دعای افتتاح - میثم مطیعی.mp3
32.71M
🎙 #شبستان_فارس| شب پنجم رمضان
@Farsna
Tahdir joze5.mp3
3.96M
🎧 تحدیر (تندخوانی قرآن کریم)
🎤 استاد معتز آقایی
📖 جزء پنجم قرآن کریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شرح دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان
💠اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.
💠خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت اى مهربانترین مهربانان.
🔰#آیت_الله_مجتهدی
🌏
کتاب باعلی در صحرا - مهدی باقری.mp3
14.8M
🎙 #شبستان_فارس| شب ششم رمضان
@Farsna
*دعای روز ششم ماه مبارک رمضان*
اللَّهُمَّ لاَ تَخْذُلْنِي فِيهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ وَ لاَ تَضْرِبْنِي بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ وَ زَحْزِحْنِي فِيهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِكَ بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيكَ يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِين ؛ إقبالالأعمال ص : 130؛
*ترجمه دعا:*
اى خدا، مرا در اين روز به واسطه ارتكاب عصيانت، خوار مساز و به ضرب تازيانه قهرت، كيفر مكن و از موجبات خشم و غضبت دور گردان، به حق احسان و نعمتهاى تو به خلق، اى منتهاى آرزوى مشتاقان.
*شرح دعا:*
اللَّهُمَّ لاَ تَخْذُلْنِي فِيهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ
انواع صبر
فقرات این ادعیه سی روزه ماه رمضان برخی جنبه اثباتی و برخی سلبی دارد؛ بعضی توجه به معاصی و بعضی توجه به طاعات دارد، دعای امروز، توجه به جنبه معصیت و سلبی دارد؛ پس انواع صبر را از خدا درخواست میکنیم تا در این ماه مخذول و رها نشویم، و متعرض معصیت نگردیم شوم و اهل گناه نشویم.
مهمترين صبر، صبر بر ترك معصيت است. سپس صبر بر مصيبت و بعد صبر بر طاعت. كسانى كه به جايى و مقامى مىرسند. از صبر است وگرنه تنها از ذكر و ورد لفظى، انسان به جايى نمىرسد، ذکرهای قلبى و توجه خالص دل هم، بدون صبر ممكن نيست. گفتن ذكر و ورد كه سخت نيست تا كسى با صلوات فرستادن و استغفار نمودن به جايى برسد. اگر اشخاص صبر بر ترك معصيت نداشته باشند، ذكر و ورد آنها تكاملى نمىآورد.
*حکایتی عبرتانگیز
علامه طباطبايى (ره) نقل كردند در تبريز، دو نفر از علما كه هر كدام داراى موقعيت و مقامى بودند نسبت به هم رقابت داشتند. شبى يكى از آن دو به فكر فرو رفت و با خودش گفت: من خيلى كار كردم، ولى براى مردم. روضه خوانى، بيان مسأله شرعى و .... «السلام عليك يا ابا عبدالله» را بدون ريا مىگويند و مثل ابر بهارى گريه مىكنند.
ولى برخى افراد اينگونه نيستند چه بسا هدف اين است كه كارى كنيم تا مردم زياد اشك بريزند. با خودش فكر كرد كه يك قدرى هم به خودم برسم یعنی فقط به مردم هشدار مىدهيم، پس خودمان چى؟ مثل اينكه ما از عالم ديگر آمدهايم و فقط إشراف بر مردم داريم. در آن موقع به ذهنش رسيد نزد كسى که اهل معنی بود رفت و به او گفت تو مرا خوب مىشناسى، امشب آمدهام پيش شما كه برنامهاى به من بدهيد تا آدم شوم. او به آن عالم گفت: واقعاً مىخواهى آدم شوى؟ اين كار خيلى سخت است!
عالم به او گفت: من تصميم خودم را گرفتهام.
