هدایت شده از فرماندهان سیاسی فرهنگی خواهر
☘
🌀 #یادداشت_کوتاه|موضوع: طرح شوم سوریه سازی افغانستان
🍃🌹🍃
🔻 جمعیت افغانستان حدود ۴۰ میلیون نفر برآورد شده است. پشتون ها ۴۰ درصد، تاجیک ها ۳۲ درصد، هزاره ها ۱۲ درصد، ازبک ها ۹ درصد، ایماق ها ۴ درصد، ترکمن ها ۳ درصد و بلوچ ها ۲ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند.
🔸 طالبان در ۴ آبان ۱۳۷۶ رسماً نام « امارت اسلامی افغانستان » را جایگزین دولت اسلامی افغانستان کرد. اهل سنت افغانستان اعم از پشتون، تاجیک، هزاره، ازبک و ... « حنفی» هستند. طالبان (پشتون) چه از منظر حنفیت و چه از منظر پشتونیت، سلفی به حساب نمی آید.
🔹خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان به واسطه تغییر سیاست در آمریکا تمرکز بیشتر آن بر شرق آسیاست. حفظ تسلط بر افغانستان دقیقا با سیاست مهار چین، روسیه و ایران همخوانی دارد. باید توجه داشت که هیچ نقطه ای در شرق آسیا وجود ندارد که بتواند نقش افغانستان را برای آمریکا ایفا کند. افغانستان از نظر جغرافیایی دقیقا در نقطه تلاقی چهار قدرت مهم آسیایی یعنی روسیه، چین، ایران و هند قرار گرفته و نزدیک ترین نقطه به این چهار کشور است. بر این اساس خروج از افغانستان به هیچ وجه نمی تواند انتخاب آمریکا برای رسیدن به موقعیت برتر باشد.
🔺 خروج آمریکا از افغانستان مقدمه خروج از غرب آسیاست و این اتفاق می افتد، در حالی که این خروج، خروج آمریکا از همه دنیا را در پی می آورد و این یعنی افول قدرت آمریکا. اما واقعیت این است که آمریکا و ائتلاف غربی، عبری و عربی درصدد سوریه سازی افغانستان هستند تا بی ثباتی را متوجه چین، روسیه و ایران کنند، تأخیر در روند افول آمریکا، مدیریت قدرت های آینده و دور سازی ایران از جبهه مقاومت با مشغول کردن در شرق آسیا، از جمله اهداف طرح شوم سوریه سازی #افغانستان است.
✍️ دکتر مرتضی امیری نژاد
#روشنگری
#ثامن
✅ @hadianebasir
🍀
هدایت شده از فرماندهان سیاسی فرهنگی برادر
ذلت #شاه ایران!
در کنفرانس ۶ آذر ۱۳۲۲ هجری شمسی در #تهران چه گذشت و چطور برگزار شد ؟!
وقتی آمریکا شوروی و انگلیس در تهران اجلاس برگزار می کنند اما به شاه ایران وقت ملاقات نمیدهند
در روز ۶ آذر ۱۳۲۲ هجری شمسی و در میانۀ جنگ دوم جهانی، کنفرانس چهار روزۀ رهبران سه کشور عضو متفقین، فرانکلین روزولت رییسجمهور امریکا، وینستون چرچیل نخستوزیر انگلیس و ژوزف استالین رهبر اتحاد جماهیر
شوروی، در تهران آغاز به کار کرد.
حتی اجلاس رو در سفارت شوروی برگزار کردن!
کنفرانس تهران در محل سفارت شوروی برگزار شد و شاه نیز برای شرکت در کنفرانس ناگزیر بود به سفارت برود. در جریان کنفرانس، چرچیل و روزولت حاضر نشدند به دیدار شاه بروند و با وی تنها در محل سفارت دیدار کردند. دیدار استالین با شاه در کاخ مرمر نیز با تلاش و خواهش یکی از اطرافیان شاه به نام احمدعلی سپهر (مورخالدوله) از مسئولان سفارت شوروی صورت گرفت.
