هدایت شده از M-GH
♦️ امکان بازخیزی داعش در منطقه
#تحلیل_کوتاه
🔹 تقریباً از روزهای شکست داعش در بخشهایی از استان دیرالزور سوریه، هر از چند گاهی بحث بازخیزی این گروه مطرح میشود. اما به نظر میرسد دو رویداد روزهای اخیر بیش از همیشه زنگ خطر قدرتیابی دوباره داعش در منطقه را به صدا درآورده است:
🔸 رویداد نخست، حمله داعش به زندان الصناعه در استان الحسکه سوریه بود که به نوعی بزرگترین زندان داعشیهای جهان است و در آن حدود پنج هزار تروریست نگهداری میشوند. ظاهراً در این حمله صدها زندانی داعشی گریختهاند و رسانهها اعلام کردهاند همچنان دهها زندانی از الصناعه فراریاند. علاوه بر این، طی سه روز اخیر شهر الحسکه همچنان ناآرام است و برخی اخبار از کشته و زخمی شدن 100 نفر حکایت دارد.
🔸 رویداد دوم حمله به مقر ارتش عراق در استان دیالی بود که طی آن 11 نیروی عراقی جان باختند. طی ماههای اخیر دهها حمله تروریستی از سوی داعش در دیالی، کرکوک، بغداد و الانبار انجام شده است. همچنین خبرها از استقرار نیروهای امنیتی عراق در اطراف زندان ابوغریب به دلیل نگرانیها از تکرار رویداد زندان الحسکه حکایت دارد.
🔸 وضعیت مناطق کردنشین سوریه مدتهاست در رکود است و رایزنیهای سیاسی میان کردها و دمشق به جایی نمیرسد. در عراق نیز برای مثال شکاف میان شیعیان آنچنان بالاست که مقتدی صدر در بیانیهای، برخی گروهها را به اغراق درباره گسترش داعش متهم کرد.
✅ اگرچه نمیتوان به قطعیت درباره بازخیزی داعش سخن گفت، اما روند عملیاتهای داعش در سوریه و بهویژه عراق نشان میدهد شرایط وخیم اقتصادی و بنبست در روند سیاسی میتواند زمینهساز اینگونه عملیاتها باشد. بنابراین احتمال رشد دوباره جریانات سلفی-تکفیری و شاخههای تروریستی آن به عنوان سناریویی پس از کاهش مداخله آمریکا در منطقه وجود دارد.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
💢 زن و مرد، به منزله ی دو بال یک جامعه هستند
✍ زهرا خدادادی
🔹جامعه ی رشد یافته، جامعه ای است که افراد توانمند (هم زن و هم مرد) در آن حضور دارند. توانمندی ها و استعدادهای گوناگون زنان و مردان، می تواند هم از لحاظ سخت افزاری ( پیشرفت صنعت، علم...) و هم نرم افزاری ( تربیت نیروی انسانی و اخلاقی) جامعه را به سویِ اهداف و آرمان هایش سوق دهد، چنین حضورِ متعالیِ زنان و مردان در جامعه، وابسته به ویژگی هایی ست که با رعایت آن ها از جانب مرد، زن و جامعه، به دست می آید.
🔹حفظ کرامت انسانی و احساس امنیت و آرامشِ اخلاقی و روانیِ افراد، زمانی به وجود می آید که هر کدام از دو جنس، به وظایف خود آشنا باشند و حدّ خود را در جامعه مشخص نمایند.
🔹اجتماع متشکل از زنان و مردان فراوانی ست با ویژگی ها، استعدادها، افکار و عقاید متفاوت؛ که اگر هر کدام بخواهند بر مبنایِ فکری و عقیدتی چارچوب شخصی و فردی خود در جامعه نمایان شوند و رفتار کنند، هرج و مرج به وجود می آید و در نتیجه؛ جامعه هم متضرر و از اهداف خود دور می شود.
🔹زنان و مردان در کنار هم می توانند با حفظ اصولِ انسانی و ارزشی و دینی، در جامعه فعالیت داشته باشند ( شاغل باشند، تحصیل کنند، در عرصه های اجتماعی حضور داشته باشند).
