5️⃣ در رابطه با رایآوریِ یک فرد؛ مجموعهای از ویژگیهاست که #میتواند موثر باشد.
👈 یکی از آنها، قدرت بیان بالا و قدرت اقناع مخاطب است.
تا به حال عرصههای چالشی و جدیای برای سخنرانی و سخنوری آقای محمد پیش نیامده که قضاوت صد در صد کنیم اما در حد همین چند سخنرانی و مصاحبهای که از ایشان در دسترس است، بنده نقطهی چشمگیری در سخنوری و تسلط بر روشهای اقناعسازی و... ندیدم. دیگر دوستان را نمیدانم. اگرچه ظاهر ایشان نسبتا موجه و قابل قبول است.
👈 دیگر ویژگیای که در همهی دورهها دربارهی کاندیداهای مختلف برای رایآوری ایشان مطرح شده است، "قابلیت اجماعسازیِ" فرد در طیف انقلابی است. ایشان هنوز نیامده این همه مخالف پیدا کرده و افرادی با قد و قوارهی بزرگتر از ایشان نیز در این مورد مشکل دارند.
6️⃣ نکتهی حائز اهمیت دیگر، برخورداریِ کاندیدا از تیم قوی و البته سالم است.(کابینهی آینده).
برخلاف تصور ما، چیدن تیم و کابینه به این صورت نیست که فردی از گوشهی مسجد بلند شود و فرضاً رای بیاورد، بعد بگوید خب؛ جلیلی برای فلان وزارتخانه، قاسمی برای فلانجا، فتاح فلانجا، نیکزاد فلان قسمت و...
چنین تصوری تنها مخصوصِ برخی کانالدارها و اهالیِ رسانه است که تمایلات خود در کشورداری را در قالب یک عکسنوشته منتشر میکنند و گزینههای وزارتخانهها و سازمانها را تعیین میکنند.
نکته بسیار مهم آنکه رئیس جمهور بلافاصله پس از دریافت حکم ریاست جمهوری باید بطور مستقیم و غیرمستقیم، بیش از ۱۵۰۰ فرد از جمله وزیر، رئیسسازمان، معاون، مشاور، مدیر کل و مدیر و... انتخاب کند و هرکدام از اینها، یک نقطه از کشور را نگه دارند. طبعاً لازم است در سالهای متمادی چنین شناختی حاصل شود و آن هم با کار در میآید و این امر، یک روزه نمیتواند اتفاق بیفتد.
👈 آقای دکتر محمد جز کار کردن در چارچوب قرارگاه و هلدینگ و... و ارتباطاتی چند با برخی شهرداران، مدیران شرکتها و برخی وزرا، به چه صورت میخواهند از عهدهی این امر برآیند؟ مگر آنکه بنا بر استفاده از تعدادی رفقای وابسته و غیروابسته باشد که بنده اطلاع چندانی ندارم. کشورداری شوخی نیست.
7️⃣ از بسیاری از این نکات که بگذریم، تازه به بحث #برنامه میرسیم. کاندیدایی که آدمش را داشتهباشد، شناخت داشته باشد، رایآور باشد، رجل باشد و...؛ مگر بدون برنامه میتواند کشور را اداره کند؟ آیا چون امثال روحانی رئیس جمهور شدهاند، دیگر باید بگوییم #هرکسی با هر برنامهای بهتر از اوست؟ آیا قرار نیست چهل سال پس از انقلاب اسلامی، دولتی در تراز آن تشکيل شود؟
👈 حال سوال اینجاست؛ آقای دکتر محمد که دو سالیست فرماندهی قرارگاه هستند و به قول مسئولین رسانهی ایشان و اطرافیانشان، بشدت درگیر پروژههای کوچک و بزرگ. قبلش هم که در این فضاها نبودهاند. پس کِی برای حوزههای مختلف کشور برنامهریزی کردهاند؟ نسخهی ایشان برای فرهنگ چیست؟ برای اقتصاد چطور؟ یا برای سیاست خارجی؟ و...!!! مگر آنکه بخواهند مانند سال ۹۶ از برنامهی دیگرانی چون آقای جلیلی استفاده کنند که باید دید آیا خودِ آن فردِ صاحب برنامه، لیاقت بیشتری برای ریاست جمهوری دارد یا ایشان؟
8️⃣ یکی از مسائلی که باید درباره هر کاندیدایی مشخص گردد، "توان مدیریتی و توان اجرایی" اوست.