علاوه بر این با وجود آنکه واشنگتن و لندن، پیشنهاد مسکو را برای تشکیل اجلاس رهبران آمریکا، انگلیس و شوروی در تهران پذیرفته بودند ولی به هیچ وجه دولت ایران را در جریان تصمیم خود برای تشکیل کنفرانس در تهران قرار ندادند و حتی از مذاکرات خود در کنفرانس نیز خبری به مسئولان ایرانی داده نشد. تنها در روز ورود رهبران متفقین، علی سهیلی نخستوزیر وقت ایران در جریان سفر این سه قرار داده شد.
بدتر از همه اینکه خود دولت ایران خبر نداشته
. کنفرانس تهران که در دوره دوم کابینه علی سهیلی برگزار شد، از ابتدا تا انتها به صورت محرمانه و بدون انتشار اخبار آن ترتیب یافت. اولین خبر مربوط به این کنفرانس پس از عزیمت رهبران متفقین به کشورهایشان، توسط سهیلی در جلسه مشترک هیات دولت، نمایندگان مجلس و سران لشکری و کشوری در روز دهم آذر ۱۳۲۲ منتشر شد. سهیلی گفت: «ابتدا از طریق کاردار شوروی در تهران در جریان برگزاری این اجلاس در تهران قرار گرفتم.» روز دهم آذر رهبران هر سه کشور از ایران خارج شدند.
#چنین کشور #ذلیلی بودیم که شاه ما هم احترام نداشت
#حتی بدون اطلاع دولت ایران، در سفارت شوروی اجلاس برگزار کردند
منابع: سیاست خارجی ایران در دوران پهلوی، هوشنگ مهدوی، نشر البرز، ۱۳۷۵ ـ روابط خارجی ایران از ابتدای دوران صفویه تا پایان جنگ جهانی دوم جهانی، هوشنگ مهدوی، امیرکبیر، ۱۳۷۵ ـ ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی، ج اول
ـ فصلنامه تاریخ روابط خارجی، نشریه مرکز اسناد و تاریخ دیپلماسی وزارت امور خارجه، شمارههای ۷ و ۸
و اما امروزه با اقدار کشور ایران این کنفراس را برگذار میکند ✌️
✅ @hadianebasir
⁉️آمریکا در همسایگی ایران چه دام هایی تنیده است؟!
🔻 امروز نیروهای آمریکایی بهطور کامل افغانستان را ترک کردند اما چرا با وجود مصوبه دوسال گذشته پارلمان عراق پیرامون خروج نظامیان آمریکایی از این کشور، حضور غیرقانونی نظامیان آمریکایی در عراق همچنان ادامه دارد؟
🔻جدا از پتانسیلهای بالفعل کشور عراق ازجمله وجود منابع نفتی و مزیتهای آمریکا و متحدانش در غرب آسیا، واشنگتن برخلاف افغانستان که جامعه مبتنیبر قومیت بود، در عراق با وجود یکبار اخراج نظامیانش، توانست در عرصه دیپلماسی فرهنگی و قدرت نرم با استفاده از نهادهای جامعه مدنی، بسیار موفق عمل کند.
🔻غرب و در راس آن آمریکا برای توسعه قدرت نرم و نفوذش در عراق راهکارهای متنوعی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
🔻تازهترین تلاش برای باز کردن جای پا در عراق، به سفر اخیر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به عراق مربوط است. مکرون که برای حضور در نشست بغداد به عراق سفر کرده بود، با رهبران سیاسی و مذهبی بلندپایه عراقی نیز دیدار داشت و حتی به حرم مطهر امامان هفتم و نهم شیعیان(ع) نیز سری زد تا این گزاره را تقویت کند که فرانسه درصدد بازگشت به غرب آسیا است.
