💠🔅
🔅
✅شبهات کرونایی
✍حاج آقا قرائتی :نقش دین در شرایط ویروس کرونا چیست؟ چه دین داشته باشیم و چه نداشته باشیم، ویروس کار خودش را میکند. اگر پا روی شیشه و چاقو بگذاری، میبرد. خواه آیت الله باشد یا آدم معمولی!!! پس نقش دین چیست؟ دین امام خمینی میسازد، قاسم سلیمانیها میسازد. ما فکر میکنیم که چون جمهوری اسلامی است، نباید مشکل داشته باشیم، نباید بیماری داشته باشیم.
این تفکر اشتباه است... معنای دین این نیست که هیچ کس هیچ غصهای نداشته باشد. اینها توقعات بیجاست. دین درمان ویروسهای باطنی، مثل حرص و بخل و نفاق است. کارکرد دین چیز دیگری است. انبیاء و اوصیا که مؤمنترین افراد بودند، گاهی بیشترین سختیها را داشتند، مانند حضرت ایوب و گاهی در اوج قدرت و رفاه بودند مانند حضرت سلیمان. ولی در قرآن در سوره صاد تابلویی از این دو پیامبر در کنار هم قرار گرفته، و درباره هر دو میفرماید: نعم العبد.
🔻امام حسین گاهی در کودکی روی دوش پیغمبر بود، و در کربلا زیر سم اسب. ولی آنچه امام حسین را عزت بخشید، راضی بودن به همه شرایط تلخ و شیرین بود.
🍏 @hadianebasir
🔸تست کرونای ۲۵۶۰ نفر دیگر در ایران مثبت شد/ بهبودی ۲۰۱ هزار نفر از بیماران
دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت:
▫️از دیروز تا امروز ۱۵ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۹۵ مورد بستری شدند.
▫️مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۴۰ هزار و ۴۳۸ نفر رسید.
▫️متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۱ هزار و ۵۷۱ نفر رسید.
▫️خوشبختانه تا کنون ۲۰۱ هزار و ۳۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
▫️ ۳۱۶۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
▫️تا کنون یک میلیون و ۷۹۴ هزار و ۷۲۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
▫️استانهای خوزستان، آذربایجان های غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند.
▫️استانهای تهران، فارس، اصفهان، مازندران، همدان، زنجان، سیستان و بلوچستان، البرز و لرستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
📡 @hadianebasir
از بلای بورس ونقدینگی تا مصیبت نان در ایران
یکی از بزرگترین مصیب های اقتصادی ایران در حال حاضر وجود نقدینگی (حجم پول نقد خارج از سیستم بانکی ) قریب به 2700 هزار میلیارد تومانی در دست مردم و افزایش ماهانه و مداوم آن در دوسال اخیر بوده است . فقط در دو ماه نخست سالجاری، ۱۵۳ هزار میلیارد تومان به رقم نقدینگی کشور اضافه شده است یعنی در هر روز دو هزار میلیارد تومان.
حاصل این آمار این است که در هر روز علاوه بر افزایش قدرت خرید مردم ( در عین فاصله وحشتناک بین دارا و ندار ) و اضافه شدن به تورم افسارگسیخته ، رکود بسیار شدیدی نیز بر تولیدات کشور سایه می افکند که اگر دولتمردان فکری به حال آن نکنند ، بنیان های اقتصادی کشور در چند سال آینده فرو خواهد ریخت .
این آمار را ببینید :
هر روز تقریبا 1500 میلیارد تومان پول جدید وارد بورس میشود.
یکی از راهکارهای دولت برای هدایت این حجم از نقدینگی و کنترل تورم و نیز جبران کسری بودجه ، رونق دادن به بورس بوده که هر چند ممکن است در کوتاه مدت ، بازدهی خوبی برای دولتی ها از این حیث داشته باشد اما از آنجایی که بورس به خودی خود فاقد توان ایجاد ظرفیت های تولیدی جدید وگسترش ابعاد تولید می باشد ، بدون شک نخواهد توانست در بلند مدت به ابقای نقدینگی در آن بازار کمک کند و خروج این سرمایه از بورس همانند یک پتک وحشتناک برسر اقتصاد ایران فرود خواهد آمد و این یعنی احتمال وقوع بحرانی که ممکن است به این زودی ها ، کشور از تبعات سنگین سیاسی ، اجتماعی و امنیتی آن رهایی نیابد و اگر نرخ تورم خرداد 99 را دولتی ها 22 درصد اعلام کرده اند ، در آن صورت نرخ احتمالی تورم را می بایست چند برابر آن نظرگرفت.