گفت: از فردا صبح يك زنبيل بر مىدارى و تا چهل روز زبالههاى كوچه، خيابان و پوست ميوهجات ريخته شده را جمع مىكنى و به بيرون شهر مىبرى و در محلى حيواناتى كه در بيابان هستند میریزی تا آنها را بخورند.
آن عالم خيلى تعجب كرد كه اين ديگر چه برنامهاى است! فكر مىكرد لابد برنامه تداوم فلان زيارت، فلان ذكر و مانند اينها را مىدهد، به هر حال تصميم به انجام آن عمل گرفت.
در شهر، همه آن عالم را مىشناختند، براى او دشوار بود كه چنين برنامهاى را انجام دهد، او پيش از طلوع آفتاب برای اینکه کسی او را شناسایی نکند، عبا را بر سر مىكشيد، زنبيل بر مى داشت و مىرفت، زبالههاى شهر را جمع مىكرد. تا چهل روز اين كار را ادامه داد و بعد پيش آن شخص رفت. وقتى او را ديد خنديد و گفت: عجب! تو فكر كردى كه من از تو خواستم تا رزق و روزى حيوانات را برسانى!؟ خدا كه خود روزى آنها را مىداد. من خواستم تو آدم شوى، خواستم تو خودت را بشكنى نه اينكه عبا را به سرت بكشى تا كسى تو را نشناسد. از فردا ديگر عبا را بر سرت نمىكشى و دستت را از عبا بيرون مىآورى و در ساعت شلوغ و پررفت و آمد خيابانها، آشغالها را جمع مىكنى.
اين كار براى آن عالم خيلى سخت بود. با این حال طبق خواسته آن شخص، فردا صبح زنبيل را به دست گرفت و مشغول جمعآورى زبالههاى كوچه و خيابان شد. مردم هم وقتی او را مىديدند. با خودشان مىگفتند كه شاید اين عالم ديوانه شده باشد در اين حال رقيبش را ديد كه به همراه مريدها و شاگردانش مىآيد و اتفاقاً زبالهای هم جلوى پاى او افتاده است و ... بالأخره تصميم خودش را گرفت و رفت جلو و خم شد كه آن را بردارد، ناگاه انشراح كل عالم و باز شدن ديد برزخى، براى او رخ داد و حقایق تمام عالم را دید.
وَ لاَ تَضْرِبْنِي بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ
خدایا، به من توفیق ترک معاصی را عنایت کن تا به خاطر گناهانم با شلاق عذاب و نقمت، مورد تنبیه قرار نگیرم.
وَ زَحْزِحْنِي فِيهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِكَ
خدایا، مرا در این ماه، از هر چیزی که موجب غضب تو میشود دور کن، خدایا من در ترک معصیت به کمک تو نیاز دارم « إِلَهِي بِكَ عَلَيْكَ إِلَّا أَلْحَقْتَنِي بِمَحَلِّ أَهْلِ طَاعَتِكَ وَ الْمَثْوَى الصَّالِحِ مِنْ مَرْضَاتِكَ فَإِنِّي لَا أَقْدِرُ [أملك] لِنَفْسِي دَفْعاً وَ لَا أَمْلِكُ لَهَا نَفْعا؛ إقبال الأعمال (ط - القديمة)، ج2، ص: 687»
بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيكَ يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِين
خدایا، متوسل میشوم به مقام امتنان و قدرت تو، ای کسی که نهایت آرزوی میل کنندگان هستی.
انسان چیزهایی را میطلبد، اما نهایت این خواستهها چیست؟ گاهی انسان دنبال قدرت است و می خواهد ریاست پیدا کند اعم از ریاست علمی و ظاهری، اما زمانی که به هر یک رسید، حرص او تمام نمیشود، نهایت درخواست ما کمال مطلق است، کمال مطلق ذات حضرت احدیت است، لذا برای همین است که نهایت آرزوی آرزو کنندگان اوست ،« إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُون؛ بقره 156» همه حرکتها به سوی اوست و « إِلَيْهِ الْمَصيرُ؛ غافر آیه 3 »
4_5859247930560481636.mp3
4.06M
✋
تندخوانی جزء ششم قرآن کریم
🎤استاد معتز آقایی
⏰ 33 دقیقه
14010121eheyat-monajat.mp3
1.34M
🎙گذشت کن که بسی ...
