💠شرح دعای هر روز ماه مبارک رمضان
#دعای_روز بيستونهم
أللَّهُمَّ غَشِّنی فیهِ بِالرَحمَةِ وَ ارزُقنی فیهِ التَّوفیقَ وَ العِصمَةَ وَ طَهِّر قَلبی مِن غَیاهِبِ التُّهمَةِ یا رَحیماً بِعِبادِهِ المُؤمِنین
خدايا! در اين روز مرا به رحمت خود بپوشان، توفيق وعصمت (طاعت) روزیام کن و قلبم را از تیرگیهای تهمت پاک ساز. ای مهربان بر بندگان مؤمن!
🔸پیامهای دعا
1- درخواست رحمت الهی
2- درخواست توفيق ترک گناه
3- پاکی قلب از تاريكیهای تهمت
4- شمول رحمت خاص خدا بر مؤمنان
🔸پیام منتخب
تهمتهایی که ظلمت و تاریکی میآورد، 2 نوع است:
1) تهمت به خداوند
ظلمت و تاريكی تهمت، گاهی ممكن است ـ العیاذ بالله ـ به سبب اتهامزدن به خداوند ايجاد شود كه درواقع، نتيجۀ نارضايتی به تقدير و مشيت الهی است.
در روايت آمده كه خداوند خطاب به موسی(ع) فرمود: «دشمنترين افراد به من، كسی است كه به من تهمت میزند! حضرت موسی(ع) گفت: پروردگارا چه كسی بر تو تهمت میزند؟ خداوند فرمود: آن كسی كه به مصلحتش، اموری را تقدير كردهام و گمان میكند كه اگر چنين نبود، بهتر بود و راضی به تقدير من نيست.»
📖مجلسی، بحار الأنوار، ج 68، ص 142
2) تهمت به مردم
گاهی ظلمت و تاريكی قلب، به سبب اتهام واردكردن به بندگان خدا ايجاد میشود كه در زمرۀ گناهان كبيره است. تهمت به مردم، خود بر دو نوع است که شامل عمومی و شخصی میشود. تهمت به مردم از حیث عمومی، آن است که انسان قوم، نژاد، ملیت یا باورمندان دینی را متهم کند و از حیث شخصی، این است که شخص خاص در نظر گرفته شود. همۀ این تهمتها (تهمت به خداوند و مردم) باعث تیرگی قلب میشود.
📖ميزان الحكمه، ج 1، ص 538
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🚨«نافرمانی مدنی»، سیرک جدید براندازان/ مبارزات شورشیان وارد مرحلهی خطرناکی شد!
🔹پس از شکست هر فتنهای که در ۴۳ سال گذشته رخ داده است، بدنه اغتشاشاگران برای اینکه شکست و پایان آن را نپذیرند، ایدههایی داشتند؛ در شورشهای ۱۴۰۱ اما به دلیل عظمت پروژه و برنامهریزیهای گستردهای که روی آن انجام شده بود، دستوپا زدنهای بدنه این شورش نیز بیشتر است. اکنون جدیدترین ابتکار مبارزاتی شورشیان «زن، زندگی، آزادی» نافرمانی مدنی است!
🔹نافرمانی مدنی یکی از روشهای قدیمی مبارزاتی اپوزیسیونهای جهان است. حرکتهایی که ذیل نافرمانی مدنی تعریف میشوند، ابتکاراتی خشونت پرهیز، نمادین و دارای معانی درونی است. طراحی اینگونه مبارزات اولینبار توسط ماهاتما گاندی، رهبر مبارزات ضداستعماری هند انجام شد و قوانین ثابتی داشت. این قوانین شامل چهار رکن بود که همه آنها موید مسالمتآمیز بودن آن و رساندن پیام به نحو احسن بود.
🔹اما «نمایش کمدی» ضدانقلاب به همه چیز شباهت دارد الا «نافرمانی مدنی». گویا بنظر میرسد شورشیان گشتهاند و برای جنون فسادشان، نام باکلاسی پیدا کردهاند! در ابتدا آنها از کشف حجاب به عنوان نافرمانی مدنی یاد کردند اما امروز تقریبا به هر کاری که اصول عقلانی را زیر پا بگذارد؛ نافرمانی مدنی میگویند!
