🏴 دبیر ستاد اربعین: زائران اربعین بلیت برگشت هواپیما بگیرند
🔻به زائران توصیه میکنیم که بلیت رفت و برگشت هواپیما را تهیه کنند تا متحمل هزینههای بالا نشوند. مرز زمینی مهران برای بازگشت زائران اربعین باز است، اما با توجه به هزینههای کرایه تا مرز که حدود یک میلیون تومان خواهد شد، بهتر است زائران از طریق مرز هوایی که به صرفهتر است، بازگردند.
🔻در مرز مهران تیم وزارت بهداشت مستقر میشود و از زائران آزمایش کرونا میگیرد. با توجه به محدودیتهای موجود در مرز، در صورتی که ابتلا به کرونای زائری احراز شود، باید در مرز بستری و قرنطینه شود که شاید موقعیت و امکانات چندان مناسبی نداشته باشد. به همین دلیل بهتر است زائران برای بازگشت هم مرز هوایی را انتخاب کنند.
#من_عاشق_اربعین_حسینم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#الحسین_یجمعنا
@rasul313
☘
✅ #بسته_خبری
1⃣ با حکم فرمانده معظم کل قوا؛ امیر سرتیپ خلبان، "عزیز نصیرزاده" به عنوان جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد.
2⃣ طبق آخرین اخبار، پیمان جبلی ریاست سازمان صداوسیما را در دوره جدید به دلیل پایان زمان حکم علیعسکری برعهده میگیرد.
3⃣ محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در حکمی سید محمد جواد شوشتری را به عنوان مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی منصوب کرد.
#ثامن
#روشنگری
#رئیسی
@rasul313
30.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عبدالباری عطوان: به زودی آمریکا از منطقه عقب نشینی میکند، ارتش پوشالی کشورهای عربی میماند و ایران!
🆔 @rasul313
محمد باقر ذوالقدر به عنوان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد
🔹رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند دکترمحسن رضایی ، باصدور حکمی، دکتر محمدباقرذوالقدر را به سمت دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کرد.
🆔 @rasul313
🔰 رونمایی از رئیس جدید صدا و سیما/ علیعسکری می رود؟
▫️با پایان زمان حکم عبدالعلی علیعسکری رییس کنونی سازمان صداوسیما، جدیترین گزینه تصدی بزرگترین و فراگیرترین رسانه کشور، پیمان جبلی معاون برون مرزی صداوسیما است.
▫️در این مدت گزینههایی چون شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صداوسیما و مصطفی محمدی رییس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صداوسیما نیز مطرح بودهاند.
▫️آنچه در انتصاب رییس سازمان صداوسیما از سوی رهبری معظم در این سالها برداشت میشود این است که ایشان در انتصاب رییس این رسانه از ظرفیت مدیران داخلی سازمان بهره بردهاند.
▫️به هر ترتیب باید تا روزهای آتی منتظر انتصاب رسمی رییس جدید سازمان صداوسیما ماند.
▫️علیعسکری از ۲۲ اردیبهشت سال ۹۵ رییس سازمان صداوسیما است.
🆔 @rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤦♂غفلت یا اجرای پروژه قبح زدایی؟؟؟
🔻تیم بانوان فوتبال هفته گذشته برای حضور در رقابت های مقدماتی قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ عازم تاشکند ازبکستان شد و لباس رسمی اعزام این تیم انتقاداتی را در پی داشت.
در تصاویر منتشر شده از این اعزام، بانوان ملی پوش کت و شلوارهایی پوشیده اند که بیشتر مردانه بوده تا زنانه و برخلاف عرف فرهنگی و اجتماعی کشور است.
🔹دیدن این پوشش و فرم برای بانوان چیزی جز شترگاوپلنگ نبوده و معلوم نیست این ترکیب با طراحی قبلی بوده یا سلیقه شخصی؟! تماشای گذرای تصاویر پوشش بانوان ملی پوش به خوبی غیرمتعارف و ناهمگون بودن ترکیب لباس ها را نمایان می کند.
🔹این خرق عادت یکباره فدراسیون فوتبال جای تامل دارد و باید این سوال را از کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال پرسید که این طراحی و پوشش بر اساس کدام عرف و کدام شکل دینی انجام شده است؟ نمونه های قبلی که بیشتر هم پوشش ورزشی داشتند چه ایرادی داشت که این ساختار شکنی صورت گرفت؟
@rasul313
علت ستونکشی نیروهای مسلح در شمال غرب چیست؟
در طول یکی دو روز گذشته شاهد انتقال گسترده تجهیزات نظامی به مرزهای شمال غربی کشور در امتداد رود ارس هستیم. برخی از دوستان این ستونکشی را مرتبط با تحولات قفقاز میدانند یا دوست دارند آن را مرتبط کنند. اما به نظر میرسد که قرار نیست اتفاق خاصی روی دهد. هر چند نفس ستونکشی در روز روشن و اجازه دادن به مردم برای فیلمبرداری و انتشار آن خود اهدافی از جمله بالابردن اعتماد به نفس عمومی میان شهروندان بابت دیدن گوشهای از قدرت نظامی کشور و مهمتر از همه یادآوری این نکته به برخی از وطنفروشان و خائنان داخلی که دل در گرو آنکارا و باکو دارند است اما باید منتظر برگزاری رزمایش نیروی زمینی سپاه پاسدارن بود.
