مقام لیله القدری حضرت فاطمه(سلام الله علیها).pdf
1.77M
📩دانلودکتاب مقام لیله القدری حضرت فاطمه(سلام الله علیها)
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 www.hadana.ir
سایت دینی هدانا
🔰 #معرفی_کتاب 📖مقام لیله القدری حضرت فاطمه(سلام الله علیها) ✍ #استادطاهرزاده 👇👇👇 🆔 @hadanair 🖥
📚معرفی اجمالی کتاب:
1⃣كتابي كه در پيش رو داريد سلسله مباحث استاد طاهرزاده در رابطه با وجه باطني و مقام قدسی حضرت زهرا(س) است. سخنران محترم با توجه به متون روايي و وقايع تاريخي ما را دعوت ميكند تا از دو وجه به حضرت زهرا(س)نظر افكنیم. يك وجه نظر به حقيقت باطني آن حضرت است و روايات دقيقي كه اين بُعد از ابعاد حضرت را معرفي ميكنند و دیگر وجه نظر به نقش تاريخي حضرت(س)است که پس از رحلت پيامبر(ص) ظهور کرد و حضرت زهرا(س)مانع شدند که اسلام در ادامهی خود گرفتار بنبست شود.
2⃣ سخنران محترم جهت تأمل و توجه به نقش تاريخي حضرت زهرا(س)، ما را به كتاب «بصيرت حضرتزهرا(س)» و شرح خطبهی آن حضرت در مسجد مدينه رجوع میدهند. حضرت زهراi در مسجد مدینه در آن خطبهی تاریخی، نهضتي را شروع كردند که همچنان ادامه دارد و در پرتو آن نهضت است که اسلام حقيقي به فراموشي سپرده نمیشود و امروز مرز اسلام ناب از اسلام آمریکایی جدا میشود. این وجه از شخصیت تاریخی زهرای مرضیه(س) در کتاب مذکور مورد تحليل قرار ميگیرد. ولي استاد طاهرزاده معتقد است تا حقيقت باطني و نوري حضرت زهرا(س)درست شناخته نشود معني و جايگاه نقش تاريخي آن حضرت نيز درست تحليل نخواهد شد و آنچه فاطمه زهراi را فاطمه كرده است، حقيقت باطني آن حضرت است و با شناخت آن حقيقت، انسان وارد معارفي بسيار گرانقدر ميشود كه امثال افلاطون با طرح «مُثُل» و فارابي با طرح «عقل فَعّال» به دنبال شناخت آن حقيقت بودند و به عبارتی میتوان گفت: آن كاري كه حكيمان با روش عقلي آرزوي انجام آن را داشتند، پيامبران از طريق وَحي عملي كردند. حضرت فاطمهi از جهت بُعد باطنی يكي از آن حقايق قدسی است كه ارتباط با بُعد باطني آن حضرت موجب رسيدن به بصيرتهايي بس بزرگ در عالم معنا خواهد شد و در اين كتاب طیّ مباحثي سعی شده تا اين بُعدِ اخير مورد توجه خوانندگان عزیز قرار گیرد.
3⃣ سخنران محترم در دو فصل از این کتاب یعنی «حقيقت نوري فاطمه(س)» و «مقام ليلةالقدري فاطمه(س)» سعي دارد با دقت به رواياتی که به مقام قدسی حضرت زهرای مرضیه(س) نظر دارند جایگاه آن حضرت را در عالمِ معنا بنمایاند و روشن كند معني چنين رواياتي چيست و سپس در بحث «فاطمه(س)؛ رازي پيدا و ناپيدا» به كمك مباحث قبلي ميخواهد راه ارتباط با چنين رازي را بگشايد و روشن كند ارتباط با رازها و حقايق عالَم، آداب خاص خود را دارد و اگر براي استفاده از آن آداب تلاش لازم را ننماييم، معلوم نيست در عين ارادت به آن ذات مقدس بهرهی لازم را از وجود نوري آن حضرت ببريم.
#کتاب
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 www.hadana.ir
سایت دینی هدانا
🔹عارف بزرگ حضرت آیت الله سیدمحمدحسین حسینی طهرانی(ره) 👇👇👇 🆔 @hadanair 🖥 www.hadana.ir
🔹حضرت علامه طهرانی(ره):
اینکه در آیۀ شریفه آمده که: لیلة القدر خیرٌ من ألف شهرٍ، یک واقعیّت است بدون هیچ مبالغه و اغراقی، عمل در این شب انسان را به مقدار هزار ماه جلو برده و عقبات را از سر راه سالک برمی دارد. شب قدر از منّت های الهی بر امّت حضرت خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله و سلم است که در آن با عمل کم، سیری سریع و رشدی عالی داشته باشند و در یک شب بتوانند راهی را که امم دیگر در مدتی زیاد طیّ می نمودند طیّ نمایند
📚گوهرمعرفت
#کلام_بزرگان
#شب_قدر
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 www.hadana.ir
تقدیرات شب قدر-۳.mp3
10.95M
#تقدیر_در_شب_قدر ۳
💢شبهای قدر؛ وقتِـشه که اوج بگیریم،
و به اندازه ی هزار ماه، به آسمون نزدیک بشیم!
