📌افزایش مشارکت مردم در انتخابات با بازسازی اعتماد عمومی
🔸متاسفانه حرکت غلط و ناکارآمدی های دولت در طی 8 سال گذشته باعث خالی شدن جیب مردم و ضربه به اعتماد عمومی شده است؛ سوءاستفاده هایی که برخی افراد دارای مناصب قدرت انجام داده اند به شدت مردم را عصبانی و ناراحت کرده و می توان گفت که مهم ترین علت کاهش مشارکت مردم در کشور شده است که 90 درصد سهم این عدم مشارکت به ناکارآمدی ها و فرافکنی های دولت برمی گردد.
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329156
رابطه با چین و کلیدهایی که قفل #تحریم را باز میکند
🔹به طور حتم امضای #سند_همکاری_۲۵_ساله راه درازی برای اجرایی شدن در پیش دارد چرا که اساساً آنچه روز شنبه بین دو طرف امضا شد یک برنامه درازمدت برای توسعه روابط دوجانبه است. در ایران همچنان برخی به هرگونه توسعه روابط بین ایران و چین بدبین هستند و خواستار بازگشت به ساختار گذشته با اجرایی شدن برجام هستند. با این حال واقعیت این است که حل بسیاری از این مشکلات بدون برقراری روابط راهبردی بین ایران و چین ناممکن است.
🔹برخی از مهمترین تحریمهایی که علیه ایران در سالهای گذشته اعمال شده از جمله تحریم مجدد بانکهای ایرانی با برچسب تروریسم و یا تحریم کل اقتصاد ایران در سال ۹۸ و یا صفر کردن صادرات نفتی ایران اساساً با هدف جلوگیری از برقراری روابط راهبردی بین تهران و پکن وضع شده است. از این رو اساساً نمیتوان انتظار داشت که با هرگونه توافقی بین تهران و واشنگتن حتی در آرمانیترین شکل آن نیز این تحریمها برداشته شوند.
🔹آمریکاییها میدانند که چین بخش مهمی از بهبود مداوم اقتصادی خود را مدیون روابط خود با ایران است و تاکنون نیز سیگنالهای مشخصی برای حفظ آن به ایران ارائه داده که یکی از آنها احتمالا افزایش ظرفیت خرید نفت از ایران است.
🔹به این ترتیب تحریمهای آمریکا علیه ایران نه تنها بر روابط تهران و پکن بیتأثیر است بلکه میتوان انتظار داشت که در آینده ایران راهی جز توسعه روابط خود با چین برای باز کردن کلید این تحریمها نداشته باشد.
🔹به نظر میرسد که در مسیر حرکت به سمت یک دنیای چند قطبی، ایران درست در مرحلهای قرار گرفته که با تنظیم راهبرد خود به یک توازن جدی بین غرب و شرق دست پیدا کند. برای موفقیتآمیز بودن این مرحله میتوان تنها امیدوار بود که الگوهای قدیمی همچون ماجرای برجام تکرار نشود؛ همان الگویی که سبب کنار گذاشته شدن چین از مبادلات اقتصادی بعد از امضای برجام شد و خسارات وسیعی را به کشور تحمیل کرد.
نشریه آمریکایی: ایران و چین، تلاشهای آمریکا را خنثی کردند
🔹والاستریت ژورنال: این توافق، همکاریهای بین تهران و پکن را در زمانی که ایران به دنبال راههایی برای تقویت اقتصاد خود در پی تحریمهاست، تعمیق میکند. توافق با چین، این سیگنال را میدهد که ایران متحدان قدرتمندی دارد.
🔹ایران و چین تلاشهای آمریکا برای منزوی کردن ایران را خنثی کردند. سند همکاری ایران و چین شامل سرمایهگذاریهای گسترده پکن در پروژههای متعددی جمله انرژی هستهای، بنادر، راه آهن و انتقال فناوری نظامی به ایران میشود.
اهم اخبار سیاسی و انتخاباتی مربوط به ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر اعلام می گردد.
انتخاباتی:
*آغاز نامنویسی داوطلبان انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح روز یکشنبه ثبتنام داوطلبان به 3 روش (اپلیکیشن موبایلی، نسخه رایانهای و مراجعه حضوری به فرمانداری حوزه انتخابیه یا ستاد انتخابات کشور) انجام میشود. در تهران ثبت نام در محل سایت فرمانداری تهران انجام می گیرد.
*محسن کوهکن، عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری: انتخاب خاتمی و احمدینژاد و روحانی مثل بارداری ناخواسته بود
* دیدار ٢ نامزد ریاست جمهوری
ضرغامي در تویيتر نوشت: دکتر قاضیزاده هاشمی، نایب رئیس مجلس مهمانم بود.