🔹در همین راستا عدهای قلیل از مردان با شلوارک بیرون میآیند یا مثلا پیرزنهایی کشف حجاب میکنند! این وضعیت کمدی عجیبی را به وجود آورده است؛ آنقدر عجیب که شاید در آیندهای نزدیک شورشیان در ادامه راه نافرمانی مدنی، از مسواک زدن دندانهایشان قبل از خواب نیز اجتناب کنند و از خودشان نیز به عنوان مبارزان انقلابی یاد کنند! این سیرک مشترکا توسط تمام شبکههای معاند در حال پیگیری است.
🔹اپوزیسیون ناشی جمهوریاسلامی، هرکاری میکند، نمیتوان نامش را مبارزه نامید. حضور خیابانیشان که خیلی زود تبدیل به شورش و اغتشاش میشود؛ فعالیتهای سیاسی برونمرزیشان که اتحادشان را برهم میزند و قدیمیترین دعواها را بین آنها زنده میکند. در دو مورد جدید آن که «سفر دیپلماتیک ربع پهلوی» و «نافرمانی مدنی» است نیز تنها چیزی که مشاهده میشود تحقیر و کمدیناخواسته است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
▪️تحقیر شدن در خاندان پهلوی سابقه ی طولانی داره
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 در زمینهٔ رعایت معیارهای اسلامی سازش مصلحتجویانه را حرام میدانم
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
✅نشانه های تغییر نظم جهانی در آمریکای لاتین
🔹پس از شکست «بولسونارو» در انتخابات ۲۰۲۲ برزیل، کاخ سفید سرمایهگذاری زیادی جهت تلطیف رفتار ضدآمریکایی دولت سوسیالیست «لولا داسیلوا» صورت داد.
🔹اتخاذ مواضع قاطعانه اخیر دولت برزیل در قبال جنگ اوکراین و مداخلهگرایی آمریکا اما نشان داد که محاسبات واشینگتن درباره تغییر رفتار جریانات ضدآمریکایی در آمریکای لاتین مانند دیگر محاسبات تیم سیاست خارجی بایدن اشتباه بوده است.
🔹اخیرا لولا داسیلوا رئیسجمهور چپگرای برزیل در پایان سفر خود به چین صراحتا آمریکا و ناتو را مولد بحران در اوکراین دانست و پایان جنگ را به تجدیدنظر غرب در سیاستهای جنگطلبانهاش منوط کرد. او همچنین گفت:
واضح است که کسانی که خود را «ارباب دنیا» می دانند احساس ناراحتی می کنند. با این حال، ما می خواهیم به این افراد بگوییم: "ما نمی خواهیم بالاتر از کسی باشیم، ما فقط خواهان برابری هستیم.
🔹مقامات آمریکایی در جریان سفر داسیلوا به پکن به خوبی دریافتند که تغییر راهبردهای تثبیت شده جریانات ضد آمریکایی در آمریکای لاتین با تغییر رفتار ظاهری کاخ سفید امکانپذیر نیست!
🔺به نظر می رسد تحولات بین المللی از غرب تا شرق آسیا، و از آفریقا تا آمریکای لاتین ، همگی نشانه هایی از وجود یک پیچ تاریخی، مبنی بر تغییر نظم جهانی و انتقال قدرت از غرب به شرق دارد.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🇮🇷
📝#سرخط_ثامن( ۴) | دموکراسی های هدایت شده؟!
🍃🌹🍃
🔻در دهه ۹۰ میلادی که در بخشی از کشورهای آمریکای لاتین حکومت های چپ گرا بر مسند قدرت بودند، رژیم آمریکا با امپراتوری رسانهای خود فضای تبلیغاتی آن کشورها را در اختیار گرفته و با دمیدن در فضای دموکراسیخواهی، افراد مورد نظر خود را به عنوان قهرمانان سیاسی و آزادی مطرح میکرد که یک نمونه بارز آن مطرح سازی خانم ویولتا چامورو در مقابل دانیل اورتگا از حزب ساندنیست نیکاراگوئه بود که در نهایت هم نامزد مورد حمایت آمریکا رای آورد و این رویه در سایر کشورها دنبال شد که تحت عنوان دموکراسی هدایت شده در فضای بین الملل معروف شد.
