eitaa logo
هادی بصیر
113 دنبال‌کننده
130 عکس
167 ویدیو
106 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ فرض کنیم تحریم‌ها رفع نخواهد شد 🔹از منظر راهبردی، سیاست‌های اقتصادی را همچنان باید با فرض ماندن تحریم‌ها دنبال کرد و برنامه‌ جمهوری اسلامی نیز همان‌گونه که اخیرا رهبر انقلاب تأکید فرمودند باید بر خنثی‌سازی تحریم‌ استوار باشد. 🔸در استراتژی خنثی‌سازی، علاوه بر تلاش برای «برداشتن یا دور زدن موانع تحریم» که مبتنی بر رویکرد برون‌نگر اتخاذ می‌شود، باید با اتخاذ یک رویکرد درون‌زا برای «بی‌اثرکردن تحریم» نیز برنامه‌ریزی دقیقی شود. تلفیق درون‌زایی و برون‌نگری همان چیزی است که در سرفصل سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی نیز مورد تأکید قرار گرفته است. 🔹«ریچارد نفیو» مسؤول میز تحریم ایران در دولت اوباما در کتاب هنر تحریم‌ها می‌گوید: «ما تصمیم گرفتیم در این جنگ اقتصادی همچون یک ورزشکار ماهر در هنرهای رزمی، دقیقا نقاط تحت‌فشار اقتصاد ایران را هدف گرفته و مورد اصابت قرار ‌دهیم». 🔸بنابراین در استراتژی خنثی‌سازی تحریم باید دقیقا بر مقابله با این راهبرد دشمن متمرکز شد و مبتنی بر یک رویکرد فعال ضمن شناخت نقاط ضعفی که دشمن تلاش می‌کند مورد اصابت قرار دهد، درصدد تقویت و تحکیم نقاط مذکور و در نتیجه تبدیل تهدید به فرصت برآمد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ بی‌بی‌سی دیگر نگران ایرانی‌ها نیست؟! 🔹بی‌بی‌سی فارسی این روز‌ها که همه از کرونای جهش یافته در انگلیس می‌گویند، ترجیح می‌دهد بسیار کم حرف و خنثی از کنار آن بگذرد. این رسانه که در آغاز شیوع کرونا در سال گذشته، هفته‌های متمادی نگران پرواز‌های ماهان به چین بود، دیگر نگران پرواز‌های ایران به لندن نیست. خبرگزاری فارس نوشته: «مرور ۲۶۴ پست اینستاگرامی بی‌بی‌سی فارسی در پنج روز اخیر نشان می‌دهد که آن‌ها تنها در چند پست به ویروس کرونا در بریتانیا پرداختند که این اخبار هم لزوماً اخباری منفی برای انگلیس نیست.» چندین برابر این اخبار، بی‌بی‌سی در ماه‌های آغازین شیوع کرونا خبر از لغو پرواز‌ها به ایران کار کرد، گویی ایران منشأ شیوع کرونا در جهان بوده است. 🔸زمانی که برخی مسئولان ایران از جمله حریرچی معاون وزیر بهداشت به کرونا مبتلا شدند، بی‌بی سی نوشت که وقتی مسئولان ایرانی خود به کرونا مبتلا شده‌اند، چگونه می‌توانند از مردم محافظت کنند. حال آنکه کرونا مسئول و غیرمسئول نمی‌شناسد. حسین باستانی هم در بی‌بی‌سی یادداشت نوشت که «چرا این تعداد از مسئولان حکومت ایران کرونا گرفته‌اند؟»، اما وقتی نخست‌وزیر، وزیر بهداشت انگلیس و معاون او به کرونا مبتلا شدند، بی بی سی سکوت کرد. فارس می‌نویسد: «در زمان شیوع کرونا در ایران، بی بی سی فارسی با انتشار تصاویر دلهره‌آور از مردم ایران، ایران را قتلگاه ویروس کرونا معرفی می‌کرد آن هم در شرایطی که فقط پنج نفر در ایران جان خود را از دست داده بودند، اما برای خبر بسیار تلخ و دلهره‌آور افزایش تلفات بریتانیا به ۳۲ هزار نفر و رتبه نخست انگلیس از این حیث در اروپا، از یک تصویر آرامش‌بخش استفاده کرده است، تصویری که یک پیرمرد در فضایی سرسبز، با امید تمام در حال تماشای یک طوطی است.»
