تست دستگاه حفاری بدون خاکبرداری با حضور دکتر حسن پور در دانشگاه پلی تکنیک امیرکبیر تهران
این دستگاه را برادر رزمنده و بسیجی مصطفی حدادی از اعضای صنف قطعات یدکی و ماشین آلات تهران تولید نموده است و با حمایت بسیج اصناف، بازاریان وفعالان اقتصادی کشور به مرحله تست رسیده است.
@habib_khoda
هم اکنون:
شروع مراسم یادواره ۱۷ شهید اصناف شهرستان مبارکه اصفهان با حضور سردار حسن پور
@habib_khoda
تصویر | یادواره شهدا ۱۷ شهید اصناف شهرستان مبارکه صبح امروز با حضور پرشور اصناف و بازاریان و با سخنرانی سردار حسن پور رییس سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور برگزار گردید.
@habib_khoda
بسته تصویری یادواره ۱۷ شهید اصناف و بازار شهرستان مبارکه با حضور سردار حسن پور
👇👇👇
سردار حسن پور در یادواره ۱۷ شهید اصناف شهرستان مبارکه اصفهان؛
پیام شهدای اصناف و بازار به همه ما تحقق بازار انقلابی اسلامی و استحکام اقتصاد مقاومتی بر مبنای فرمایشات مقام معظم رهبری است.
رعایت انصاف در کسب و کار، دستگیری از محرومین جامعه و رعایت آداب و احکام کسب و کار، انتظاری است که شهدا به عنوان ناظر بر اعمال و گفتار ما دارند.
@habib_khoda
سلام وصبح بخیر
امام رضا(علیه السلام) میفرمایند:
عقل شخص مسلمان تمام نيست، مگر اين كه ده خصلت را دارا باشد:
۱ـ از او اميد خير باشد.
۲ـ از بدى او در امان باشند.
۳ـ خير اندك ديگرى را بسيار شمارد.
۴ـ خير بسيار خود را اندك شمارد.
۵ـ هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود.
۶ـ در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود.
۷ـ فقر در راه خدايش از توانگرى محبوبتر باشد.
۸ـ خوارى در راه خدايش از عزّت با دشمنش محبوبتر باشد.
۹ـ گمنامى را از پرنامى خواهانتر باشد.
۱۰ـ احدى را ننگرد جز اين كه بگويد او از من بهتر و پرهيزگارتر است.
@habib_khoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 #خط_دیدار | شهدا؛ نماد ایستادگی در برابر جنگ روانی دشمن
✏️ رهبر انقلاب، در دیدار دستاندرکاران کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویر احمد: آن جوانِ اهل فلان نقطهی کشور، فلان شهر، فلان قوم، فلان استان که میرود در مقابل دشمن میایستد، نه در میدان نظامی احساس خوف میکند، نه تحت تأثیر حرفهای سیاسی او قرار میگیرد، نه فرهنگ او را میپذیرد، او همین موجودی است که باید از او قدردانی کرد و قدرشناسی کرد؛ او است که در مقابل این جنگ روانی با همهی وجود ایستاده؛ این را زنده کنید. در این بزرگداشتها این حقیقت را مجسّم کنید و نشان بدهید. ۱۴۰۳/۵/۲۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
♦️سلامی: این بار متفاوت از اسرائیل انتقام میگیریم
فرمانده کل سپاه پاسداران:
🔹رژیم غاصب صهیونیستی در باریکه غصب شده در محاصره مسلمانان است و کابوس عمل قطعی ایران آنان را شب و روز میلرزاند.
🔹اینها نمیتوانند به حیات سیاسی خود ادامه دهند و نشانههای ظاهری پایان حیات سیاسی آنان را میبینیم، مقاماتشان از تعادل ذهنی خارج شدهاند، آشفته هستند و راه نجاتی نیست و هر لحظه منتظر مرگ هستند.
🔹اسرائیلیها طعم تلخ انتقام از شرارتهایشان را خواهند گرفت، کی، کجا و چگونه؟ حتما متفاوت عمل خواهد شد و این معما زمانی برای همه حل میشود.
