هدایت شده از فرماندهان سیاسی فرهنگی برادر
🔴توبیخ خیانتکار در بیت المال
┄═🌸๑🍃๑🌺๑🍃🌸❁═┄
#نهج_البلاغه
🔸فَاتَّقِ اللَّهَ وَ ارْدُدْ إِلَى هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ أَمْوَالَهُمْ، فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ ثُمَّ أَمْكَنَنِي اللَّهُ مِنْكَ لَأُعْذِرَنَّ إِلَى اللَّهِ فِيكَ وَ لَأَضْرِبَنَّكَ بِسَيْفِي الَّذِي مَا ضَرَبْتُ بِهِ أَحَداً إِلَّا دَخَلَ النَّارَ؛ وَ وَ اللَّهِ لَوْ أَنَّ الْحَسَنَ وَ الْحُسَيْنَ فَعَلَا مِثْلَ الَّذِي فَعَلْتَ مَا كَانَتْ لَهُمَا عِنْدِي هَوَادَةٌ وَ لَا ظَفِرَا مِنِّي بِإِرَادَةٍ حَتَّى آخُذَ الْحَقَّ مِنْهُمَا وَ أُزِيحَ الْبَاطِلَ عَنْ مَظْلَمَتِهِمَا.
🟤پس از خدا بترس،و اموال آنان را باز گردان، و اگر چنين نكنى و خدا مرا فرصت دهد تا بر تو دست يابم، تو را كيفر خواهم كرد، كه نزد خدا عذر خواه من باشد، و با شمشيرى تو را مى زنم كه به هر كس زدم وارد دوزخ گرديد. سوگند به خدا اگر حسن و حسين چنان مى كردند كه تو انجام دادى، از من روى خوش نمى ديدند و به آرزو نمى رسيدند تا آن كه حق را از آنان باز پس ستانم، و باطلى را كه به دستم پديد آمده نابود سازم.
✍اشاره به اينکه من جز در راه خدا و در برابر دشمنان او شمشير نمى کشم و هر کس را که تاکنون با اين شمشير از پاى در آورده ام، سرازير جهنم شده است
در اينجا سؤالى پيش مى آيد و آن اينکه چرا کسى که از بيت المال چيزى را ربوده مستحق اعدام باشد در حالى که در حدود اسلامى حداکثر اجراى حدّ سرقت بر وى است. تازه حدّ سرقت هم در اينجا بعيد به نظر مى رسد، چون شرط آن سرقت از حرز; يعنى جايى است که قفل و بند داشته باشد اگر قفل و بندش را بشکنند و چيزى از آن را به سرقت ببرند حدّ سرقت جارى مى شود و مى دانيم بيت المال در اختيار اين فرماندار بوده نه آنکه در حرز باشد.
در پاسخ اين سؤال ممکن است گفته شود: اوّلا: اين سرقت توأم با انکار حرمت آن بوده و وى آن مال را بر خود حلال مى دانسته و اين نوعى انکار ضرورى دين است.
ثانياً: امام عليه السلام مى فرمايد: اگر دستور مرا نسبت به بازگرداندن اين اموال به بيت المال عمل نکنى و در برابر من مقاومت نمايى در واقع قيام بر ضد امامت کرده اى و مى دانيم قيام بر ضد امام مجوز قتل است.
بديهى است که هرگز منظور امام عليه السلام اين نيست که امکان دارد امام حسن و امام حسين عليهما السلام دست به غصب اموال بيت المال بزنند، بلکه منظور بيان مبالغه در مطلب است که هيچ کس در برابر تخلّف از حق و عدالت مصونيت ندارد.
📘#نامه_41
┄═🌸๑🍃๑🌺๑🍃🌸❁═┄
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از فرماندهان سیاسی فرهنگی برادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 مراسم عروسی هشتمین پسر یکی از خاخام های رژیمصهیونیستی؛ به چندتا نکته توجه کنید
1⃣ همهي مهمانها لباس مشکی و یکدست پوشیدن، ولی برای ما مسلمانها میگن که رنگ مشکی چادر، رنگ دلمردگی و افسردگی هست و باید متنوع و شاد بپوشیم!
2⃣ چهره ی عروس پوشیدس و حجاب کامللللل داره!
3⃣ هشتمین فرزند، یعنی به #فرزندآوری بها میدن اما برای ایرانیها نسخهی نگهداری سگ و گربه میپیچن!
