💐اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهیدِ
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ
🌸خدايا درود فرست بر على بن موسى الرّضا،
امام پسنديده و با تقواى بى عيب، و حجّتت بر هر كه بر زمين، و هر كه زير زمين است،
آن راستگوى شهيد،
درودى بسيار و كامل، و پاك و به هم پيوسته و پياپى و در پى هم، مانند برترين درودى كه بر يكى از اوليايت فرستادی
#وقت_سلام
@hadiyan19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتخابات، خنثی کننده نیت آمریکاییها
@hadiyan19
📌 درخواست عاجزانه رئیس فراکسیونی که جرأت نکرد دوباره نامزد شود
🔸 رئیس فراکسیون امید و شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در حالی که خود حاضر نشد مجدداً نامزد شود، گفت عاجزانه از مردم میخواهم به کاندیداهای اصلاحطلب رأی بدهند.
محمدرضا عارف در انتخابات امسال ترجیح داد مجدداً نامزد نشود و حال آنکه سال 92 به عنوان نفر اول ائتلاف امید در تهران به مجلس رفت. اکنون زیباکلام میگوید عارف که 1/5 میلیون رأی آورد اگر دوباره نامزد میشد، صد هزار رأی هم نمیآورد.
عارف در جمع خبرنگاران گفت: من از مردم تهران خاضعانه سپاسگزاری میکنم که در انتخابات گذشته بیش از آنچه لیاقت داشتیم ما را در مجلس و شورای شهر حمایت کردند و امیدواریم این نگاه را بار دیگر در جمعه آینده ببینیم.
وی افزود: ما معتقد بودیم اگر احزاب اصلاحطلب به یک لیست برسند شانسشان بالاتر است لذا از کسانی که جمع شدند و این انسجام را در جبهه اصلاحات ایجاد کردند، تشکر میکنم و تقاضای عاجزانهام از مردم این است که به این کاندیداها رأی دهند.
@hadiyan19
🔰جوزف نای: ترامپ هنوز متوجه عمق فاجعه ترور فرمانده ایرانی نشده است
یک کارشناس علوم سیاسی در گفتگو با مجری برجسته شبکه سی ان ان تأکید کرد: پس از آن که ما (آمریکا) سردار سلیمانی را در کشوری ثالث (عراق)، آن هم در شرایطی که در حال جنگ نبودیم، ترور کردیم، اکنون اگر کسی وزیر امور خارجه ما را در بغداد ترور کند، ما حق هیچ شکایتی نداریم، زیرا باب ترور شخصیت ها را خودمان گشوده ایم.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، فرید زکریا، مجری برنامه جی پی اس در این شبکه، در بخشی از برنامه خود که درباره نقش اخلاق در سیاست خارجی آمریکا بود، گفت: وقتی ما به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، نگاه می کنیم، می بینیم که وی خودش می گوید که واقعاً هیچ توجهی به اخلاقیات ندارد و اصولاً نگرانِ این مسئله نیست.
زکریا سپس از جوزف نای (Joseph Nye)، میهمان این برنامه که کارشناس علوم سیاسی است و اخیراً کتابی با عنوان «آیا اخلاقیات اهمیت دارد؟ رؤسای جمهور و سیاست خارجی (آمریکا) از فرانکلین روزوِلت تا ترامپ» منتشر کرده است، پرسید: آیا ترامپ در این زمینه (بی توجهی به اخلاقیات) با تمام رؤسای جمهور پیشین آمریکا فرق دارد؟
جوزف نای پاسخ داد: وی (ترامپ) از هر یک سایر رؤسای جمهور سابق آمریکا (13 رئیس جمهورِ پیش از ترامپ) که در کتابم نامشان فهرست شده و من درباره شان تحقیق کرده ام، غیراخلاقی تر است و به اخلاقیات کمتر اهمیت می دهد. به عنوان مثال، وقتی ترامپ به ترور جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی، به دست سعودی ها در کنسولگری عربستان سعودی در استانبولِ ترکیه واکنش نشان داد، وی کم و بیش گفت: شما باید این مسئله را پشت سر بگذارید (زیرا چندان حائز اهمیت نیست). ترامپ معتقد است که دنیا مکانی بسیار خطرناک است و از این نوع اتفاقاتِ فجیع زیاد رخ می دهد. حتی روزنامه وال استریت ژورنال که یک روزنامه محافظه کار آمریکایی است، تأکید کرد: «دونالد ترامپ در واکنش به قتل خاشقجی (به جای بی اهمیت جلوه دادنِ آن) می بایست سخنان بیشتری درباره "ارزش های آمریکایی" بیان می کرد (که نکرد).»