🔹اگر زنان، آزادگی و حریّت خود را حفظ نمایند و به شِکلی سالم و در چارچوب قوانین شرعی و عُرفی در جامعه حضور داشته باشند و سَلامت نَفس خود را حفظ نمایند، هیچ مردی نمی تواند مُتعرض کرامت انسانی آن ها شود و بالعکس؛ اگر مردانِ ما هم سلامت نَفس داشته باشند و پایبند به اصول و ارزش های انسانی و دینی و عرفیِ جامعه باشند و دیدِ آن ها به زن، نه به عنوان عروسک و یا شیءِ تزئینی بلکه، به عنوان انسانی متشخص و دارای استعداد و علم باشد، برآیندِ کار مفید و حضور مثبت آنان در اجتماع، قابل تامل است.
🔹️اما آنچه که امروزه غرب و رسانه هایشان به دنبال آن هستند هویت زدایی از زنیّت زنان و نقش بی بدیل مادری و یا همسری آنان است. وضع قوانین ضد بشری و رواج ازدواج های ناهمگون و خارج از فطرت، شاید کمترین آسیب باشد که سیاستمداران با کمک رسانه ها به آن رنگ و لعاب می دهند تا شخصیت له شده و هرزگی را به عنوان آزادی زن به جوامع غالب کنند.
🔹️در مقابل، آنچه که اسلام برای زن می خواهد آزادی به معنای واقعی کلمه و حفظ زن از نگاه تبلیغی و کالاانگاریست. اسلام آنجا که حجاب و عفاف و پرهیز از تجمل گرایی و برخوردهای نرم و سبک و عشوه گرایانه و یا حفظ چشم و نگاه را گوشزد می کند، به منظور سلب آزادی زنان از حضور اجتماعی نیست بلکه، می خواهد آنان را در حصار امن قرار دهد که کسی متعرّض شخصیتشان نشود،آنجا که خداوند می فرماید:" انّ اَکرَمکُم عند الله اتقاکم" به دنبال هویت بخشی به زنان است که در چارچوب ایمان و اعتقاد به خداوند و قیامت، حفظ عفت و پاکدامنی و حیاء و اعمال صالح به دست می آید نه به مانند آنچه در رسانه ها و فیلم های غربی به عنوان بازیچه ای در دست سیاستمداران و تاجران و غول های رسانه ای به نمایش می گذارد.
🔹️در آخر باید گفت، جامعه ی پویا و بالنده و سالم، زمانی به وجود می آید که زنان و مردان به دور از هیاهو و جنجال جنسیتی رسانه ها، با داشتن تخصص، حرفه وشغل با رعایت تقوا، پرهیز از حضور غیر ضروری در اجتماع، پرهیز از خلوت با نامحرم، پرهیز از شوخی ها و صحبت های غیر لازم به فعالیت های اجتماعی خود بپردازند.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از M-GH
♦️ دو راهی امارات پس از حملات به ابوظبی
#گزارش_کوتاه
🔹 اندیشکده «کارنگی» در گزارشی به بررسی حمله انصارالله به ابوظبی پرداخته و معتقد است امارات اکنون دو گزینه برای مواجهه با این رویداد دارد. چکیدهای از این گزارش در ادامه میآید:
🔸 حمله به ابوظبی، واکنشی از سوی انصارالله برای خنثی کردن نقش امارات در عملیات نظامی اخیر در استانهای شبوه و مأرب بود. این امر امارات را مجبور میکند تا در مورد نقش خود در جنگ یمن تصمیم بگیرد؛ جایی که گزینههای خوب کمی دارد و مجبور خواهد بود که یکی از دو گزینه را انتخاب کند که هیچکدام مطلوب نیست.
🔸 از پرسشهای اصلی بیپاسخ این است که آیا حوثیها واقعاً کسانی بودند که حمله به ابوظبی را آغاز کردند یا نقش آنها بر عهده گرفتن مسئولیت حملهای بود که توسط ایران انجام شد.
🔸 از نظر تخریب، حمله به امارات نسبتاً محدود بود. اما تأثیر آن این است که رهبران اماراتی را به این چالش رسانده که اگر رفتار خود را تغییر ندهند، از این پس کشورشان در فهرست اهداف حوثیها قرار خواهد گرفت.
🔸 این اتفاق امارات را در مقابل دو انتخاب قرار خواهد داد. نخست عقبنشینی از تشدید تنش در مأرب و تمرکز عملیات در مناطق دور از خط مقدم است. اگر امارات عقبنشینی کند یعنی برابر حملات آسیبپذیر است.
