5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 نقش بهائیان در کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ و به قدرت رسیدن رضا شاه
🎥🎬 #شاداب_عسگری، محقق و پژوهشگر تاریخ انقلاب: «بهائیان در لحظهای حساس از تاریخ ایران، زمانی که قدرت نظامی برای تغییرات #سیاسی ضروری بود، نقش تعیینکنندهای ایفا کردند. آنها #رضا_خان را به عنوان چهرهای مناسب معرفی کردند. پس از کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹، در سال ۱۳۰۰، اولین #محفل_بهائیان در #تهران تشکیل شد و نشریه "اخبار امری" منتشر گردید. در آذر ۱۳۰۴، رضا خان تاجگذاری کرد و در اردیبهشت ۱۳۰۵، اولین #حظیرةالقدس بهائیان در تهران افتتاح شد. بهائیان پاداش همکاری خود را دریافت کردند.»
#بهائیت
#سازمان_بهائیت
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت مجری شبکه لسآنجلسی از گلایه پدران و مادران آمریکایی نسبت به آموزش جنسی در مدارس کودکان!
پدران و مادران آمریکایی بسیار ناراحت از این هستند که به بچهها در مدارس آموزش سکس و همجنسبازی میدهند!
امیرقاسمی، مدیر شبکه: این نشاندهنده تفکر باز است؛ حتی "آبراهام لینکلن" رئیسجمهور آمریکا هم گرایشات #همجنس_بازی داشته و با ۴ مرد بوده است!
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
لجنزاری به نام غرب
عادی سازی جنایت و کثافتی بنام پدوفیلی ( کودک آزاری جنسی) در قالب بروشورهای آموزشی در مدارس ابتدایی انگلستان
پ ن: تا چند وقت بعد، اسرائیل به شرط بقا کانون اصلی ترویج این کثافت در غرب آسیا خواهد شد.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه میکند
✏️ رهبر انقلاب: دولتها وقتی که کار کارشناسی میکنند، حکمرانیشان حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه خواهد بود، نه حکمرانی محفلی و رفاقتی و توصیهای.
✏️ خصوصیّت کار کارشناسی این است که گاهی شما یک کار کارشناسیای را انجام میدهید، بر خلاف خواست چند نفر رفیق و دوست و آشنا و آدم صاحبنفوذ و مانند اینها؛ آنها را ناراضی میکنید، امّا ملّت را راضی میکنید، کشور را پیش میبرید؛ کار کارشناسی این است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57426
گزارش خط حزبالله درباره بیانات رهبر انقلاب پیرامون تشکیل کابینه دولت چهاردهم✅
رأس ساعت ده صبح ششم شهریورماه ۱۴۰۳، رهبر معظّم انقلاب اسلامی وارد حسینیّه امامخمینی رحمهالله شدند. مهمانان که هیئت دولت چهاردهم بودند، با فرستادن صلوات از ایشان استقبال کردند. قاری دو آیه از سورهی مبارکهی احزاب را برای این جلسه انتخاب کرده بود: «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَهَ عَلَیه»؛ آیهی اوّل تمام نشده بود که آقای ظریف هم وارد شد و نشست.
بعد از قرائت قرآن که با تشویق قاری از سوی رهبر انقلاب نیز مواجه شد، آقای پزشکیان شروع به صحبت کرد؛ از عدالت گفت و لزوم رسیدگی به محرومان؛ همچنین، طبق رویّهی مرسوم خود، فرازهایی از نهجالبلاغه را قرائت کرد، از فرمان مولای متّقیان به مالک اشتر. سخنان رئیسجمهور که به پایان رسید، رهبر انقلاب «طیّبالله» گفتند و سخنرانی آقای پزشکیان را سلیس دانستند.
ایشان پس از مقدّمات بیانات خود ــ که شامل تکریم ایّام اربعین، تبریک هفتهی دولت و گرامیداشت شهیدان رجائی، باهنر، رئیسی و همراهان ایشان بود ــ به سراغ یکی از موضوعات داغ این روزها رفتند: تشکیل کابینهی جدید و نظرات رهبر انقلاب درباره آن؛ موضوعی که چندی بود به نقل محافل سیاسی داخلی تبدیل شده و دستاویزی برای شبههپراکنی رسانههای معاند شده بود.
🔴ادّعاها و پرسشها دربارهی کابینهی جدید.