🔹نباید اسرائیل غاصب وهم پیمانانش فکر کنند، میزنند و میگریزند بلکه باید بدانند میخورند و نمیتوانند بگریزند. درسهای بزرگی خواهند آموخت و عبرت خواهند گرفت که دیگر با دم شیر بازی نکنند و این ملت ایستاده است.
🔹ما مطمئن هستیم به فضل الهی این داستان را تمام خواهیم کرد.
@habib_khoda
🌹🌹السَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّةِ..
🌹زندگینامه مختصری از حضرت سکینه سلام الله علیها:حضرت سکینه، دختر ابى عبدالله الحسین (ع) و رباب، دختر امرء القیس است. نام اصلى وى، " آمنه" یا " امیمه" بود و مادرش رباب او را به " سکینه" ملقّب ساخت.(۱)
🌹این بانوى شریف علوى در دامن مهرانگیز پدر ارجمندش حضرت امام حسین (ع) و مادر گرانمایه اش حضرت رباب (س)و عمه بزرگوارش حضرت زینب کبرى(س) پرورش یافت و از راهنمایى و تربیت ناب برادرش حضرت على بن الحسین(ع)، معروف به زین العابدین در ایّام امامت آن بزرگوار، بهره هاى وافر یافت.
🌹وى از زنان خردمند و داناى عصر خویش بود. علاوه بر بهره مندى کامل از حُسن جمال، از فضایل معنوى مانند تعّبد، تدیّن و تقواى الهى برخوردار بود و در زمینه شعر، سخنورى و فصاحت بیان از ممتازان عصر و خانه وى، همیشه مجمع ادبا، شُعرا و سخن سرایان عرب بود.(۲)
🌹درباره تاریخ تولدش، اطلاع دقیقى در دست نیست. امّا وى در واقعه عاشورا، دخترى رشید و بالغ بود.
🌹برخى از مورخان، وى را در واقعه کربلا، بین ده تا سیزده ساله خوانده اند. بنابراین تولدش باید میان سالهاى ۴۷ تا۵۰ قمرى باشد. او در مدینه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى (ع) دیده به جهان گشود.(۳)
🌹امام حسین (ع)به تمامى فرزندانش، از جمله سکینه، عشق و علاقه داشت و آنان را به خاطر برخوردارى از فضایل و کمالات نفسانى، بسیار دوست می داشت.
🌹روایت شد، که آن حضرت درباره سکینه و مادرش رباب و خانه اى که آن دو در آن زندگى مى کردند شعرى عاطفى سرود که ترجمه اش چنین است:
🌹به جانت سوگند ! من به راستى خانه اى که سکینه و مادرش رباب در آن باشند، دوست دارم. من آن دو را دوست دارم و براى آنان دارایى ام را نثار می کنم و هیچ ملامتگرى نمی تواند مرا در این کار سرزنش کند.(۴)
▪️این بانوى مکرمه، بین ۶۷ تا ۷۰ سال زندگى کرد و سرانجام در کمال شرافت و عفت دار فانى را وداع گفت.
▪️درباره در گذشت این بانوى بزرگ علوى، دو روایت نقل شده است: روایت نخست حاکى است که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۱۷ هجرى قمرى و در عصر خلافت هشام بن عبدالملک و در حاکمیت خالد بن عبدالملک بن حارث، در مدینه بدرود حیات گفت و روایت دیگر می گوید که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۲۶ هجرى قمرى در مکه معظمه وفات یافت .(۵)
▪️به هر روى، در گذشت وى در پنجم ربیع الاوّل، مورد اتفاق تاریخ نگاران و سیره نویسان است. در همان سالى که حضرت سکینه (ع) وفات یافت، خواهرش حضرت فاطمه بنت الحسین (ع) نیز در مدینه بدرود حیات گفت. (۶)
📚منابع:
۱- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۲ و وفیات الاعیان، ج۱، ص ۳۷۹
۲- اعلام النّساء، ج ۲،ص ۲۰۲
۳- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۴
۴- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳
۵- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۷؛اعلام النسّاء، ج ۲، ص ۲۲۴؛ وفیات الاعیان، ج ۱، ص ۳۷۸
۶- وقایع الایام، ص ۲۰۶ و منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳.
@habib_khoda