برنده انتخابات آقای کروبیه که بالاخره مقام #رقیب_آراء_باطله رو به بقیه واگذار کرد😊
@hadihoseiniasl
الان وقتشه آمریکایی هایی که دارن نتایج انتخابات مارو دنبال میکنند رو اذیت کنیم و شمارش آراء ایالت کهگیلوئه و بویراحمد رو یه هفته طول بدیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ ﴿آل عمران۱۱۹﴾
و زمانی که با یکدیگر خلوت نمایند از شدت خشمی که بر شما دارند، سر انگشتان خود را می گزند. بگو: به خشمتان بمیرید. یقیناً خدا به آنچه در سینه هاست، داناست
پ ن: این رای دادنها سرمایه است، مراقبش باشیم
@hadihoseiniasl
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 از پیروزی انتخابات چگونه استقبال کنیم؟
❗️ در مواجههی با پیروزیها قرآن به ما درس میدهد: اِذا جاءَ نَصرُ اللهِ وَ الفَتحُ، وَ رَاَیتَ النّاسَ یَدخُلونَ فی دینِ اللهِ اَفواجًا، فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّکَ وَ استَغفِرهُ اِنَّه کانَ تَوّابًا؛ نمیگوید خوشحالی کن، مثلاً برو وسط میدان شعار بده؛ فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّک؛ [میگوید] *برو تسبیح کن؛ این مربوط به تو نیست، مربوط به خدا است؛ استغفار کن.* در خلال این حرکت ممکن است یک غفلتی از تو سر زده باشد، از خدای متعال طلب مغفرت کن؛ در برخورد با حوادث مثبت این جوری باید برخورد کرد: *دچار غرور نشدن، و از خدا دانستن* که *«وَ ما رَمَیتَ اِذ رمیت ولک الله رمی
📌 دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
@HozeTwit
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 روایت رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام از بیاثر شدن تحریمهای آمریکا
🔹 حجت نیکی ملکی در توییتر خود نوشت: تحریم های آمریکا چگونه بی اثر می شود؟
🔹 ۹ دی آغاز کارآزمایی بالینی واکسن برکت،
۲۴ دی تحریم تولید کننده واکسن برکت توسط آمریکا.
🔹 تلاش چند ماهه دانشمندان جوان ایرانی و توکل به خدا بجای کدخدا.
🔹 ۲۴ خرداد صدور مجوز اضطراری واکسن برکت و ۲۷ خرداد لغو تحریمهای مربوط به کرونا ایران توسط آمریکا.
✍️ بیداری ملت
@HozeTwit
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند نفر از بچههای شعبهی باغ کتاب پارادایسهاب به همراه مدیرشعبه، با چاشنی استرس وارد اتاقی به ظاهر معمولی میشن که...
عیدمون مبارک 🌱
#کار_فرهنگی_تمیز
#استارتاپ
#فریلنسر
@hadihoseiniasl
مشهد، پايتخت معنوي ايران
🖋 #محمدرضا_زائری
اين روزها كه فرارسيدن مناسبت ميلاد خجسته خورشيد خورشيدها و سلطان جهان، افتخار خراسان امام هشتم حضرت علي ابن موسي الرضا عليه السلام همه ايران را با بوي حرم عطرآگين ساخته و حال و هواي زيارت را به همه نقاط كشور كشانده است، جا دارد يكبار ديگر #جايگاه_مشهد_مقدس را در سپهر فرهنگي ايران اسلامي بازخواني كنيم.
جايگاه مشهد مقدس در نقشه فرهنگي ايران بزرگ از سويي به سبب #پيشينه_تاريخي خراسان قديم است و از سوي ديگر سعادتي كه با حضور #حرم_مطهر امام هشتم نصيب اين شهر شده و آن را به قبله دلها تبديل كرده است.
اين اراده خداوند بوده كه ستاره هايي ديگر از خاندان حضرت موسى بن جعفر نيز در كنار اين خورشيد به آسمان ايران كوچ كنند و در كنار ماه وجود حضرت فاطمه معصومه و خورشيد ثامن الحجج وسيله جلب رحمتها و بركتهاي الهي براي اين سرزمين باشند و چنان كه مي بينيم دلها و جانهايي را از همه نقاط جهان مخصوصا كشورهاي همسايه به اين نقطه گيتي بكشانند.
اين باورها و دلبستگي ها و آن پيشينه تاريخي و جايگاه فرهنگي و اجتماعي در طول قرنها حفظ شده و نسل به نسل از پدران و مادرانمان به ما رسيده است و امروز نقطه ثقل توازن فرهنگي و نقطه اتكاي ميراث تمدني ماست.
قدرت فرهنگي و غناي معرفتي و توانمندي اجتماعي و ميراث تاريخي نيز با تهديدها و خطرهايي مواجه است، مانند يك اثر معماري و بناي كهن كه در معرض باد و باران قرار مي گيرد و هر چند باشكوه و سترگ و تاريخمند و افتخارآفرين باشد، باز هم ممكن است دچار كاهش و نشست يا حتى تخريب و فروپاشي گردد.
اگر بخواهيم اين ميراث ارزشمند حفظ شود و اين بنيان شكوهمند همچنان بماند و دير بپايد، بايد بدان بپردازيم و و با نگراني و هوشياري به آينده و فرصت ها و تهديدها بيانديشيم.
