#روشنگری
🔻وقتی رهبری بصراحت میگوید نظر من همان نظر ستاد مبارزه با کروناست و بعد این آخوندهای متحجر برخلاف آن عمل میکنند، آیا تردیدی میماند که اینها همان آخوندهای انگلیسی هستند؟
رهبر ایران با چنین موجوداتی مواجه است. از یک طرف نولیبرالهای رانتی-آمریکایی و از طرف دیگر متحجرین حوزوی-انگلیسی!
@hadyyyyyyyyyy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی می گوییم:آمریکا افول می کند یعنی همین...
🎥این فیلم را به دست همه آنهایی که آمریکا را قبله آمال خود می دانند برسانیدتا شاید دوز آمریکایی بودنشان کم شود.
🎥این فیلم را برای آقای ...نمایش دهید که ببیند وضع کدخدا چگونه است.
🎥این کشوری که اداره قدرت خودش را ندارد می خواهد با مذاکره چه مشکلی از ما را حل کند...شاید هم میهواهند مشکلات او را حل کنند!
@hadyyyyyyyyyy
یادداشت/
🔴 تراز منفی صندوق توسعه ملی
حسینی عضو ناظر کمیسیون اقتصادی مجلس در هیئت امنای صندوق توسعه ملی، بعد از بررسی عملکرد این صندوق، بیان کرد: «میزان برداشت از صندوق توسعه ملی توسط دولت بیش از ورودی ناشی از صادرات به صندوق است.» در بررسی وضعیت گذشته و حال صندوق توسعه ملی، توجه به چند نکته حائز اهمیت است.
نکات تحلیلی: 1- صندوق توسعه ملی در راستای تعدیل فشارهای ناشی از نوسان قیمت نفت بر اقتصاد ملی، با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فراوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار، مولد و سرمایههای زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسلهای آینده از منابع نفت و گاز و فراوردههای نفتی تأسیس گردید. 2- بر اساس قانون پنجساله چهارم توسعه مقرر شد بهمنظور سرمایهگذاری و تأمین بخشی از اعتبارات موردنیاز طرحهای تولیدی و کارآفرینی بخش غیردولتی که توجیه فنی و اقتصادی آنها به تأیید وزارتخانههای تخصصی ذیربط رسیده باشد، تا ۵۰ درصد از این حساب از طریق شبکه بانکی داخلی و بانکهای ایرانی خارج از کشور، بهصورت تسهیلات و با تضمین کافی، تخصیص یابد. 3- با نگاهی به فلسفه وجودی صندوق توسعه ملی در آن برهه زمانی، پی میبریم که طراحی آن بسیار بهجا و منطقی بوده است؛ اما در رعایت قانون برداشت از حساب ذخیره ارزی، سه دولت گذشته ضعیف عمل کردند و عملکرد این صندوق نشان میدهد که سیاستگذاری برای آن تا حدودی از مسیر خود خارج شده است. یکی از اهداف این صندوق این بود که از منابع آن در عرصههای جاری هزینه نشود و از سهم صندوق، بخش خصوصی تقویت گردد تا بتواند پشتوانه تولید کشور باشد. 4- از آنجا که رقم برداشت از صندوق بهطورکلی سری طبقهبندی شده است؛ موضعگیری درباره میزان موجودی صندوق در فرآیند چند سال با حاشیههای فراوانی همراه بوده است؛ اما جمع کل بدهی (فقط تسهیلات) دولت به صندوق توسعه ملی به 7 میلیارد و 866 میلیون دلار میرسد. البته بهغیراز تسهیلات، مبالغ درشتی برای زلزله کرمانشاه، سیل و کرونا برداشت شده است.
نکته راهبردی: عملکرد صحیح، دقت و مراقبت در منابع ارزی صندوق در فرآیند چند سال گذشته، امروزه میتوانست بسیاری از گشایشهای اقتصادی را در پی داشته باشد. روسیه هم در دوران نخستوزیری پوتین در اقدام مشابهی صندوق ذخیره ارزی را در سال 2008 تأسیس کرد که بعدها «الکسی کودرین»، وزیر مالی سابق این کشور درباره این تصمیم راهبردی گفت: «تصمیم رئیسجمهور برای تشکیل صندوق ذخیره ارزی روسیه، اقتصاد این کشور را نجات داده است و این صندوق نقش مهمی در بحران اقتصادی ۲۰۰۸- ۲۰۰۹ ایفا کرد.
