🌹🌹السَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّةِ..
🌹زندگینامه مختصری از حضرت سکینه سلام الله علیها:حضرت سکینه، دختر ابى عبدالله الحسین (ع) و رباب، دختر امرء القیس است. نام اصلى وى، " آمنه" یا " امیمه" بود و مادرش رباب او را به " سکینه" ملقّب ساخت.(۱)
🌹این بانوى شریف علوى در دامن مهرانگیز پدر ارجمندش حضرت امام حسین (ع) و مادر گرانمایه اش حضرت رباب (س)و عمه بزرگوارش حضرت زینب کبرى(س) پرورش یافت و از راهنمایى و تربیت ناب برادرش حضرت على بن الحسین(ع)، معروف به زین العابدین در ایّام امامت آن بزرگوار، بهره هاى وافر یافت.
🌹وى از زنان خردمند و داناى عصر خویش بود. علاوه بر بهره مندى کامل از حُسن جمال، از فضایل معنوى مانند تعّبد، تدیّن و تقواى الهى برخوردار بود و در زمینه شعر، سخنورى و فصاحت بیان از ممتازان عصر و خانه وى، همیشه مجمع ادبا، شُعرا و سخن سرایان عرب بود.(۲)
🌹درباره تاریخ تولدش، اطلاع دقیقى در دست نیست. امّا وى در واقعه عاشورا، دخترى رشید و بالغ بود.
🌹برخى از مورخان، وى را در واقعه کربلا، بین ده تا سیزده ساله خوانده اند. بنابراین تولدش باید میان سالهاى ۴۷ تا۵۰ قمرى باشد. او در مدینه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى (ع) دیده به جهان گشود.(۳)
🌹امام حسین (ع)به تمامى فرزندانش، از جمله سکینه، عشق و علاقه داشت و آنان را به خاطر برخوردارى از فضایل و کمالات نفسانى، بسیار دوست می داشت.
🌹روایت شد، که آن حضرت درباره سکینه و مادرش رباب و خانه اى که آن دو در آن زندگى مى کردند شعرى عاطفى سرود که ترجمه اش چنین است:
🌹به جانت سوگند ! من به راستى خانه اى که سکینه و مادرش رباب در آن باشند، دوست دارم. من آن دو را دوست دارم و براى آنان دارایى ام را نثار می کنم و هیچ ملامتگرى نمی تواند مرا در این کار سرزنش کند.(۴)
▪️این بانوى مکرمه، بین ۶۷ تا ۷۰ سال زندگى کرد و سرانجام در کمال شرافت و عفت دار فانى را وداع گفت.
▪️درباره در گذشت این بانوى بزرگ علوى، دو روایت نقل شده است: روایت نخست حاکى است که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۱۷ هجرى قمرى و در عصر خلافت هشام بن عبدالملک و در حاکمیت خالد بن عبدالملک بن حارث، در مدینه بدرود حیات گفت و روایت دیگر می گوید که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۲۶ هجرى قمرى در مکه معظمه وفات یافت .(۵)
▪️به هر روى، در گذشت وى در پنجم ربیع الاوّل، مورد اتفاق تاریخ نگاران و سیره نویسان است. در همان سالى که حضرت سکینه (ع) وفات یافت، خواهرش حضرت فاطمه بنت الحسین (ع) نیز در مدینه بدرود حیات گفت. (۶)
📚منابع:
۱- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۲ و وفیات الاعیان، ج۱، ص ۳۷۹
۲- اعلام النّساء، ج ۲،ص ۲۰۲
۳- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۴
۴- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳
۵- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۷؛اعلام النسّاء، ج ۲، ص ۲۲۴؛ وفیات الاعیان، ج ۱، ص ۳۷۸
۶- وقایع الایام، ص ۲۰۶ و منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳.
@habib_khoda
اولین نشست ستاد هم اندیشی کنگره ملی یازده هزار شهید بازار، اصناف و فعالان اقتصادی برگزار شد.
در این نشست نمایندگان اتاق بازرگانی، اتاق اصناف، جامعه انجمن های اسلامی اصناف و بازار و نمایندگان وزارتخانههای مرتبط حضور داشتند و نظرات و ایدههای خود را ارائه نمودند.
سردار حسن پور با ارائه گزارشی از برگزاری اولین کنگره ملی شهدای اصناف و بازار در سال ۱۳۹۳، بر بکارگیری همه ظرفیتهای فکری و اندیشه ورزی در برگزاری باشکوه و متفاوت دومین کنگره در سال ۱۴۰۴ تأکید نمود.
ستادهای اندیشه ورزی یادواره های استانی و شهرستانی از هفته دفاع مقدس امسال تشکیل و شروع بکار خواهند نمود.
@habib_khoda
سلام و صبح بخیر
مولانا سیّدٱلسّاجدین، حضرت امام علیّبن ٱلحسین زینٱلعابدین علیهما ٱلسّلام میفرمایند:
مَنْ لَمْ يَرْجُ ٱلْنَّاسَ فِیٖ شَئٍِ، وَ رَدَّ أَمْرَهُ إِلَىَ ٱللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِیٖ جَمِيٖعِ أُمُورِهِ، إسْتَجَاٰبَ ٱللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ فِیٖ كُلِّ شَئٍِ
كسیكه در هيچ چيزی به مردم اميدی نداشته باشد، و همهٔ حاجات خود را از خداوند عزّ و جلّ درخواست نمايد، خداوند عزّ و جلّ تمامی حاجات او را اجابت میكند.
(بحارٱلأنوار، ج ۷۵، ص ۱۱۰)
@habib_khoda
🌹گرامیباد سالگرد شهادت دومین شهید محراب، آیت الله مدنی ، نماینده امام راحل در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز توسط گروهک تروریستی آمریکایی منافقین ۲۰ شهریور۱۳۶۰
🕊شادی روح بلندش صلوات
@habib_khoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وکالت و نیابتی که رهبرانقلاب به میثم مطیعی دادند
@habib_khoda
جلسه انعقاد تفاهمنامه چند جانبه فی مابین اتاق اصناف مرکز کرمان ، اداره کل آموزش و پرورش استان و بسیج با حضور سیدهادی موسوی رئیس سازمان بسیج اصناف استان ،جناب آقای روز خوش رئیس سازمان بسیج دانش آموزی استان، حمید فردوسی نائب رئیس اول اتاق اصناف مرکز استان، حمید گنجعلیخانی نائب رئیس دوم اتاق اصناف ، عباس ارجمند کرمانی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.
در این نشست جناب آقای ارجمندی بیان کردند: بخاطر اینکه مردم بتوانند بدون گذراندن پروسه اداری به دانش آموزان محروم کمک نمایند قرارگاهی در دل آموزش و پرورش تشکیل شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۴طرح مزين به اسامی شهیدان عجمیان ، پور جعفری، علی عرب و شهید صانی با هدف بهسازی فضای مدارس ،البسه ،لوازم التحریر، سیستم گرمایش و سرمايش در حال برگزاری می باشد.
در پایان مقرر شد قرارگاهی به نام شهید صنفی، حاج عادل رضایی با محوریت اصناف و بازاریان جهت کمک بزرگترین قشر مردمی به دانش آموزان محروم تشکیل شود.
روابط عمومی سازمان بسیج اصناف استان کرمان
@habib_khoda