🔸 دوم اینکه امارات دخالت نظامی و سیاسی خود در یمن را تشدید کند. بدین منظور باید سامانههای پدافند هوایی خود را تقویت کند. این امر میتواند تأثیر منفی بر روابط اماراتیها با ایران داشته باشد که اخیراً به دنبال بهبود روابط با ایران هستند.
✅ امارات هر تصمیمی بگیرد، پیامدهای حادثه اخیر در چگونگی پیشرفت درگیری در یمن باقی خواهد ماند. این تنها نمونهای از چگونگی گسترش جنگ به خارج از محدوده یمن است. چنین جهتگیری نشان میدهد که چرا حل مناقشه بیش از هر زمان دیگری ضروری است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از M-GH
♦️ جدایی ریچارد نفیو از تیم مذاکرهکننده آمریکا
#تحلیل_کوتاه
🔹 به گزارش رسانهها ریچارد نفیو، از اعضای تیم مذاکرهکننده آمریکا در مذاکرات وین، بهدلیل اختلاف با رابرت مالی، مذاکرهکننده ارشد و نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، از این تیم جدا شد. نفیو مسئول میز ایران در شورای امنیت ملی دولت دوم اوباما و عضو تیم مذاکرهکننده آمریکا در فرآیند انعقاد برجام بود.
🔸 به نظر میرسد روند کند مذاکرات و عدم پیشرفت آن مطابق انتظار دولت آمریکا، موجب بروز اختلافاتی در تیم مذاکرهکننده این کشور شده است. کنارهگیری نفیو، با وجود اشتراک نظر وی با بلینکن و سالیوان، نشان از آن دارد که یکپارچگی تیم مذاکرهکننده برای دستگاه سیاست خارجی آمریکا اولویت بالایی دارد.
🔸 نفیو و مالی هر دو بر چندجانبهگرایی و ضرورت همراهی آمریکا و اروپا و اقناع چین و روسیه در مواجهه با ایران تأکید دارند. ولی رابرت مالی علاوه بر تهدید و فشار، اهمیت ارائه مشوقهای قابل قبول برای ایران را بیش از نفیو در نظر میگیرد.
🔸 خروج نفیو از تیم مذاکرهکننده را میتوان پیامی برای دیگر بازیگران برجام بهویژه ایران قلمداد کرد که آمریکا جایگزینی برای مسیر دیپلماتیک در دست ندارد. بلکه خواستار سازش و توافق است و حاضر است رویکرد معتدلتری را برای تسریع در مذاکرات و احیای برجام در پیش بگیرد.
✅ به نظر میرسد برآورد کاخ سفید آن باشد که مذاکرات با رویکرد رابرت مالی در نهایت به توافق ختم خواهد شد. پس با خروج افراد ناسازگار با آن، فرصت لازم برای پیشبرد این مسیر را در اختیار این تیم قرار میدهد.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🔰 بازی غرب در وین؛ از خرید زمان تا امتیازدهی سوخته
🔹مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین در حالی ادامه دارد که طرف غربی همراه با حضور در مذاکرات بر تداوم نمایشهای تکراری و غیرسازنده خود اصرار دارد. این رویکرد غربیها چند هدف را دنبال میکند:
🔹نخست؛ تقلا برای کارآمد نشان دادن سیاست «فشار و مذاکره»
🔹دوم؛ شرطیسازی جامعه و اقتصاد ایران نسبت به مذاکره با غرب برای افزایش فشار داخلی بر دولت و تیم مذاکرهکننده.
🔹سوم؛ اختلافافکنی میان ایران و ضلع شرقی مذاکرات با توجه به حمایت روسیه و چین از لغو تحریمها، راستیآزمایی و موضوع تضامین. به ویژه پس از سفر آیتالله رئیسی به مسکو.
🔹چهارم؛ تقلا برای فروش امتیازات سوخته به ایران در مذاکرات مانند بدهی کره جنوبی به ایران، حال آنکه بدهی کره جنوبی بیش از۷ میلیارد دلار است و موظف به پرداخت تمام بدهی خویش است.