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ درس های بصیرتی و امید آفرین نهم دی 🔹نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان کننده فتنه هشت ماهه در سال 1388 بود، فتنه 88 فتنه ای با سابقه طراحی 10 ساله عوامل خارجی و نفوذی¬های داخلی بود که حدود 240 روز ایران اسلامی را درگیر خود کرده بود. فتنه ای سهمگین، کم¬سابقه یا حتی بی¬سابقه که می¬توانست هر حکومتی را به زانو در آورد؛ اما این فتنه با حضور مردم خاموش شد. 🔸جدای از خسارت های مادی و معنوی که این فتنه مانند فتنه شریعتمداری، قائم مقام رهبری و فتنه 78 کوی دانشگاه داشت. نوع مواجهه نظام و حضور پرشور مردم تجربه گرانسنگی را برای ادامه مسیر انقلاب در اختیار علاقمندان به انقلاب اسلامی قرار داد. باز خوانی فتنه 88 نیاز هر روز انقلاب است. برخی به دورغ بازخوانی فتنه 88 را باعث کاهش انسجام ملی می دانند؛ در حالی که اثبات مجدد جایگاه مردمی نظام و قدرت بسیج گری آن و نوع مواجهه با دشمنان، شاخصه نهم دی است که می تواند انسجام ملی را در برابر دشمنان در پی داشته باشد. از این رو تبیین خوب عوامل حماسه ساز نهم دی برای نسل جدید می تواند بصیرت زا و امید آفرین باشد. 1️⃣ نقش بی نظیر ولایت فقیه خطبه های مقام معظم رهبری در نماز جمعه 29 خرداد، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه 88 به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»( نهج البلاغه، خطبه 93). 2️⃣ بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.» عمل کردند. عموم مردم در فتنه 88 با هوشیاری و بصیرت ،بر خلاف برخی خواص، اجازه موج سواری را به دشمنان داخلی و خارجی ندادند. مردم در این حماسه مصداق جمله شریف« لایحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر» بودند. 3️⃣روح دیانت ناب ملت فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه¬ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال 57 و 88 بود. همانگونه که عاشورا خط تمایز بین حق و باطل است. فتنه 88 و حماسه نهم دی نیز معیار و ملاکی برای تشخیص و تمییز دو جبهه و جریان است. جریانی که مدافع انقلاب و مردم و قانون است و جریانی که در مقابل همه این ها می ایستد. تبیین این موضوع در چله دوم انقلاب برای نسل جدید در ادامه مسیر انقلاب بصیرت زا خواهد بود.
