در لبنان و سوریه، بلکه امروز در مساجد و محافل مذهبی ایران نیز دیده میشود.
4. مسئله بعدی در میدان مقاومت را باید در «تنوع در صف مقاومت» دید که در آن طیف وسیعی از جریان مقاومت حضور یافته است. مذاهب مختلف شیعی و سنی، ادیان مختلف از اسلام و مسیحیت، ملیتهای گوناگون از ایرانی و عربی همه امروز در صف مقاومت حضور یافته اند. این تنوع میتواند چنین سئوالی را ایجاد کند که آیا مقاومت در برابر نظام صهیونیسم، یک مقاومت انسانی و اخلاقی مشترک بین اسلام و مسیحیت و بلکه دینداران و غیردینداران است (مقاومت جهانی و شاید فاقد خلوص)، یا اینکه مقاومت مستضعفین یک مقاومت دینی و یا مذهبی (مقاومت مستضعفان صالح) به شمار میرود. انتخاب هر یک از این گزینهها، ظرفیتهای مهم و البته چالشهای مهمی را میتواند ایجاد کند.
5. دیپلماسی علمای اسلام مخصوصا بین حوزههای علمیه در ایران با علمای جهان اسلام برای بسیج ظرفیتهای دینی در امر مقاومت یکی از ضرورتها در جهان مقاومت است. غفلت حوزه علمیه قم در این باره به رغم ظرفیت های بسیاری که در میان فضلا و محققان حوزوی وجود دارد، یکی از کبائر نابخشودنی است. حوزویان و شورای عالی حوزه نمیتواند جهان مقاومت را کنترل از راه دور بکند. از این رو، بین الملل حوزه، باید عرصه مقاومت را در اولویت دانشی و معرفتی قرار بدهد و نسبت به رصد مسئله های میدان اهتمام بورزد و غفلت از این موضوع را بر خود حرام گرداند.
6. مسئله آوارگان سوری و لبنانی، و نیز مسئله مهاجران سوری و لبنانی (دیاسپورا) و خصوصا مغتربین و کسانی که در غرب ساکن شدهاند (که بیشتر آنها چه بسا از شیعیان باشند) و نیز آیندۀ نسل جدید و نیز زنان در دنیای آوارگی و آوارگان از جمله موارد بسیار مهمی است که پژوهشگران عرصۀ «مقاومت و تمدن» باید به آن بپردازند. البته آوارگی در سوریه و لبنان، هرچند نوعی از برادری، همدلی و همدردی در میان مقاومت را به نمایش میگذارد، لیکن آسیبهای بسیار دردناکی را می تواند برای آینده نسل مقاومت ایجاد بکند.
7. آیندۀ مقاومت خصوصا «حزب الله»ِ بعد از شهادت سید حسن نصر الله و ظهور نسل سوم از حزب الله است. نسل سوم حزب الله، نسل جدیدی است که مسلط بر فناوری، و معتقد به جنگ الکترونیک است. عن قریب با نسلی جدید در حزب الله و در مقاومت مواجه خواهیم شد که به جای موشک، با ریزپرندهها به جنگ اسرائیل خواهد رفت. این نسل ظرفیتهای جدیدی در ایستادگی و احتمالا چالشهای تازهای به لحاظ هویتی خواهد داشت. اینکه آیا علاوه بر فناوری نظامی حزب الله، آیا این نسل می تواند ظرفیت های معنوی حزب الله را هم همچنان داشته باشد و خلاهای معنویِ حاصل از شهادت فرماندهانی مانند سید حسن نصرالله، و نیز اعتبار ملی و فراملی حزب الله را در جهان مقاومت نگاه دارد یا نه، از مسئلههای مهم برای آینده مقاومت به شمار میرود.
8. آخرین نکته در میدان مقاومت، وضعیت دو گانه «دولت» «نظام» در ایران و انعکاس آن در عرصه مقاومت است. واقعیت این است که کم نیستند کسانی که این دو گانه و ناهماهنگی دولت با نظام و انقلاب در ایران را برای مقاومت بسیار مهلک و خطرناک میدانند. اینکه در اوج درگیریها و نسلکشی آمریکا و اسرائیل درمنطقه، رئیس دولت مقاومت، آمریکا را «برادر» خطاب میکند، ضربهاش به صف مقاومت بیشتر از صدها موشک اسرائیلی است.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
هدایت شده از عبدالرحیم انصاری | تحلیلگر سیاسی
🔺اینکه کانال فوق متعلق به کدام جریان است را همه میدانند؛ افرادی که در این پست نام برده شده اند را نیز همه میشناسند.