پس از پیروزی آقای پزشکیان در انتخابات، رئیسجمهور جدید در چند نوبت دربارهی مشورت و هماهنگی با رهبر انقلاب در تشکیل کابینه، موضع خود را بیان کرده بود. از جمله، در اولین مصاحبه خود با رسانه Khamenei.ir که چند روز پیش از مراسم تنفیذ انجام شد، آقای پزشکیان دربارهی روند تعیین کابینه و معرّفی به مجلس گفت: «آن جمعبندیهایی [مشورت و نظرخواهی از گروهها، جریانات و چهرههای گوناگون] که گفتم، اگر انجام بشود، هرچه سریعتر تلاش خواهیم کرد خدمت رهبر انقلاب برویم و مشورت و هماهنگی نهایی را هم آنجا انجام بدهیم تا نهایتاً فهرستی را که از جمعبندی افراد معرّفیشده توسّط جریانات مختلف به دست آمده، انشاءالله با تفاهم و رضایت کامل بتوانیم معرّفی کنیم.»
رئیسجمهور در روز رأیگیری در مجلس نیز، در دفاع خود از کابینه، بار دیگر اما به شکلی خاص و متفاوت از هماهنگی و نظرخواهی از رهبر انقلاب دربارهی اعضای کابینه سخن به میان آورد که سؤالاتی را در ذهن برخی ایجاد کرد. بههرحال، کلّ افراد پیشنهادی رئیسجمهور برای تصدّی پست وزارتخانههای دولت چهاردهم موفّق شدند از مجلس رأی اعتماد بگیرند؛ امّا این پایان ماجرا نبود و عدّهای در داخل و عدّهی بیشتری در خارج از مرزها، با اهداف متفاوت و از منظرهای گوناگون، به این ماجرا ورود کردند.
رادیکالترین و عجیبترین ادّعا در این مورد آن بود که «کابینهی جدید، کابینهی رهبری است»؛ این اصلیترین ادّعا بود و ادّعاهای بعدی روی همین ادّعا سوار میشدند: «رئیسجمهور در ایران کارهای نیست»، «دولت جدید مسلوبالاختیار است»، «کابینه تحمیلی است»، و ادّعاهای دیگری از این دست. البتّه این ادّعای محوری و دنبالههای آن در سر طیف این ماجرا قرار داشتند، امّا برخی هم در داخل و از منظرهای دیگری ماجرا را تحلیل و پرسشهایی را مطرح میکردند، مانند اینکه «پس نقش مجلس چیست؟»، «چرا از رهبر انقلاب در این ماجرا هزینه میشود؟»، «آیا این بار رهبر انقلاب رویّه و نسبت خود را با کابینه تغییر دادهاند؟»، و پرسشهایی مانند اینها.
پشت بلندگو
رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در اوّلین دیدار هیئت دولت چهاردهم، پیش از آنکه به نکات و مطالبات سیزدهگانهی خود خطاب به مسئولان دولت جدید ورود کنند، گریزی به این ماجرا زدند و فرمودند:
«خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همّت رئیسجمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت؛ این خیلی نعمت بزرگی است. در بعضی از دولتهای گذشته، گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر، دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند؛ این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها، بسلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت ــ بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ ــ مؤثّر بودند، همه پیش خدای متعال مأجورند: دستاندرکاران دولت قبل، صداوسیما، مسئولان گوناگون که کمک کردند به اینکه بعد از آن حادثهی سنگین و تلخی که پیش آمد، کشور بتواند بانشاط وارد میدان انتخابات بشود، انتخابات ریاست جمهوری با امنیّت و سلامت کامل انجام بگیرد، بعد وزرا انتخاب بشوند؛ واقعاً از همهی آنها باید سپاسگزاری کنیم. از خداوند متعال هم واقعاً خیلی باید متشکّر باشیم.
آقای رئیسجمهور [هم] در این زمینه برای انتخاب وزیرانی که باید با ایشان همکاری کنند، خیلی پُرکار و باتلاش وارد شدند؛ با بنده هم مشورت کردند و من تعدادی از افرادی که میشناختم یا صلاحیّت آنها از طرق مورد وثوق به ما رسیده بود، اینها را تأیید کردم، بعضیها را هم تأکید کردم؛ تعداد بیشتری را هم نمیشناختم، گفتم نظری نسبت به آنها ندارم. خب بحمدالله ایشان توانستند انتخاب را انجام بدهند و مجلس را هم قانع کنند و این موفّقیّت بزرگی بود و خدا را سپاس میگوییم.»