این رزمایش که یک نوع گسترش عملیاتی نیروها برای کنترل بسیاری از منافذ و تسلط نظامی صورت میگیرد همزمان با عملیات سنگین نیروی زمینی، هوافضا و همچنین بسیج سپاه در مرزهای غربی و شمال غربی کشور برای سرکوب تروریستهای چندملیتی ساکن در استانهای شمالی عراق صورت میگیرد. همانگونه که شاهد هشدار صریح رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح (بهعنوان ارشدترین فرمانده نظامی کشور) به دولت عراق و بازماندههای ملامصطفی بارزانی بودیم این تحرکات بیشتر در این راستا تفسیر میشود.
همانگونه در تصاویر و فیلمهایی که در طول چند وقت گذشته در فضای مجازی از ستونکشی به سمت مرزهای شرقی کشور هم مشاهده کردید، استعداد خودرویی و تجهیزاتی نیروهای مسلح کشورمان، اعم از سپاه و ارتش بسیار عالی و خوب است و به میزان بسیار زیادی هم تجهیزات مورد نیاز ذخیرهسازی شدهاند. اصلیترین مبحث در هر نیروی مسلحی، قدرت تحرک آن است و اینکه نیروها بتوانند در کمترین زمان ممکن خود را به مناطق عملیاتی برسانند. یکی از دلایل ستونکشی در شمالغرب، آن هم در روز روشن و در میان ترافیک جادهها، تمرین این هماهنگیها است. چرا که حادثه هیچ وقت خبر نمیکند و نیاز است که در این مورد هم هماهنگی با تمرین شکل بگیرد.
به هر حال اتفاق خاصی در مرزهای شمالی کشور ما روی نداده که نیاز به لشکرکشی باشد. در روزهایی که گلوله توپ و راکت و لاشه پهپاد را میشد در عمق خاک کشور مشاهده کرد نیروهای مسلح ما با خویشتنداری و حوصله آن ماجرا را پشت سر گذاشتند، فقط مانده حرف مفت و بیارزش چهار عرقخورِ باکویی که بدمستی کرده و حرفهای زیاده از دهانشان زدهاند که اصولا ارزش لشکرکشی ندارد. آنها حقیرتر، ضعیفتر و بیچارهتر از آن چیزی که خیلیها فکر میکنند، هستند. نیازی به برخورد فیزیکی ندارند. راه ادب کردن آنها بسیار است و به امید خدا با گسیل یک سفیرِ وطندوست و موقعیتشناس به باکو و هماهنگی دقیقتر میان دستگاهها این مساله هم حل خواهد شد.
@rasul313
هدایت شده از ثامن سلمان ۱
🌎 سه درس اساسی از ۲۰ سال ناکامی آمریکا در افغانستان
✍️ خاویر سولانا، مسوول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه سابق اسپانیا
🔹 پراجکت سیندیکیت
🌿 بیست سال قبل، حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر، جهان را عمیقا شوکه کرد. در آن زمان این شعار که "ما همه آمریکایی هستیم"، در اقصی نقاط جهان و برای همدردی با مردم آمریکا به شعاری رایج تبدیل شد. پس از این حملات بود که توهمِ آسیب ناپذیری غرب پس از دوران جنگ سرد، به نحو قبال توجهی عیان شد و ثابت شد که این ایده توهمی بیش نبوده است. در پی حادثه ۱۱ سپتامبر بود که مشخص شد "جهانی شدن" که موجب سلطه اقتصادی غرب در دهه ۱۹۹۰ شده بود، جنبههای تاریکی نیز دارد.
🌿 دو دهه پس از این حملات، بسیار دشوار است که در مورد پیامدهای آنها برای غرب و کل جهان گزافه گویی و اغراق کنیم. در چهارچوب این حملات، یک بازیگر غیردولتی با اقدامی خشن و تروریستی، دستورکار محوری و اساسی بینالمللی را به نحو قابل ملاحظهای تغییر داد. در نتیجه حادثه ۱۱ سپتامبر بود که دیدیم ایده جهانِ تک قطبی به رهبری آمریکا به پایان خود نزدیک شد و واشنگتن سیاست خارجی خود را بر پایه ایده "جنگِ جهانی علیه ترور/War on Terror" تغییر داد.