🔹روایت رسمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ترور آیت الله رئیسی را تایید نمیکند. ما یا انقلابی هستیم یا نیستیم؛ یا ولایتمدار و حامی نظام هستیم یا نیستیم؛ اگر مواضع رسمی نظام را نپذیریم آیا انقلابی هستیم؟
🔹بعد عده ای می آیند به ما میگویند شما با فلانی و فلانی مشکل شخصی دارید؛ یا اینکه میگویند شما هنوز در انتخابات مانده اید!
🔹موضع ما فقط موضع نظام است؛ نگرانی ما هم امنیت ملی و اعتبار جمهوری اسلامی است که امثال این تفکر با لجبازی دارند آن را بی اعتبار کرده و به خطر می اندازند.
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻پنجاه روز از تجاوز اسرائیل به خاک ایران گذشت/ تعلل در وعدهصادق۳ چگونه خطای محاسباتی دشمن را تشدید میکند؟
🔹حالا ۴۸ روز از اولین حمله رسمی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران میگذرد. حملهای که رهبر انقلاب درباره آن فرمودند: «در خصوص این غلطی که کردند، خودشان با اهداف خاص بزرگنمایی میکنند اما کوچکانگاری آن و اینکه بگوییم چیزی نبوده و اهمیتی نداشت هم غلط است. آنها درباره ایران دچار خطای محاسباتی هستند چرا که ایران و جوانان و ملت ایران را نمیشناسند و هنوز نتوانستهاند قدرت، توانایی، ابتکار وارده ملت ایران را درست بفهمند که ما باید این را به آنها بفهمانیم.
🔹پس از این سخنرانی رهبر انقلاب، مطالبه پاسخی محکم و گسترده برای بهم زدن خطای محاسباتی دشمن توسط مردم انجام شد و مسئولان و فرماندهان نظامی نیز در هر سخنرانی از نزدیک بودن پاسخ ایران سخن میگفتند. با وجود گذشت بیش از ۱ ماه و نیم از این غلط صهیونیستها اما گویا تعللی در حال رخ دادن است که دشمن را دوباره دچار خطای محاسباتی کرده است.
🔹روزنامه تایمز اسرائیل روز پنجشنبه به نقل از مقامات نظامی اسرائیل نوشت: «ارتش رژیم صهیونیستی بر این باور است که به دلیل ضعیف شدن گروههای نیابتی ایران در خاورمیانه و سقوط چشمگیر دولت اسد در سوریه، فرصتی برای حمله به تأسیسات هستهای ایران فراهم شده است.» این روزنامه در ادامه با استناد به سخنان منابع نظامی خود مینویسد: «با سقوط دولت بشار اسد و نابودی پدافند هوایی مدرن سوریه، رژیم صهیونیستی اکنون به برتری کامل هوایی در منطقه دست یافته است که این برتری هوایی در سوریه میتواند مسیر امنتری برای هواپیماهای نیروی هوایی اسرائیل برای انجام حملاتی در ایران فراهم کند.»
🔹روز پنجشنبه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم جعلی نیز پیام ویدیویی خطاب به مردم ایران منتشر کرد و در آن پیام ضمن حمایت دوباره از فتنه «زن، زندگی، آزادی» بیان کرد: « این، آینده ایران است و زودتر از آنچه فکر کنید با هم به این آینده خواهیم رسید».
🔹دونالد ترامپ، رییسجمهور منتخب آمریکا نیز که بهعنوان شخصیت سال مجله تایم انتخاب شده است، در گفتوگو با این مجله احتمال حمله نظامی به ایران را رد نکرد و در پاسخ به سوال خبرنگار این مجله پس از مکثی بیان کرد: «هر چیزی ممکن است رخ دهد.»
🔹وال استریت ژورنال نیز ساعاتی پیش به نقل از مقامهای آگاه گزارش داد برخی اعضای تیم دونالد ترامپ که سقوط حکومت بشار اسد را بررسی میکنند، به طور جدی در حال ارزیابی گزینههای موجود به منظور جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای از جمله «با حملههای هوایی پیشگیرانه» هستند.
🔹همچنین سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل گفت: «به دنبال تضعیف گروه های نیابتی ایران در خاورمیانه و سقوط رژیم اسد در سوریه، نیروی هوایی اسرائیل به آمادگی خود برای حملات احتمالی علیه تاسیسات هسته ای ایران آماده می شود؛ ارتش معتقد است که ایران منزوی شده است و برنامه هسته ای خود را به سمت بمب اتم پیش میبرد».