👈 در رابطه با آقای محمد این موضوع بیش از بقیه مطرح میشود و به نوعی آن را نقطهی قوت ایشان میشمارند. سوال؛
بنده وجود این توان در ایشان را نفی نمیکنم اما؛ آیا اجرای چند پروژه مانند آزادراه و مترو و... که در آنها هم حرفهایی گفته میشود، نشاندهندهی توان مدیریتی و اجرایی فرد در سطح ریاست جمهوری است؟ آن هم وقتی که بدانیم ایشان تنها دو سال است فرماندهی قرارگاه را به عهد گرفتهاند. ایکاش ایشان کمی تحمل میکردند و در عرصهی بزرگتری مانند وزارتخانه خود را به اثبات میرساندند و بعد، پا به میدان میگذاشتند. وگرنه جریان انقلابی با تکیه بر چه سابقهی بزرگی باید این موضوع را احصا کند؟
9️⃣ در رابطه با انقلابی بودن؛
وقتی از انقلابی بودن حرف میزنیم، منظورمان صرفاً داشتن ریش و سخن از آقا و ولایت نیست. در عرصهی سیاست، آنهم برای افراد مشهور و مؤثر، شاخصهایی وجود دارد که میتوان انقلابیبودن آنها را سنجید. یکی از این شاخصها، بررسی مواضع و رفتار فرد در شرایط حساس نظام است.
👈 اخیراً تصاویری از ایشان منتشر شده که در دفاع مقدس حضور داشتهاند. چطور و چگونه را بنده نمیدانم اما حتما برای حضورشان ماجور اند. اما سوالی که درباره ایشان مطرح است این است که در زمانهای دیگر چطور؟ مثلا در فتنه ۸۸ کی و چطور موضع گرفتهاند؟ در سال ۹۶ و ۹۸ چطور؟ در زمان اوایل و حتی پیش از برجام چطور؟ و چندین دورهی حساس دیگر که بنده هرقدر جستجو کردم، چیزی از ایشان یافت نکردم. البته نمیگویم نبوده، بلکه بنده پیدا نکردم.
🔟 دیگر ویژگیای که یک رئیسجمهورِ انقلابی و تراز باید داشته باشد، استقلال رای و عدم وابستگی به کانونهای قدرت و ثروت است. چرا که اگر چنین نباشد، فردای پیروزی در انتخابات باید سهمها را تقسیم کند و هر قسمتِ کشور را به یک جناح و دسته بسپارد.
👈 سوال بنده این است؛ نسبت ایشان با طیف اصولگرایی که خود را ولی نعمتِ جریان انقلابی میداند و هر دوره، چندی مانده به انتخابات، سر از لاک خود بیرون آورده و برای بچههای انقلابی تعیین تکلیف میکند چیست؟ آیا ایشان به پشتوانه از این طیف و یا حداقل بخشی از این طیف قرار است وارد شود؟ یا بخشِ خاصی از برخی نهادهای نظامی؟ و اگر اینطور ا فردای انتخابات قرار است چه شود؟
1️⃣1️⃣ نکتهای که معمولاً از آن غافل شده و میشویم، "اخلاص در عمل" است. برای انقلابیِ تراز ریاست جمهوری، اگر این نباشد، عرصهی خدمت تبدیل میشود به صحنهی خسارت!
👈 بنده دستگاه اخلاصسنج ندارم و خودم نیز در این مورد بشدت میلنگم اما صادقانهاش چندین سوال برایم پیش آمده است؛
نوع تبلیغاتی که این روزها از ایشان میشود، چیزی فراتر از تبلیغات برای یک کاندیدای انقلابی است. تصاویری از حضور ایشان در برخی مکانها، برخی سخنرانیها، برخی سوابق و برخی تعاریف خارقالعادهای که از ایشان در کانالهای رسمی و وابسته به او میشود...!
👈 سوال اینجاست که آیا این برادر عزیز و بزرگوار از این مطالب و تعاریف آگاهند؟ اگر آگاهند که یا بنده معنی اخلاص را نمیفهمم، یا این برادرمان، و اگر آگاه نیستند که واویلا!! وقتی الان از مطالبِ اطرافیانت که خودت بهشان خط میدهی، آگاه نیستی، آنوقت در مسند ریاست جمهوری قرار است چه شود؟
و دو نکتهی پایانی؛
1️⃣ بیشک ایشان، نقاط مثبتی نیز دارند که در صورت نیاز و البته توان، در مطالب بعدی عرض میشود. همچنانکه حدود ده موردِ جدیِ دیگر(چه سوال و چه نقد) نیز باقی ماند که به جهت طولانی شدن، بعداً تقدیم خواهد شد.