🔹بر این اساس؛ میتوان گفت که غرب هر چند همچنان مدعی جدی بودن در مذاکرات و پایبندی به تعهدات برجامی اش است اما همچنان در برخی توهمات زیادهخواهانه و غیر اصولی گذشته باقی مانده است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از M-GH
🔴 آمریکا یک قدم تا شکست تاریخی/ آیا روسیه شهامت دارد؟!
👤 #عبدالرحیم_انصاری
🔹 روسیه و آمریکا در یک مرحله بسیار حساس از تاریخ قرار گرفته اند. تنش های موجود بین روسیه و اوکراینی که آمریکا آن را متحد خود میداند دو ابرقدرت شرقی و غربی را در مقابل یکدیگر قرار داده است.
🔸 وضعیت اوکراین که در تمام این سالها دستخوش دخالتهای آمریکا بوده چندان مناسب به نظر نمیرسد، از این رو میکوشد تا خود را به هر شکل ممکن در میان کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) جا داده و به پشتوانه این سازمان امنیت خود را تامین کند. این در حالی است که روسیه حضور ناتو در مرزهایش را خط قرمز خود دانسته، به اوکراین و ناتو هشدار داده است.
✅ آمریکا دولت اوکراین را متحد خود میداند، همانطور که اوکراین روی آمریکا بعنوان یک پشتیبان قوی حساب باز کرده است؛ حال آنکه معلوم نیست در وقت عمل، اگر کار به جاهای باریک کشید. آمریکا جرات دارد بخاطر اوکراین خود را با روسیه درگیر کند یا خیر!
🔹 فعلا تحلیلگران در حال بررسی ابعاد این ماجرا هستند و بسیاری معتقدند اگر درگیری رخ دهد آمریکا در مقابل روسیه نخواهد ایستاد و ضدیت خود را حداکثر در قالب تحریم و اقدامات سیاسی بروز میدهد، هرچند آمریکا این روزها و پیش از آنکه اتفاقی افتاده باشد روسیه را در صورت هر اقدام خطرناکی به واکنش های سنگین تهدید میکند!
🔸 واقعیت این است که آمریکا توان درگیری فیزیکی ندارد و نقدا تلاش میکند با ابزار کلام مانع پیشروی و حمله روسیه به اوکراین شود. حمله ای که اگر اتفاق بیفتد و آمریکا نتواند ورود کند [که نمیتواند]، آخرین میخ بر تابوت امپراتوری آمریکا خواهد بود.
✅ آمریکایی که خود از افغانستان فرار کرده، در عراق منزوی است و هر روز موشک و راکت نوش جان میکند، در دفاع از متحدانش در خلیج فارس ناتوان است و از درون نیز با شکاف و دو قطبی عمیقی مواجه شده است، اگر در مقابل روسیه نتواند خود را درگیر کند فاتحه اش خوانده است؛ در واقع درگیر شود یک جور شکست خواهد خورد، درگیر نشود هم یک جور دیگر هیمنه پوشالی اش منهدم میشود.
🔹 روسیه و آمریکا در یک مرحله سرنوشت ساز قرار دارند. مرحله ای که در آن روسها کار سختی ندارند. کافی است اندکی شهامت بخرج دهند تا آمریکا یکی از بزرگترین شکست های جهانی تاریخ خود را ثبت کند. مردمان شرق و جنوب اوکراین ذاتا روسگرا هستند و بصورت پیش فرض خود را روسی میدانند. همان شرایطی که در کریمه وجود داشت و مردم در یک همه پرسی کریمه را به روسیه برگرداندند، در منطقه وسیعی از شرق اوکراین خصوصا در لوهانسک و دونتسک هم وجود دارد.
💢 در بحبوحه تنشها، غربیها به شهروندانشان گفته اند تا به اوکراین سفر نکنند؛ آلمان هم درخواست این کشور برای سلاح را رد کرده. به نظر میرسد غرب بازهم پشت یکی از متحدانش را خالی خواهد کرد؛ اگر روسیه اینجا موفق شود چین هم براحتی تایوان را پس خواهد گرفت!