•••○•••●•••□•• اگر اخبار بروز ودقیق وتحلیلهای بروز ومطمئن می خواهید به کانال زیر مراجعه کنید ودوستانتان را هم دعوت کنید https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed واتساپ۱ ‏ https://chat.whatsapp.com/IP41kiuTKoPLmBv8p7Iu6f واتساپ۲ https://chat.whatsapp.com/CDXgKTN6CxHC7p0d99Iw9َ
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ دشمن سازی راهی برای سلطه گری 🔹بعد از جنگ جهانی دوم با آغاز دوران سلطه گری آمریکا و شکل گیری جنگ سرد بین ایالات متحده و شوروی، آمریکا زمینه های تقویت قدرت نظامی و حضور در مناطق مختلف به خصوص غرب آسیا را هموار دید و با شعار مبارزه با کمونیسم زمینه های دخالت و سلطه خود را در مناطق و کشورهای مختلف هموار کرد. 🔸اما بعد از فروپاشی دشمن سرخ آمریکا توجیهی برای دستگاه عظیم نظامی و هزینه های سنگین آن نداشت و نمی توانست مالیات دهندگان را برای تصویب بودجه های هنگفت نظامی مجاب نماید. بنابراین بدون وجود دشمن توجیه این بودجه ها برای مردم غرب دشوار بود و سیاستمداران آمریکا با تعقیب سیاست دشمن سازی به دنبال توجیه اقدامات خود بودند. بعد از فروپاشی شوروی غرب دربرابر یک بحران نظری و عملی بعد از سقوط دشمن اصلی قرار گرفت. و آنها بهانه ای برای دست اندازی به کشورهای مختلف نداشتند. اما تعقیب سیاست دشمن سازی با نظریه برخورد تمدن ها که توسط هانتینگتون ارایه شد شکل دیگری یافت و غرب تمدن های مختلف را به عنوان دشمن خود معرفی کرد که مهمترین و قدرتمندترین تمدنی که دربرابر غرب قرار میگیرد را اسلام معرفی کرد. 🔹بعد از فروپاشی شوروی در دهه ۹۰ میلادی جنگ آمریکا با کشورهای اسلامی مثل افغانستان و عراق شکل گرفت و با اشغال دو کشور برای تداوم حضور خود و زنده نگهداشتن دشمن با پرورش تروریستها به کمک ایادی منطقه بهانه کافی برای اشغالگری را مهیا می کند.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ تمسخر عدالت در آمریکا! 🔹ترامپ در آخرین هفته‌های اقامت در کاخ سفید ۱۵ محکوم قضائی را مشمول عفو قرار داد. بیشتر محکومان از همکاران و اطرافیان سابق رئیس جمهور هستند. انتظار می‌رود که او شمار بیشتری از یاران و خویشان خود را از مجازات نجات دهد. 🔸 تمسخر عدالت در آمریکا همچنان ادامه دارد! رئیس جمهور آمریکا در روزهای پایانی حضور خود، به راحتی افرادی که جرم آن‌ها در ارتباط با اقدامات غیر قانونی، دزدی، قتل و سرقت اطلاعات شهروندان قطعی شده را مورد عفو کامل قرار می دهد و دستگاه قضائی آمریکا نیز نمی تواند اقدامی در این خصوص صورت دهد. ترامپ از این‌که بگوید افراد مجرم ( افرادی که دارای جرائم بسیار سنگین بوده اند ) را مورد عفو قرار داده، ابایی ندارد! در هر حال، حضور یا عدم حضور ترامپ در مسند قدرت، در اینجا محل بحث نیست! آنچه مسلم و تأسف‌بار می باشد، ساختار ظالمانه ای است که در آن افراد قاتل و جانی، توسط رئیس جمهور حاکم خود رسما مورد عفو قرار می گیرند و کسی در آینده نیز نمی تواند به پرونده آن‌ها رسیدگی کند!