⭕️ #مناجات ویژهٔ ماه مبارک رمضان
🔰#حاج_منصور_ارضی
🤲 دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان 🤲
🔹 اللَّهُمَّ أَعِنِّي فِيهِ عَلَى صِيَامِهِ وَ قِيَامِهِ وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِي فِيهِ ذِكْرَكَ بِدَوَامِهِ بِتَوْفِيقِكَ يَا هَادِيَ الْمُضِلِّينَ.
🔺 خدایا ! مرا در اين روز بر روزه و اقامه نماز يارى كن و از لغزشها و گناهان دور ساز و ذكر دايم نصيبم فرما به حق توفيق بخشى خود اى رهنماى گمراهان عالم.
Tahdir joze7.mp3
4.22M
🎧 تحدیر (تندخوانی قرآن کریم)
🎤 استاد معتز آقایی
📖 جزء هفتم قرآن کریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
⭕️ استفاده از فرصت های محدود زندگی دنیا.🌸
🎙 آیت الله خامنهای
📎 #اعتقادات
📎 #امام_زمان
📎 #ماه_رمضان
*شرح دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان به شرح زیر است:*
اللَّهُمَّ أَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیامِهِ وَ قِیامِهِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِی فِیهِ ذِکرَک بِدَوَامِهِ بِتَوْفِیقِک یا هَادِی الْمُضِلِّین
ای خدا مرا در این روز بر روزه و اقامه نماز یاری کن و از لغزشها و گناهان دور ساز و ذکر دایم نصیبم فرما به حق توفیق بخشی خود ای رهنمای گمراهان عالم
در دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان، دست نیاز به سوی خداوند بی نیاز بلند می کنیم و می خوانیم:
خدایا! مرا بر روزه و نماز امروز یاری کن.
همان گونه که می دانید ما تنها به یاری و توفیق خداوند توانا، خواهیم توانست فرایض الهی را به پا داریم. بیداری هنگام سحر، لذت بردن از مناجات، بر سر سفره ی مهمانی خدا نشستن همه و همه توفیقاتی است که باید آنرا از خداوند درخواست نمود.
چه سخت و ناگوار است که از این لحظه های گرانبها چیزی جز گرسنگی و تشنگی برای آدمی باقی نماند.
امام سجاد علیه السلام هنگام رسیدن ماه مبارک رمضان درباره ی توفیق الهی در روزه های این ماه پرفیض چنین می فرماید:
خدایا! ما را یاری کن به روزه ای که در آن اعضا و جوارحمان از گناه پرهیز کند و آن ها را در راه رضایت تو به کار گیریم؛ تا این که گوش های ما بیهوده و لغو نشنوند و چشم ها به سوی گناه سرعت نگیرد.
از این دعا و روایت های دیگر، چنین برمی آید که ظهور عملی و مهم ترین اثر «روزه» برای مؤمنان، پرهیز از گناهانی است که گاهی انسان در طول سال به آن ها عادت کرده و مرتکب می شوند.
روزه اراده را در انسان تقویت و انسان را در مقابل گناهان بیمه می کند. بنابراین برای چنین روزه و عبادتی باید از خداوند کمک و یاری خواست تا گام هایمان را در پیمودن این راه خطیر استوار سازد.
امام صادق علیه السلام نیز درباره ی روزه ی حقیقی فرموده اند:
وقتی روزه گرفتی، گوش و چشمت نیز از حرام روزه بگیرد. جدال را رها کن و خادم خود را آزار مده. وقار روزه با تو باشد و سعی کن روزه ات مانند ایام غیر روزه نباشد.