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
✍️تردیدافکنی؛ روی دیگر سکه تخریب
🔶به فهرست خون دلهایی که امیرالمؤمنین از برخی یاران نزدیکش میخورد، باید «تردید افکنی نسبتبه تدبیر و توانایی مدیریت ایشان» را نیز اضافه کرد؛
برخی افراد که خود را در زمره نزدیکان حضرت امیر میپنداشتند، با تمسک به اینکه از حقوق رهبر بر مردم، نصیحت و خیرخواهی امت است به خود حق میدادند که در ریز و درشت تصمیمات امیرالمؤمنین دخالت کرده و نسبت به صحت و درستی آن تشکیک کنند؛ این افراد به هر بهانهای که میتوانستند تصمیمات امام و حکومت اسلامی را زیر سوال برده و آن را از وجاهت عقلانی ساقط میکردند.
🔷در موضوعات مختلفی این نوع واکنش ها و بهانهگیری ها جریان داشت؛ تا جایی که امیرالمؤمنین اعتراض خود به این سبک از واکنشها را علنی کرده و در بیان نورانی خود در خطبه 27 نهجالبلاغه فرمودند: «وقتی در تابستان فرمان حرکت به سوی دشمن میدهم، میگویید هوا گرم است، مهلت ده تا سوز گرما بگذرد، و آن گاه که در زمستان فرمان جنگ میدهم میگویید هوا سرد است بگذار سرما برود»
♦️چنین بهانه گیری هایی موجب تشتت و تفرق هرچه بیشتر نیروهای امیرالمؤمنین میشد و آن ها را نسبت به تدبیر ایشان مردد میکرد؛ نظیر این تردیدافکنی ها در موارد دیگری نیز مشاهده میشود؛ زمانی که حضرت امیر در ابتدای حکومت خود معاویه را از حکومت شام عزل میکنند عده ای بر ایشان اشکال میکنند که هم اکنون زمان مناسبی برای این کار نیست! از سویی دیگر زمانی که اشعث بن قیس -فرماندار آذربایجان- را در سمت خود #ابقاء میکند عده ای دیگر بر این تصمیم امام خرده میگیرند و این انتصاب را به زیان حکومت علوی میدانند! قدر مسلم آن بود که امام از اطلاعاتی که این افراد نسبت به اشعث بن قیس داشتند ناآگاه نبود لکن امام علاوه بر آن اطلاعات، موارد دیگری را نیز در نظر داشت که این افراد از آن آگاهی نداشتند.
✅در این میان استفاده ای که دشمنان امیرالمؤمنین از این نادانی و جهالت کردهاند قابل توجه است؛ آنها بهخوبی میدانستند که نمیتوانند با زیر سوال بردن شجاعت ایشان در مبارزه با مفسدان داخلی و دشمنان خارجی، خللی در عزت و قدرت حکومت به وجود بیاورند؛ لکن فرصت «تردیدافکنی نسبت به توانایی امیرالمؤمنین در حل مشکلات» را برای ضربه به دولت اسلامی مناسب دیدند؛
امام علی(ع) در ادامهی خطبه 27 نهجالبلاغه در این باره چنین میفرمایند:« با نافرمانی و ذلتپذیری رای و تدبیر مرا تباه کردید تاآنجا که #قریش در حق من گفت: «بیتردید پسر ابیطالب مردی دلیر است #ولی دانش و تدبیر نظامی ندارد!» خدا پدرشان را مزد دهد! آیا یکی از آنها تجربههای جنگیِ سخت و دشوار مرا دارد؟ یا در پیکار توانست از من پیشی بگیرد؟ هنوز بیست سال نداشتم که در میدان نبرد حاضر بودم هماکنون که از شصت سال گذشتهام.»
✳️آنچنان که مشاهده می شود عظمت و شجاعت #انکارناپذیر امام موجب شده بود که این افراد طمعی به تخریب چهره موجه ایشان نداشته باشند لکن با زیر سوال بردن تدبیر و مدیریت ایشان، هدف تضعیف دولت و دلسرد کردن امت اسلامی را در سر میپروراندند.
در پایان گفتنی است که شاید نگارش این یادداشت از ابتدا بلاموضوع بوده باشد! چراکه معتقدیم ما اهل کوفه نیستیم تا جاده صاف کن قریشیان باشیم.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🛢 *مقایسه صادرات نفت و رفاه با قبل از انقلاب*
🛢قبل از انقلاب با جمعیت ۳۵ میلیون نفری میزان صادرات نفت پنج میلیون و چهار صد هزار بشکه در روز بود، یعنی به ازای هر ایرانی
حدود ۴.۶۲ بشکه به ازای هر ایرانی در هر ماه
🛢در قبل از تحریم با جمعیت ۸۰ میلیون نفری روزانه دو میلیون سیصد هزار بشکه صادر میکردیم یعنی به ازای هر ایرانی در هر ماه ۸۶.۲ صدم یک بشکه
🛢 متوسط صادرات نفت در سال ۱۳۹۹ حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده یعنی ۳ بشکه در سال به ازای هر ایرانی یا یک چهارم بشکه در هر ماه بوده.