حال یک لحظه به این فکر کنیم که با اشباع بورس ، این حجم از نقدینگی وارد بازار شود !!!. آیا قیمت مسکن و خودرو و طلا و ... به یکباره ، چندین برابر افزایش نخواهد یافت ؟ آیا اختلاف بین فقیر و غنی زیادتر و زیادتر نخواهد شد ؟ آیا تاریخ مصیبت بار نان در این مرزو بوم تکرار نخواهد شد ؟
این گفته ها تلنگری بود به آقایان دولتمرد که بدانید که میدانیم !!
اما سلطان به سلامت ! شما خوش باشید !!
@hadianebasir
🔴 قرارداد همکاری ۲۵ ساله ایران و چین
🔻 هیئت دولت هفته گذشته پیشنویس نهایی قرارداد ۲۵ ساله همکاری ایران و چین را به تصویب رساند. وزرای خارجه دو کشور، پس از برجام در ۱۳۹۵ در خصوص طرح اولیه به توافق رسیده بودند و مذاکرات مقدماتی در خصوص جزییات آن از سفر هیئتی دیپلماتیک به سرپرستی وزیر خارجه در تابستان ۱۳۹۷ به پکن آغاز شد و با مذاکرات درباره نقشه راه این قرارداد در تابستان ۱۳۹۸ ادامه یافت.
🔹 رییس اتاق مشترک ایران و چین با اشاره به اینکه هنوز قراردادی بین دو کشور منعقد نشده، دو حوزه سرمایهگذاری چین در ایران را صنایع نفتوگاز و زیرساختهای حملونقل عنوان کرده و از همکاریهای مشترک دانشگاهی در زمینه صدور فناوری و همکاری امنیتی و دیپلماتیک در خصوص مبارزه با تروریسم نیز سخن گفته است.
🔹 با وجود اینکه طرح قرارداد حداقل ۳ سال پیش آماده شده بود ولی به نظر میرسد دولت با امیدواری به گشایش در روابط دوجانبه با غرب پس از برجام اراده جدی بر پیگیری آن نداشت ولی خروج آمریکا از برجام، خدشه جدی بر تصورات پیشین وارد کرد.
🔹 همچنین به نظر میرسد چین نیز با بهرهمندی از تجربه کاهش همکاریها پس از برجام قصد دارد با انعقاد یک قرارداد بلندمدت، حتی با فرض احیای برجام و گشایش دوباره در روابط تجاری ایران و اروپا، سهم خود از تبادلات اقتصادی ایران را تضمین کند.
🔹 ایران با عزم بر اجرای این توافق بلندمدت در شرایط کنونی ضمن افزایش اعتماد متقابل با چین، این پیام را به اروپا ارسال میکند که حتی با فرض حلوفصل اختلافات کنونی در چارچوب برجام و گسترش تبادلات دیپلماتیک با غرب، ایران راهبرد «نگاه به شرق» را دنبال کرده و چین یک همپیمان مهم برای ایران محسوب میشود.
🔹 تلاش برای کسب فناوریهای مهم چین در حوزه نفتوگاز و حملونقل و همچنین تأسیس کارخانجات کالاهای چینی در ایران نقش مثبتی در منافع دوجانبه اقتصادی خواهد داشت. از منظر سیاسی نیز میتواند به تقویت ائتلاف ضدغربی در منطقه به نفع ایران منجر شود.
@hadianebasir
🌍 #بین_الملل
🔹 نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی:
چرخش امارات به سمت اسرائیل فراتر از عادی سازی و در حد ائتلاف است
🔸 نماینده عرب کنست طی یادداشتی، با اشاره به علنی شدن پروژههای مشترک ابوظبی و تلآویو به بهانه مبارزه با کرونا، این اقدام را فراتر از عادیسازی روابط و یک طرح سازماندهی شده برای علنی کردن تدریجی ائتلاف دو طرف علیه حقوق ملت فلسطین دانست.
امارات و رژیم صهیونیستی در دوران شیوع ویروس کرونا، به بهانه مبارزه با این ویروس، وارد نوعی همکاری شدهاند که به نظر میرسد عادی سازی روابط و حتی ائتلاف، هدف نهایی آن است.
