✅ شما که اینقدر با فرهنگ و فرهیخته هستید! چرا این هشت سال تحمل مردم را تمام کردید!
به سبک دیکتاتورها حکمرانی کردید و تحمل نقد و نظر هیچ کسی را نداشتید؟
به هرکسی یک برچسبی زدید؟
چرا قرارداد آب و هوایی امضا کردید بدون روند قانونی تا کشور را گرفتار کنید و حال آب و برق و غیره گرفتاری مردم شود؟
اساسا کاری غیر از اپوزوسیون نمایی و همراهی با غرب در بهم ریختن معیشت و زندگی مردم دارید؟
حال یا در حکمرانی اشرافی رفتار می کنید یا خارج از حکمرانی فتنه 88 برپا می کنید!
این تمام ایده تکراری شما در سالهای بعد از جنگ است!
#هنر_فتنه_انگیزی_تکراری
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخستین مدال برای کاروان ایران/ فروغی طلایی شد
@Farsna
🖋 همیشه تلخ نیست!
ورزشکار عزیز حرکت نمادین بسیار ارزشی، هنگام کسب مدال، در بوسیدن چفیه از خود نشان داد. احسنت هرچه داریم از این چفیه های خاکی بچه های فکه و طلائیه و شهدای عزیز است.
قدردانی و ارزش شناسی قابل تقدیر است.
🆔 @h_falahati
مجرمان معترف؛ عذرخواهی
یا خط و نشان برای دولت جدید؟!
🔹معاون اول روحانی، دیروز در اهواز، با دو ادبیات متفاوت حرف زد. او در نشست رسیدگی به مشکلات خوزستان با حضور سران عشایر و نخبگان، با اعتراضات شدید مواجه شد که می گفتند "خجالت بکشید! مردم از گفتار درمانی خسته شدهاند؛ اگر به توصیههای رهبر انقلاب در مورد خوزستان توجه میکردید، کار به اینجا نمیکشید".
♦️جهانگیری در واکنش، مجبورر شد به انحراف مسیر توسعه (منهای عدالت) که از سوی طیف متبوعش اجرا شده، اذعان کند:"انتقاد حق شماست. (اعتراض حضار) چشم اجازه بدید. بله حق با شماست. این خیلی بد است که من امروز به عنوان کسی که همه عمرم را در توسعه گذاشتم بگویم، برنامه توسعهای که ما اجرا کردیم، دارد عوارضش را اینگونه نشان میدهد. توسعهای که در آن رضایت مردم نباشد، توسعه نیست. توسعه وقتی معنا پیدا میکند که مردم از آن تبعیض، نابرابری و بیعدالتی متوجه نشوند".
🔹اما ادبیات او در جمع مدیران استانی، به لحنی گستاخانه و طلبکارانه تغییر کرد:"بزودی دولتی تشکیل خواهد شد که در زمان آن، هر سه قوه یکدست خواهد شد؛ ما نظاره کرده و حرف خواهیم زد؛ می بینم که یک من شیر چقدر پنیر دارد"!
♦️جهانگیری هر چند در اظهار نظر دوم، مشکلات را گردن یکدست نبودن سه قوه (در واقع ادعای هماهنگ نبودن دو قوه دیگر با دولت) می اندازد، اما در جمع نخبگان خوزستان، به انحراف برنامه توسعه مد نظر دولت از عدالت و رضایت مردم اعتراف می کند.
🔹طبق آمار رسمی مرکز آمار و بانک مرکزی، شکاف طبقاتی و فقر و محرومیت که روند کاهشی داشته، در دولت روحانی به شکلی بی سابقه ای افزایشی شده است.
♦️درباره هماهنگی قوا و حمایت از دولت هم گفتنی است مجلس نهم و دهم یکسره با دولت روحانی در ماجرای برجام و تایید وزرا و لوایح بودجه و برنامه توسعه و... همراهی کامل کردند.
🔹اما سوء مدیریت فاحش روحانی کار را به استیضاح چند وزیر در مجلس همسوی دهم کشاند و سپس نوبت پنج سوال اقتصادی نمایندگان از روحانی رسید و نمایندگان، چهار پاسخ، او را نپذیرفتند.
🔹در واقع اگر مصلحت اندیشی کلان رهبر انقلاب (ممانعت از بی ثباتی کشور نظیر شرایط لبنان و عراق) نبود، قطعا دولت در همان مجلس همسو (دهم) از نصاب می افتاد و کار روحانی به استیضاح، اعلام عدم کفایت و برکناری می رسید.
