🔰 دولت جوان حزباللّهی علاج مشکلات کشور است
🔻 رهبر انقلاب، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی: دولت جوان حزباللّهی #علاج مشکلات کشور است. البتّه معنیاش این نیست که مثلاً رئیس این دولت یک جوان سیودوساله باشد؛ بلکه یعنی دولتِ سرِپا، بانشاط، آماده و در سنینِ کار و تلاش باشد.
🔺️ پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید. مطالبه طبعاً با اعتراض همراه است، امّا نگذارید این اعتراض، اعتراض به نظامِ اسلامی تلقّی شود؛ جدّاً مانع شوید که دشمن این اعتراض را اعتراض به نظام تلقّی یا القا کند. مطالبهگری را با ارائهی پیشنهاد و راهِحلّ قابلِ قبول همراه کنید. ۹۹/۲/۲۸
@hadiyan19
⭕️ حتی جوانان مؤتلفه هم میرسلیم را قبول ندارند/ میرسلیم قول داده بود به نفع رئیسی کنار برود اما روز آخر گوشی خود را خاموش کرد
👤 عباس سلیمی نمین، تحلیلگر سیاسی:
🔹جلسه اخیر آقای میرسلیم با برخی راهیافتگان مجلس یازدهم چندان اهمیتی ندارد زیرا اصلا افرادی که خود را برای ریاست مجلس مطرح میکنند، اندازه این پست نیستند
🔹برای مثال آقای شمسالدین حسینی که اصلا سیاسی نیست و در دوره ریاستجمهوری آقای احمدینژاد مدتی وزیر اقتصاد بوده است یا آقای میرسلیم مقبولیتی برای ریاست مجلس ندارد.
🔹حتی حزب مؤتلفه در دادن بیاینه برای حمایت از آقای میرسلیم در انتخابات هیئترئیسه مردد است یا جوانان حزب موتلفه اصلا میرسلیم را قبول ندارند. او هیچ وقت به تعهدات خود پایبند نبوده است و همین موضوع از او یک شخصیت غیرقابل اتکاء ساخته است.
🔹عقول و بزرگان اصولگرا و افرادی که وزن سیاسی بالایی دارند، معتقدند که آقای قالیباف شرایط مساعدی برای ریاست مجلس دارد
🔹پایداریها علیرغم آنکه پذیرفتند که در لیست واحد اصولگرایی باشند و تعهد دادند، عهدشکنی کردند و در فضای مجازی گفتند که به قالیباف رأی ندهید. از چنین نیروهایی نمیتوان انتظار داشت که با شروع مجلس به اختلافات پایان دهند.
🔹آن سوی ماجرا هم آقای میرسلیم قرار دارد که بدعهدی او هم ثابت شده است و از یاد نمیبریم که او عهد کرده بود به نفع آقای رئیسی در انتخابات ریاستجمهوری کنار برود اما در روزهای منتهی به اتنخابات گوشی خود را خاموش کرد.
@hadiyan19
دولت جوان حزباللّهی علاج مشکلات کشور است
رهبر انقلاب، در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
🔹دولت جوان حزباللّهی علاج مشکلات کشور است. البتّه معنیاش این نیست که مثلاً رئیس این دولت یک جوان سیودوساله باشد؛ بلکه یعنی دولتِ سرِپا، بانشاط، آماده و در سنینِ کار و تلاش باشد.
🔹پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید. مطالبه طبعاً با اعتراض همراه است، امّا نگذارید این اعتراض، اعتراض به نظامِ اسلامی تلقّی شود؛ جدّاً مانع شوید که دشمن این اعتراض را اعتراض به نظام تلقّی یا القا کند. مطالبهگری را با ارائهی پیشنهاد و راهِحلّ قابلِ قبول همراه کنید.
🔹جبههی انقلاب را گسترش بدهید؛ یارگیری کنید؛ حذف نکنید. بعضیها که به اسلام و انقلاب معتقدند، در فلان مسئله با شما موافق نیستند؛ این موجب طرد نشود. البتّه منظور جذب منافق و آدم بیاعتقاد نیست.
🔹با کسانی که مبانی انقلاب را قبول نمیکنند، ایجاد تردید میکنند و دشمن را تزیین میکنند، مماشات نکنید. ایجاد تردید، ستون فقرات کار دشمن است.
