eitaa logo
هنرمندانه
1هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.6هزار ویدیو
99 فایل
با چاشنی هنر 🦚کلی محصول فرهنگی تربیتی مناسبتی با کیفیت بالا و قیمت پایین داریم با هدف تبلیغ معارف دینی🕊⚘️ آموزش های کاربردی و مطالب آموزنده هم💌 https://eitaa.com/joinchat/2708799497C16a5da006c ثبت سفارش https://eitaa.com/Alipoor_1401
مشاهده در ایتا
دانلود
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام آقای ما مولای ما✋💚🌹 در ماه مبارک رمضان، اولویت با جزءخوانی قرآن نیست! اولویت با افطـار دادن نیست! اولویت با ذکر و دعا نیست! اولویت با مناجات‌ نیست! اولویت با چیست...؟! اولویت با گناه نکردن است! و البته که اگر اراده ترک گناه باشه تمام‌ امور دیگه‌ مثل قرائت‌ قرآن و ذکر و مناجات و... باید به ترک گناه کمک کنه...! پس نتیجه اینکه، باید برنامه جزءخوانی قرآن داشت باید برنامه مناجات و خلوت داشت باید برنامه ذکر و هیات و... داشت با تمرکز بر ترک گناه! با تمرکز بر ترک گناه! با تمرکز بر ترک گناه! با تمرکز بر ترک گناه! ⚘〰〰〰ᥫ᭡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با پخش این کلیپ به بچه ها به آینده پسا سفرکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جمعه‌ها رفت ولی جمعه‌ی موعود نشد💔 جمعه‌ها می‌رود ای جمعه‌ی دلخواه بیا💚
2.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💖سلام به خوبان خدا 🌸امیدوارم 💖نگاه پرمهر خدا 🌸همراه لحظه هاتون 💖سلامتی ونیکبختی 🌸گوارای وجودتون 💖بارش برکت ونعمت 🌸جاری در زندگیتون 💖و نور و عشق الهی 🌸مهمون دلتون باشه 💖سلااااااام😃 🌸صبح بخیر🌞 💖روزتون زیبا و در پناه خدا 🦋🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
35.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه این دستور محشره با شیرینی متعادل👍😋 مواد لازم برای تهیه خمیر بامیه👇 آب: ۳۰۰ گرم کره: ۲۵ گرم آرد: ۲۵۰ گرم وانیل: نصف ق چ شربت بار: یک ق غ تخم مرغ: ۱۷۵ گرم (یا سه عدد خیلی درشت) مواد لازم برای شربت بار👇 آب: ۲۰۰ گرم شکر: ۵۰۰ گرم گلاب: نصف استکان جوهر لیمو: یک سوم ق چ زعفران: یک ق غ زعفران دم کرده غلیظ یا مقداری پودر زعفران گلوکز مایع: یک ق غ نکته ها👇 ۱.خواهشا ریز به ریز طبق دستور جلو برید😁 ۲. از ارد سه صفر مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید ۳. موقع اضافه کردن آرد به آب و کره و داغ زدن خمیر بامیه، شعله رو ملایم کنید ۴. موقع قیچی کردن خمیر تو روغن، روغنتون به هیچ وجه داغ نباشه ۵. موقع سرخ کردن بامیه ها شعله رو متوسط کنید بلند نباشه تا بامیه ها مغز پخت بشن😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا