#شاخصه_جمهوریت
🔸️یکی از مهم ترین #شاخصه_های_جمهوریت در کشور، برگزاری انتخابات هایی است که توسّط آن به طور مستقیم و غیر مستقیم مقامات اصلی در سیاست کشور تعیین می شوند. از ابتدای جمهوری اسلامی تا زمان حال حدود 40 انتخابات مهم در سطح کشور برگزار شده است که بدین ترتیب است:
1️⃣انتخابات همه پرسی جمهوری اسلامی در تاریخ 10 و 11 فروردین ماه 1358.
2️⃣انتخابات خبرگان بررسی قانون اساسی در تاریخ 12 مرداد 58.
3️⃣انتخابات همه پرسی تایید قانون اساسی در تاریخ 11 و 12 آذر ماه 58.
4️⃣انتخابات همه پرسی بازنگری قانون اساسی در تاریخ 6 مرداد 68.
5️⃣12 دوره انتخابات ریاست جمهوری.
6️⃣11 دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی.
7️⃣5 دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا.
8️⃣5 دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری.
علاوه بر موارد ذکر شده انتخابات دیگری ذیل این انتخابات با توجّه به شرایط موجود برگزار شده است که شامل مرحله دوّم انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری سال 1384 و انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال های مختلف هستند.
@Arshiv_Gholam
@h_shafiei
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨دولتی که مفتخر بود تا «بقیه»! تحریمها را بردارد، اعتراف کرد که بیشترین تحریم را به ارمغان آورده
@h_shafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خرمشهر_را_خدا_آزاد_کرد.
بدانیم که خرمشهرها در پیش است.
@h_shafiei
☀️ *استفتاء مهم از رهبر انقلاب درباره انتخابات*
🔹نشریه #خط_حزب الله در شماره دویست و هشتاد و نه خود جدیدترین استفتا از رهبر انقلاب و جواب ایشان را دربارۀ انتخابات منتشر کرده است.
متن استفتا به شرح زیر است:
🔹ســـــؤال: در انتخابات عمل بـــــه تکلیف مقدم است یا رســـــیدن به نتیجه؟ چگونه می توان هم به تکلیف عمل کـــــرد و هم به دنبال نتیجه مطلوب بود؟
🔻جواب: تکلیف گرایی با دنبال نتیجه قانونی و شرعی بودن، منافات ندارد هر چند در انجام تکلیف تحقق نتیجه نیز مورد توجه است.
@h_shafiei
هدایت شده از محتوای انقلاب اسلامی
📣قابل توجه اعضاي محترم كانال:
براي دسترسي سريع و آسان به محتواهاي مورد نظر شما كليه مطالب با هشت هشتك اصلي و تعدادي هشتك فرعي دسته بندي شده اند.
☑️هشتك هاي اصلي:
#مشاركت_حداكثری
#دولت_جوان_مومن_انقلابی
#معرفی_نامزد_اصلح
#پاسخ_به_شبهات
#مبانی_نظری_انتخابات
#فعالسازی_طلاب_و_نخبگان_انقلابی
#نقد_جريان_غيرانقلابی
#اقتصاد_و_معيشت
🔻براي دسترسي به قالبهاي مختلف مي توانيد همين هشتك هاي اصلي را با براي قالبيهاي متن، جزوه، عكس نوشته، كليپ، اينفوگرافي، موشن گرافي ، توئیت و ... نيز جستجو نماييد.
#معرفی_نامزد_اصلح_عکس
#معرفی_نامزد_اصلح_کلیپ
#معرفی_نامزد_اصلح_جزوه
#دولت_جوان_مومن_انقلابی_کلیپ
#دولت_جوان_مومن_انقلابی_عکس
#دولت_جوان_مومن_انقلابی_جزوه
#مشاركت_حداكثری_عکس
#مشاركت_حداكثری_کلیپ
#مشاركت_حداكثری_عکس_نوشته
#مشاركت_حداكثری_متن
#فعالسازی_طلاب_و_نخبگان_انقلابی
#فعالسازی_طلاب_و_نخبگان_انقلابی_متن
#فعالسازی_طلاب_و_نخبگان_انقلابی_جزوه
#نقد_جریان_غیرانقلابی_کلیپ
#نقد_جریان_غیرانقلابی_توئیت
#نقد_جريان_غيرانقلابی_اینفوگرافی
#نقد_جريان_غيرانقلابی_متن
#پاسخ_به_شبهات_عکس
#پاسخ_به_شبهات_کلیپ
#پاسخ_به_شبهات_عکس_نوشته
#پاسخ_به_شبهات_توئیت
#پاسخ_به_شبهات_اینفوگرافی
🅾 در حال تکمیل ...