🔻در کنار رفتاری که مکرون در عراق داشت، کشورهای غربی به رهبری آمریکا در دو دهه گذشته متمرکز بر تأسیس و تقویت سازمانهای مردمنهاد (NGO) بهعنوان یکی از نخستین راهبردهای خود برای تقویت نفوذ در عراق بودهاند.
🔻در این خصوص آمریکا از ظرفیت دو موسسه آمریکایی موقوفه ملی برای دموکراسی (NED) و آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) بهره برده است.
🔻اگرچه این دو موسسه در نهادهای بهاصطلاح غیردولتی آمریکا هستند اما تحت فرماندهی شورای عالی امنیت ملی آمریکا و نهادهای بالادستی واشنگتن قرار دارند.
🔻این موسسات وظیفه دارند با اعطای کمکهای خارجی به سازمانهای مردمنهاد به «پیشبرد منافع سیاست خارجی آمریکا در گسترش دموکراسی و بازار آزاد» در کشورهای درحال توسعه کمک کنند.
🔻درباره حمایتهای مالی این دو موسسه ازNGO های عراقی همین بس که براساس گزارش مالی NED در سال ۲۰۱۵، این موسسه موفق شده هزار و ۹۵۰ شبکه مردمنهاد در عراق ایجاد کند.
🔻براساس این گزارش یکی از این شبکهها بهتنهایی حدود ۱۹۰میلیون دلار از موسسه موقوفه ملی برای دموکراسی پول دریافت کرده است. این موسسه در گزارش مالی سال ۲۰۱۴ نیز اعلام کرده بود بیش از ۵میلیون دلار و در سال ۲۰۱۵ بیش از ۶میلیون دلار به موسسات مردمنهاد در عراق کمک کرده است!
🔻آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) نیز به موازات اشغال عراق، فعالیتهای گستردهاش را بهمنظور اثرگذاری بر جامعه عراق در زمینههای فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی آغاز کرد.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از فرماندهان سیاسی فرهنگی خواهر
بسته خبری۲
حمله طالبان به «پنجشیر» همزمان با خروج آمریکا از افغانستان
🔹برخی رسانهها به نقل از منابع نزدیک به «احمد مسعود» خبر دادهاند طالبان به ولایت پنجشیر حمله کرده اما حملات آنها دفع شده است. گفته شده اکنون درگیری به صورت پراکنده در برخی نقاط جریان دارد.
🔹«فهیم دشتی» عضو جبهه مقاومت مردمی گفته در جریان این درگیریها دستکم ۸ عضو طالبان کشته و چند نفر دیگر از آنها زخمی شدند.
ناامیدی محض دموکراتها از منجی خود/ بزرگترین اشتباه بایدن چیست؟
🔹نحوه فرار آمریکا از افغانستان، سایر کشورها را به این فکر انداخته که آمریکا متحد قدرتمند و وفاداری نیست. بسیاری از کشورهای شرق آسیا مثل تایوان حالتی بینابین دارند و اگر سیاست خارجی بایدن به همین صورت ادامه پیدا کند ممکن است به زودی به دامن اژدهای سرخ آسیا بیفتند.
⭕️بازار خودرو بدون مشتری ماند
🔸رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو:
🔹از زمانی که قیمت خودرو در بازار افزایش یافت، بازار خودرو بدون مشتری مانده است.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
آنچه آمریکا بعد از ۲۰ سال اشغالگری برای مردم افغانستان به جا گذاشت
🔹سفیر افغانستان در سریلانکا: ۲۵۰ هزار افغان کشته شدند. یک میلیون افغان زخمی شدند. ۵ میلیون نفر در داخل کشور آواره شدند. ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر پناهجو شدند. ۲۰ میلیون نفر نیاز به کمک فوری دارند. دولت سقوط کرد. اقتصاد فروپاشید. منتظر عواقب (اینها) در ماههای آینده باشید!