2️⃣ بنده قصد نداشته و ندارم ایشان را رد کنم و بعد به گزینهی دلخواه خود برسم. چرا که فعلا گزینهای در ذهنم نهایی نشده و ممکن است تا لحظات آخر نیز چنین باشد. به این دلیل که اولا خود را مقید به تکلیف میدانم و ثانیاً، هنوز فضای انتخابات به طور جدی شکل نگرفته و نمیتوان تحلیل دقیقی ارائه کرد.
🟥 آنچه جامعه ما لازم دارد!
🔸 چیزی که ما امروز در جامعهمان لازم داریم و #باید در حوزهها، پایه آن گذاشته بشود، عبارت از عمق بخشیدن به #تفکرات_اسلامی در ذهن مردم است.
🗓۱۳۶۳/۲/۱۸
@h_shafiei
♨️ اظهارات غیر علمی دکتر شریعتی درباره شرک حضرت ابوطالب (ع)!
👈 محمد در دامن ارتجاع رشد کرد.
✔️ دکتر شریعتی🔻
🔹 نمایش حیرت انگیز تاریخ: پرورش "یتیم عبدالمطلب" و یک انقلابی بزرگ، در آغوش ارتجاع!
🔹 ابراهیم، بت شکن تاریخ، تربیت یافته آزر بت تراش است و محمد [ص] هم در دامن یک بت پرست [حضرت ابوطالب (ع)] رشد میکند!
🔹 مورخین اسلام میکوشند تا دامان عبدالمطلب و ابوطالب را از شرک پاک سازند ولی نمیتوان انکار کرد که ابوطالب، با وجود مهربانی، ساقی بت پرستان و پاسدار بتان و متولی رسمی بتخانه است...
📚 منبع: کتاب اسلام شناسی دکتر شریعتی (درسهای دانشگاه مشهد)، چاپ طوس، ص ۴۶۲.
🔰🔰🔰🔰🔰
▪️۲۶رجب سالروز رحلت حضرت ابوطالب سلام الله علیه...
🔰اصبغ بن نباته میگوید امیرالمومنین علی علیه السلام فرمودند:
بخدا قسم هرگز پدرم و جدم عبدالمطلب و هاشم و عبدمناف عبادت بت نکرده اند
پرسیدن پس چه را عبادت میکردند ؟
مولای عالم فرمودند:
به سوی کعبه نماز میخواندند و بر دین ابراهیم و به آن متمسک بودند.
📚بحارالانوار،ج15،ص144
🌷إمام باقر عليه السلام🌷
اگر ایمان ابو طالب علیه السلام را در یک کفّه ترازو بگذارند و ایمان این مردم را در کفّه دیگر، ایمان ابو طالب بر ایمان همه آنها برتری می یابد.
لَوْ وُضِعَ اِیمَانُ اَبُوطَالِبٍ علیه السلام فِی کَفَّةٍ وَایِمَانُ هَذَا الْخَلْقِ فِی الْکَفَّةِ الاُْخْرَی، لَرَجَحَ اِیمَانُهُ.
📗 إيمان ابي طالب للشيخ المفيد ص٤
#ظریف در اندیشکده "مرکز سیاستگذاری اروپایی" از آمریکا در خواست کرده تا پیش از از #انتخابات_ایران، "خجالت را کنار بگذارد" و "هر چه سریعر به برجام برگردد."
⭕او گفتهاست: "زمانی که وارد فصل انتخابات (در ایران) شویم، دولتی خواهیم داشت که چندان دیگر کارآیی کامل نخواهد داشت و ۶ ماه تا روی کار آمدن یک دولت جدید زمان میبرد."
⚠️این مواضع در حالی از سوی ظریف اتخاذ شده که او اخیرا در گفتگو با سایت انتخاب (۹ آذر ۹۹)، برخی را به " #گرا دادن به آمریکا" متهم کرده بود. او گفته بود:
"بعضی دوستان می روند و به امریکا « #گرا » می دهند که با ما بهتر می توانید کار کنید. گفته اند اینها در قدرت نمیمانند و قدرت اینها چند روزه است."
❌این اولین بار نیست که ظریف اقدام به گرا به طرفهای غربی کردهاست. چند ماه قبل از انتخابات ۸۴ نیز گفتهبود که "بسیاری از کاندیداها از شکست مذاکرات ما سود میبرند". همچنین قبل از انتخابات ۹۶ این دولت را بهترین فرصت تعامل با غرب معرفی کرده بود!
🔸️حال چند سوال مطرح می شود؛
#ظریف برای منافع چه گروهی گرا می دهد؟ آمریکا! دولت بنفش! شخص خودش!