🔴توجه عمیق تر به بیانات کوتاه امّا دقیق رهبر انقلاب دربارهی این موضوع، ماجرا و ابعاد آن را کاملاً روشن میکند که برخی از آنها از این قرار است:
۱. برخلاف ادّعای دشمنان که سعی داشته و دارند تا دولت و رئیسجمهور را بدون اختیار جلوه دهند، مشخّص است که آنچه امروز به عنوان کابینهی چهاردهم میشناسیم، کابینهی آقای پزشکیان است، متشکّل از افرادی که طیّ یک فرآیند تصمیمگیریشده از سوی رئیسجمهور انتخاب شدهاند. اینکه برخی رسانههای معاند سعی دارند این موضوع را تحریف کنند، البتّه چیز چندان جدیدی نیست و در دولتهای گذشته نیز این ادّعا و شبهه به اشکال مختلف طرح شده است.
۲. آقای رئیسجمهور، در انتخاب کابینهی خود، از افراد متنوّع و زیادی مشورت گرفتهاند و رهبر انقلاب نیز یکی از آنان است. موضوع مهم و قابل توجّه آنجا است که در بحث مشورت، مشورتکننده با اختیار خود به سراغ مشورتدهنده میرود و دایره و میزان منطقی اثر مشورت بر هر تصمیم و اقدامی مشخّص است. دقّت در موضوع و حیطهی مشورت، هم در بیان رهبر انقلاب و هم رئیسجمهور، در این قضیّه مهم است.
۳. رهبر انقلاب با بیان اینکه «تعدادی از افرادی که میشناختم یا صلاحیّت آنها از طرق مورد وثوق به ما رسیده بود، اینها را تأیید کردم، بعضیها را هم تأکید کردم»، در ادامه فرمودند: «تعداد بیشتری را هم نمیشناختم، گفتم نظری نسبت به آنها ندارم.» در واقع، ایشان اصل مشورت گرفتن رئیسجمهور را تأیید کردند، امّا درعینحال تأکید کردند که دربارهی بیشتر اعضای کابینهی جدید، نفیاً یا اثباتاً نظری ندادهاند.
۴. امّا مهمتر از نکات فوق، به نظر میرسد موضع رهبر انقلاب دربارهی اصل تشکیل بموقع کابینه است. ایشان این اقدام را «نعمت بزرگ» دانستند و بابت آن خداوند را شکر گفتند و عامل این نعمت بزرگ را هم همّت رئیسجمهور و کمک ارزندهی مجلس دانستند. قطعاً دشمنان جمهوری اسلامی ایران دست از شبههپراکنی و ادّعاهای سست و گزاف برنمیدارند، امّا این موضوع باید برای افراد و جریانات داخلی که دل در گرو این نظام و انقلاب دارند در درجهی اوّل اهمّیّت و توجّه باشد.
و بالاخره باید گفت هر کسی در هر جایگاهی موظّف به شناخت اولویّتها و اقدام در همان زمینه است. رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در این جلسه مهم و خطاب به دولت جدید، در این مورد فرمودند: «رعایت اولویّتها. ما وقت کمی داریم، پول کمی هم داریم، کار زیادی هم داریم؛ ببینید اولویّتها چیست. دو جور اولویّت داریم؛ چه اولویّتهای کارهای زیرساختی و اساسی، چه اولویّتهای کارهای فوری. بعضی از اولویّتها مربوط به مسائل فوری است، باید اینها را داخل جامعه به یک شکلی به صورت مناسبی حل کرد؛ مسئلهی گرانی، تورّم و امثال اینها.»
تکتک ما نیز باید از خود بپرسیم کجا ایستادهایم و چه وظیفهای در قبال شرایط کشور و توصیههای رهبر انقلاب داریم؛ آیا میخواهیم در برابر نعمت تشکیل بموقع کابینه شاکر باشیم و به وظیفهی خود که کمک به موفّقیّت دولت است عمل کنیم، یابخاطر رضایت خودمان یا گروه و طیف سیاسی خودمان، در زمینی که اساساً دشمن از سالها پیش طرّاحی کرده بازی کنیم و ناخواسته جدول نقشههای آن را کامل کنیم؟
برداشت از شماره جدید نشریه خط حزبالله✅
هدایت شده از کانال مربیان البرز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #یک_سلاح_مخفی ...🙄🙄
⭕️ وقتی تو بازرسی اماکن زیارتی میگن گوشیتون رو در بیارین ببینم به خاطر اینه...😕
کنایه مییر جاودانفر در روزنامه اسقاطیلی به قطعی برقهای اخیر در کشور:
این مایه شرمساری است: ۴۵ سال پس از انقلاب، رژیم ایران حتی قادر به تامین برق کافی برای ۸۸ میلیون نفر جمعیت کشور نیست. قطعی برق تقریباً در کل کشور از جمله شهرهای بزرگ مانند تهران و اصفهان وجود دارد. ایرانی ها را دیوانه می کند. آنها در کشوری زندگی می کنند که از نظر منابع گازی در رتبه دوم جهان قرار دارد و از نظر منابع نفتی در رتبه چهارم جهان قرار دارد و تنها ونزوئلا، عربستان سعودی و کانادا در مقابل آن قرار دارند و هنوز قادر به تولید برق کافی نیست
🔻: تا چند هفته پیش که ازین خبرا نبود اونم با این حجم قطعی برق، یاد شهید رییسی بخیر که خیلی براش مهم بود برق مردم قطع نشه، وضعیت این روزها زبون دشمنا رو هم دراز کرده، و باز بماند که عدم ساخت نیروگاه های جدید و افزایش تولید برق تقصیر کیاست....