⬅️ بارها از طرف حقیر عرض شده متوجه #فتنه باشید.
متاسفانه هجمه به شورای نگهبان از ۴ طرف خواهد بود. و امکان فتنه از ۳ محور دور از ذهن نیست.
🟤جریان موسوم به بهاری ها یا عدالت خواهان
🟢جریان اصلاح طلب
🟣جریان ضد انقلابی و اپوزوسیون و شبکه های معاند
🔴و متاسفانه بخشی از جریان آقای محمد، ( عدم حمایت از شورای نگهبان )
⬅️دوستان انقلابی و با بصیرت حتی اگر شورای نگهبان مهمترین نامزد انتخابات را از جریان انقلابی را تایید نکرد باید از ایننهاد حمایت کرد.
چون از مهمترین ارکان نظام اسلامی ایران، شورای نگهبان است، میراثی از شیخ شهید.
(نقد کردن با سوال کردن متفاوت است)
@h_shafiei
🔴 خبر غیر رسمی از تایید شدگان کاندیداهای ریاست جمهوری
🔴البته منتظر اتفاقات غیره منتظره و اعمال نظرها و فشارها باشیم.
@h_shafiei
مشارکت بازی
🔻مشارکت چه قداستی دارد وقتی مردم با حکومت یزید هم بیعت کردند و در حکومتش مشارکت داشتند؟ وقتی توده ها با هیتلر همراه بودند؟ وقتی اکثریت، نوح علیه السلام را صدها سال تنها گذاشتند؟
🔻اصلا چرا جای دور برویم، مشارکت چه ارزشی دارد وقتی شما در سال ۸۸ ، بالای هشتاد درصد رای داشتی اما کارت به تحریمهای بی سابقه کشید و دشمنی ها تشدید شد؟ وقتی روحانی را در انتخاباتهایی با مشارکت بالای هفتاد درصد انتخاب کردید و این وضع امروز ما است؟ اگر مشارکت خوب است بیا هر کس و ناکسی را اجازه دهیم وارد انتخابات شود بالاخره یک عده حتما همراهش میشوند، در عوض مشارکت بالا میرود. از زن رقاصه و مرد جنایتکار گرفته تا تاجزاده و احمدی نژاد هر کدام بالاخره پایگاه رایی دارند در جامعه، در عوض مشارکت بالا میرود، چه ایرادی دارد؟
🔻پاسخ این است که آنچه قداست دارد، حکومت مردم است بر خودشان. نه فقط آزادی مردم. مردم آزادی غیر از مردمسالاری است. یعنی چی؟ دیده اید وقتی کسی بر خودش مسلط میشود؟ در واقع چه اتفاقی میافتد؟ شخص هم خود را آزاد میبیند هم محدود. همان عقلی که به او آزادی میدهد او را محدود به قواعد عقلی و اخلاقی و الهی هم میکند. حکومت مردم بر مردم غیر از آزادی مردم است. آزادی لازمه مردمسالاری است نه هویت آن. البته آزادی نقطه شروع است اما اگر بنا باشد باقی بماند و حفظ شود باید صورت مردمسالاری بگیرد.
🔻وقتی جامعه ای بر خود حاکم میشود، یعنی آن هویت واحد جامعه و اراده عمومی بر کثرات و تمایزات جامعه مسلط میشود. این جامعه هم آزادی را برای افراد قائل است هم قانون برای آنها قرار میدهد. جامعه ای که خودش بر خودش حاکم است هم دم از آزادی میزند و هم قانون. کسانی که دم از آزادی میزنند و قانون الهی و اخلاقی که جامعه برای خود پذیرفته رد میکنند، عملا دیکتاتورند. اینها فروپاشی جامعه را میخواهند در عمل.
🔻اگر مشارکت بالا برود ولی قوانین عقلی و شرعی و اخلاقی که جامعه بر خود حاکم میکند نقض شود این حکومت مردم بر خودشان نیست بلکه آزادی اولیه ای است که میتواند خود را حفظ کند یا تبدیل به استبداد فرعونی شود. اتفاقی که در غرب افتاد. آنجا به نام آزادی، استبداد سرمایه داران شکل گرفته. جامعه ای که قانون را کنار بگذارد به نام آزادی، قطعا به سوی دیکتاتوری پیش میرود.