✅چجوری؟
کار خاصی لازمه؟
#استادشجاعی
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 www.hadana.ir
💠توصیههای آیتالله قرهی(مدّ ظلّه العالی) برای بهرهمندی از لیالی قدر💠
ذیل نکاتی که حاج شیخ عبّاس قمی(اعلی اللّه مقامه الشّریف) در مفاتیحالجنان، سیّدبنطاووس(اعلی اللّه مقامه الشّریف) در اقبال و آیتالله میرزا جواد آقای ملکی تبریزی(اعلی اللّه مقامه الشّریف) در المراقبات خود فرمودند، موارد زیر را نیز مدّنظر قرار دهید:
1⃣ تا میتوانیم فکر و ذکر و لسانمان را در همه لحظات، مشغول آقا جان، حضرت حجّت(روحی له الفداء) کنیم، حالا یا به خواندن دعای سلامتی، دعای فرج و ...، یا به همین صحبتهای خودمانی با آقا جان. بگوییم: آقا! ما کاسه گداییمان را آوردیم تا خودتان آن را پر کنید و إلّا ما هیچ نداریم.
2⃣ از یکدیگر حلالیّت بطلبیم، به خصوص از پدر و مادر خود. اگر پدر و مادرتان در قید حیات هستند، خوش به سعادتتان، بروید و دست و پاهایشان را ببوسید و بخواهید شما را حلال کنند. اگر هم فوت کردند و مزارشان نزدیک نیست، در قبرستان بروید و بهتر است در کنار قبور یکی از اولیاء خدا، خطی شبیه قبر بکشید و بنشینید برایشان فاتحه بخوانید و با آنها صحبت کنید و حلالیّت بطلبید. همسایهها، دوستان، زن و شوهر، خانواده(برادر، خواهر، فرزند) و ... از هم حلالیّت بطلبند تا بتوانند به لیالی قدر ورود پیدا کنند.
3⃣ صدقه زیاد بدهیم. قصد درست کردن عسر و حرج ندارم، ولی اگر کسی میتواند برای سلامتی آقا جان، ذبح هم کند، بسیار خوب است.
4⃣ قبل از رسیدن شب قدر زیاد استغفار کنیم.
5⃣ آنچه را هم که استغفار را بیمه و تضمین میکند، ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد است که موجب آمرزش گناهان کبیره هم میشود. لذا ذکر صلوات هم خیلی بگیرید.
6⃣ ذکر «افوض امری الی الله إن الله بصیر بالعباد» را هم خیلی بگویید. بگویید: خدایا! من خودم را به تو سپردم تا بهترین مطلب برایم رقم بخورد و إلّا خودم که هیچ نمیدانم.
7⃣ نزدیک غروب آفتاب غسل کنید، به این نیّت که خدایا! غسل میکنم تا از همه ذنوب، پاک و طاهر شوم و مرا در این شب با عظمت بپذیری.
8⃣ احیاء لیالی قدر را از دست ندهید. حتّی اگر شده در روز هم استراحت کنید امّا در شب، ولو به لحظهای پلکهایتان را روی هم نگذارید. ولو به مریضی هم شده در مساجد و مجالس شرکت کنید. خدا گواه است اگر پردهها کنار رود، حتّی شده از خانههایمان سینهخیز به سمت مجالس شب قدر میرفتیم.
9⃣ اوّل برای دیگران دعا کنیم و بعد برای خودمان. البته فردی و مادی هم دعا کنید؛ چون در شبهای قدر بریز و بپاش زیاد است، امّا اگر یکی از دعاهایتان را یادتان رفت، وقتی اوّل برای دیگران دعا کرده باشید، چه بخواهید، چه نخواهید، آن دعاها را در حقّ شما هم مستجاب میکنند.
🔟 آیتالله شاهآبادی(اعلي اللّه مقامه الشّريف) نیز فرمودند: برای رؤیت شب قدر؛ در شبهای نیمه شعبان، 19،21،23 و 27 ماه مبارک رمضان، دو تا دو رکعت نماز بخوانید، در هر رکعت: حمد یک مرتبه، کافرون سه مرتبه و توحید سه مرتبه. بعد از چهار رکعت، به سجده میروید و سیزده بار «استغفر الله» میگویید.
#کلام_بزرگان
#شب_قدر
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 www.hadana.ir
دعای جوشن کبیر.pdf
694.3K
📖 متن کامل دعای جوشن کبیر به همراه ترجمه فارسی.
التماس دعا 🙏
#شب_قدر
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 www.hadana.ir
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حالِ مخصوصِ شب قدر
#تصویری
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 www.hadana.ir