قطعی های اخیر ادم رو یاد رفتار تکراری یک طیف خاص میندازه...
✍عبدی
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
کشته شدن شش اسیر صهیونیست در عملیات نجات
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد اجساد شش اسیر اسراییلی در غزه را بدست آورده است.
در پی این خبر موجی از ناامیدی دو جبهه چپ و راست اسراییل را فرا گرفت.
مخالفان نتانیاهو میگویند او میتوانست آنها را زنده برگرداند اما تصمیم گرفت به جنگ ادامه دهد.
شروط نتانیاهو برای آتشبس، به نظر خود اسراییلیها برای انجام نشدن آن است.
تجمع خانواده اسرا که دیشب هم تظاهرات کرده بودند از همه خواستند تا در تظاهرات عظیم شرکت کنند و کشور را به تعطیلی بکشانند تا توافق تبادل اسرا پذیرفته شود.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هادیان البرز
کشته شدن شش اسیر صهیونیست در عملیات نجات ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد اجساد شش اسیر اسراییلی در غز
گانتز: اسرائیل در حال فروپاشی است؛ مردم باید به خیابان بروند
🔹عضور سابق کابینهٔ جنگ اسرائیل: ربودهشدگان میمیرند، ساکنان شمال تبعید میشوند و جامعهٔ اسرائیل در حال فروپاشی است. برخلاف مبارزان ما که جان خود را در جنگ بهخطر میاندازند، کسانی هستند که توانشان را برای جلوگیری از این مرگ نمیگذارند.
🔹نتانیاهو تردید دارد؛ میترسد و بهدلیل ملاحظات سیاسی بهجای اقدام، با زمان بازی میکند. بازیای که به قیمت جان انسانها تمام میشود. امروز مردم باید به خیابان بروند. زمان جایگزینیِ «دولت شکست مطلق» فرا رسیده است.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
خود صهیونیستها هم چنین خبری را که پایگاه ضدخبری و دروغگوی انتخاب منتشر کرده، منتشر نکردهاند. من جای هیات نظارت بر مطبوعات بودم از مدیر مسوول این سایت خبری دروغگو میپرسیدم آن اتوبوس را از کجا آورده است؟! رزمنده فلسطینی در مجموع ۱۱ گلوله شلیک کرد و سه نظامی شهرک نشین را هلاک کرد.... چقدر شماها وقیح و دروغگو هستید؟! چقدر نامرد بیوجدانید؟! به شما هم میگویند آدم و خبرنگار؟! شما آبروی خبرنگاری و. اطلاعرسانی را بردهاید...
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هادیان البرز
خود صهیونیستها هم چنین خبری را که پایگاه ضدخبری و دروغگوی انتخاب منتشر کرده، منتشر نکردهاند. من جا
مصطفی فقیهی کیست؟
مصطفی فقیهی، روزنامهنگار اصلاحطلب. وی سردبیر و مدیر مسئول پیشین و صاحب امتیاز فعلی پایگاه خبری انتخاب و مشاور رسانهای اکبر هاشمی رفسنجانی نیز بودهاست.
او تا کنون چندین بار به دلایلی نظیر توهین به رهبری و رئیسجمهور و نقد مقامات نظامی و امنیتی و نشر اکاذیب، با اعلام جرم دادستان، وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران به دادگاههای قضائی ایران احضار و در نهایت بازداشت شدهاست. او همچنین به اتهام درخواست استعفای حاجیزاده و شمخانی پس از شلیک و سقوط هواپیمای اوکراینی، با شکایت شورای عالی امنیت ملی مواجه شد و سایت تحت مدیریت او نیز توقیف شد. فقیهی به دلیل برخی حاشیه سازی های خطی و جناحی اش، مورد توجه رسانههای داخلی و خارجی قرار گرفتهاست.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