🔹امروز جامعه و نظام آمریکایی نه تنها جذّابیّت ندارد، بلکه به یک معنا در بخش مهمّی از دنیا منفور هم هست.
@hadiyan19
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان:
اللهمّ إنّي أسْألُكَ فيه ما يُرْضيكَ وأعوذُ بِكَ ممّا يؤذيك وأسألُكَ التّوفيقَ فيهِ لأنْ أطيعَكَ ولا أعْصيكَ يا جَوادَ السّائلين
خدايا من از تو ميخواهم در آن آنچه تو را خوشنود كند و پناه مى برم بتو از آنچه تو را بيازارد واز تو خواهم توفيق در آن براى اينكه فرمانت برم ونافرمانى تو ننمايم اى بخشنده سائلان
#حدیث امام کاظم (ع) : دعای شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب می شود.
بحار الانوار ج 92 ص 255 ح 33
@hadiyan19
ثامن بصیر ۱۹
این موقعیت پنج نفتکش ایران است که در حال عزیمت به آمریکای لاتین می باشند. آمریکایی ها تحرکاتی داشته
🔴 #برنده_کیست؟ l استراتژی بازی بزدل ایران و آمریکا
🔻 در حین جنگ کانال سوئز در سال ۱۹۵۶ که توافقی محرمانه بین انگلستان ، فرانسه و اسرائیل جهت سقوط جمال عبدالناصر بود، دوایت آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا که از طرح مخفی انگلستان و فرانسه آگاهی یافته بود بسیار خمشگین شد؛ علت این خشم هم بی اطلاعی وی از تبانی پنهانی انگلیس و فرانسه بدون هماهنگی آمریکا بود. با اولتیماتوم آیزنهاور و خروشچف ، انگلیس و فرانسه مجبور شدند چتربازان خود را از مناطق درگیر عقب بکشند و بحران ۱۹۵۶ سوئز با موفقیت عبدالناصر پایان یافت.
🔹 اما آن جنگ یک نتیجه بزرگ برای افکار عمومی دنیا داشت؛ پایان دوران انگلستان . بعد از این جنگ به تمام دنیا ثابت شد که فقط آمریکا و شوروی تعیین کننده مقدرات جهانی اند و بقیه دنباله رو آنان.
🔹 در سال ۱۹۸۹ با فروپاشی دیوار برلین با وجود این که هنوز ۲ سال تا فروپاشی رسمی شوروی زمان باقی مانده بود ، اما مشخص شد یکه تاز عرصه سیاست و روابط بین الملل ایالات متحده است. تا آنجا که نظریه پرداز معروفشان فرانسیس فوکویاما از پایان تاریخ سخن گفت و لیبرالیسم به رهبری آمریکا را شکست ناپذیر قلمداد نمود.
🔹 از آن تاریخ حدود ۳۰ سال گذشته و ایران در یک اقدام بی سابقه راهبردی پس از ۲ سال تحریم کمرشکن و تقابل با ایالات متحده که به تنش های مستقیم نظامی منجر شد ، ۵ نفتکش را روانه یکی از حیات خلوت های سنتی آمریکا ( طبق دکترین جیمز مونروئه ) کرده و ارتش ایالات متحده نیز درصدد رویارویی برآمده است.
🔹سیاست گذاران ایران به اتکای توان نظامی خود استراتژی بازی بزدل ( چیکن استراتژی) را با حاکمان کاخ سفید شروع کرده اند و کسی که در مرحله آخر کنار بکشد بازنده این دوئل است. آینده این رویارویی تصویر آینده جهان است ؛ اگر ایران بتواند به پشتوانه توان نظامی و مقاومت اقتصادی مردمش این نفتکش ها را به مقصد برساند به معنای پایان عصر ابرقدرتی آمریکاست. چرا که معنای ابرقدرت این است که کشوری بتواند در هر نقطه جهان منافعش را تحصیل کند و قدرت دخالت موثر و تعیین کننده داشته باشد.
🔹اگر این اتفاق رخ دهد به وضوح وارد عصری خواهیم شد که از جهان تک قطبی نیست بلکه نظام بین الملل چند قطبی نامیده می شود. آمریکا همچنان یک قدرت بزرگ خواهد ماند اما دیگر لقب ابرقدرت طبق تعاریف علوم سیاسی برازنده او نیست.
دنیا بین قدرت های جهانی توزیع می شود و بی شک ایران هم در این سهم بندی بهره ای خواهد خواست و آن تسلط و نفوذ در منطقه ای ست که غربی ها بدان خاورمیانه می گویند ...