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ چند کلمه غیررسمی درباره «غیررسمی» 1️⃣ عموماً آقای غیررسمی را به‌ مراتب بیشتر دوست دارند؛ علت آن‌هم واضح است؛ چون نمایش خودِ آقاست؛ بدون دخالت افرادی که تصور می‌ کنند از آقا بیشتر متوجه می‌ شوند. حفظ و نشر آثار، کارش همین است وگرنه آن را حفظ و حبس آثار می‌ نامیدند. باور کنید اگر این تغییر ذائقه و روند در مجموعه حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری سال‌ ها پیش اتفاق افتاده بود، پدرانه‌ های رهبری به عمق جان همه آحاد می‌ نشست. اگر ضدانقلاب و فتنه‌ گران برچسب‌ های بی‌ ربط تولید و منتشر می‌کنند و برخی از سر غفلت، آن‌ ها را دور از ذهن نمی‌ دانند، به خاطر کم‌ کاری ماست. هیچ‌کس توقع ندارد بیشتر از آنچه هست، نمایش داده شود؛ اما اوج بی‌ انصافی و کج‌ سلیقگی است اگر آنچه هست را نتوانیم یا نخواهیم نشان دهیم و این‌گونه موجبات مظلومیت پدر امت فراهم شود. فلذا لازم است آنان که پیش‌ازاین متولی انجام این امور بودند، شرمنده جفاهای به رهبر باشند و کسانی که شجاعانه این خط و حصر را شکستند، بابت کاهش مظلومیت امام امت، شکرگزار و خوشحال باشند. 2️⃣ هر سکانس از این مستند، پر از حرف و درس و بحث است؛ اما در این مجال تنها به بسط یک فراز بسنده می‌ کنم. آنجا که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «ما تصور نمی‌ کنیم در بهشت جمهوری اسلامی که در ذهنمان بوده زندگی می‌ کنیم» و جمله مهم‌تر، جمله بعدازاین است: «قطعا اشکال در کار ما هست، اختلال در کار مجموعه وجود دارد، کم هم نیست، زیاد هم هست؛ اما خلاف انتظار نیست.» اما چرا؟ انسان‌ها نفس دارند، ضعف دارند، خسته شدن دارند، نخبگان و خواص دچار مشکلات می‌شوند و این را نباید دست‌کم گرفت. مراد از این فراز چیست؟ چندی پیش مطلبی نوشتم با عنوان «آرمان‌ خواهی غیرواقع‌ بینانه ممدوح نیست»؛ در آنجا تفکیک قائل شدیم بین آرمان‌ خواهی واقع‌ بینانه و ایده آل گرایی توهمی؛ آن چیزی که رهبر معظم انقلاب فرمودند «خلاف انتظار نیست» به‌ واسطه اشراف به ظرفیت‌ های موجود، تهدیدات بالقوه و بالفعل و ضعف‌ های بشری و جامعه است. تفکیک میان آرمان‌ خواهی حقیقی و شعاری نیز جایی معلوم می‌ شود که سراغ مسائل غیرممکن برویم، درحالی‌که به فرموده رهبر حکیم انقلاب باید «دنبال آرمان‌ های حقیقی در قالب و لباس عملی آن بگردید. نباید دنبال ایده آل‌هایی بود که عملی و اجرایی نیستند و نباید به کم قانع شد و از آن آرمان‌ها دور ماند.» 3️⃣ برآیند مستند «غیررسمی» امید بود. کسی در این جامعه حق ناامیدی ندارد. پدر برای همه پدری می‌ کند ولو ندانند یا متوجه نشوند که پدرانه دوستشان دارد و برایشان دعا می‌ کند. کشوری که رهبر و شخص اول آن، این‌گونه اهل استماع قول است، اهل مشورت است، اهل محبت و گذشت است؛ نگاه کلان او به مسائل، به‌ حق، کلان است نه به ادعا، به سعادت و کامیابی خواهد رسید. بچه‌ های انقلاب، باید بایستند و در برابر طوفان حوادث، راست‌ قامت به‌پیش روند و نگرانی و ناامیدی جایی ندارد چراکه کشتی به دست اوست، جمع است خاطرم.