♨️ گمشده!
❗️اگر از این دو نفر خبری دارید، لطفاً به ما اطلاع دهید! این دو مدت زیادی است که ناپدید شدهاند. براساس گفته کارشناسان، سکوت طولانی میتواند نشانهای از عدم حیات باشد!
▪️نشانی این افراد:
1. نگران افزایش وحشتناک قیمت دلار حتی به اندازه هزار تومان در دولت سیزدهم.
2. پیگیر و مصر در خصوص استعفای (شهید) رئیسی (ره).
3. از طرفداران پرشور برجام نافرجام و مذاکرات.
4. سوتزن در زمان بتنریزی در رآکتور آب سنگین اراک.
5. پرسهزنی در تاریکی هنگام قطع برق برای میلیونها ایرانی.
6. طراح و گرافیست؛ مشغول طراحی برچسبها و ترویج اهانت به مسئولان خدوم، دلسوز، مردمی و انقلابی.
7. فروش تیانتی برای تخریب، اما تخریب شخصیتهای علمی، دینی و کارآمد نظام.
8. حامی حیوانات وحشی؛ به رسمیت شناختن دولت برای سگهای هار منطقه، یعنی صهیونیستها.
#سرطان_اصلاحات
🌐 آنتی سکولار
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد رحیمپور ازغدی: ۴۰ ساله برخی مسئولین میخواهند براندازی کنند، مردم نمیگذارند!
🆔 @h_falahati
🔻نقش «مقدم» در جنایات رژیم پهلوی
◀️انحلال ساواک
🔸مهمترین، پرآوازه ترین و #مخوف_ترین شکنجه گاه ساواک در تمام دوره پهلوی کمیته مشترک ضدخرابکاری بود؛ بازداشتگاهی علی الظاهر کوچک و قدیمی که پیش از آن زندان موقت شهربانی بود و در پشت ساختمان مرکزی شهربانی کل کشور قرار داشت. پیروزی انقلاب اسلامی با تغییراتی که در آن ایجاد شده، با نام «#موزه_عبرت» در معرض تماشای عموم قرار گرفته است.
🔹ساواک ترتیبی اتخاذ کرده بود که اکثر بازداشت شدگان شکنجه دیدگان در کمیته مشترک (به دلیل چشم بندی که دائما بر چشمهایشان نهاده می شد) نتوانند موقعیت بیرونی و نیز داخلی آن را دیده و شناسایی کنند. کمیته مشترک ضدخرابکاری ساختمانی کوچک و مدور بود و سه طبقه با بندهای متعدد داشت.
🔸علاوه بر آن، اتاقهایی برای بخش اداری و محلهایی برای شکنجه قربانیان ساواک اختصاص داده شده بود. همان گونه که پیش از این آمد، از اواسط دهه 1340 به بعد، مخالفتهای سیاسی، چریکی و مسلحانه بر ضد رژیم پهلوی گسترش یافت. همزمان با آن، ساواک و سایر نیروهای امنیتی و پلیسی برای برخورد با مخالفان به روش های خشن تری متوسل شدند.
🔹با آغاز گسترده تر مخالفتها و مبارزات چریکی از اواخر دهه 1340 و به ویژه پس از #واقعه_سیاهکل و حوادث متعاقب آن، حکومت احساس کرد برای برخورد انسجام یافته تر با مخالفان نیازمند به وجود آوردن تشکیلات کارآمدتری است و به این نتیجه رسید که با تشکیل کمیته ای مشترک از واحدهای اطلاعاتی و عملیاتی ساواک، شهربانی و ژاندارمری، تعقیب، مراقبت و برخورد با مخالفان سیاسی و چریکی حکومت را با هماهنگی و انسجام بیشتری انجام داده و در همان حال خشونت، بیشتری برای به زانو درآوردن مخالفان به کار گیرد.
🔸در چنین شرایطی کمیته مشترک ضد خرابکاری تحت مدیریت، ریاست و هدایت ساواک در محل سابق زندان موقت شهربانی تشکیل شد.
🔹کمیته مشترک ضدخرابکاری وظیفه برخورد #قهرآمیز با تمامی گروه های سیاسی، مذهبی و چریکی مخالف رژیم پهلوی را برعهده داشت. کمیته، مشترک ضد خرابکاری در دوران اوج فعالیت خود (1350 - 1355)، پنجاه #گروه_ضربت و تعقیب و گریز را شامل می شد.
🔸 به رغم این که نیروهایی از شهربانی و ژاندارمری نیز ساواک را همراهی می کردند، اما مسئولیت تمام فعالیتها، اقدامات و عملیات آنها در کشور بر عهده ساواک بود.
