⭕️روند فعلی کمیسیون ماده ۱۰۰ یعنی پذیرش تخلف
جوکار نمانیده یزد، اشکذر و بخش ندوشن:
🔹در حوزه ساختوساز برای اینکه مشکل تخلفات را حل کنیم و جلوی گره خوردن در کار مردم را بگیریم؛ اقدام به ایجاد کمیسیون ماده ۱۰۰ میکنیم که در واقع راهاندازی این کمیسیون به معنی پذیرفتن انجام تخلف است.
🔹در این کمیسیون مواردی از جمله جریمه، حکم تخریب و تخفیف صادر می شود و بیشتر تلاش بر این است که حفظ رضایت مردم را در این کمیسیون داشته باشند.
🔹ساخت و ساز ۶۰ تا ۷۰ درصد ساختمانهای یزد بدون پروانه ساخت و عدم نظارت فنی نادرست و بسیار خطرناک است و در کوچکترین حادثهای میتواند خسارت زیادی به دنبال داشته باشد.
@Haderoon
⭕️انتقاد تند یکی از صنعتگران به مدیر کل محیط زیست استان
🔰خانم پورملایی میگوید وقت ندارم با کارشناس اداره صحبت کنید!
یکی از صنعتگران یزدی:
🔹با شخص خانم پورملایی مدیرکل سازمان محیط زیست استان یزد تماس گرفتیم گفتیم وقت ملاقات می خواهیم تا در خصوص صنایع آلاینده صحبت کنیم تا استانداردی برای کارخانههای فولاد تعریف کنید و بگویید این استاندارد و آییننامه برای کارخانه های فولاد وجود دارد و بر اساس اینها اجرا کنید ولی ایشان گفت «من وقت ندارم با کارشناس من صحبت کنید»در صورتی که ما می خواهیم درباره موضوع کلان با او صحبت کنیم تا مشکل آلودگی استان حل شود. وقتی هر کارخانه به یک شکل اجرا می کند یک آش شله قلمکاری میشود که هیچ کس نمیداند چه کند.
🔹فراخوان زدیم که اساتید دانشگاهی فرصت های مطالعاتی را در هر پروژه صنعتی کار علمی کنند و نقش آلایندگی در استان را بررسی کنند و هزینه آن را هم پرداخت میکنیم. ولی خانم دکتر قبول نمی کند...
🔹ما میخواهیم چارچوبی باز کنیم ولی این کار را هم انجام نمی دهند و نمی آید بنشیند و وقت ندارند
🔹محیط زیست مثل افسر بد شده و منتظر است که کسی خلاف کند تا بپرد وسط و جریمه کند. وقتی میگویند کارخانهای آلاینده است باید راهکار دهند یا آیین نامه استاندارد باشد. فقط یک درصد از فروش سال آینده آنها را جریمه می کنند آیا با یک درصد جریمه سال آینده مشکل آلایندگی استان میشود؟
🔹فقط کارخانهای که جریمه میشود و در لیست آلاینده میرود دیگر خیالش راحت می شود که هر چقدر دود کردم دیگر کسی با من کاری ندارد. یعنی با پرداخت سالی دو تا سه میلیارد تومان جریمه بیمه میشود و هر چقدر بخواهد آلایندگی ایجاد می کند. دستگاه غبارگیری را هم روشن نمیکند
این خیانت در حق استان است که صنایع را به لیست آلایندهها ببریم و آنها را بیمه کنیم./ندای ایساتیس
@Haderoon
هادرون
⭕️انتقاد تند یکی از صنعتگران به مدیر کل محیط زیست استان 🔰خانم پورملایی میگوید وقت ندارم با کارشناس
👆👆👆👆👆این خبر و کنار خبر قبلی بگذارید
یعنی کسی به فکر حل مشکل نیست همه دنبال این هستند کسی تخلف کنه و جریمه اش رو بدهند و همه چیز خلاص......
کارخانه میگه برای چی اصول زیست محیطی را رعایت کنم جریمه اش رو میدم مردم و هوا و بقیه چیزها هم به نوعی به درک......
مچه روش وحشتناکی شده این روش......
پول در مقابل قانون
پول به جای فراراز اجرای قانون
پول به جای سلامتی مردم
#صدای_مردم
از اعضای شورای شهر اردکان تقاضامندیم یک #طرح_جامع_شفافیت جهت #شهرداری_اردکان تدوین نمایند تا مردم از اقدامات این نهاد خدمتگذار بیشتر آشنا بشن
ممنون
@Haderoon
30.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کاری جذاب و فوق العاده و با معنا برای مناسبت ؛ 🌷🔸روز مادر🔸🌷، که با همکاری و همت خستگی ناپذیر تیم رسانه مجمع عاشقان بقیع شهرستان میبد 🔰🔰.