در فراز اوّل از دعای روز هفتم ماه رمضان، از توفیق برای نماز و روزه واقعی سخن گفتیم. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم درباره ی روزه واقعی خطاب به جابر چنین فرمودند:
ای جابر! در این ماه رمضان هرکسی روزه بدارد و قسمتی از شبش را به عبادت بپردازد و شکم و شهوتش را پاک نگهدارد و زبانش را حفظ کند، از گناهانش پاک می شود، همان گونه که از ماه رمضان خارج می شود.
جابر عرض کرد: «یا رسول اللّه چه کلام زیبایی!» حضرت در جواب فرمودند:
یا جابر چه سخت است به جا آوردن شرایط چنین روزه ای و به دست آوردن چنین موقعیتی!
در بیانی دیگر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم چنین می فرمایند:
جریان حرکت و سلطه ی شیطان همانند جریان خون است. راه حرکت او را با گرسنگی ببندید.
انسان، حریص و ضعیف خلق شده است و شیطان نیز همواره به دسیسه چینی و وسوسه گری او مشغول است، بنابراین هیچ کس از لغزش و خطا در امان نیست. قدم اول در مبارزه با این لغزش ها، دوری از آن هاست.
حضرت یوسف علیه السلام با آن همه عظمت و مقام معنوی که داشتند، چنین می فرمایند:
من نفس خودم را تبرئه نمی کنم، زیرا پیوسته مرا به بدی فرمان می دهد، مگر این که خداوند رحم کند.
آری، گرچه خداوند خطاپوش است، ولی خود ما می دانیم که چه لغزش ها و خطاهایی از ما سر زده است و خود را در مقابل خدا شرمنده و رسوا می بینیم
امام صادق علیه السلام درباره ی اثر گناهان می فرمایند:
رگی زده نمی شود و نکبت و بدبختی برای کسی نمی آید، و سردردی عارض نمی شود و مرضی بر آدمی مسلّط نمی گردد، مگر این که همه ی این ها از طریق گناه به انسان می رسد و این است گفتار خداوند که می فرماید: آن چه بر سر شما می آید، از دست خود شماست و تازه پروردگار بسیاری از جرایم شما را عفو می کند.
در این فراز، دور ماندن از خطاها تنها به کمک و لطف پروردگار میسّر است. امام سجاد علیه السلام در هر روز ماه رمضان، دعایی داشتند که اهمیت جایگاه ماه رمضان را در پیشگاه خداوند نشان می دهد. در قسمتی از دعای آن حضرت چنین آمده است:
پروردگارا! در این ماه، چرت و کسالت، دلگیری و دلتنگی، سستی و سخت دلی و غفلت و غرور را از من بردار؛ زیرا این امور مانع رشد و تکامل و سدّ راه بندگی و اطاعت است.
خداوندا! مرا در این ماه از رنج ها، بیماری ها، غصه ها، حزن ها، پیشامدهای بد، دردها، خطاها و گناهان حفظ کن. مرا از بدی و فحشا، خستگی و بلا و تعب و سختی نگهدار که تو شنونده ی هر دعایی. ایزدا! در این ماه مرا از شیطان رانده شده و عیب جویی و هرزه زبانی او و سحر و دم خطرناکش، و وسواس و کید و مکرش و حیله و آرزوهایش و خدعه و غرور و فتنه اش و گروه و قوم و دام و اعوانش و اتباع و اخوانش و احزاب و پیروانش و اعوان و یارانش و شرکا و همه ی نیرنگ هایش محافظت فرما.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره فوق العاده زیبا و شنیدنی حاج آقا قرائتی از دیدار با رهبر انقلاب و سه خنده معروفش که هر ایرانی از شنیدنش چند دقیقه ای می خندد و بر شهامت و بیان حاج آقا آفرین می گوید.
😇 ببینید حاج آقا چگونه با چندتا جوک رهبری و بزرگترین آیت الله های زمان را شیفته خود کرد! این قدرت واقعی خنده و شادی در جامعه است!
#ناصرکاوه