پس از آنکه رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد، دو شرکت دولتی این رژیم با 42 شرکت اماراتی توافق همکاری در زمینه «تکنولوژی برای مبارزه با ویروس کرونا» امضا کردهاند جمال زحالقه نماینده عرب عضو کنست رژیم صهیونیستی، طی یادداشتی که در روزنامه «القدس العربی» منتشر شد، به این امر واکنش نشان داد.
وی نوشت:« اعلام خبر امضای توافق ۴۲شرکت اماراتی با شرکت صنایع نظامی «رافائل» و «صنایع هوایی اسرائیل»، به منزله وارد کردن خنجر از پشت به ملت فلسطین و تکتک پسران و دختران آن است. در این روزها که طرح خطرناک الحاق و معامله قرن مطرح است که از بدترین و وحشتناکترین طرحهای تاریخ برای حل و فصل قضیه فلسطین به شمار میروند، یک کشور عربی را میبینیم که بیهیچ شرمی از توسعه روابط با اسرائیل پرده بر میدارد و رسما از طریق رسانهها این امر را اعلام میکند و آشکارا از بنیامین نتانیاهو که در حال نسل کشی علیه حقوق سیاسی ملت فلسطین است، حمایت میکند.»
زحالقه نوشت که امارات و سایر کشورهای عربی همسو با آن، در واقع به آمریکا ابلاغ کردند که آمادهاند با محاصره رهبری فلسطین، آن را متقاعد کنند که به مسیر اجرای معامله قرن وارد شود و این امر را با وسوسههای مالی و مجموعهای از فشارها و تحریمها محقق میسازند…
@hadianebasir
✅ نمایی از دو وضعیت!
دیروز مجله فارنپالیسی از مجلات تخصصی و قابلاعتنا برای هر دو گروه سیاسی دموکرات و جمهوریخواه در حوزه سیاست خارجی، در مطلبی نوشت: «ایران نشان داد که در برابر فشار آمریکا مقاوم است. در ایران نشانههایی از بهبود اقتصادی ظاهرشده و تولید داخلی و اشتغال در این کشور رو به افزایش است.»
نکات تحلیلی: 1- رأیدهندگان آمریکایی بیشتر مبتنی بر دو مؤلفه «اقتصاد» و «سیاست خارجی» و ارزیابی برنامهها و سیاستهای نامزدها در این دو حوزه، منتخب خود را انتخاب و روانه کاخ سفید میکنند. در هر دو حوزه وضعیت ترامپ با چالش مواجه است. البته قبل از کرونا، میزان رضایت مردم از ترامپ به دلیل بهبود نسبی وضعیت اقتصادی آمریکا بالا بود؛ اما کرونا با افزودن بیش از 40 میلیون بر بیکاران این کشور و آسیب جدی به کسبوکارها هم علامت سؤال بزرگ بر سر توان مدیریت بحران دولت را ایجاد کرده است و هم بر روند افول محبوبیت ترامپ افزوده است. 2-در سیاست خارجی نیز بر اساس مطالعات کارگروه امنیت ملی جمهوریخواهان کنگره آمریکا، سه کشور روسیه، چین و ایران به همراه گروههای جهادی و افول ارزشهای آمریکایی در فهرست 5 تهدید مهم امنیت ملی آمریکا ذکر شدهاند و ترامپ در همه آنها با کارنامهای پر از نمرات تکرقمی و بسیار ضعیف مواجه است. وی نه جلوی حرکت رو به رشد چین را توانست بگیرد و نه روسیه را از سیاستهای خود در منطقه بازداشت و نه جلوی رشد و توسعه گروههای جهادی را گرفت. ضمن اینکه تصویری که امروز از وضعیت اعتراضات ضد نژادپرستی و خشونت سیستماتیک دستگاه حاکمه آمریکا به دنیا مخابره میشود به تعبیر ترامپ چوب حراج بر آبرو و پرستیژ آمریکا زده است. 3-در مورد ایران نیز ترامپ در چهار سال گذشته نهتنها نتوانست بهرغم فشار حداکثری و تحریمهای ناجوانمردانه، وضعیت ایران را بهدلخواه خود تغییر و ایران را وادار به نشستن بر سر میز مذاکره نماید، بلکه امروز به اذعان نگاههای کارشناسی کارشناسان مجله فارن پالیسی، حتی ایران با اتکا به قدرت درونی و تقویت تولید داخلی و ایجاد اشتغال در مدار فراهمسازی بسترها و لوازم ملی، ایستادن بر روی پای خود را بیشازپیش مهیا مینماید.