نای افزود: از اینرو به نظر من، وی (ترامپ) از این لحاظ (بی توجهی به اخلاقیات) با سایر رؤسای جمهور آمریکا تفاوت دارد.
زکریا: وقتی شما به واقعه ای مانند ترور (سردار سپهبد شهید قاسم) سلیمانی نگاه می کنید، آیا به نظر شما، آن اقدامِ آمریکا نشان می دهد که وی (ترامپ) برخی از قوانین بازی را زیر پا گذشته است؟ آیا شما چنین عملیاتی (به شهادت رساندن سردار سلیمانی) را یک اقدام غیر اخلاقی توصیف می کنید؟
نای: به نظر من، وی (ترامپ) به این مسئله اصلاً توجه نکرد که برای احیای مجدد بازدارندگی علیه ایران- که یک آرمانِ (هدفِ) با ارزش است- اگر او این کار را با غرق کردن یک کشتی ایرانی در خلیج (فارس) انجام می داد، عملیاتی مناسب به حساب می آمد که کم و بیش مورد پذیرش (سایرین) قرار می گرفت. این در حالی است که شما (ترامپ) با ترور یک مقام بلندپایه در یک کشور ثالث، آن هم در زمانی که در حال جنگ نیستید، در واقع، فرمان اجرایی جرالد فورد، رئیس جمهور اسبق آمریکا، را ابطال کرده اید، زیرا جرالد فورد، پس از پایان جنگ ویتنام، یک فرمان اجرایی صادر کرد و در آن صراحتاً نوشت که ما (آمریکا) وارد عملیات ترور کردن دیگران نخواهیم شد. نای افزود: به نظر من، ما نباید این هنجار را کنار بگذاریم. مثلاً اگر مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، به بغداد برود و کسی به او تیراندازی کند (و او را از پای درآورد)، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آنگاه ما (آمریکا) هیچ حقی برای شکایت از آن کار نداریم، زیرا خودمان به (سردار) سلیمانی شلیک (و او را شهید) کردیم. اصلاً این سؤال مطرح نیست که آیا آن ها (که ما ترورشان می کنیم) افرادی خوب یا بد هستند؟ مسئله اصلی این است که پس از جنگ ویتنام و امضای آن فرمان اجرایی به دست جرالد فورد، ما (آمریکا) اصولاً عملیات ترور را کنار گذاشته ایم. من مطمئن نیستم که ترامپ در این مسئله به خوبی غور کرده یا به آن عمیقاً اندیشیده باشد که وقتی شما آن اصل اخلاقی (پرهیز از ترور دیگران) را کنار بگذارید، این برای (وجهه) آمریکا چه معنایی دارد؟
زکریا: به نظرم می رسد که شما می گویید ما در حال زیر پا گذاشتن
بارها باید با یکدیگر تبادل ها و تعاملات دوجانبه داشته باشید، این شما را وادار می کند که تصمیمات کوتاه مدتِ تبادلی (تجاری) نگیرید، بلکه تصمیم های بلندمدت اتخاذ کنید. به عنوان مثال، جرج شولتس، که وزیر امور خارجه رونالد ریگان، رئیس جمهور اسبق آمریکا بود، می گفت: برخوردِ ما با سیاست خارجی باید مانند برخورد یک باغبان با باغش باشد، زیرا باغبان ها همواره با اهداف بلندمدت، کشت و کار و درختکاری می کنند. نای سپس تأکید کرد: شما اصلاً چنین چیزی (برنامه ریزیِ بلندمدت) را در رئیس جمهور ترامپ نمی بینید.
@hadiyan19
🔹️عملکرد رئیسی بدون شعارزدگی امیدآفرین است
🔸روزنامه آفتاب یزد دیروز در سرمقاله خود نوشت: «دیدار شبانه و سرزده از ندامتگاه اصفهان ـ آذر ۹۸ ـ ، دیدار سرزده از ندامتگاه کرج ـ دی ماه ۹۸ ـ و بالاخره دیدار از بند نسوان ندامتگاه شهر ری؛ ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۸ و صدها برنامه و دیدار سرزده دیگر در استانها و شهرهای دیگر و اما بعدِآمدنِ آیتالله رئیسی به قوه قضائیه، ضمن آنکه نسیم خوش تغییر، چالاکی و اقدامات عملی تاثیرگذار به ویژه در زمینه مبارزه با فساد، امید و شادی را به دل مردم بازگردانید...»