نگاه ۲۰ ساله و نظرات کارشناسی خوبی دارد. بهره بردم. با اخلاق، باسواد و متواضع! این خیلی خوب است.
در مورد "ضرورت تغییر" هم عقیده ایم.
او می گوید دست فرمان باید عوض شود.من می گویم باید زیر میز زد!
*وهاب زاده، مشاور وزیر بهداشت در توییتی نوشت: خبر تزریق واکسن به کسانی که در انتخابات شرکت میکنند! یک دروغ خندهدار بیشتر نیست.
سیاسی:
*عنوان لاریجانی در دیدار با وزیر خارجه چین:
عنوان استفاده شده برای لاریجانی جهت برگزاری این دیدار، «مسئول پیگیری سند برنامه همکاری جامع جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین» بوده است.
*برخی جریانات مخالف داخلی قرار داد ۲۵ ساله ایران با چین را تعبیر به ترکمنچای دوم نموده اند
*درحالیکه به نقل از فعالان رسانهای از ممنوع الخروج بودن احمدینژاد برای سفر به عراق خبر داده بود، رئیس جمهور سابق کشور در حال انجام لابیهای سنگینی است تا در صورت سفر به عراق با آیت الله سیستانی دیداری داشته باشد.
*طبق شنیدهها محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه ای به رهبر انقلاب نوشته که طرح دولت تلاش آنان برای دور زدن قانون مصوب مجلس است. دولتیها بعد از مطرح شدن طرح راهبردی مجلس تلاشهای خود را برای اخلال در اجرای آن تشدید کردهاند.
🔴چرا آمریکا اینقدر از #قرارداد_۲۵_ساله ناراحته؟
جواب در این بخش از گزارش شورای اطلاعات ملی آمریکا مشهوده:
اگر "۱۱ کشور بعدی" گلدمن سَکس با چین و هند متحد شوند، روند انتقال قدرت از غرب به شرق چشمگیرتر خواهد بود.
#گزارش_تصویری
📸 امضای سند جامع همکاریهای ایران و چین
📣 محمدجواد ظریف و وزیر امورخارجه چین، طی مراسمی سند جامع همکاریهای ۲۵ ساله ایران و چین را امضا کردند
این سند از سال ۹۴ با سفر رئیس جمهور چین به ایران مطرح شد و به عنوان یک نقشه راه بین ایران و چین است و میتواند روابط ایران و چین را از برخی روزمرگیها به نگاه راهبردیترهدایت کند.این سند دارای ابعاد مختلف و نقشه راه کامل است و بندهای سیاسی راهبردی و اقتصادی دارد.
رسانه صهیونیستی: #قرارداد_ایران_و_چین اهرم فشار آمریکا را ضعیف میکند
🔹تایمز آو اسرائیل: این نخستین باری است که ایران با یک قدرت جهانی، چنین توافق بلندمدتی امضا میکند. این قرارداد میتواند اهرم فشار آمریکا علیه ایران را قبل از مذاکرات مورد انتظار تضعیف کند و از نفوذ آمریکا در غرب آسیا بکاهد.
نتایج یک نظرسنجی در پایان اسفند 99؛
رییسی و قالیباف توانایی پیروزی مقابل حسن خمینی و ظریف را دارند / محبوبیت روحانی به 8 درصد و خاتمی به 17 درصد رسیده / رضایت از قوه قضاییه و مجلس بالای 50 درصد است
خبرگزاری فارس نتایج یک نظرسنجی معتبر دانشگاهی را منتشر کرده که برخی از نکات آن قابل توجه است.
🔹 مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری در پایان اسفند ماه حدود 50 درصد بوده است.
🔹 محبوبیت روحانی در پایان سال 99 به حدود 8 درصد و خاتمی به 17 درصد رسیده است.
🔹 ده درصد از خوش بینی جامعه به بایدن کاسته شده و این عدد به 30 درصد رسیده. در عین حال نیمی از پرسش شوندگان مخالف برهم خوردن برجام هستند.
🔹 بیش از 50 درصد پرسش شوندگان از عملکرد مجلس و قوه قضاییه رضایت دارند و 67 درصد به مجلس برای حل مشکلات اقتصادی امیدوارند.
🔹 آرای منفی رییسی و قالیباف زیر 20 درصد است.
🔹 رییسی و قالیباف دو چهره اصول گرایی هستند که در رقابت با حسن خمینی و جواد ظریف می توانند بیش از 50 درصد آرا را کسب کنند.
🔹 بیش از 50 درصد مردم به نامزدی رای می دهند که توان مدیریت بالا و جلوگیری از سوء مدیریت ها را داشته باشد. در حالی که 30 درصد مردم به کاندیدایی مایل هستند که توانمندی مذاکره داشته باشد.
@hadiyaresalman1