🛢 در لایحه بودجه ۱۴۰۱ صادرات نفت یک میلیون دویست هزار بشکه پیش بینی شده که با توجه به جمعیت ۸۶ میلیون نفری به ازای هر ایرانی کمتر از ۴۲صدم یک بشکه در هر ماه میشود.
🛢 *لذا صادرات نفت قبل از انقلاب در مقایسه با سالهای اخیر به ازای هر ایرانی به شرح زیر است:*
1️⃣ *به نسبت قبل از تحریم ۵.۳۷ برابر*
2️⃣ *به نسبت سال ۹۹ معادل ۱۸.۴۸ برابر*
3️⃣ *به نسبت لایحه سال ۱۴۰۱ معادل ۱۱ برابر*
📈 این در حالی است که قبل از انقلاب امید به زندگی (طول عمر متوسط) در ایران ۵۲ سال بوده و به ۷۶ سال رسیده است.
⚡️💧فقط یک درصد روستاها برق و ۳ درصد روستاها آب آشامیدنی داشتند.
✅ وضع آنقدر وخیم بود که ۴۲ سال تلاش متمرکز برای رفع فقر هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است هرچند اصلا قابل مقایسه با قبل نیست.
🎓ظرفیتهای دانشگاهها کمتر از صد هزار نفر بود که فقط ۲۰ درصد آنها خانم بودند. اینک ظرفیت دانشگاهها به ۵ میلیون نفر رسیده است و خانمها اکثریت دانشجویان را تشکیل میدهند.
✅ و ...
📊 *لذا باید دستاوردها را با توجه به این واقعیات ارزیابی کرد. یعنی باید به دستاوردها به نسبت صادرات نفت به ازای هر نفر ضریب داد.*
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
☀️رهبر معظم انقلاب
یک کشور اگر میخواهد به معنای واقعی بازسازی کند، باید بیشترین تکیهاش و بیشترین نگاهش و توجّهش، به انسان، نیروی انسانی باشد و وقتی که صحبت از نیروی انسانی است، باید توجّه کنیم که نصف جمعیت کشور و نیمی از نیروی انسانی، بانوان کشورند. اگر بینش غلطی در مورد زن وجود داشته باشد، بازسازی به معنای حقیقی آن و در سطح وسیع آن، شدنی نیست.
هم خودِ بانوان کشور باید نسبت به موضوع زن از نظر اسلام، دارای آگاهی کافی و لازم باشند، تا بتوانند با اتّکا به نظر والای دین مقدس اسلام، از حقوق خود به طور کامل دفاع کنند، هم همه افراد جامعه و مردان در کشور اسلامی باید بدانند که نظر اسلام در مورد زن، حضور زن در عرصههای زندگی، فعّالیت زنان، تحصیل زنان، کار و تلاش اجتماعی و سیاسی زنان، نقش زن در فعالیتهای اقتصادی و علمی و فرهنگی چیست، نقش زن در خانواده، نقش زن در بیرون از خانواده چیست.
۱۳۷۵/۱۲/۲۵
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از M-GH
⭕️خالی بازی راب مالی!
🔺راب مالی به رویترز گفته موضوع چهار نفری که در ایران نگهداری میشوند جدا از مذاکرات هستهای است اما آزادی آنها پیش شرط توافق است.
چرا این حرف زده شده؟ و چرا این حرف نشان دهنده خالی بودن دست آمریکا در مذاکرات است؟
🔺نیازمند بودن آمریکا در کوتاه مدت به مذاکره و توافق با ایران، موضوع آشکار شدهای است که دلایلی دارد. یکی جلوگیری از تخریب اعتبار نظام تحریمها در جهان، دوم ترمیم چهره دیپلماتیک آمریکا و سوم مشکلات داخلی از جمله تورم و ضعف سیاسی که توافق میتواند به حل آنها کمک میکند.