4⃣ هیچ زنی با آرایش و ادا و اطوار اون وسط پیداش نیست این یعنی #عفت و #غیرت
❌ اینها دشمنان اصلی ما هستن که مدیریت رسانه های مخالف ایران را برعهده دارند و برعکس آنچه را برای خود میخواهند برای ما تجویز میکنن
✅ مسلمان باید زیرک باشه و دوست و دشمن اصلی را بشناسه.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از هادیان بصیر
144262_242.pdf
131.5K
اخبار روزانه دوشنبه ۲۹ خرداد ماه
معاونت سیاسی سپاه استان ایلام
💢دیپلماسی با رویکردی متفاوت
🔹در طول یک دهه اخیر شرایط کشور به سمتی پیش رفت که سیاست خارجی ما درگیر مسئله برجام شد و دیپلماسی برجامی، ظرفیتهای دیگر دیپلماسی را تحت تأثیر خود قرار داد. تحلیل وضعیت دیپلماسی التماسی و یک طرفه قبل از دریچه منافع ملی، نشان میدهد منافع نظام اسلامی در این مدت تأمین نشده است. از اینرو تغییر قاعده دیپلماسی و اهمیت شرق نسبت به غرب، ترجیح نزدیک به دور و فعالسازی دیپلماسی اقتصادی در طول نزدیک به 18 ماه اخیر، منافعی را برای کشور در پیش داشته است.
🔸سفر وزیر امور خارجه عربستان پس از 87 ماه به تهران و سایر سفرهای رئیسجمهور کشورمان در مدت کوتاهی نشان میدهد که جمهوری اسلامی ایران در شرایط بهتری از تعامل با دنیا قرار دارد. در واقع میتوان اعتراف کرد که دولت سیزدهم برخلاف تبلیغات و سیاهنماییهایی که صورت گرفته، ارتباط مؤثرتری با دنیا برقرار کرده است.
🔹یکی از حوزههایی که باید مورد توجه جدی قرار گیرد، فعالسازی مسیرها و تزانزیت است. اهمیت این موضع به اندازهای است که جدا از اینکه ظرفیتهای ژئوپلتیکی نظام اسلامی را فعال میکند، بلکه این شرایط منافع کشورهای مختلف از جمله کشورهای آسیای میانه را تحت تأثیر خود قرار میدهد.
🔸رهبر معظم انقلاب دیروز در دیدار با میرضایف رئیسحمهور ازبکستان فرمودند: «ایران به راحتی میتواند ازبکستان را به آبهای آزاد متصل کند». موضعی که از اهمیت ایران به کشورهای منطقه سخن میگوید.
🔹ازبکستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیکی از ظرفیت بسیار حساس و ویژهای در قلب آسیای مرکزی برخوردار است و با هر چهار کشور این منطقه (آسیای مرکزی) یعنی قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان و ترکمنستان دارای مرز مشترک است. به همین دلیل، عموما از ازبکستان به عنوان «وزنه تعادل ژئوپلیتیکی» در منطقه آسیای مرکزی نام برده میشود. با وجود چنین مزیت شایان توجه ژئوپلیتیکی، ازبکستان کشوری با شرایط محصور در خشکی مضاعف است و از این حیث فرصت مناسبی پیشروی تهران برای تقویت روابط تجاری با تاشکند وجود دارد؛ زیرا ازبکستان به واسطه حصر در خشکی مجبور است از حداکثر ظرفیت خود استفاده کند.
🔸نکته پایانی تأکید بر این نکته است که ایران از بهترین شرایط برای دیپلماسی برخوردار است و توجه به این ظرفیت میتواند وضعیت کنونی را به بهترین نحو ممکن تغییر دهد که البته دولت مسیر خوبی قدم برمیدارد و سال 1402 را باید سال دیپلماسی ایران دانست.
✍🏻اکبر معصومی
#حرفروز
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
آیا دیپلماسی اقتصادی، بر رشد اقتصادی و رفاه تأثیر گذاشت؟
.
با سیاست دیپلماسی همسایگی دو اتفاق جدی افتاد: اول حجم تجارت خارجی به شدت افزایش پیدا کرد؛ به گونهای که با برخی از کشورهای همسایه تا پنج برابر شد و برخی سه برابر و تجارت خارجی با همه کشورهای همسایه افزایش پیدا کرد. همچنین برخی از گرهها باز شد؛ برای نمونه، وقتی با ترکمنستان قرارداد سهجانبه بسته شد، دیگر قطعی یا افت فشار گاز در شمال کشور برطرف شد؛ یعنی اگر امسال گاز قطع نشد، یکی از آثار اتخاذ سیاست دیپلماسی اقتصادی همسایگی دولت سیزدهم بوده است.