♦️مجلس یازدهم در مطالبه گری مردمی، به مراتب مصمم تر از مجلس قبلی بود، اما مراعات حال دولت و شخص رئیس جمهور را کرد که نمونه آن، در اعتراض به ساختار معیوب لایحه بودجه 1400 و تنازل بعدی (همراهی با نظر دولت) مشهود است.
🔹با وجود همه این تنازل ها، گویا جهانگیری و روحانی انتظار داشته اند کلا "خانه ملت تعطیل باشد، و درباره وزرا، توضیح نخواهد و سوال هم نکند. یا مثلا برای مهار زورگویی آمریکا و اروپا بر سر برجام، حتی یک مصوبه حداقلی (ولو با چند ماه تاخیر) هم نگذراند!
♦️اما درباره قوه قضائیه! دستگاه قضایی به ویژه در دوره اخیر، به مبارزه با فساد دانه درشت ها، باز پس گیری اموال بیت المال، و احیای واحدهای تولیدی که با زد و بند واگذار و تعطیل شده بودند، همت گماشت.
🔹بازگرداندن امید به مردم و کارگران، خروجی این روند است، هر چند کام برخی دولتمردان به خاطر محاکمه برادران، دامادان یا فرزندان آنها تلخ شده باشد. آیا جهانگیری توقع داشت دستگاه مسئول عدالت، با فساد دانه درشت هایی مثل فریدون و مهدی جهانگیری و... مبارزه نکند؟!
♦️یادآور می شود اختیارات دولت در هشت سال گذشته به قدری زیاد بوده که سعید لیلاز، هم حزبی جهانگیری در کارگزاران گفت "اگر اختیاراتی را که روحانی دارد، به چوب خشک داده بودند، اقتصاد را بهتر از این اداره می کرد".
🔹جهانگیری گفته؛ "بزودی دولتی تشکیل خواهد شد که در زمان آن، هر سه قوه یکدست خواهد شد؛ ما نظاره کرده و حرف خواهیم زد؛ می بینم که یک من شیر چقدر پنیر دارد". این سخن، اگر به مفهوم تدارک برای کارشکنی و زمین زدن "دولتِ هنوز تشکیل نشده" باشد، قطعا به معنای امید بستن به زمین خوردن آن است!
♦️این ادبیات بیمار گونه که از سوی هم طیفان جهانگیری تکرار می شود، نشان می دهد جماعتی که کشور را هشت سال دچار قهقرا کردند، نه تنها احساس شرمساری نمی کنند، بلکه پیشاپیش آرزو (و شاید برنامه ریزی) می کنند دولت جدید، شکست بخورد تا هشت سال بی کفایتی و خسارات ناشی از سوء مدیریت آنها را بپوشاند! براستی سقوط و انحطاط تا کجا؟!
محمد ایمانی
🆔 @h_falahati
17.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖋 ادبیات حکمرانی زننده روحانی!
همه مقصر هستند الا من و دولتم!
🔹 کرونا،جنگ اقتصادی، تحریم، ترامپ، مجلس، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت، دلواپسان... اصلا کل نظام!
همه مقصر هستند من بدهکاری ندارم!
تازه از قحطی همه را نجات دادم!
🔰 واقعا انسان از این همه لجاجت، یکدندگی و وقاحت، حیرت می کند.
اصلا ام المسائل روحانی همین مشکل روحیه و رویه اخلاقی اوست!
به امید آن روزی که بروید تا حکمران متواضع و مسوول ببینیم.
همانی که تازگی ها حضرت مصطفوی گفته است به معنای واقعی نوکر!
🆔 @h_falahati
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیرالمؤمنین(ع) در کلام امام خمینی(ره)
🔹این علی همه چیز است! همه باید تابع او باشیم.
🆔 @h_falahati
جهانآرا با رویکردی جدید!
شب گذشته برنامه جهانآرا در اقدامی عجیب، برنامه خود را به #آسیبشناسی_جوانگرایی اختصاص داده بود!
یکی از میهمانهای برنامه هم #پوپولیسم و #تندروی( رادیکالیسم روشی) و... را از جمله آسیبهای جوانگرایی معرفی میکرد!
طرح این مباحث همزمان با نهایی شدن لیست کابینه دولت جدید و انتشار اسامی احتمالی اعضای هیئت دولت، بسیار قابل تأمل است.
در لیستی که دیروز روزنامه سازندگی ارگان حزب اعتدالی و غربگرای #کارگزاران منتشر کرده بود، اکثریت اعضا از حیث سنی، میانسال و بالاتر بودند و تقریبا میانگین سنی دولت تفاوت چندانی با دولت روحانی نداشت!