نکته راهبردی: به موازات افول آمریکا در صحنه قدرت جهانی، جمهوری اسلامی ایران در حال موقعیتیابی و محوریت یافتن در ائتلافهای منطقهای و جهانی است. ایران به مدد واقعیتهای امیدبخشی که به برخی از آنها در گزارش فارن پالسی اشاره شد، همانند مدیریت موفقش در کرونا از شرایط پیش رو نیز عبور خواهد کرد.
@hadianebasir
⁉️پاتاگونیا کجاست و رژیم صهیونیستی درآنجا چکار می کند؟
🔶چندین سال است که بسیاری از سیاستمداران دو کشور آرژانتین و شیلی نسبت به خرید وسیع زمین های پاتاگونیا توسط سرمایه داران یهودی اعتراض دارند. اما همانگونه که پیش بینی میشود رسانههای مطرح این دو کشور و همچنین ابررسانههای دنیا حتی الامکان به این موضوع دامن نمی زنند.
🔶در همین رابطه روزنامه صهیونیستی هآرتص در دسامبر ۲۰۱۳ در گزارشی به نقل ازاوحانیتو توما، سناتور شیلیایی مینویسد: «اسرائیل به دنبال آن است که از پاتاگونیا به عنوان پناهگاهی برای یهودیان دنیا استفاده کند.»
به نوشته هآرتص، این سناتور شیلیایی که ریاست کمیته خارجه مجلس سران شیلی را به عهده داشته است تاکید میکند که «دولت شیلی نمیتواند نسبت به اتفاقاتی که در پوشش توریسم صورت میپذیرد بی تفاوت باشد، چرا که هزاران نفر از سربازان ذخیره اسرائیل به صورت مستمر از پاتاگونیا بازدید میکنند.»
🔶روزنامه گاردین هم در ژانویه ۲۰۱۵ گزارشی مبنی بر عصبانیت و خشم مردم پاتاگونیای آرژآنتین از توریستهای اسرائیلی را منتشر کرد.
🔶موضوع سرزمین جایگزین صهیونیستها موضع فوق العاده حساس و حائز اهمیت است که کمتر اجازه پرداختن به آن داده شده است. اگرچه با وجود شرایط اخیر و محاصره رژیم صهیونیستی از سمت لبنان، جولان و نوار غزه روند مهاجرت معکوس صهیونیستها شدت پیدا کرده است و به همین ترتیب کوچ از مناطق اشغالی بار دیگر بر سر زبان ها افتاده است.
@hadianebasir
🔸شناسایی ۲۶۱۳ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور/ فوت ۱۶۰ بیمار در شبانه روز گذشته
سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹۲۶۱۳مورد مبتلای جدید به کرونا داشتیم. ۱۶۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته فوت کردند.
🔹تعداد کل مبتلایان در کشور به ۲۴۳۰۵۱ نفر و تعداد کل قربانیان به ۱۱۷۳۱ نفر افزایش یافت.
🔹بهبود یافتگان هم ۲۰۴۰۸۳ نفر هستند. ۳۲۰۱ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
🔹استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجان های غربی و شرقی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز قرار دارند.
🔹استانهای گلستان، البرز، کرمان، یزد، همدان و سیستان و بلوچستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
📡 @hadianebasir
🔴 دو سال از بازداشت دیپلمات ایرانی گذشت/ چرا دیپلمات ایرانی آزاد نمیشود؟؟
🔹۱۱ تیر ۹۷، دولت آلمان در اقدامی غیرقانونی، «اسدالله اسدی» دبیر سوم سفارت ایران در اتریش را بازداشت کرد.
🔹آقای اسدی علیرغم اینکه دارای گذرنامه دیپلماتیک است، بیش از ۲ سال است که ابتدا در آلمان و سپس در بلژیک به صورت غیرقانونی تحت بازداشت است.
🔺چرا این دیپلمات ایرانی آزاد نمی شود؟!
↙️پاسخ این سوال در توضیحات چند روز پیش سخنگوی وزارت خارجه نهفته است.
«سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت خارجه- ۹ تیر ۹۹- در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره پرونده اسدالله اسدی گفت:«پرونده توسط وکلای مبرز در اروپا و ایران در دست پیگیری است».