#ظریف ( دولت بعدی را ناکارآمد ) می داند!سوال این است ناکارآمد برای چه گروهی، آمریکا، غرب پرستان یا شخص خودش!
🔹️البته بنده هم معترف هستم هیچ دولتی و هیچ فردی مانند دولت بنفش و شخص روحانی و ظریف برای منافع غرب کارآیی نداشتند.
@h_shafiei
🔸️سه نقطه کلیدی مناجات شریف شعبانیه:
(إِلَهی هَب لی قَلباً یُدنیهِ مِنکَ شَوقُهُ و لِساناً یُرفَعُ إِلَیکَ صِدقُهُ و نَظَراً یُقَرِّبُهُ مِنکَ حَقُّهُ)
1️⃣[خدای من] به من عطـا کن دلی که شـوق، او را به تـو نزدیک کند. آلودگی ما به مادیات و گناه این شـوق را در دل میمیراند، اُنس ما با قـرآن، دعـا، نوافـل و درست بهجا آوردن فرائـض این شـوق را در دل برمیانگیزد.
2️⃣زبانِ صادق، سخن باصداقت حرفی که در آن شائبهای از مادّیت و خودخواهی و هواپرستی نباشد، این سخنی است که به سمت خدا بالا میرود. نگاهِ حقیقتآمیز؛ نگاهِ حقانی به مسائل، نه نگاهِ جانبدارانه، هوسگرانه و کاسبکارانه.
3️⃣مسائل را با نگاه طرفداری از حق، دنبالهی حق بودن، با این نظر نگاه کنیم. آنوقت این نگاه به خدا نزدیک میشود.
۱۳۹۴/۰۳/۰۶
🔰 اطلاعنگاشت | هشت شاخص برای انتخاب درست
🔺️ رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی، ۸ خصوصیت رئیس جمهور کشور در انتخابات پیش رو را برشمردند. ایشان همچنین در ۲۹ بهمن ۹۹ تأکید کرده بودند: «اگر شرکت پُرشور مردم در انتخابات همراه بشود با یک انتخاب درست، این نورٌعلیٰنور است.» در این اطلاعنگاشت شاخصهای «انتخاب درست» براساس بیانات نوروزی مرور میشود.
#انتخاب_درست
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=47577
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا ما بی کس و کاریم...
@h_shafiei
#استوری
#معرفی_کتاب
📚روشنای آینده، آینده پژوهی انقلاب اسلامی
📔انتشارات انقلاب اسلامی
برگرفته از وعده های صادق مقام معظم رهبری درباره انقلاب اسلامی.
@h_shafiei
🟥 فرصت تاریخی؛ آزمایش تاریخی.
🔸️جامعه علمیه و حوزه علمیه شیعه و علمای دینی شیعه، در مقابل یک آزمایش عظیم تاریخی، بینظیر و غیر قابل تکرار و بدون شبیه در گذشته تاریخ، قرار دارند.
🔹️این، نعمتی است که مصداق آیه شریفه قرآن است:«و اذ تأذّن ربّکم لئن شکرتم لازیدنکم و لئن کفرتم انّ عذابی لشدید»
"ابراهیم۷"
🗓۱۳۶۷/۴/۱۵
@h_shafiei
#معرفی_کتاب
#استوری
در اینجا منظور از دولت، فقط قوهی مجریه نیست؛ یعنی مجموع دستگاههای مدیریتی كشور كه ادارهی یك كشور را برعهده دارند؛ نظامات گوناگون اداره كنندهی كشور. مسئولین دولتی، قضایی، نظامی، نمایندگان مجلس، شوراها، علما و روحانیون .... ذیل دولت اسلامی تعریف می شوند.
@h_shafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بحث هستهای، برجام، مذاکرات، تحریمها دقیقا چیست؟ چرا باید همه تحریمها لغو شود؟ چرا نباید بدون لغو تحریمها به مذاکرات مجدد بازگشت؟
👈 این پنج دقیقه را با دقت ببینید.
مقام معظم رهبری:
تاریخ، تفسیر قرآن است. قرآن را در تاریخ پیدا کنید.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
@h_shafiei
ان شاالله در خدمت خواهم بود.
#دولت_اسلامی حلقه سوم زنجیره #تمدن_نوین_اسلامی است، سعی داریم در سلسله مباحثی به ضرورت، ثمرات، چالش ها، بایدها و نبایدهای #دولت_تراز را از دیدگاه رهبر معظم انقلاب در لایو خلاصه وار بپردازیم و در ادامه از سوالات و نظرات عزیزان استفاده خواهم کرد.