مسئله دوم اینکه دیپلماسی را متوازن کرد؛ با اتخاذ دیپلماسی متوازن، با وجود اینکه دشمن با تمام توان در پی تشدید تحریمها بود تا اقتصاد ایران را فلج کند، فروش نفت نسبت به ابتدای دولت سیزدهم بیش از ۲.۵ برابر شده است. به تبع این مسائل، رشد اقتصادی که در دهه گذشته حدود صفر بود، در یک سال و نیمی که از عمر دولت سیزدهم میگذرد، به عدد ۳.۷ درصد رسیده است.
تورم در شهریور ۱۴۰۰، حدود ۶۰ درصد بود که در اسفندماه به ۳۵ رسید و تقریباً نصف شد. با وجود اینکه اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ اصلاح ارز ترجیحی صورت پذیرفت که در بلند مدت خلق پول را از بین میبرد و اثر کاهش تورمی دارد؛ اما در کوتاهمدت تورم خلق میکرد؛ به همین دلیل یارانه نقدی پرداخت شد. یارانهای که قبلاً ۴۵ هزارتومان بود، بین ۳۰۰ تا۴۰۰ هزار تومان افزایش داشت. با وجود اینکه یک سیاست تورمزای اصلاحی صورت گرفت، امروز میزان تورم در کشور حدود ۴۰ درصد است. اگر سیاست اصلاح تورمی انجام نمیشد، الآن تورم ۳۰ درصد بود، حالا سیاست اصلاحی اعمال شد، میزان تورم به ۴۰ درصد رسید. سؤال این است که آیا تورم ۴۰ درصدی تورم خوبی است؟ خیر، تورم خوبی نیست و از تورمهای میانگین ما بالاتر است؛ اما اگر تورم ۶۰ درصدی با آن سرعت رشد مسیر خود را ادامه میداد، کار بسیار سخت میشد.
کارشناسان اقتصادی و حتی خود بانک مرکزی نرخ تورم ۸۰ درصدی را برای امسال پیشبینی کرده بودند. مهمترین دلایل کاهش میزان تورم به سیاستهای راهبردی دولت برمیگردد؛ یعنی دولت به جای خلق پول در اقتصاد، افزایش فروش نفت را بدون توجه به تحریمها دنبال کرد و منابع حاصل از آن را برای تأمین مصارف بودجهای و توسعهای به کار گرفت. در واقع، بهجای خلق پول، تولید و کارخانههای تولیدی به راه افتاد و رشد اقتصادی کم کم جان گرفت.
از طرفی دولت با برنامهای منسجم به دنبال جلوگیری از فرار مالیاتی است و اگر تا شهریور۱۴۰۰ دو و نیم میلیون مودی مالیاتی در کشور داشتیم، با عملکرد دولت تعداد مودیهای مالیاتی به ۴ میلیون نفر رسیده است. از این رو، طبق اعلام دولت، بیش از سقف ابلاغی برنامه امسال، مالیات جذب شده است و این امر نشان میدهد افرادی که در گذشته فرار مالیاتی داشتند، امروز مالیات پرداخت میکنند. این موضوع به نوبه خود، الگوی خوبی به منظور تحقق اصلاح ساختار اقتصادی کشور است.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از امامزاده سیدمحمد عابد (ع)
638de78e63333246dd73527b_-6756616224788746872.mp3
15.72M
🎧 #زمینه احساسی فوق زیبا🖤
🎵 عزا عزاست امروز
🎵 روز عزاست امروز
🎤 حاج #امیر_کرمانشاهی
🏴 #شهادت_امام_جواد (ع)◼️
💯 #پیشنهاد_دانلود✔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
✨امامزاده سیدمحمد عابد(ع)✨
روبیکا:
https://rubika.ir/sayedmohamdAbed
ایتا:
https://eitaa.com/sydmohamad_abed
🔰کدام زبان دنیا؟
کاربری با اشاره به سفرهای اخیر دیپلماتیک به کشور و مسئولان دولتی نظام در کنایهای به دولت سابق نوشت: «سفر رئیسجمهور به چین پس از 20 سال، سوریه 13 سال، اندونزی 17 سال، آمریکای لاتین 12 سال و... . سفر وزیر خارجه سعودی به تهران پس از 17 سال، رئیسجمهور ازبکستان پس از 20 سال، رئیسجمهور بلاروس پس از 17 سال و... . شما زبان دنیا را بلد بودید؟ با کدام دنیا صحبت میکردید؟»
🔰تناسبی شدن انتخابات مجلس منتفی شد
علی حدادی، سخنگوی کمیسیون امور داخلی مجلس نوشت: «ماده 53 طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس که شامل تناسبی شدن انتخابات در تهران بود با پیشنهاد هیئت عالی نظارت حذف شد. پیشتر مقرر شده بود انتخابات مجلس در تهران به شکل تناسبی(به صورت آزمایشی) برگزار شود و هر حزب به اندازه آرای کسب شده خود صاحب کرسی در مجلس شود.»