🔹تعیین وکیل برای آقای اسدی توسط وزارت خارجه ایران، به معنای گردن نهادن به پروسه غیرقانونی رسیدگی قضایی برای یک دیپلمات است. آن هم در شرایطی که این شخص اساسا دارای مصونیت قضایی است و به هیچ عنوان نباید چنین پروسه ای توسط دولت و وزارت خارجه ایران مورد قبول قرار می گرفت.
🔹وزارت خارجه باید همان تیرماه ۹۷ طبق مفاد کنوانسیون وین، در صورت تحویل ندادن اسدی به ایران توسط آلمان، با اجرای «اصل عمل متقابل»، دیپلمات آلمانی هم رده با اسدی در ایران را بازداشت می کرد.
🔹حالا وزارت خارجه نه تنها این کار را انجام نداده، بلکه در گام بعدی و در بدعتی خطرناک، برای شخصی که دارای مصونیت دیپلماتیک است، وکیل تعیین کرده است.
🔹طبق مفاد کنوانسیون وین- مهمترین معاهده مربوط به حقوق دیپلماتیک- هرگاه یک کشور نماینده کشور دیگری را- که دارای گذرنامه دیپلماتیک است- در خاک خود به دلایل واقعی یا واهی، عنصر نامطلوب بنامد، میبایست او را اخراج کند. به عبارت دیگر اخراج، بالاترین سطح برخورد دیپلماتیک نسبت به حضور، رفتار و عملکرد یک دارنده گذرنامه دیپلماتیک است.
🔹بنابراین علت اصلی آزادنشدن دیپلمات ایرانی، بازی وزارت خارجه ایران در پازل طرف اروپایی است.
🔹شنیدههایی درخصوص همکاری و تبانی برخی مقامات ارشد سفارت ایران در اتریش با طرف اروپایی در تابستان ۹۷ در بازداشت اسدالله اسدی مطرح است.
@hadianebasir
🔸ظریف برجام را بزرگترین دستاورد خود خواند!
وزیر امورخارجه:
🔹بزرگترین دستاورد من برجام بود، ما توانستیم با دیپلماسی مسئلهای را حل کنیم که میتوانست به جنگ منجر شود.
🔹بزرگترین تأسفم این است که نتوانستم همسایگانمان را قانع کنم که باید در خصوص امنیت منطقه با هم همکاری کنیم.
🔹بودجه دفاعی ایران سالانه ۱۶ میلیارد دلار است در حالی که آمریکا سه برابر این رقم را هر سال به عربستان سعودی سلاح میفروشد.
📡 @hadianebasir
🔴چرا ظریف وزیری ناموفق بوده است؟
🔹چرا برجام مهترین دلیل بر بیکفایتی وزیر خارجه است؟
♦️حداقل حقوق ملت در برجام چه بود ؟
1⃣عدم اعمال تحریمهای جدید علیه ایران
2⃣امکان سرمایهگذاری خارجی در ایران
3⃣لغو همه تحریمها در روز اجرای توافق
4⃣آزادسازی داراییهای بلوکه شده ایران
5⃣انجام سوئیفت و تبادل با بانکهای خارجی
6⃣اعمال بیمههای تکمیلی و بینالمللی کشتیرانی
🔹با توجه به عدم احقاق حداقل حقوق ملت ایران در برجام، باید ظریف را یکی از ضعیفترین وزرای خارجه ایرانِ پس از انقلاب اسلامی معرفی کرد. دلار ۲۱۰۰۰ تومانی نتیجه برجامی است که ظریف آن را بزرگترین دستاورد خود میداند.
@hadianebasir
🔸 روایت بولتون از مخالفت ترامپ با نابودی داعش
مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید:
🔹 متیس یک بار دیگر تلاش کرد ولی ترامپ این بار سراغ مسئله سوریه رفت و گفت: "چرا داعش را در سوریه میکشیم؟
🔹 چرا داریم داعش را به نفع روسیه و ایران و عراق -که تحت کنترل ایران است- میکشیم؟
🔹 پامپئو در همینجا تسلیم شده و گفته که اگر دستور ترامپ این است باید اجرا شود.
🔹 ترامپ جواب داد: "آنجا ویتنام میشود. دوست ندارم در جنگها بازنده شوم. نمیخواهم که جنگ ما شود. حتی پیروز هم بشویم چیزی نصیبمان نمیشود."
📡 @hadianebasir