🔸این راهبرد در سال های بعد از فروپاشی شوروی و در قالب انقلاب های رنگی یا مخملی دنبال شد و در کشورهایی همچون یوگسلاوی، اوکراین، گرجستان و قرقیزستان با حجم وسیع تبلیغات آمریکا طرفداران غرب بر سر کار آمدند (که البته بعدا ازخجالت آمریکا درآمدند، مثلا ایجاد پایگاه هوایی آمریکایی مناس در قرقیزستان یک نمونه از نتایج انقلاب رنگی است! ).
🔹آمریکایی ها تلاش زیادی برای پیاده سازی آن نسخه ها در ایران کردند که تاکنون نتیجه ای برای آنها نداشته ولی مشخص است که هنوز ناامید نیستند و مدل بهروز شده دموکراسی هدایت شده و انقلاب های رنگی را در قالب رفراندوم خواهی در ایران دنبال میکنند.
🔺در این میان طراحان رفراندوم خواهی میدانند چه میکنند و به شدت از حمایت امپراتوری رسانه ای غرب برخوردارند ! مهم آحاد جامعه است که باید سابقه و نتایج این امر را در دهه ۹۰ و ابتدای قرن بیست و یکم در آمریکای لاتین و کشورهای سابق بلوک شرق بدانند که نمونه تاسف بار آن قربانی شدن مردم اکراین و ویران شدن کشورشان به خاطر منافع آمریکا و طرح غرب برای بلعیدن آن توسط ناتو است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌این نماز را از دست ندهید!
❗️نماز عید فطر در «مصلی» پشت سر نائب امام زمان(عج) را از دست ندهید!
🔻نتیجۀ همۀ ماه رمضان در این نماز
🔻چرا این نماز مورد عنایت خاصّ حضرت ولیّعصر است؟
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🔰از رفراندوم تا تقلب...
❓چند سوال از جریان مدعی رفراندوم...
1⃣جریان مدعی همهپرسی از مردم، همان جریانی است که مدعی تقلب در سال ۸۸ شد و در سابقه خود بزرگترین قانون گریزی وعدم پذیرش و تمکین به رای مردم را دارد. جالب اینجاست که امروزه همین جریان بدون استفاده از سازوکارهای قانونی در همه پرسی، خواستار رجوع به رای مردم می باشد! این افراد که حاضر به پذیرش سازوکارهای قانونی در همهپرسی و انتخابات و مرجعیت آرای مردم در گذشته و حال نیستند، در شرایط فعلی چگونه حرف از رفراندوم می زنند!!!؟
2⃣در همان سال ۸۸ سازوکارهایی قانونی، قضایی، بازشماری آراء، و ... نشان داد که تقلبی صورت نگرفته است. اما هیچگاه جریان مدعی، حاضر به تمکین به قانون و پذیرش نتیجه بازشماری نگردید. از این منظر ، بر فرض که رجوع به رای مردم شد، و نتیجه ای غیر از خواسته ی آنها رقم خورد_که قطعا همین خواهد بود_ ، آیا در این صورت همچون سال ۸۸ شروع به اردوکشی خیابانی و برهم زدن امنیت مردم نمی نمایند؟
3⃣آن سوی مدعیان همه پرسی، لندن نشینان و غربی ها هستند. سوال اساسی اینکه اگر غربی ها ادعای رجوع به همه پرسی را قبول دارند، پس چرا همه پرسی بر سر سرزمین های جداشده از اوکراین را نپذیرفتند؟ چرا همه پرسی روسیه بر سر کریمه را نپذیرفتند؟ و چرا همهپرسی در اسکاتلند، برای جدایی از انگلیس را عملی نمی سازند؟ چرا ترتیبات همه پرسی در فلسطین و سرزمین های اشغالی را برای تعیین نظام سیاسی، اجرایی نمی کنند؟
4⃣جریانی که فرمایشات شفاف رهبری در جمع دانشجویان را در مورد همه پرسی، تحریف کرد و در سابقه رسانه ای خود، مصداق های عینی بی شماری در اطلاع رسانی کذب و جهت دار، دارد، و خبرنگاران زیادی از آنها به دلیل نفوذی بودن در زندان به سر می برند، چگونه می تواند ادعا کند که در مسائل سیاسی، اخبار و تحلیل های واقعی را به مخاطب می رساند؟ آیا از پس این ادعا، غرض های سیاسی برای گمراه کردن ذهن مردم از مصیب هایی که خودشان در دوره های گذشته بر این مردم وارد کردند، نیست؟