✅ @hadianebasir
هدایت شده از فرماندهان سیاسی فرهنگی خواهر
♦️حمله طالبان به پنجشیر شکست خورد
🔹فهیم دشتی از یاران سابق احمدشاه مسعود و یکی از سخنگویان جبهه مقاومت در استان پنجشیر افغانستان در پیام ویدئویی اعلام کرد: حمله شب گذشته گروه طالبان بر بخشهایی از این ولایت با دادن تلفاتی به شکست و عقبنشینی طالبان انجامید.
🔹بسمالله محمدی وزیر دفاع سابق افغانستان نیز در توئیتی اعلام کرد که حمله گروه طالبان به پنجشیر با کشته شدن ۷ عضو این گروه و زخمی شدن ۳ تن دیگر شکست خورد و آنها نتوانستند به طرف پنجشیر پیشروی کنند.
🔹محمدی به مردم استان پنجشیر اطمینان داده است که نگران نباشند و آنها افغانستان را از سیطره طالبان بیرون خواهند کرد.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نوع خودروی رئیس جمهور در اولین سفر استانیاش، سوژه کاربران فضای مجازی شد./خبر
+تو کل دنیا مسئولین کشورها از خودروی ملیشون استفاده میکنن...
اما در کشور ما که بر مبنای انقلاب پابرهنگان و مستضعفین بنا شده اووونچنان مسئولین با خوی اشرافیگری و استفاده از کالاهای خارجی و لوکس و گرانقیمت و... خو گرفتن و از شعارهای انقلاب فاصله، که رفتار عادی و درست یک مسئول که باید رفتار معمول مسئولین باشه، میشه باعث تعجب و سوژه!
✅ @hadianebasir
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
احمد مسعود برای زمین گذاشتن سلاحش شرط گذاشت
🔹احمد مسعود فرمانده جبهه مقاومت افغان مستقر در ولایت پنجشیر گفت، در صورتی فعالیتش را متوقف و از سیاست کنارهگیری میکند که طالبان دولت فراگیر تشکیل دهند و آزادی و برابری بین شهروندان را تضمین کنند
✅ @hadianebasir
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
با سلام حضور هادیان محترم سیاسی و سرشبکه های طرح ثامن؛ ضمن خسته نباشید و تشکر بابت حضور فعال و بصیرت افزایی به صورت حضوری در قالب گروه های کوچک با رعایت پروتکلهای بهداشتی و مجازی و وبیناری، از همه عزیزان خواهشمند است، کانال مرکزی هادیان بصیر با آی دی hadianebasir1@ در پیام رسان روبیکا را به عموم مردم معرفی نمایید.
با تشکر
مدیریت طرح ثامن استان ایلام
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
⁉️آمریکا در همسایگی ایران چه دام هایی تنیده است؟!
🔻 امروز نیروهای آمریکایی بهطور کامل افغانستان را ترک کردند اما چرا با وجود مصوبه دوسال گذشته پارلمان عراق پیرامون خروج نظامیان آمریکایی از این کشور، حضور غیرقانونی نظامیان آمریکایی در عراق همچنان ادامه دارد؟
🔻جدا از پتانسیلهای بالفعل کشور عراق ازجمله وجود منابع نفتی و مزیتهای آمریکا و متحدانش در غرب آسیا، واشنگتن برخلاف افغانستان که جامعه مبتنیبر قومیت بود، در عراق با وجود یکبار اخراج نظامیانش، توانست در عرصه دیپلماسی فرهنگی و قدرت نرم با استفاده از نهادهای جامعه مدنی، بسیار موفق عمل کند.
🔻غرب و در راس آن آمریکا برای توسعه قدرت نرم و نفوذش در عراق راهکارهای متنوعی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
🔻تازهترین تلاش برای باز کردن جای پا در عراق، به سفر اخیر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به عراق مربوط است. مکرون که برای حضور در نشست بغداد به عراق سفر کرده بود، با رهبران سیاسی و مذهبی بلندپایه عراقی نیز دیدار داشت و حتی به حرم مطهر امامان هفتم و نهم شیعیان(ع) نیز سری زد تا این گزاره را تقویت کند که فرانسه درصدد بازگشت به غرب آسیا است.