اگر این گمانهها درست باشد، بعید نیست جهانآرا برای توجیه این رویه انتخاب کابینه، دست به چنین اقدامی زده باشد تا بلکه از انتقادات احتمالی آتی پیشگیری کند!
از یاد نمیبریم که رهبر معظم انقلاب اسلامی، راه برون رفت از مشکلات کشور را تشکیل #دولت_جوان_و_حزباللهی اعلان فرمودهاند و صدالبته جوانگرایی به معنای حذف افراد میان سال و بالاتر که دارای روحیه جوانی و جهادی هستند، نیست اما در مجموع میانگین سنی دولت جدید نباید چنان باشد که نشانهای از تحقق این مطالبه راهبردی رهبری معظم نداشته باشد!
فرایند دشوار انتخاب کابینه و مواجهه با انواع فشارها و توصیهها ممکن است مسیر تحقق دولت جوان و حزباللهی را با موانعی مواجه کرده باشد که امید است رئیسجمهور منتخب ملت، این مسئله مهم را محل توجه ویژه خويش قرار دهد.
فارغ از تصمیمات کارگزاران سیاسی، جریان رسانهای انقلابی نباید تکلیف خويش را که همانا مطالبه منویات و مطالبات رهبری است، به فراموشی بسپارد و یا بخواهد همسو با تصمیمات سیاسی خدشهپذیر، تغییر جهت دهد بلکه همچنان و همیشه باید در سنگر خويش به ادای تکلیف بپردازد و پیشنهادات و انتقادات ناصحانه خويش را صریح و صادقانه به کارگزاران سیاسی عرضه کند که تا مسیر تحقق منویات رهبری معظم انقلاب اسلامی هموارتر گردد.
نقل از روزنه
🆔 @h_falahati
جریان شناسی 4.mp3
19.07M
صوت جریان شناسی: ارتداد منافقین، جریان شریعتی!
#جریانشناسی
🆔 @h_falahati
🖋این حرف نشانه این است که ایشان از جایی خبر ندارد!
محافلی از روحانیت اولا خیلی وقت است که نگران است ولیکن راهکارها واحد نیست و افراد، تابع تحلیل و قرابت آن در مسائل اجتماعی انقلاب، راهکارهایی گوناگون ارائه می کنند.
این سخن به این کلیت نشان میدهد که اولا ایشان با محافل آخوندی ارتباط ندارد!
ثانیا از این عکس می شود فهمید راهکار ایشان برای حل این مشکل چیست!
🆔 @h_falahati
✅ پدرانه! ناصحانه! مانند غدیر!
🔰 غدیر تبلور پدرانه و ناصحانه رسالت بود. آنچه از جام زلال غدیر جوشید قبل از آنکه اعتقادی و لازم الاتباع باشد، پدرانه و از سر لطف و نصح برای نخبگان و عموم امت بود.
پیام غدیر اگر پذیرش نشود، امت در یک گرداب عمیق رهبری فرو می رود.
ای کاش در آن دوران نخبگان امت پیغمبر ص عمق این استراتژی عمیق وحیانی را درک می کردند.
حال اما شیعیان عصر امام دوازدهم عج بر همان عهد غدیر پایمردی و استقامت خود را باید نشان دهند.
امتداد غدیر، با همان منطق همچنان در جامعه شیعی باید سریان یابد.
لذاست که نخبگان جامعه کنونی، اعم از راست و چپ که مصر بر تخلف از تجربه انقلاب بودند و برجام را پخت و پز کردند، لازم است بیانات ناصحانه و پدرانه امروز رهبر انقلاب با دولت برجام را گوش فرا دهند و همچون بوقچی های اهل تردید که همیشه همه چیز در جامعه را به رهبری نسبت می دهند عمل نکرده و بیاندیشند که نسخه برجامی آنها دردی از جامعه دوا نکرد.
این روزها آن دولت اصلاحاتی الحدوث و اصولگرایی البقاء، با حجمی از سرافکندگی، ویرانی و عملکردی بعضا تباه این سکان را به دولت جدید واگذار می کند.
عبرت بگیرید و به مسیر تبعیت و خدمت برگردید.
🆔 @h_falahati
14000506_41603_1281k.mp3
7.2M
🎙بشنوید|| صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در آخرین دیدار با اعضای هیئت دولت اعتدال. ۱۴۰۰/۰۵/۰۶
🆔 @h_falahati