🔴رهبر معظم انقلاب در این زمینه میفرمایند:باید بگردید،بین خودتان وخدا حجت پیدا كنید؛یعنی بتوانید از راهی بروید كه اگر خدای متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأی دادید، بتوانید بگویید
@hadianilam
از شرح ابراهیم بیک تا مصیبت ایران !
"انتخابات مجلس یازدهم را دریابیم"
یکی از مهمترین و پرمراجعه ترین کتاب هایی که در وصف اوضاع سیاسی و اجتماعی ایران دوره قاجار به رشته تحریر درآمده است ، کتاب "سیاست نامه ابراهیم بیک مراغه ای" است.
او متولد ایران نبود اما علاقه وافری به ایران داشت بطوریکه پس از اطلاع از لشکر کشی اسکند به ایران و آتش زدن شهر استخر ،پایتخت قدیم ایران ، هیچ گاه نام اسکندر را بر زبان نیاورد.
پدرش در وصیت نامه خود به او سفارش کرده بود که حتمابه ایران مسافرت کند . کتاب سیاحت نامه او شرح حال سفر یک ساله او به ایران است.
جالب اینکه که او پس از دیدن ایران ، از فرط عقب ماندگی این کشور، بیمار شد و بالاخره از دنیا رفت .
عنوان اصلی کتاب او این بود :
سیاحت نامه ابراهیم بیک ،مصیبت ایران
او ایران را در یک جمله اینگونه وصف میکند . به هر کجا که روی، آسمان همین رنگست. (این جمله او عمیق ترین وصف از فقر و عقب ماندگی و بدبختی مردمان این سرزمین است. )در هیچ کجا از ترقیات تجاری و اجرای کارهای سودمند بحال ملک و ملت و حب وطن هموطنان اثری نیست . سکنه این شهر مرده اند ولی زنده اند ، زنده اند ولی مرده اند .
این جملات مختصری از صفحات ۸۳ تا ۸۵ کتاب بنیان های فکری نظریه جامعه ایرانی ، نوشته دکتر تقی آزاد ارمکی بود.
شاید تاریخ ، اینگونه برای ما مرثیه سرایی کرده باشد اما امید دارم مجلس یازدهم بتواند ذره ای از سایه زشت و سنگین برخی عقب ماندگی ها را از سر این مرز و بوم بردارد.
بیایید همه با هم در دوم اسفند ماه، نماینده ای شجاع ، انقلابی ، مردمی ، دلسوز و مدرس وار انتخاب کنیم تا مجلسی کارآمد ،انقلابی و وطن پرست ساخته باشیم. انشاالله.
@hadianilam
🚩تحریف تاریخ به سبک روحانی /چهکسانی میخواستند در دانشگاهها دیوار بکشند؟
🔹رئیسجمهور در تازهترین سخنانش دیوار کشیدن در دانشگاهها در دهه شصت را به مخالفان و رقیبان امروز خود نسبت داد؛ در حالی که عاملان آن اقدام، بخشی از بدنه حامیان وی در انتخاباتهای ۹۲ و ۹۶ بودند.
🔹کسانی که در دهه 60 به دنبال دیوارکشی در دانشگاهها بودند، بخشی از بدنه حامیان روحانی را در سالهای 92 و 96 برای رسیدن به قدرت تشکیل دادند، اما اکنون روحانی با دادن آدرس غلط به مردم ضمن تطهیر حامیان خود، تندرویها و افراطهای دهه شصت را به رقیبان و مخالفان خود نسبت میدهد.
🔹چپهای تندرو علاوه بر دیوار کشیدن در دانشگاهها، اقدامات افراطی دیگری نیز در دهه شصت در جامعه انجام دادند که نمونه آن فرو کردن پونز در پیشانی بدحجابهاست.
🔻پاک کردن رفتارهای افراطی دهه 60 از اذهان مردم کار سختی است، اما روحانی در خدمت به اصلاحطلبان تندرو و اپوزیسیون که سبد رای او را در انتخاباتها پر کردند، تلاش دارد عاملان آنان را افراد دیگری (مخالفان و رقیبان امروز) خود معرفی کند. روحانی با تحریف تاریخ علاوه بر تصفیه تاریخ تندرویهای اصلاحطلبان، به دنبال تسویه حساب با مخالفان خود است.
@hadianilam
🗳️به متعهدِ متخصص رأی دهید!
🔻مجرد اینکه این [فرد] آدم خوبی است خیلی، اول وقت نمازش را می خواند و نماز شب می خواند این برای مجلس #کفایت_نمیکند.
🔹مجلس اشخاص #سیاسی لازم دارد،
🔹اشخاص #اقتصاددان لازم دارد،
🔹اشخاص #سیاستمدار لازم دارد،
🔹اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد.