🖌 #تقوی_نیا
@hadiyan19
✅ گزارش روز(دوشنبه 29 اردیبهشت)
🔴 گزارشی برای اثبات ناکارآمدیها
گزارش تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پس از حدود سه سال انتظار، 23 اردیبهشتماه در مجلس قرائت شد. این گزارش به بررسی عملکرد دستگاهها در سالهای 95 و 96 در مبارزه با قاچاق کالا و ارز پرداخته است.
گزارههای خبری: 1- هرچند پس از قرائت این گزارش در مجلس، جمعی از تشکلهای دانشجویی و صنفی در نامهای به رئیس قوه قضائیه، به انتقاد از آن پرداخته و اعلام کردند که مجلس گزارش را هم با تأخیر بیش از یک سال و نیم قرائت کرد، هم با دستکاری گزارش و حذف بخشیهایی، آن را تضعیف کرده و هم بخشهایی از آن را نیز قرائت نکرد؛ بااینحال گزارش نصفه و نیمه قرائت شده (به قول منتقدین) حاوی نکات قابلتوجهی است. 2- بر اساس گزارش مجلس، 95 درصد شگردهای قاچاق از مبادی رسمی کشور صورت میگیرد. حدود 95 درصد از کالاهای قاچاق به بازار داخلی راه مییابد. حجم قاچاق بیش از ۳۵ درصد واردات کشور را تشکیل میدهد، درحالیکه کشفیات قاچاق تنها حدود 4 درصد است. این گزارش همچنین با اشاره به 223 تکلیف قانونی 26 دستگاه در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، آورده است: «از این تکالیف، فقط 62 تکلیف انجام شده است و دیگر تکالیف یا انجام نشده یا بهطور ناقص انجام شده است.» که از میان 12 دستگاهی که عملکرد ضعیفتری در این حوزه داشتهاند، دستگاههای دولتی و زیر نظر قوه مجریه بیشترین کوتاهی در انجام وظایف را داشتهاند. 3- ضرر و زیانهای اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی قاچاق بر کشورمان بیشمار است؛ اما کمترین اثر تخریبی قاچاق بر کشور را میتوان از زبان سخنگوی دولت شنید که میگوید؛ «بیشترین قاچاق ورودی به کشور در بخش کفش و پوشاک، لوازم آرایش و لوازمخانگی و قطعات خودرو است و تنها در دو بخش کفش و پوشاک، ظرفیت یکمیلیون شغل را از ایرانیها گرفته است»
گزاره تحلیلی: قاچاق امری مسبوق به سابقه است و محصول دولت کنونی نیست؛ بنابراین انداختن تمامی تقصیرها بر گردن دولت مستقر امر اشتباهی است؛ اما بر اساس گزارش مجلس، وزنه ناکارآمدی و عمل نکردن به وظایف در کفه دولت سنگینی میکند و این حاکی از روی کار نبودن مدیران کارآمد، دلسوز و مردمی است. بهعبارتدیگر تا زمانی که مسئولی خود را ملزم بر انجام وظایف نداند، همین آش است و همین کاسه و نباید انتظار کاهش آمار قاچاق در کشور را داشت.
@hadiyan19
✅ حرف روز (دوشنبه 29 اردیبهشت)
🔴 مچاندازی ایران و امریکا
مقام معظم رهبری در دیدار تصویری دیروزشان با تشکلهای دانشجویی به این نکته اشاره فرمودند که «جمهوری اسلامی امروز طرف یک مبارزه وسیع و عظیمی در سطح جهانی است؛ یک مبارزه جدی که یک طرف آن، نظام جمهوری اسلامی است، یک طرف جبهه کفر و ظلم و استکبار است.» این نبرد عظیم در همه حوزههای سیاسی، نظامی، اقتصادی و رسانهای وجود دارد و قطعاً پیروزیهای بیشماری در این زمینه نصیب جمهوری اسلامی ایران شده است.