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ جایگاه ایران در عراق 🔹بررسی نظرسنجی های انجام گرفته نشان میدهد پایگاه اجتماعی و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر همچنان در بلوک شیعه عراق بیشتر بوده و در میان کردها نیز قابل‌توجه است، اما تقویت این جایگاه در میان اهل سنت عراق با عنایت به نقش و نفوذ فزاینده و دیرپای آنها نه‌تنها در معادلات سیاسی و امنیتی عراق بلکه انعکاس کم و کیف این روابط در شکل‌دهی به مناسبات ایران و جهان عرب به ضرورتی انکارناپذیر بدل می‌شود. 🔸نکته بسیار مهم لزوم توجه به تحولات نسلی و جابه جایی قدرت در عراق کنونی است که نتایج آن در نوع نگرش به کشورهای مختلف مشهود است. 🔹نسل بازمانده از دوران مبارزات با دیکتاتوری صدام حسین و کادرهای برجسته معارضه رژیم بعثی بر اثر کهولت و یا ناکارآمدی و یا مواجهه با اتهام فساد و طایفه‌گرایی و حزب گرایی به‌تدریج به کنار می‌روند و جایگزین آنان افرادی در میان طایفه شیعه و یا در میان اهل سنت و کردها، جوانانی می‌شوند که درک و تجربه مستقیمی از دوران مقاومت و ‌معارضه ندادند، در دشواری‌های عراق پس از سرنگونی رژیم بعث و اشغال توسط امریکا و ناامنی‌های ناشی از آن بزرگ ‌شده‌اند، تحصیل‌کرده و به‌ویژه آشنا با تحولات روز و مسلط به استفاده از قابلیت‌های فضای مجازی هستند و عمیقاً از وضعیت موجود سرخورده‌اند. 🔸هرچند جمهوری اسلامی ایران همچنان در مقایسه با سایر دولت‌ها و رقبا از پایگاه اجتماعی بهتر و متنوع‌تری برخوردار‌ است .اما با توجه به شکنندگی اوضاع و بی‌ثباتی‌های موجود وضعیتی تثبیت نشده دارد. در این مسیر نیاز به تلاش پایدار برای رفع کاستی‌های جدی موجود در باز تنظیم مناسبات با همه طوایف، گرایش‌ها و نسل‌های جامعه به‌شدت متنوع و متکثر عراقی وجود دارد. از طرفی نباید نفوذ نرم دیگر دولتها و بازیگران منطقه ای را نادیده گرفت.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ قانون مجلس شورای اسلامی الزام آور است 🔹پس از جنجال های زیادی که نسبت به قانون دو فوریتی اخیر مجلس شورای اسلامی پیرامون لغو تحریم ها و احیای صنعت هسته ای شد، اکنون وزیر امور خارجه در جلسه مجازی با وزرای خارجه کشور های اروپایی، تاکید کرد که این قانون برای دولت قابل اجراست و ما نمی توانیم آن را دور بزنیم. قانون مذکور دولت را ملزم می کند تا اگر طرف مقابل برجام به تعهدات خود عمل نکرد و همه تحریم های غیر قانونی را علیه کشورمان حذف ننمود، ظرف دو ماه از پروتکل الحاقی خارج شود و بسیاری از محدودیت های هسته ای دیگر را نیز بردارد. 🔸هرچند پس از تصویب قانون مورد نظر و تایید نهایی شورای نگهبان، جنجال هایی در داخل بر سر آن صورت گرفت، اما اکنون همه جریان های سیاسی و نیز قوه مجریه، قانون فوق را لازم الاجرا می دانند و همین اتحاد و یکپارچگی داخلی، موجب شد تا سران اتحادیه اروپا که طرف برجام هستند، به طور موقت از پیش شرط های غیر منصفانه و وقیحانه خود عقب نشینی کنند. 🔹روزنامه گاردین در این زمینه نوشته، سران کشور های اروپایی از خواسته های خود در برجام عقب نشینی کرده اند. این موضوع نشان می دهد که نه تنها قانون مجلس، چالش و مانعی برای دولت نیست بلکه پشتیبان و ضامن ایستادگی تیم مذاکره هسته ای در برابر زیاده خواهی های طرف مقابل نیز می باشد.