🔰اربعین 4 میلیونی
رئیس ستاد اربعین حسینی گفت: «استان خوزستان در حال آماده باش برای برگزاری اربعین است و با وجود اینکه زائران در فصل گرما هستند خوزستان به نحوه شایسته پذیرایی زائران است. در مرز شلمچه پارکینگ 100 هزار خودرویی در حال آمادهسازی است. امسال حضور چهار میلیون زائر ایرانی در اربعین حسینی پیشبینی میشود.»
🔰نخستوزیری با نیمی از اشغالگران
لاپید نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی در نقد بنیامین نتانیاهو گفت: «اگر نتانیاهو همانطور که گفته است یکجانبه کودتا را پیش ببرد، متوجه میشود که نخستوزیر کمتر از نیمی از مردم رژیم صهیونیستی است، با کمتر از نیمی از اقتصاد، کمتر از نیمی از امنیت و کمتر از نیمی از کنست.»
🔰تجدید روابط ایران مصر از زبان سعودیها
شبکه العربیه عربستان سعودی به نقل از منابع خود گزارش داد که مصر و ایران بر سر تشکیل کمیته مشترک ایران و مصر که برای تجدید روابط و هماهنگی امنیتی بین کشورها تلاش خواهد کرد به طور اصولی به توافق رسیدهاند.
🔰مصرف برق کشور 5/6 درصد افزایش یافت
مصرف برق کشور در روز گذشته به 66 هزار و 80 مگاوات رسید که نسبت به سال گذشته 5/6 درصد افزایش را نشان میدهد. این در حالی است که رشد متعارف مصرف برق به صورت سالانه چیزی بین 2 تا 4 درصد است.
🔰چه کسی افسرده است؟
براساس آمارهای جهانی منتشر شده بالاترین میزان استفاده از داروهای ضد افسردگی به آمریکا و اروپا تعلق دارد. جالبتر آنکه در میان 20 کشور پرمصرف داروهای ضدافسردگی، نامی از ایران یا هیچ کشور اسلامی دیده نمیشود.
#اخبارکوتاه
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🔷لایک و عدم لایک، فالو کردن و آنفالو کردن در فضای مجازی در کلام امام جواد عليه السلام!!!
#شهادت_امام_جواد
#سواد_رسانه
✍جواد اکرمی- کارشناس ارشد رسانه
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
کریدور شمال-جنوب چه فرصتی برای ایران فراهم میکند؟
مسیر(کریدور) شمال – جنوب از اهمیت ژئوپلیتیکی،راهبردی و ژئواکونومیکی فوقالعادهای برخوردار است و ابعاد اقتصادی، سیاسی و امنیتی مهمی برای ایران دارد. از منظر سیاسی، یکی از آثار مثبت آن تقویت همگرایی و اشتراک منافع بین برخی از کشورهای آسیای مرکزی و آسیای جنوبی، از جمله هند، چین، ایران و روسیه است. این موضوع در نگاه کلان امنیتی نیز برای ایران آورده خواهد داشت؛ زیرا به دنبال ایجاد و بهرهبرداری کشورها از این مسیر، اقتصاد آنها به امنیت منطقه و این مسیر گره میخورد و این وابستگی ترانزیتی و تجاری در بین کشورهای بهرهمند از این کریدور برای تجارت همبستگی ناگزیر امنیتی هم به دنبال خواهد داشت.