▫این سرمقاله که به قلم مدیرمسئول این روزنامه نوشته شده میافزاید: «نگاه به قوه قضائیه به عنوان یک قوه ـ صرفاً ـ قهریه تغییر کرد و حالا مردم به قوه قضائیه به عنوان یکی از قوای در کنار مردم، حامی مردم و با مردم نگاه میکنند و این حاصل نمیشود مگر با پرهیز از رفتارهای شعاری و ذهنیت شعاری داشتن. از تغییرات همه استقبال میکنند و از پرهیز داشتن از افتادن به ورطه شعارزدگی همه خرسند میشوند اما وقتی خبردار شدیم در روز زن، رئیسدستگاه قضا راهی یکی از ندامتگاهها شدهاند تا از نزدیک«صدای» گرفتاران در بند را بیهیچ واسطهای بشنوند، ما نیز راغب شدیم ببینیم در این دیدار و رویارویی عالیترین مقام قضایی کشور با زنان زندانی چه میگذرد؟!»...
@hadiyan19
به چه کسانی باید رأی داد؟
«حسین شریعتمداری» در آستانه برگزاری انتخابات مجلس، در یادداشتی نوشت:
۱- خدای مهربان بر درجات شهید همت فرمانده لشکر خطشکن محمد رسولالله(ص) بیفزاید، ایشان به رزمندگان توصیه میکرد اگر در جریان عملیات و یا بعد از آن، در میدان پراکنده شدید و محل استقرار نیروهای خودی را گُم کردید، نگاه کنید و ببینید، دشمن کدام نقطه را میکوبد، آنجا محل استقرار نیروهای خودی است. کاربرد این فرمول فقط در عرصه جنگ نظامی نیست، بلکه در تمامی میدانهای درگیری با دشمن میتوان از این فرمول برای شناسایی جبهه خودی استفاده کرد.
۲- این روزها، در گرماگرم انتخابات مجلس شورای اسلامی، هر یک از گروهها و احزاب سیاسی با تابلوها و شعارهای متفاوت به میدان آمدهاند. این شعارها اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند ولی تقریبا تمامی آنها ظاهری مردمپسند دارند. در این حالت، اگر قرار باشد که انتخاب نامزدها بر اساس آنچه روی تابلوها نوشته شده و یا در شعارها مطرح میشود صورت بپذیرد، احتمال خطا در گزینش نامزدها وجود دارد و برخی از این خطاها میتواند نتیجه فاجعهباری نیز در پی داشته باشد. از این روی توصیه شده است که در انتخاب نامزدها فقط به تابلوها و شعارها تکیه نشود و -به حق- تاکید شده است که انتخابکنندگان به مواضع و عملکردها، سابقهها و هویت واقعی نامزدها نیز توجه داشته باشند و چنانچه تحقیق و بررسی درباره تک تک نامزدها برایشان امکانپذیر نیست به کارشناسان مومن و متعهد مراجعه
کنند و...
۳- در این میان اما، توصیه و فرمول شهید همت میتواند در گزینش نامزدهای صاحب صلاحیت نقش تعیینکننده و کارسازی داشته باشد. فرمول یاد شده یک گزاره کاملا علمی و منطقی است، چرا که دشمن با شخصیتها و جریاناتی سر جنگ داشته و به آنان حمله میکند که حضور و فعالیت آنان را به زیان خود و در تعارض با منافع خویش میبیند و در همان حال از شخصیتها و گروههایی حمایت میکند که مواضع و عملکرد آنها را با منافع خود همسو و منطبق میداند. کجای این واقعیت قابل انکار و یا حتی قابل تردید است؟!
حالا فقط با یک نیم نگاه به آنچه طی چند سال اخیر شاهد بودهایم، به وضوح میتوان دید که دشمنان ایران اسلامی با کدام افراد و جریانات سیاسی بیشترین درگیری و کینهتوزی را داشتهاند و در مقابل، از کدام گروه و طیف سیاسی بیشترین حمایت را به عمل آوردهاند؟! درک این نکته فقط با یک مراجعه کوتاه به اخبار و گزارشهای موثق به آسانی ممکن است... نیست؟!