🔻در کنار رفتاری که مکرون در عراق داشت، کشورهای غربی به رهبری آمریکا در دو دهه گذشته متمرکز بر تأسیس و تقویت سازمانهای مردمنهاد (NGO) بهعنوان یکی از نخستین راهبردهای خود برای تقویت نفوذ در عراق بودهاند.
🔻در این خصوص آمریکا از ظرفیت دو موسسه آمریکایی موقوفه ملی برای دموکراسی (NED) و آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) بهره برده است.
🔻اگرچه این دو موسسه در نهادهای بهاصطلاح غیردولتی آمریکا هستند اما تحت فرماندهی شورای عالی امنیت ملی آمریکا و نهادهای بالادستی واشنگتن قرار دارند.
🔻این موسسات وظیفه دارند با اعطای کمکهای خارجی به سازمانهای مردمنهاد به «پیشبرد منافع سیاست خارجی آمریکا در گسترش دموکراسی و بازار آزاد» در کشورهای درحال توسعه کمک کنند.
🔻درباره حمایتهای مالی این دو موسسه ازNGO های عراقی همین بس که براساس گزارش مالی NED در سال ۲۰۱۵، این موسسه موفق شده هزار و ۹۵۰ شبکه مردمنهاد در عراق ایجاد کند.
🔻براساس این گزارش یکی از این شبکهها بهتنهایی حدود ۱۹۰میلیون دلار از موسسه موقوفه ملی برای دموکراسی پول دریافت کرده است. این موسسه در گزارش مالی سال ۲۰۱۴ نیز اعلام کرده بود بیش از ۵میلیون دلار و در سال ۲۰۱۵ بیش از ۶میلیون دلار به موسسات مردمنهاد در عراق کمک کرده است!
🔻آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) نیز به موازات اشغال عراق، فعالیتهای گستردهاش را بهمنظور اثرگذاری بر جامعه عراق در زمینههای فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی آغاز کرد.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
با سلام حضور هادیان محترم سیاسی و سرشبکه های طرح ثامن؛ ضمن خسته نباشید و تشکر بابت حضور فعال و بصیرت افزایی به صورت حضوری در قالب گروه های کوچک با رعایت پروتکلهای بهداشتی و مجازی و وبیناری، از همه عزیزان خواهشمند است، کانال مرکزی هادیان بصیر با آی دی hadianebasir1@ در پیام رسان روبیکا را به عموم مردم معرفی نمایید.
با تشکر
مدیریت طرح ثامن استان ایلام
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
⭕️حرف نداره !
🔹گفت: برخورد مقتدرانه امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان در اجلاس بغداد و تاکید او بر جایگاه برجسته ایران و ...
جیغ برخی از غربگرایان داخلی را درپی داشته است!
🔸گفتم: باید به این برخورد مباهات کنند، چرا عصبانی شده و جیغ میکشند؟!
🔹گفت: بهانه میگیرند چرا وزیر خارجه کشورمان هنگامی که عکس یادگاری گرفته میشد، پروتکلهای دیپلماتیک را رعایت نکرده و در صف جلو که مخصوص سران کشورها بوده ایستاده است!
🔸گفتم: یعنی باید کنار صندلی امیر کویت زانو میزد؟!
🔹گفت: عجیب آنکه هیچیک از سران شرکتکننده در اجلاس اعتراضی نداشتهاند ولی جیغ غربگراهای داخلی به هوا بلند شده است!
🔸گفتم: از یک کاسهلیس غرب پرسیدند؛ آمریکا چند حرفه؟ گفت؛ این چه سؤالیه؟ آمریکا قربونش برم
حرف نداره !
با ما در پیام رسان روبیکا همراه باشید و به دیگران نیز معرفی کنید👇👇
✅ @hadianebasir1