اما از بعد فرصتها و مزیتهای اقتصادی بسیار حائز اهمیت است و منجر به تقویت جایگاه راهبردی اقتصادی و ترانزیتی ایران در بین کشورهای مذکور خواهد شد. اگر کریدور شمال ـ جنوب به همت مسئولان تکمیل و با تمام ظرفیت فعال شود، حداقل سالانه میتواند ۲۰ میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشور ایجاد کند. اهمیت این درآمد سهل گذرگاهی را زمانی بهتر درک میکنیم که بدانیم میزان صادرات نفت کشورمان در سالهای اخیر که با تحریم فروش آن روبهرو بودهایم، حدود ۲۴ میلیارد دلار بوده است یا با همه هزینهها و زحمتها در زمینه استخراج و فروش نفت، حتی در سالهایی که تحریم نبودیم، در نهایت حدود ۴۰ میلیارد دلار نفت فروختهایم. رقم امیدآفرین دیگری که در این زمینه وجود دارد و دولت باید تمام مساعی خود را صرف تکمیل بخشهای داخلی این مسیر کند، این است که ایجاد و راهاندازی مبادلات تجاری از طریق کریدور شمال- جنوب حدود یکمیلیون فرصت شغلی برای ایرانیان را به ارمغان میآورد.
بر اساس برآورد pwc که یکی از شرکتهای مهم حسابرسی در جهان است، پنج اقتصاد برتر دنیا تا سال۱۴۲۸خورشیدی شامل چین، هند، اندونزی، آمریکا و برزیل است. این امر به نوعی نشاندهنده چرخش اقتصاد جهان از غرب به سمت شرق است. به طور مسلم، در چنین وضعیتی، خطوط کریدور شمال- جنوب و شرق - غرب در داخل کشور بسیار پراهمیت میشود. همچنین، امنیت خطوط ترانزیتی و کریدور شمال- جنوب امنیت مهمی را برای کشورهای همسایه، به ویژه کشورهای آسیای مرکزی برای مبادلات تجاری و صادرات کالا به سمت جنوب ایجاد میکند؛ زیرا این کشورها به دلیل امنیت نداشتن افغانستان به دنبال یک بازار و خط انتقال امن برای صادرات محصول به سمت جنوب بودهاند که آن مزیت در جمهوری اسلامی ایران با کریدور شمال- جنوب بدون کمترین مشکلات امنیتی و تروریستی قابلیت ایجاد دارد.
از طرفی امنیت تجاری کشورهای آسیای مرکزی و جنوب آسیا و کشور روسیه و هند به امنیت خط کریدور داخلی ایران گره میخورد که این مسئله قدرت اقتصادی، سیاسی و درآمدهای ارزی کشور را افزایش میدهد. برآورد شده است، اگر کشور به درآمد ترانزیت ۵۰ میلیون تن کالا دست پیدا کند، میتواند از درآمدهای نفت بینیاز شود. در این بین، نقش انکارناپذیر ژئوپلیتیک ایران نیز به عامل تعیینکنندهای در پیشبرد راهبردهای ژئواکونومیک قدرتهای نوظهور در منطقه آسیا تبدیل شده است. در نهایت، تکمیل کریدورهای راهبردی شمال ـ جنوب و شرق ـ غرب فرآیند ایجاد نظم جهانی چند قطبی جدید را تسریع خواهد بخشید.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
144345_731.pdf
133.4K
اخبار روزانه سه شنبه ۳۰ خرداد ماه
معاونت سیاسی سپاه استان ایلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ اسیمیلیشن ؛ بزرگترین خطری که جامعه رو تهدید میکنه...
🎙بهروایت پروفسور ساروخانی (پدر جامعهشناسی ارتباطات ایران)
#غرب
✍همگونسازی فرهنگی یا آسیمیلاسیون فرهنگی (به فرانسوی Assimilation culturelle) در لغت به معنای متشابهسازی است؛ و در علوم انسانی به فرآیندی گفته میشود که در آن یک گروه یا فرهنگ اقلیت همانند یک گروه یا فرهنگ غالب میشود، یا ارزشها و رفتارها و عقاید گروه دیگر را میپذیرد.
همگونسازی در واقع شدیدترین حالت فرهنگپذیری است که در آن، ویژگیهای فرهنگ حاکم تا حدی است که گروه همگونشده غیرقابل تشخیص از دیگر اعضای جامعه میشوند!
#معاونت_سیاسی_ناحیه_دهلران_ایلام
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1