♨️ به هراس افتاده‌اند‼️ ✍🏻 احمد بنافی (کارشناس جبهه انقلابی جنوب) 🔸نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، زیردریایی «یو اس اس جورجیا» به همراه ناوهای جنگی «یو اس اس پورت رویال» و «یو اس اس فیلیپین sea» روز دوشنبه یکم دیماه از تنگه هرمز عبور کرده و وارد خلیج‌فارس شدند. همچنین رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی نیز اعلام کردند که زیردریایی این رژیم از کانال سوئز عبور کرده و از طریق دریای سرخ قصد عزیمت به خلیج‌فارس را دارد. در این خصوص بخوانید: 1⃣ اهل فن می‌داند که جغرافیای خلیج‌فارس بگونه‌ای است که حضور زیردریایی در آن از اساس فاقد ارزش راهبردی می‌باشد. چراکه متوسط عمق خلیج‌فارس ۵۰ متر بوده و این محدودیت برای مانور یک زیردریایی در وضعیت غوص بسیار سخت و پرریسک بوده و در عین حال به راحتی قابل شناسایی و رهگیری می‌باشد. 2⃣ روزانه به طور متوسط ۸۰ فروند شناور از تنگه هرمز عبور می‌کند که بخشی از آنان نظامی هستند. این موضوع به هیچ عنوان پدیده جدیدی نیست، مضاف بر اینکه ناوگان پنجم تروریست‌های آمریکایی در بحرین مستقر است و همواره حضور شناورهای نظامی آنان مسئله‌ای روتین (اما مخل امنیت منطقه‌ای) بوده که کمتر تردد آنان رسانه‌ای می‌گردد. اکنون استفاده از ابزار و ظرفیت رسانه صرفاً برای معتبرسازی تهدید علیه ایران صورت گرفته که این امر ناشی از هراس آنان است. 3⃣ برآورد آمریکایی‌ها این است که جمهوری اسلامی نسبت به ترور شهید سپهبد سلیمانی و شهید فخری‌زاده در ایام منتهی به سالروز ترور شهید سلیمانی دست به انتقام خواهد زد. لذا این اقدام آنان بیشتر جنبه تدافعی برای ایجاد بازدارندگی داشته تا اینکه تهاجمی باشد. اکنون آنها در مقابل اقدام احتمالی می‌خواهند با ابزار رسانه و تبلیغات صرفاً عملیات روانی برای افزایش هزینه و انتقال آن به درون در جهت تغییر محاسبات ایران انجام دهند. 4⃣ خبر رسانه‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر حرکت یک زیردریایی آنان به سمت خلیج‌فارس هم اگر صحیح باشد، آغاز یک سناریو جدیدی است که بهانه آن، حضور نظامی در منطقه برای پشتیبانی از رویکرد بازدارندگی آمریکائی‌ها در مقابل ایران بوده، اما در حقیقت با نیت سنجش اراده جمهوری اسلامی ایران برای واکنش به حضور نظامی آنان در خلیج‌فارس و اجرای برنامه‌های بعدی می‌باشد. 5⃣ در کنار موارد فوق پشتیبانی و دلگرمی برای شرکای منطقه‌ای آنان و ارتجاع عرب بخش دیگری از اهداف آنان است. 🔙 شکی نیست که جمهوری اسلامی در بازی طرف‌های گستاخ برای صرف نظر از انتقام سخت و تنبیه حامیان تروریست قرار نخواهد گرفت. جمهوری اسلامی همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند اراده نموده از بانیان شرّ در منطقه انتقام عزیزان خود را بگیرد و این پیام برای آمریکایی‌ها و رژیم‌صهیونیستی کاملاً روشن است. می‌ماند حامیان مرتجع آنان در منطقه که به آنان میدان عمل داده‌ و فضای تنفسی برای رژیم‌صهیونیستی ایجاد می‌کنند. آنان نیز باید بدانند که نمی‌توانند بدون تحمل هزینه در پازلی بازی کنند که بازیگران آن به عبور از خطوط قرمز ایران فکر می‌کنند. •••○•••●•••□•• اگر اخبار بروز ودقیق وتحلیلهای بروز ومطمئن می خواهید به کانال زیر مراجعه کنید ودوستانتان را هم دعوت کنید https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed درواتساپ ‏ https://chat.whatsapp.com/IP41kiuTKoPLmBv8p7Iu6f واتساپ۲ https://chat.whatsapp.com/CDXgKTN6CxHC7p0d99Iw9َ