#مادر
#تمام_زندگی_مادر
#مهر_و_محبت_مادر
#مادر_ایران_زمین
#مادری_دلسوز
#مهربانی
#روز_مادر
#ولادت_خانم_فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها
#همت_خستگی_ناپذیر_رسانه
#تیم_رسانه_فوق_العاده
#تدوین_زیبا
#مجمع_عاشقان_بقیع
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
با تشکر از دوستانی که ما را در این ساخت این ویدیو یاری کردند.
📺تیم رسانه مجمع عاشقان بقیع شهرستان میبد 📺 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈اظهارات نماینده دادستان درباره ارتباط مدیران کروز با برادر حسن روحانی: حسین فریدون در سال ۹۴، ۱۶میلیارد ریال از مدیران قطعهسازی کروز رشوه گرفته است.
@Haderoon
هادرون
👈اظهارات نماینده دادستان درباره ارتباط مدیران کروز با برادر حسن روحانی: حسین فریدون در سال ۹۴، ۱۶میل
👆👆👆👆👆حجم خبرها بر علیه سفر رئیسی به روسیه بخشیش برای دیده نشدن این خبر بود و خبر تکمیلیش این خبر است👇👇👇👇
🔴 ارتباط کروز با حسین فریدون، برادر رئیس جمهور سابق
🔹طبق قانون، شرکت های قطعه ساز نمیتونند سهام دار خودروسازها باشند ولی شرکت کروز که بزرگترین قطعه ساز ایران محسوب میشه تصمیم گرفت که این قانون را دور بزنه برای همین اومد و دوتا شرکت به نام های تدبیر سرمایه و پیشگامان گل یار تاسیس کرد و از طریق اونها سهام خودروسازها را خرید.
🔹کروز به واسطه ی سهام قابل توجهی که خریده بود شخصی به نام امیری را وارد هیات مدیره ی ایران خودرو کرد و این آقای امیری خودروسازها را به سمت خرید بیشتر از کروز سوق میداد تا جایی که شرکت ساپکو (تامین کننده ی قطعات ایران خودرو) بیشترین قطعات ایران خودرو را از کروز تامین میکرد.
🔹کروز از این فرصت سواستفاده کرد و بین سالهای ۹۵ تا ۹۸ با ندادن قطعه به خودروسازها و گران کردن بی دلیل قطعات باعث شد مبلغ ۲۲۰ میلیون دلار از پول مردم ایران به باد بره یا بهتر بگم به جیب کروز و یه عده آدم خاص بره.
🔹از طرفی کروز با ارتباطاتی که با برخی از مسئولین مثل برادر رئیس جمهور سابق (حسین فریدون) داشت و به واسطه ی رشوه هایی که پرداخت میکرد ۳۳ هزار میلیارد تومان قاچاق سازمان یافته قطعات خودرو اون هم از مبادی رسمی کشور انجام داده.
🔹الان بخاطر قاچاق و گران فروشی، پرونده ی این شرکت به قوه ی قضائیه رفته که اتفاق خیلی خوبی محسوب میشه ولی سوالی که اینجا مطرحه اینه که چرا متهم ردیف اول این پرونده یعنی احمد توچایی با قید وثیقه آزاده؟! و اساسا ایشون چه وثیقه ای گذاشته که به اندازه ی ۲۲۰ میلیون دلار و ۳۳ هزار میلیارد تومان ارزش داشته؟!
🔹کروز ۲۷ درصد از سهام ایران خودرو و بخشی از سهام سایپا و ۶۳ درصد از سهام بهمن خودرو را داره و یک ارتباط مافیایی عجیبی در صنعت خودروسازی ما ایجاد کرده که لازمه با جدیت کامل باهاش برخورد بشه و این شرکت در مسیر تولید قطعات آن هم به دور از مافیا بازی برگرده
@Haderoon
🔴پیشبینی آینده روشن در سال ۲۰۲۲ برای اقتصاد ایران
🔹نهادهایبینالمللی از جمله بانکجهانی، آیندهای روشن را برای ایران در سال آتی پیشبینی میکنند.
🔹پایگاه اکونومیست و مرکز پژوهشهای اتاق ایران؛ طی آخرین گزارش خود از رشدتولیدناخالص داخلی، کاهش نرخ بیکاری و کاهش نرخ تورم در سال آینده خبر دادند.
@Haderoon