در نخستين گام همچنين بايد به پرسشهايي جدي و مهم پاسخ دهيم كه از اين جمله است؛
رويكرد نسل جديد و علايق معنوي و #باورهاي_مذهبي_نوجوانان_و_جوانان چه تفاوتهايي با گذشته دارد؟
عادتهاي زيارت و #سبك_زندگي_ديني در نسل جديد شهروندان مشهد و مجاوران حرم مطهر چه تغييراتي كرده است؟
#مشهد_مقدس با تغييرات اجتماعي و تحولات سبك زندگي نسل جديد چگونه مي تواند #جايگاه خود به عنوان پايتخت فرهنگي ايران را حفظ كند؟
اگر براي اين پرسش ها پاسخ روشن و دقيقي نداشته باشيم و براي رويارويي با چالش ها #آماده نشويم، تغييرات اجتماعي و تحولات فرهنگي ما را #غافلگير خواهد ساخت و فرصت ها را از ما خواهد گرفت.
(يادداشت روزنامه شهرآرا)
https://telegram.me/morzaeri
@hadihoseiniasl
هدایت شده از گشت و گذار
❇️ خاطرهای از واکسن
ابوالفضل طریقهدار
این روزها برخی میپرسند: واکسن بزنیم یا خیر. بد نیست خاطرهای را که مربوط به یک ویروس دیگر است نقل کنم. این خاطره به حدود ۵٣ سال پیش برمیگردد. ده ساله بودم و به مدرسه باغشاه در محلهی خودمان «باغپنبه» میرفتم. باغپنبه محلهای قدیمی در خیابان باجک شهر قم، روبروی مخابرات است. اخیرا سازمان میراث فرهنگی، آن را به طرز زیبا و سنتی بازسازی کرده تا جاذبه گردشگری ایجاد کند. قم قدیم چند محله، بیشتر نبود، که کهنترین آن همین «باغپنبه» است. من یادم هست که کنار همین محله، باغ بزرگ پنبهکاری بود. شما همهی بلوار عماریاسر تا پاساژ الزهرا را در نظر بگیرید که همه باغ و کشتزار بود. همین پاساژ الزهرا فعلی، که یکی از مراکز شیک و باکلاس موبایل هست، کاروان سرایی بود که مرکز پالان دوزی، نعلبندی، یراق فروشی و شغلهایی مثل اینها بود. وقتی خاطراتم را از «قم» برای فرزندان یا دوستان جوانم نقل میکنم، خیال میکنند که از یک روستای دورافتاده، حرف میزنم.
❇️ الغرض به مدرسه باغشاه میرفتم که تا منزلمان به اندازه پنجدقیقه فاصله داشت. یک روز مدیر مدرسه گفت فردا در مدرسه «آبلهکوبی» هست، آماده باشید. واکسن آبله را به بازو میزدند. دوستی داشتم به نام «محمدحسین»، که پدرش خیلی خشکمقدس و خرافاتی بود. اگر اسم ببرم بعضی خوانندگان او را میشناسند، لذا پرهیز میکنم. صبح زود، پدر محمدحسین را جلوی کوچهمان دیدم که با پسرش ایستاده. دست مرا گرفت و گفت: ابوالفضل ببین، اگر آبله بزنید جنزده میشوید، همه اینها برای گولزدن ماست، این چیزها را خارجیها درست کردهاند، من به شما دونفر، دوریال میدهم اگر موقع آبلهزدن، فرار کنید. مدیر مدرسه ما آقای «خلیقی»، بسیار سختگیر و منضبط و جدی بود. نام او لرزه بر اندام هر دانشآموزی میانداخت. جلوی در مدرسه و کنار دیوار را دو خدمتگزار به نام «مشهدیعلیاکبر» و آقای «اشعری» گذاشته بود.
من و محمدحسین قرار گذاشتیم که از پنجرههای توالت مدرسه فرار کنیم. از دیوار توالت بالا رفتیم و به پنجره رسیدیم. اما غافل از اینکه دو خدمتگزار، حواسشان به آنجا هم بود. زرنگ و چابک به ما رسیدند و در همان وسط پنجرهی توالت ما را گرفتند و کشانکشان به اول صف آبلهکوبی، محکم به زمین کوبیدند. آقای خلیقی با ترکه ترسناک همیشگیاش، چنان به ما میزد که ناله و فریادمان در مدرسه میپیچید. بعد به مامور آبله گفت: اول به این دو نفر، چموش واکسن را بزن. هم کتک مفصل خوردیم و هم واکسن زدیم.
هدایت شده از اصالت اندیشه
سلام علیکم
امشب شب نیمه ماه ذی القعده است مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح در مورد امشب نوشته:
《 شب پانزدهم: شب مبارکى است، خدا بر بندگان مؤمن خود نظر رحمت مىفرماید، و چنانکه در روایت نبوى آمده، کسى که در این شب به طاعت حق مشغول باشد، براى او اجر صد نفر روزه دارى است که ملازم مسجد بوده اند، آن هم روزه دارى که خدا را به اندازه چشم برهم زدنى معصیت نکرده باشد، پس این شب را غنیمت بشمار، و خود را به طاعت و عبادت و نماز و درخواست حاجات از خدا مشغول کن، روایت شده هرکه در این شب #حاجتى از خدا بخواهد حتما به او عطا خواهد شد. 》
مرحوم میرزا جواد آقا ملکی در مورد امشب در کتاب المراقبات می نویسد :
《طاعت و عبادت، در اين شب از اين جهت كه مشهور نبوده و مردم كمتر، در آن به طاعت خدا مشغول مىگردند، آن را از ساير شبهاى مشهور ممتاز مىگرداند. كه اين مطلب نزد اهل مراقبت مهم است.
زيرا توجه، در زمان غفلت عموم، از مراقبات مهم و باعث سرعت اجابت است. و نيز اعمال نزد خداوند بزرگتر و به قبول نزديكتر و اجر بيشترى دارد. پس با تمام جديت و اشتياق براى اجابت دعوت منادى به كرامت خداى متعال اقدام نموده، فرصت را غنيمت شمار و از خواب برخيز... 》
التماس دعا
@hadihoseiniasl