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ استراتژی موازنه دریایی سپاه پاسداران 🔹یکی از نظریات کاربردی در مباحث ژئوپلتیک، نظریه آلفرد ماهان است. این استراتژیک معتقد است که نیروی دریایی کلید قدرت جهانی می باشد. سپاه پاسداران در راستای توسعه امنیت پیرامونی و ایجاد موازنه قدرت دریایی از ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی رونمایی کرد. این ناو با مشخصات منحصر به فردی که دارد، مجهز به رادار آرایه فازی سه بعدی، موشک های سطح به سطح، سطح به هوا، سامانه های مخابراتی جنگال و موشکی سوم خرداد، پهپادهای عملیاتی و دیگر قابلیت های پیشرفته نظامی و پدافندی است. 🔸محدوده عملیاتی سپاه از خلیج فارس، اقیانوس هند، دریای عمان، مدیترانه، اقیانوس اطلس تا دریای کارائیب خواهد بود. جمهوری اسلامی ایران قصد عبور از یک قدرت منطقه ای به سمت یک بازیگر بزرگ بین المللی را دارد و در این راستا، محور مقاومت و متحدان جمهوری اسلامی ایران را نیز تجهیز خواهد کرد و این اقدام به مفهوم بازدارندگی توسعه یافته است و دشمنان انقلاب اسلامی دچار محدودیت رفتاری در منطقه غرب آسیا و مدیترانه می گردند.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️تیغ کُند وتوی ترامپ 🔹ترامپ بودجه نظامی 741 میلیارد دلاری آمریکا را در روزهای پایانی تصدی خود در کاخ سفید وتو کرد. این لایحه توسط اکثریت قاطع هر دو مجلس تصویب ‌شده بود.به این ترتیب، این احتمال پیش آمد که لایحه بودجه دفاعی آمریکا برای نخستین بار در ۶۰ سال گذشته تبدیل به قانون نشود. دلیل وتوی این لایحه توسط ترامپ، درج مقرراتی اعلام ‌شده که به تاریخ نظامی آمریکا احترام نگذاشته و اجازه تغییر نام 10 مورد از اماکنی را که برای بزرگداشت رهبران کنفدراسیون نام‌گذاری شده‌اند، به وزارت دفاع می‌دهد. 🔸علاوه بر این ترامپ معتقد است بودجه مصوب هدیه‌ای به چین و روسیه محسوب می‌شود همچنین وی از بندهایی از لایحه که اختیارات رئیس‌جمهور را برای کاهش نیروها در افغانستان، کره جنوبی و آلمان محدود می‌کند، انتقاد کرده است و خواهان لغو بخش 230 قانون (Communications Decency Act) در لایحه نظامی اخیر است که به شرکت‌های ارتباطی درخصوص انتشار محتوای اشخاص ثالث در پلتفرم آن‌ها مصونیت می‌بخشد. علت این درخواست، برخی فعالیت‌های شرکت‌هایی نظیر فیس‌بوک، توئیتر یا گوگل است که ترامپ آن‌ها را ضد امنیت ملی آمریکا می‌داند.ترامپ همچنین مخالف بندهایی از لایحه است که برای شرکت‌های ارتباطی آمریکایی که در زمینه5 G قرار بود در آمریکا زیرساخت لازم را فراهم آورند، محدودیت ایجاد کرده است. 🔹او و مشاورانش مخالف بندی در لایحه هستند که مجوز انتقال بیش از 100 میلیون دلار از بودجه نظامی برای استفاده در امور عمرانی داخل آمریکا را در شرایط اضطراری نمی‌دهد. درواقع این اقدام مخالفت با انتقال بودجه نظامی برای ساخت دیوار مرزی جنوبی است.مجموعه عوامل فوق باعث وتوی لایحه نظامی 2021 آمریکا از سوی ترامپ شد. کنگره آمریکا تا سوم ژانویه 2021 فرصت دارد تا در هر دو مجلس خود وتوی رئیس‌جمهور را با رأی دوسوم لغو کند. جالب این جاست که کنگره رأی کافی برای شکستن وتوی رئیس‌جمهور- برای اولین بار در دوره ترامپ- را دارد.