🌿 در گذر زمان، چندان عجیب نبود که حمله آمریکا به افغانستان در پی حملات ۱۱ سپتامبر، با حمایتهای گسترده بینالمللی همراه شد. واشنگتن نمیتوانست حملات ۱۱ سپتامبر را بی جواب بگذارد. این طالبان بود که عملا شرایط و بهشتی مساعد را برای گروه القاعده ایجاد کرده بود. گروهی که طراحی، سازماندهی، و انجام حملات ۱۱ سپتامبر را به طور کامل عملیاتی و اجرا کرد.
🌿 با این همه جنگ افغانستان همواره و در همه زمانها به عنوان یک ناکامی و شکست بزرگ برای آمریکا در نظر گرفته میشود. هزینههای بالای این جنگ و در نقطه مقابل دستاوردهای بسیار کمِ آن، یک پرسش اساسی را برجسته میکند: چرا این جنگ آغاز شد؟ در طول ۲۰ سال جنگ افغانستان، بیش از ۴۸ هزار غیرنظامی افغان، حداقل ۶۶ هزار نظامی افغان، و ۳۵۰۰ سرباز ناتو جان خود را از دست دادند. آمریکا بیش از دو تریلیون دلار در افغانستان هزینه کرد تا به قول خود بتواند نهادها و ساختارهای حکمروایی را در افغانستان ایجاد کند با این حال شاهد بودیم که تمامی این زیرساختها در چند هفته سقوط کردند و طالبان به راحتی و بار دیگر توانست قدرت در افغانستان را قبضه کند.
🌿 استقرار مجدد طالبان در قدرت تاییدی بر این مساله است که جنگ جهانی آمریکا علیه ترور، ایدهای کاملا غلط و اشتباه بوده است. افغانها (مخصوصا زنان و دختران افغان) بار دیگر در مواجهه با زندگی زیر سایه حکومتِ یک نظام سیاسی افراطگرا، رها شده و تنها گذاشته شده اند. برای غرب، وظیفه و ماموریت فعلی این است که درسهایش در افغانستان را مرور کند و آنها را در ادامه راه، سرلوحه خود قرار دهد.
🌿 درس اولی که میتوان از فاجعه افغانستان گرفت این است که استفاده از نیروی نظامی خارجی، راهکاری عاقلانه جهت پیشبرد دستورکار "تغییر رژیم" به صورت موثر و با دوام نیست. غرب کاملا در ساختِ یک دولتِ مدرن، دموکرات و قوی که بتواند به نحو قابل ملاحظهای با تهدید طالبان برخورد کند، شکست خورد. در این چهارچوب، آمریکا عملا در تلهای مشابه گرفتار شد که پس از حمله غیرقانونی سال ۲۰۰۳ به عراق نیز با آن روبهرو شد. تنها مدت زمان کمی پس از حمله آمریکا به افغانستان، عراق شاهد اوج گیری فعالیتهای تروریستی بود امری که در نوع خود زمینه را برای ظهور گروه "داعش" هموار ساخت. به نحو مشابهی این مساله را در لیبی نیز شاهد بودیم جایی که اقدام ناتو در سرنگون کردنِ "معمرقذافی" رهبر لیبی، این کشور را غرق در آشوب و ناامنی و جنگ داخلی کرد.
🌿 به طور کلی باید گفت اساسا ایده "ملتسازی" از بالا به پایین (ملتسازیِ دستوری)، ایدهای اشتباه و از پایه محکوم به شکست است. این مدل اینگونه تصور میکند که حضور نظامی در یک کشور و سرازیر کردن منابع به آن، به نحو اجتنابناپذیری موجب ایجاد امنیت، توسعه، و حکمروایی دموکراتیک میشود. این در حالی است که ملت سازی نیازمندِ حمایتهای مردمی است و تنها توسط منتخبان محلی که از سوی مردم مشروع تلقی میشوند، امکان موفقیت پیدا میکند...
هدایت شده از مسجد صاحب الزمان🌷
زیارتی معادل با زیارت پیامبران عظام الهی.pdf
195.7K
🍃🌷یک زیارت بی نظیر 🇮🇷
⁉️⚘ چرا زیارت قبور شهداء ، عین زیارت پیامبر اکرم و حضرات معصومین و جمیع انبیای الهی ﴿عَلَيهِمُ السَّلامُ﴾ ، و معادل با زیارت خداوند تبارک و تعالی است !!؟⚘
⏳ «هفته دفاع مقدس» مبارک باد
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