🔹کمیته مشترک ضدخرابکاری از مهمترین و مؤثرترین دوایر تحت مدیریت اداره کل سوم ساواک (امنیت داخلی) بود و سرلشکر ناصر مقدم - مدیر کل وقت اداره کل سوم ساواک - در تأسیس و آغازش فعالیت آن نقش مهمی داشت.
🔸دایره بازجویی که از مهمترین بخشهای کمیته مشترک ضدخرابکاری محسوب می شد، هشت تیم بازجویی را در بر می گرفت که با تشبث به شکنجه های مرگبار و هولناک جسمی و روحی عهده دار اقرار گیری از قربانیان خود بود.
🔹صدها نفر از مخالفان سیاسی و چریکی رژیم پهلوی در حمله واحدهای تعقیب و مراقبت ساواک دستگیر و راهی شکنجه گاه کمیته مشترک ضدخرابکاری می شدند.
🔸اولین رئیس کمیته مشترک ضدخرابکاری سپهبد جعفر قلی صدری (رئیس وقت شهربانی کل کشور) بود که البته مقامی عمدتاً تشریفاتی داشت و وظیفه او را #مدیریت اداره کل سوم ساواک (ناصر مقدم) و سپس (پرویز ثابتی) انجام می دادند.
🔹شناخته شده ترین روحانیونی که تحت شکنجه های ساواک به شهادت رسیدند و حکومت پهلوی نتوانست به رغم پرده پوشی ها از زیر مسئولیت آن شانه خالی کند، آیت الله #سعیدی بود که در سال 1349 (در زمانی که تیمسار مقدم مدیرکل اداره سوم ساواک «امنیت داخلی» را برعهده داشت) به شهادت رسید و (در دوره ای که کمیته مشترک ضدخرابکاری تاسیس گردید) آیت الله #غفاری در 7 دی 1353 به دنبال شکنجه های مرگبار ساواک به شهادت رسیدند.(1)
🔸تهرانی از شکنجه گران معروف ساواک در مورد شکنجه گروه سیاهکل گفت: فقط آن موقع با شلاق بود و در این پرونده هم بازجو بودم و هم شکنجه گر و امور اجرایی کمیته به دستور عطاپور بود که دستور از ثابتی می گرفت و خود سپهبد ناصر مقدم که باعث و #بانی شکنجه ها بود (2)
🔻پی نوشت: تیمسار مقدم در مدت حضورش در ساواک از بعد خرداد 1342 تا 1350 عهده دار اداره کل سوم ساواک (اداره امنیت داخلی) و از خرداد1357 تا زمان انحلال ساواک عهده دار ریاست این سازمان مخوف بوده است. بدون شک دست وی همچون دیگر زمامداران این سازمان در به خاک و خون کشیدن جوانان انقلابی مستقیم و غیرمستقیم به خون آلوده بوده است.
حال سوال این جاست که چرا مهندس بازرگان از این مهره آمریکایی که از موسسان کمیته مشترک است حمایت می کند؟
منابع:
(1) ساواک، سازمان اطلاعات و امنیت، صص656 تا 660
(2) شکنجه گران می گویند، ص 176
بنیاد تاریخپژوهی
🆔 @h_falahati
⭕️ دیپلماسی ۲۲ بهمن
🔹ظریفها "دیپلماسی" را معادل گدایی،تسلیم به قلدرها،پذیرش تحقیر،توسری خوری و سواری دادن به دشمن می دانند!
🔹اما مردمی که ۲۲ بهمن را خلق کردند دیپلماسی دیگری دارند :
تحقیر استکبار ، نه به ذلت و سواری گرفتن از دشمن !
✳️ پیشاپیش بابت انتشار این تصاویر در گستره بین المللی به روزنامه ها و سایت های آمریکا دوست(شرق،اعتماد،هم میهن،سازندگی، انتخاب و...)و عالی جنابان: عبدالعلی زاده،الیاسِ اطلاع رسانی دولت،خانم سخنگو،جنابِ عباد،دو عباسِ آخوندی و عبدی،ترامپ و عیال سومش،سعودی اینترنشنال،جبهه منحله مشارکت،اصلاح طلبان مستعمل،نوگلان آمریکا پرست فجازی، گروهک کومله و انشعابات مربوطه و سایر آشنایان و خانواده های داغدار تسلیت عرض نموده و برای همگی صبوری و صبر در مصیبت آرزومندیم!
دکتر کوشکی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی
#برجام_منطقه_ای
🆔 @h_falahati