🔻دو قطبی هم نماد کثرت و اختلاف است. وقتی دو قطبی شکل بگیرد و شق عصای مومنین شود. مشارکت بالا ، نماد مردمسالاری نیست بلکه نماد حکومت اکثریت بر اقلیت است نماد زور و غلبه است. قداستی هم ندارد. خروجیش هم با مشارکت پایین فرقی نمیکند. لذا دشمن بعد انتخابات همراه دو قطبی به جامعه طمع میکند شبیه انتخابات با مشارکت پایین.
🔻مردمسالاری یا حکومت مردم بر خودشان غیر از آزادی مردم است. و الا رفراندوم ۵۸ امر مسخره ای بود چون همینکه مردم در رفراندوم شرکت میکنند معنایش مردمسالاری بود دیگر. دیگر به چه چیز بنا بود رای بدهند، چیزی که داشتند انجام میدادند؟ اما مردمسالاری انتخاب کردنی است. مردمسالاری هم که به تعبیر درست رهبری اساسا امر دینی هست و ضمیمه به دین نشده خودش عین تحقق دین است.
این نشان میدهد حکومت مردم بر مردم انتخاب شده و این یعنی جامعه بنا دارد قانون را حاکم کند و جلوی تفرقه و دو قطبی را بگیرد.
🔻لذا میارزد که زن رقاصه و مرد جنایتکار و تاجزاده و احمدی نژاد رد صلاحیت شوند ولو هر کدام بالاخره ممکن است در جامعه پایگاه رایی داشته باشند و اگر بنا است مشارکت با این ها بالا برود ، نرود بهتر است. بهتر است قانون حاکم باشد. و تفرقه هم در جامعه شکل نگیرد.
@ali_mahdiyan
@h_shafiei
🟥امام صادق به چه کسی رای میدهد؟
شخصی از امام صادق (ع) پرسید:
بین دو حاکم در تردید هستم، چه کنم؟
🌱امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
🌱امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
🌱 امام فرمود: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
📚اصول کافی جلد ۱ص ۶۸
@h_shafiei
هدایت شده از مبشرصبح
✅چند #شاخص برای #انتخاب_اصلح ...
یکی از دغدغه های بسیار مهم و ارزشمند این روز های ما " انتخاب شخص اصلح" برای تصدی ریاست جمهوری است. دغدغه ای که هم ریشه در باورهای دینی و فرهنگی دارد و هم ریشه درمبانی سیاسی و اجتماعی .
گاهی انتخاب اصلح امری سهل است و گاهی کاری بس دشوار. و امروز که در آستانه انتخابات دوره جدید ریاست جمهوری قرار داریم ، می توان گفت که انتخاب شخص اصلح برای ریاست قوه مجریه امری است که نیاز به دقت و تدبُر بسیار دارد. چراکه هم شرایط خارجی ، شرایط منحصر به فردی است و هم اوضاع داخلی کشور محتاج انتخاب هوشمندانه ای است و هم حضور برخی نامزدها در بین کاندید ها ما را به دقت بیشتری دعوت می کند.
برای هر انتخاب شایسته ای در هر امری نیازمند پیروی از معیارها و الگو های صحیح در آن امر هستیم. همچنین نیازمند استفاده از نظر صاحب منصبان آن رشته می باشیم. و بهره مندی از این فاکتورها امری عُقلایی و خردمندانه است.
در بحث حاضر هم برای انتخاب کاندید اصلح و شایسته برای پیشبرد #اهداف و #آرمانهای_انقلاب_اسلامی_ایران و اعتلای جایگاه ایرانیان و شکوفایی هر چه بهتر تمدن اسلامی ایرانی، نیازمند بهره مندی و استفاده از معیار های و شاخصه های صاحب نظران در این مقوله می باشیم.
بنیانگذار کبیر و فقید جمهوری اسلامی ایران #حضرت_روح_الله ، از بارزترین صاحب نظرانی است که هم ظرفیت کشور و هم پتانسیل مردم مسلمان ایران را می داند و همچنین به آرمانها و اهداف والای انقلاب و شهدا اشراف کامل دارد. لذا ما می توانیم برای انتخاب اصلح و بر طرف کردن دغدغه مقدس انتخاب شایسته از منویات و اصول اندیشه راهبردی ایشان استفاده کنیم.