۴- مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که مردم ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواستههای ما تن بدهند. ترامپ از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن میگوید و از آن با عنوان یکی از موثرترین اهرمها برای به زانو درآوردن کشورمان سخن میگوید. اکنون خودتان قضاوت کنید که از یک سو، دشمن چرا نباید از این طیف حمایت کند؟! طیفی که خواسته یا ناخواسته زمینه تحقق اهدافش را فراهم میآورد و از سوی دیگر بدیهی است که باید از قدرتگرفتن جریانی که در مقابل خواستههای آمریکا مقاومت میکند، ابراز نگرانی کند؟! و این هر دو را به آسانی در مواضع و عملکرد جریانات یاد شده میتوان
یافت.
۵- ممکن است گفته شود که دشمن هم از فرمول یاد شده با خبر است، بنابراین با حمایت از یک طیف سیاسی در پی بدنام کردن آن در افکار عمومی است! این نظریه در صورتی مورد قبول است که مواضع و عملکرد جریانات یاد شده با خواستههای دشمن همخوان و همسو نباشد. ولی اگر این همسویی وجود داشته باشد، حمایت دشمن را نمیتوان تاکتیکی و غیر واقعی تلقی کرد!
@hadiyan19
می شود با گرفتن مشورت از افراد معتمد و با بصیر انتخاب اصلح صورت بگیرد.
سردار سناییراد گفت: وظیفه اصلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید توجه به اولویت های مردم همچون معیشت، اشتغال و ازدواج باشد، قبل از اینکه منافع جناح یا گروه خاصی را در نظر بگیرند،
@hadiyan19
دهها دلیل برای رأیدادن دارم اما امسال این جمله در وصیتنامه حاج قاسم، به مهمترین دلیلم تبدیل شده:
«جمهوری اسلامی حرم است»
و ما باید با تمام توان از این حرم دفاع کنیم..
پس #رای_میدهم چون چشم سردار به برگههای رأی ماست!
@hadiyan19
🌀 به تمام نفرات لازم رأی دهید
📝 از لیستها کمک بگیرید
🔹 به همان تعداد لازم اسم بنویسید... ای بسا شما اسم کسی را که به نظرتان صالح است ننویسید و آن فرد صالح، از انتخاب شدن محروم شود.
🔹 در فهرستها نگاه کنید و کسی را که واقعا میپسندید و میدانید صالح است، انتخاب کنید
@hadiyan19
🔴 #مکتب_سلیمانی l چه کسی را برای نمایندگی مجلس انتخاب کنیم؟
🔻 سردار سلیمانی نماد مدیر تراز انقلاب اسلامی بود . در کارزار انتخابات مجلس نیازمند مدیرانی از جنس حاج قاسم سلیمانی هستیم تا همانند عرصه دفاع و امنیت با پیروی از منش و سیره او بتوانند حس آرامش، رضایتمندی و کارآمدی را در عرصه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به وجود آورند.
🔻برخی شاخص های مکتب حاج قاسم:
1⃣ #ولایتمداری : سردار شهید قاسم سلیمانی درباره رمز عاقبت به خیری گفته بود: والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی {رهبر معظم انقلاب} است که امروز سکّان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است.
2⃣ #ساده_زیستی: سردار اهل تشریفات نبود و از رفاهطلبی بیزار بود. او در مدت ۲۲ سالی که فرماندهی سپاه قدس را برعهده داشت اجازه تغییر میز و صندلی اتاق کارش را نداد. خانه حاج قاسم در کرمان نیز که هم اکنون فاطمیه شده است یک خانه چند سال ساخت در یکی از محلههای عادی شهر کرمان بود و این شهید والامقام در شهر محل زندگی اش هیچ اموالی ندارد و همین امر هم باعث محبت مردم به وی شده است.
3⃣ #انقلابیگری: به تعبیر رهبر انقلاب انقلابی گری خط قرمز قطعی سردارسلیمانی بود و ایشان ذوب در انقلاب بود.
4⃣ #اخلاص: مهمترین بروزات این فضیلت اخلاقی را میتوان در «علاقه نداشتن به ستایش توسط دیگران»، «نداشتن چشمداشت مادی»، «پذیرش کارهای سخت و با نمود و منفعت شخصی کم» و «آمادگی برای مرگ و دست شستن از جان» جستوجو کرد که همگی این شاخصها در شهید سردار به چشم میخورد.
5⃣ #اهل_عمل_و_اقدام:سلیمانی اهل هدایت امور در ستاد و پشت میز نبود. عمده فرماندهان دفاع مقدس نیز که محبوبیت فراوان پیدا کردند فرماندهانی بودند که خود در میدان حاضر میشدند نه ستادنشین ها.
#انتخابات_دوم_اسفند
#همه_خواهیم_آمد
@hadiyan19