نکات تحلیلی: ۱- اگر موقعیت جمهوری اسلامی بر مبنای مکعب "نقاط ضعف، نقاط قوت، فرصت و تهدید" نگریسته شود، ممکن است با دیدن تهدیدات بیرونی و نقاط ضعف درونی، در ابتدای کار این سؤال پیش بیاید که چرا انقلاب اسلامی این هزینهها را برای مقابله با آمریکا میپردازد و کشور را در شرایط سخت قرار میدهد؛ اما هنگامیکه نقاط قوت در درون کشور و فرصتهای بیرونی دیده میشود این نتیجه حاصل میشود که این مبنای درست در سیاست خارجی و مقابلهبهمثل با دشمنان، فرصتهای بینظیری برای کشور به دست آورده است و قطعاً با توجه به نقاط قوتی که داریم اگر به آنها توجه میشد نتایج و دستاوردها بیشتر از این بود. ۲- سوم اردیبهشت امسال سپاه پاسداران یک عملیات موفق علمی و نظامی در رتبه بالای جهانی به انجام رساند که قامت استوار کشور را در میان ملل جهان برافراشته کرد؛ این موفقیت در درون خود، پیروزی بر تحریمها، فریب اطلاعاتی دشمن، زبدگی علمی و استقامت مثالزدنی را دارد و نشاندهنده یک بعد دیگر از پیروزی ایران بر آمریکا است. ۳- در روزهای گذشته مخابره شد که ایران ۵ محموله بنزین و گازوئیل را به سمت ونزوئلا انتقال میدهد، آمریکا نیز برای ایجاد هراس در مسیر این ناوگان، کشتیهای جنگی، پهپاد و سیستم هشدار نظامی خود را فعال کرده است، اما آنچه اتفاق خواهد افتاد این رخداد است که در این مسابقه مچاندازی، جمهوری اسلامی چون با اعتمادبهنفس و پرچم برافراشته وارد معرکه شده است، هم پیروز خواهد شد و شیرینی این پیروزی بر کام همه خواهد نشست.
نکته راهبردی: اگر در موارد دیگر نیز آمریکا با ایران اسلامی مچاندازی کند، حتماً مچ آمریکا خواهد خوابید؛ این موضوع را اندیشکدههای آمریکایی هم بارها اعتراف کردهاند؛ مثلاً اندیشکده واشنگتن نوشته است:"ایران با پرتاب موشک قاصد و ماهواره نور قواعد بازی را به نفع خود تغییر داد". این موفقیتهای ملت ایران باعث شده است که ملتهای مظلوم جهان به آن ببالند و قطعاً با روی کار آمدن دولت جوان حزباللهی این موفقیتها بیشتر نیز خواهد شد.
@hadiyan19
✅ خبر ویژه (دوشنبه 29 اردیبهشت)
1️⃣ پاسخ ایران به هرگونه دزدی دریایی دردناک خواهد بود
انتقال بنزین و گازوئیل ایران به آمریکای لاتین با واکنشهای نظامی و سیاسی آمریکایی مواجهه شده است. در همین زمینه وزارت خارجه کشورمان هشدار شدید خود را به مقامات آمریکایی رسانده است. اعزام 4 ناو جنگی ارتش آمریکا به سوی نفتکش ایرانی که در حال انتقال سوخت به ونزوئلاست و وجود احتمال تعدی طرف آمریکایی به آن میتواند واکنشهای تند و مقابلهبهمثل را از سوی ایران در بر داشته باشد. تجربه توقیف نفتکش ایرانی توسط نیروی دریایی انگلیس در منطقه جبلالطارق در سیزدهم تیرماه سال گذشته که با مقابلهبهمثل طرف ایرانی در توقیف کشتی بریتانیایی همراه شد، هدف قرار دادن پهپاد متجاوز گلوبال هاوک آمریکایی و همچنین رویارویی اخیر قایقهای جنگی سپاه پاسداران با ناو آمریکایی که به آبهای مرزی کشورمان نزدیک شده بود را میتوان ازجمله مصادیق تجربههای دشمن در رویارویی با جمهوری اسلامی دانست. بااینحال، تلاش طرف آمریکایی برای به خطر انداختن امنیت تجارت با ایران و ایجاد مانع در راه شکلگیری مراوداتی از قبیل مبادلات میان ایران و ونزوئلا را میتوان آوردگاهی جدید برای صیانت از منافع و امنیت ملی کشورمان به شمار آورد. یقیناً تلاش ایران برای تثبیت الگوهایی مشابه مصداق مبادلاتی که در ماههای اخیر با ونزوئلا داشته است، بهمثابه گامی عملی برای پیشبرد روابط با سایر دولتهایی که تمایلی به پیروی از تحریمهای آمریکا ندارند، خواهد بود.
@hadiyan19