ما برای رسیدن به مقصد، رسیدن به اهدافمان نیازمند #نقشه_راه و راهنما هستیم. خوشبختانه نقشهى راه در مقابل ما قرار دارد.
نقشهى راه ما چيست؟ نقشهى راه ما همان #اصول_امام بزرگوار ما است؛ آن اصولى كه با تكيهى بر آن توانست آن ملت عقبافتادهى سرافكنده را تبديل كند به اين ملت پيشرو و سرافراز.
اين اصول، اصول امام، اصول روشنى و شفافی است. خوشبختانه بيانات امام، نوشتهجات امام در بيست و چند جلد در اختيار مردم است؛ خلاصهى آنها در وصيتنامهى جاودانهى امام منعكس است؛ همه ميتوانیم مراجعه كنیم.
متاسفانه برخی از ما فقط به اسم امام تمسك می كنيم و شعار می دهیم، اما اصول امام، اندیشه امام را به فراموشى سپرده ایم؛ اسم امام و ياد امام بهتنهائى كافى نيست؛ امام با اصولش، با مبانىاش، با نقشهى راهش براى ملت ايران يك حقیقت جاودانه است. و اگر بخواهیم به مقصد برسیم باید از نقشه راه استفاده کنیم. نمی شود نقشه راه را در جیب خود گذاشت و بدون توجه و اهتمام به آن به دنبال هدف رفت، اگر اینگونه شد قطعا گمراهی و انحراف از مسیر صحیح را به دنبال خواهد داشت.
حال به صورت خیلی کلی چند نکته بسیار مهم درباره اساسی ترین اصول و شاخصه های #اندیشه_امام_خمینی را در حوزه سیاست داخلی، سیاست خارجی، اقتصاد و فرهنگ ، از زبان امام خامنه ای مطرح می کنم. باشد که بتوانیم از این اصول، از این شاخصه های و از این اندیشه ناب در انتخاب کاندید اصلح هر چه بیشتر استفاده کنیم.
🔅در #سياست_داخلى ، اصول امام عبارت است از تكيه به رأى مردم؛ تأمين اتحاد و يكپارچگى ملت؛ مردمى بودن و غير اشرافى بودن حكمرانان و زمامداران؛ دلبسته بودن مسئولان به مصالح ملت؛ كار و تلاش همگانى براى پيشرفت كشور. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
🔅در #سياست_خارجى ، اصول امام عبارت است از ايستادگى در مقابل سياستهاى مداخلهگر و سلطهطلب؛ برادرى با ملتهاى مسلمان؛ ارتباط برابر با همهى كشورها، بجز كشورهائى كه تيغ را بر روى ملت ايران كشيدهاند و دشمنى ميكنند؛ مبارزهى با صهيونيسم؛ مبارزه براى آزادى كشور فلسطين؛ كمك به مظلومين عالم و ايستادگى در برابر ظالمان. وصيتنامهى امام جلوى چشم ما است. نوشتههاى امام، فرمايشات امام، در كتابهائى كه متن كلمات آن بزرگوار را درج كردهاند، موجود است. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
🔅در #عرصهى_فرهنگ، اصول امام عبارت است از نفى فرهنگ اباحهگرى غربى؛ نفى جمود و تحجر و نفى رياكارى در تمسك به دين؛ دفاع قاطع از اخلاق و احكام اسلام؛ مبارزه با ترويج فحشا و فساد در جامعه. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
🔅 در #عرصه_اجتماعی_و_اقتصادی، اصول امام تكيهى به اقتصاد ملى است؛ تكيهى به خودكفائى است؛ عدالت اقتصادى در توليد و توزيع است؛ دفاع از طبقات محروم است؛ مقابلهى با فرهنگ سرمايهدارى و احترام به مالكيت است - اينها در كنار هم - امام فرهنگ ظالمانهى سرمايهدارى را رد ميكند، اما احترام به مالكيت، احترام به سرمايه، احترام به كار را مورد تأكيد قرار ميدهد؛ همچنين هضم نشدن در اقتصاد جهانى؛ استقلال در اقتصاد ملى؛ اينها اصول امام در زمينهى اقتصاد است؛ اينها چيزهائى است كه در فرمايشات امام واضح است. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
✅ @h_shafiei