🔹باید تعهد به #اسلام باشد و موافقت با #جمهوری_اسلامی باشد.
امام خمینی؛ ١٣ دی ١٣۶٢
#امام_خمینی
@hadianilam
🔴 کالبدشکافی چند اصطلاح انتخاباتی
🔻 برخی از واژه ها در ادبیات سیاسی مختص انتخابات است. این اصطلاحات محصول اتاق فکرهای احزاب و جریان های سیاسی است که در انتخابات ادوار مجلس و ریاست جمهوری متناسب با وضعیت خاص هر دوره، تولید و وارد ادبیات سیاسی ایران شده است. در این متن به بررسی چند اصطلاح مهم پرداخته می شود:
1️⃣ #اصلح_مقبول: آرمانی ترین وضعیت برای یک کاندیدا است؛ یعنی هم از جهت ویژگی های لازم برای یک کاندیدا در بالاترین حد ممکن است (اصلح) و هم بین مردم مقبولیت دارد. وجود چنین کاندیداهایی، کار رای دهندگان را نیز بسیار آسان می کند.
2️⃣ #اصلح_غیر_مقبول: زجرآورترین حالت برای یک کاندیدا است؛ یعنی کاندیدایی که بالاترین نمره از جهت ویژگی ها (تعهد، تخصص، تجربه، کارآمدی و امثالهم) دارد، اما بنا به دلایل مختلف بین رای دهندگان محبوبیت لازم برای پیروزی را ندارد.
3️⃣ #صالح_مقبول: کاندیدایی است که به لحاظ مولفه های لازم، یک مرتبه پایین تر از اصلح است اما بنا به هر دلیلی بین رای دهندگان مقبولیت دارد. وضعیتی است که کاندیدای اصلح به دلیل عدم محبوبیت امکان پیروزی بر رقیب را ندارد، لذا احزاب و جریان های سیاسی برای جلوگیری از شکست قطعی و صددرصدی به سراغ کاندیدای صالح مقبول رفته و به نوعی دفع افسد به فاسد می کنند. اینها می گویند کاندیدای موردحمایت ما (صالح مقبول) اگرچه اصلح نیست اما به هر حال بهتر از کاندیدای رقیب است و مانع شکست ما می شود.
✅ برخی احزاب سیاسی "تکلیف مدار" (مثل جبهه پایداری) معتقدند ما باید به وظیفه شرعی خود عمل کنیم که همانا انتخاب بهترین کاندیدا (اصلح) است؛ خواه پیروز شود، خواه شکست بخورد. بر اساس این تفکر، عدول از کاندیدای اصلح به صالح مقبول، زیرپا گذاشتن اصول و ارزش های دینی و نقش آفرینی مطلق در بازی های سیاسی برای کسب قدرت است. اینها معتقدند که باید کاندیدای اصلح را بر اساس ملاک ها و شاخص ها پیدا کرده و به مردم معرفی نمود تا محبوبیت نیاز پیدا کند.
✅ در هر صورت، وجود و انتخاب کاندیدای اصلح مقبول یک وضعیت آرمانی است که اگر محقق شود ایران گلستان می شود. اما تجربه نشان داده که در کارزار انتخابات، ابزارهای "سرمایه" و "رسانه" نقش تعیین کننده در جهت دهی به رای مردم دارند. چه بسیار مشاهده و تجربه شده که با کمک "سرمایه" و با ابزار "رسانه"، کاندیدای "غیر اصلح" را "اصلح" کرده و برای او مقبولیت آفریده اند؛ امری که احزاب مقید به شرع و تکلیف مدار، به آن شیوه ها متوسل نمی شوند!
@hadianilam
🔸اروپاییها به خاطر بد گمانی به تعهدات آمریکا، در حال افزایش بودجه دفاعی هستند
🔹 تحقیقات جدید اندیشکده انگلیسی «مطالعات راهبردی» حکایت از آن دارد که با کاسته شدن از امیدهای اروپا نسبت به کمکهای نظامی آمریکا، هزینههای نظامی این کشورها در حال افزایش است.
🔹کشورهای اروپایی در سال گذشته میلادی، ۲۸۹ میلیارد دلار در امور دفاعی هزینه کردند که ۴.۲ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۸ است.
📡 @hadianilam
دیروز آقا فرمودند :جوانها یمان را مجهّز کنیم به سلاح فکر، به سلاح تفکّر صحیح که در معارف اهلبیت (علیهم السّلام) موج میزند .
جامعهی مدّاح یک کار بزرگی بر عهده دارد و آن عبارت است از مدیریّت شادی و عزای جامعه؛ شما در حقیقت شادیهای معنوی، و عزاهای اساسی و قلبی و عمیق را مدیریّت میکنید، جهت میدهید، هدایت میکنید.
@adianilam