🔹این آماده سازی افکار عمومی توسط حاکمان ایالات متحده و رژیم صهیونیستی نشان میدهد تاخیر به وجود آمده برای پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، آنها را دچار خطای محاسباتی بیشتری نسبت به توانایی ایران کرده و در صورت عدم پاسخ مناسب و به موقع در روزهای آینده و بهم نزدن این خطای محاسباتی، هیچ بعید نیست که دوباره شاهد حمله به خاک مقدس ایران باشیم.
🔹به نظر میرسد برنامهریزی برای پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی و ایالات متحده در روزهای آینده باید به مهمترین دغدغه مسئولان و مهمترین مطالبه مردم ایران تبدیل شود.
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از DoctorPourhoseini
لحاف سنگین سبب بهبود خواب می شود؟
وزن اضافی لحاف ممکن است به مغز پیام بدهد هورمونی به نام اکسیتوسین را که بهعنوان هورمون عشق شناخته میشود، ترشح کند. این هورمون هنگام ارتباط و در آغوش گرفتن تولید میشود و میتواند اضطراب را کاهش دهد
کارشناسان توصیه میکنند وزن لحاف سنگین تقریبا ۱۰ درصد وزن بزرگسالان سالم باشد. بنابراین یک فرد ۷۰ کیلویی باید از پتوی هفت کیلویی استفاده کند.
+لحاف سنگین برای نوزادان یا کودکان نوپا پیشنهاد نمیشوند
#سلامت #پزشکی
@MajalePezeshki
انتقاد حمید رسایی به پزشکیان و پاسخ فرهاد فتحی
🔹آقای پزشکیان! یادتان هست در آمریکا گفتید اسرائیل اسلحهاش را زمین بگذارد ما هم اسلحه را زمین میگذاریم!
سوریه تسلیم شد و اسلحه را زمین گذاشت!
چه شد؟
اسرائیل بعد از سقوط دولت سوریه در حال شخم زدن زیرساختهای سوریه است!
@hammihanonline
hammihanonline.ir
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
🔴 مسیر سقوط حکومتها از کجا آغاز میشود؟؟!
🔻 اولین و مهمترین گام برای ساقط کردن هر حکومتی #اعتبارزدایی از روایت، سخن و خبرش است، گامهای بعدی دومینووار پس از تثبیت اعتبارزدایی، تحقق پیدا میکند...
🔻 دشمن همیشه برای اجرای این مولفه مهم، از نیروهای داخل آن کشور و حاکمیت استفاده میکند که عموم افرادی که این قطعه از پازل دشمن را عملیاتی و تکمیل میکنند یا غافل هستند یا جاهل یا خودفروخته
🔻 بر همین اساس است که مقام معظم رهبری میفرمایند: "انسان میبیند صریحاً و علناً به مسئولین کشور - کسانی که بارهای کشور را بر دوش دارند - تهمت میزنند، نسبت به اینها شایعهسازی میکنند؛ فرق هم نمیکند، چه رئیس جمهور باشد، چه رئیس مجلس باشد، چه رئیس مجمع تشخیص مصلحت باشد، چه رئیس قوهی قضائیه باشد؛ اینها مسئولین کشورند. مسئولین کشور کسانی هستند که زمام یک کاری به اینها سپرده است؛ مردم باید به اینها اعتماد داشته باشند، حسن ظن داشته باشند. نباید شایعهپراکنی کرد؛ دشمن این را میخواهد. دشمن میخواهد شایعهپراکنی کند؛ میخواهد دلها را نسبت به یکدیگر، نسبت به مسئولین بدبین کند."
🔻 حال شاهدیم که برخی از افراد (بعضا نماینده یا مسئول یا فعال انقلابی) نادانسته در حال تکمیل پازل دشمن در اعتبارزدایی و اعتمادزدایی از حاکمیت و مسئولین هستند!! چرا؟!!!!
🔹 آیا بهتر نیست قبل از هر حرف و ادعایی، آن را کمی مزه مزه کنیم و به آثار و تبعاتش فکر کنیم؟!
🔹 آیا مسئولین قوه قضائیه، نهادهای امنیتی، مدیران پلتفرم های ایرانی و ... نباید حراستِ بازدارنده ای در این خصوص داشته باشند؟!!!!
#فتامل