🔺آمریکا در برابر رفتار منطقی و اصولی ایران در کنار گذاشتن گزینه توافق موقت، مجبور به تغییر تاکتیک شده و میخواهد با گام میانی یعنی بازگشت به میز مذاکره، مسیر خودش را طی کند و حاضر است برای این کار امتیاز بدهد.
🔺آزادی پولهای بلوکه شده ایران!
برای کاهش هزینههای سیاسی این امتیاز دهی لازم دارد نمایشهایی ترتیب بدهد. یکی تشدید دو قطبی با ترامپ و مقصر دانستن او در وضع موجود و دیگری طرح شرط جدید یعنی آزادی زندانیان آمریکایی در ایران.
ایران مذاکره با پیش شرط را اصلا قبول ندارد و آمریکا الان در نقطهای نیست که بتواند تمایلات خودش را به مذاکرات تحمیل کند.
🔺آمریکا برای فرار از هزینههای سیاسی داخلی موضوع آزادی زندانیان آمریکایی در ایران را به مذاکرات هستهای پیوند زد که نتیجهاش سختتر شدن مذاکرات خواهد بود.
✍️مسعود براتی
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
⁉️ ارتباط یا تخاصم؛ توپ در زمین سعوی
📝 فرهاد کوچک زاده
🔰 باوجود نگاه تعاملی جمهوری اسلامی نسبت به روابط با عربستان، همچنان سؤال اصلی افکار عمومی داخل کشور این است که، سیاست جمهوری اسلامی در قبال عربستان سعودی چیست؟
1⃣ - نگاه تنش آمیز و تقابلی بیش از آنکه از نحوه مواجهه نظام ایران با عربستان برآید، برآمد رفتارهای تنشزای سعودی ها در یمن،سوریه، حمایت از داعش و ... بود. هر چند کارنابخردانه برخی در حمله به سفارت عربستان در افزایش تنش بی تاثیر نبود.
2⃣ - اما امروزه شرایط تغییر کرده، سیاستهای عربستان در بسیاری از پرونده ها شکست خورده و رفتن گرمابه و گلستان سعودی ها یعنی ترامپ باعث شده است که مقامات عربستان در فکر تغییر مناسبات منطقهای خود باشند.
3⃣ - بیشک تغییر رفتار سعودیها، نتیجه استراتژی جمهوری اسلامی در خصوص مقاومت فعال است.
4⃣ - راهبرد دولت جدید، راهبرد روابط حداکثری و پایدار با همسایگان است. بدیهی است که کشور عربستان با مرز دریایی مشترک با ایران، در رویکرد سیاست خارجی دولت جدید موردتوجه قرار گیرد.
5⃣ - باوجود نگاه تعاملی ایران، همانطور که وزیر خارجه کشورمان گفته است، این عربستان است که باید تصمیم بگیرد و نسبت به سیاست ایران به جمعبندی مناسب برسد؛ ارتباط می خواهند یا ادامه تخاصم؟ امروز توپ در زمین سعودی هاست.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
☑️ دست برتر واکسن برکت در پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ به دلیل کرونا نسبت به سایر واکسن های موجود در ایران
🔸در مطالعه ای که توسط جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز صورت گرفته و در وبسایت «medrxiv.org» منتشر شده است، با بررسی تأثیرگذاری 4 واکسن برکت ، سینوفارم ، اسپوتنیک و آسترازنکا درخصوص تأثیر تزریق واکسن کرونا در برابر مرگ ناشی از کووید-19؛ واکسن برکت 98.3 ، آسترازنکا 91.8 درصد ، سینوفارم 86.1 درصد و اسپوتنیک74.7 درصد موثر بوده اند.
🔸دربخش دیگری از این مطالعه نقش واکسنهای مورد بررسی در کاهش بستری نیز مورد دقت قرار گرفته که موفقیت واکسنها به ترتیب: برکت 86.4 درصد ، آسترازنکا 81.5 درصد ، سینوفارم 71.9 و اسپوتنیک 67.5 درصد بوده است.
🔸همچنین در خصوص تأثیرگذاری این واکسنها دربرابر تست مثبت کرونا نیز نتایج این مطالعه به ترتیب: واکسن برکت 87.1 درصد، واکسن آسترازنکا: 84.4 درصد، واکسن سینوفارم: 79.9 درصد و واکسن اسپوتنیک: 74.7 درصد بوده است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1