✅نویسنده:علی قاسمی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
@hadyyyyyyyyyy
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 تصویری/
💢وضعیّت جبهه انقلاب اسلامی و جبهه استکبار با رویکرد امید آفرینی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
@hadyyyyyyyyyy
امیدآفرینی.doc
29.7K
🌀نسخه word
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ فرصت ها و چالش های جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی و ارائه راهکارها
❇️به قلم: عبدالهی فر-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای بصیرتی
@hadyyyyyyyyyy
امیدآفرینی.pdf
395.6K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ فرصت ها و چالش های جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی و ارائه راهکارها
❇️به قلم: عبدالهی فر-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@hadyyyyyyyyyy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اشتباه تاریخی مصدق که همه زحمات ملت ایران برای ملی شدن صنعت نفت را به باد داد!
♦️ سالروز کودتای آمریکاییِ ۲۸ مرداد
◀️ چگونه #اعتماد_به_آمریکا همه چیز را به قبل از دوران ملی شدن نفت بازگرداند؟
@hadyyyyyyyyyy
🔴 #تحلیل| چرا بن علوی برکنار شد؟‼️
🔻 سلطان جدید عمان هیثم بن طارق امروز با ترمیم کابینه، یوسف بن علوی وزیر خارجه این کشور را برکنار کرد. بن علوی از سیاستمداران کهنه کار خاورمیانه است که ۲۳ سال وزیر خارجه کشورش و از طرفداران رابطه با اسرائیل بود.
🔹 احتمالا این برکناری محمل گمانهزنیهای ناظران منطقهای و بینالمللی قرار گیرد و دور از انتظار نیست که برخی در تفسیر آن، علت را تلاش سلطان جدید برای اعمال تغییراتی در سیاست خارجی سلطنت عمان بیان کنند و حتی ممکن است برخی این عزل را به تماس تلفنی وی و وزیر خارجه اسرائیل گابی اشکنازی ربط دهند و این گونه بیان شود که سلطان هیثم مخالف روابط با تل آویو است.
🔹 واقعیت اما این است که تغییرات در کابینه عمان از جمله برکناری بن علوی نشان از تحولاتی در رویکرد سیاست خارجی عمان نیست و بعید است که این سیاست تفاوت چندانی با دوران سلطان قابوس داشته باشد.
🔹 همچنین در رابطه با روابط با اسرائیل نیز محتمل نیست سلطان هیثم نسبت به سلطان قابوس رویکرد متفاوتی در پیش گیرد و عمان جزو کشورهایی است که به احتمال زیاد در آینده نزدیک روابط رسمی خود را با تل آویو اعلام میکند.
🔹 در واقع این ترمیم کابینه نیز صرفا برای سرکار آوردن چهرههای تازه نفس و جدید است که آن هم متناسب تغییری است که در راس قدرت در این کشور با مرگ سلطان قابوس و جانشین شدن سلطان هیثم حادث شده است.
🔹 بن علوی دوست صمیمی سلطان پیشین بود و این طبیعی است که سلطان جدید اعضای تیم کاری خود را از میان افراد نزدیک به خود انتخاب کند. در مجموع ترمیم کابینه عمان پیام خاصی برای خارج ندارد، و پیام اصلی آن برای داخل کشور است.
@hadyyyyyyyyyy
:
🔺دو) معنويت و اخلاق (2)
🔹شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هرچه بیشتر رشد کند برکات بیشتری به بار میآورد؛ این، بیگمان محتاج جهاد و تلاش است و این تلاش و جهاد، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت. اخلاق و معنویّت، البتّه با دستور و فرمان به دست نمیآید، پس حکومتها نمیتوانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند، امّا اوّلاً خود باید منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند، و ثانیاً زمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی دراینباره میدان دهند و کمک برسانند؛ با کانونهای ضدّ معنویّت و اخلاق، به شیوهی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهند که جهنّمیها مردم را با زور و فریب، جهنّمی کنند. «بيانيه گام دوم»
#كلام_رهبري
@hadyyyyyyyyyy