5⃣می گویند در مورد سیاست خارجی( منظورشان ارتباط با امریکا) رفراندوم برگزار کنیم! مگر نظام به همین جریان مدعی، اجازه مذاکره با آمریکا را در بالاترین سطح وزارت خارجه در موضوع هسته ای که می توانست بابی برای مذاکرات بعدی و گشایش ارتباط دو کشور باشد، نداد؟ آیا برای خواسته ای که محقق بوده( مذاکره با امریکا) و طرف مقابل راضی به کاهش دشمنی ها نیست، باید همه پرسی برگزار کرد؟
6⃣ادعا می شود در کشورهای غربی در خصوص مسائلی مثل شیر، سقط جنین، مسکن، اجاره اسکوتر و ... رفراندوم های زیادی برگزار شده است. اساسا مسائلی در این سطح جزیی، که در آن همه پرسی برگزار می شود ، صرفا نمایشی از دموکراسی است. آیا غرب حاضر است به کرّات بر سر مسائل کلان و تمدنی خود که خواسته مردمشان هم هست، رفراندوم برگزار کند؟ مثلا، عدم حمایت از اوکراین در برابر روسیه. یا بر سر واقعیات هولوکاست. یا در آمریکا بر سر هزینه مالیات مردمش در جنگ های خاورمیانه و فروش سلاح در آمریکا و حمایت دولت امریکا از اسرائیل.
📝علی محمدی
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
♦️ در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
🔹 انواع رفراندم را به ۳ دسته تقسیم کرد:
🔹 نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت. این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
🔹 نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی. در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
🔹 نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی:
این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
🔹 نکته دیگر این است که رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد. مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
🔹 نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟ نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
جواب شیخ فرهاد به سید ابطحی
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🌻بِـسم الله الرحمن الرحیم🌻
🍃🌸حجاب آینه بی غبار خوبی هاست🌸🍃
🔰مسابقه با موضوع حجاب ، جهت شرکت در مسابقه کافیه به سوال زیر پاسخ بدین.
💬سوال ۱ ؛ آیات مربوط به موضوع حجاب در کدام سوره قرآن آمده است؟
الف_نور
ب_احزاب
ج_حجرات
د_گزینه های الف و ب
💬 سوال ۲ ؛ به نظر شهید مطهری فلسفه پوشش اسلامی چیست؟
الف_آرامش روانی
ب_ارزش و احترام زن
ج_استحکام پیوند خانوادگی
د_همه موارد
💬سوال ۳؛این حدیث از کدام معصوم است؟ «نگاه کردن(به نامحرم از روی شهوت) تیری است زهر آلود از ناحیه شیطان چه بسیارند نگاه هایی که بعدها حسرتها و تاسف های طولانی به دنبال خود آورده اند»
الف_پیامبر اکرم(ص)
ب_امام حسین(ع)
ج_امام هادی(ع)
د_امام صادق(ع)
💬 سوال ۴؛روایت (فإنَّ شِدّةَ الحِجابِ أبْقی علَيهِنَّ) پوشش زنان هر چه بیشتر باشد ، مطلوب تر است. از کدام معصوم است.
الف_پیامبر اکرم (ص)
ب_امام حسن مجتبی (ع)
ج_امیرالمومنان (ع)
د_امام صادق( ع)
💬 سوال ۵؛کلمه حجاب به چه معناست؟
الف_پوشیدن_ستر و عفاف
ب_پوشیدن_پرده و حاجب
ج_ستر و عفاف_حاجب
د_پوشش زن
🌸مهلت ارسال پاسخ سوالات تا عید سعید فطر 🌸
🌷در پایان به ۱۰ نفر از عزیزانی که جواب سوالات رو درست بدن به قید قرعه شارژ تقدیم می گردد.🌷
🍃🌸جهت شرکت در مسابقه عضو کانال افسران سواد رسانه ای باشید و پاسخ سوالات رو به آی دی زیر ارسال کنید.🌸🍃
@Samen313_98
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید
🔹امام رضا(ع): هر كس در مقابل خوبى مردم تشكر نكند، از خداى عزّوجلّ تشكر نكرده است.
#صبح_نو
⏳امروز جمعه
۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
۳۰ رمضان ۱۴۴۴
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1