فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه دشمن برای کشور از زبان دشمن...
@hadyyyyyyyyyy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اظهار عجز در جنگ اقتصادی ممنوع
🔹رئیس قوه قضائیه: آنچه جلوی قلدری دشمن را میگیرد، اقتدار نشان دادن است؛ مردم اظهار عجز و ناتوانی در حل مشکلات را از مسؤولان نمیپذیرند.
@hadyyyyyyyyyy
خدایی اگه الان یه #پلیس خارجی بود ...
الان کلی بَه بَه چَه چَه میکردیم !
ولی خب اینگار عادت کردیم به ندیدن خوبی های وطنی !!!
@hadyyyyyyyyyy
🔴 ناآگاهی یا خیانت؟!
تا دیروز مخالف سرسخت هرگونه توافق با #چین بودند اما امروز مدعی شدهاند که برای همکاری با چین باید به #FATF پیوست؛ هرچند هدف این جماعت صرفا انداختن مشکلات موجود بر گردنِ منتقدین و سلب مسئولیت از خودشان است اما بنظر میرسد که بدشان نیز نمیآید که با سنگ اندازی در مسیر مقابله با تحریمها، همچنان بتوانند روی گزینهی #مذاکره با آمریکا مانور بدهند و تحریمها را بعنوان عامل مشکلات موجود به افکار عمومی معرفی کنند چراکه پیوستن به FATF درحقیقت یعنی ناکام گذاشتن کشور از دستیابی به هدف همکاری راهبردیاش با چین که همان مقابله با تحریمهای آمریکاست!!
#مهدی_قاسم_زاده
@hadyyyyyyyyyy
اهل استدلال بخوانند...
💢آمار مرگ و میر از دی ماه ۹۸ تا (۸مهر) بر اثر عوامل مختلف:
📍در اثر کرونا: ۱،۰۰۴،۵۰۶
📍در اثر ایدز: ۱،۲۵۱،۹۲۱
📍در اثر مصرف الکل: ۱،۸۶۲،۶۰۲
📍در اثر سیگار کشیدن: ۳،۷۲۳،۵۵۸
📍در اثر سرطان: ۶،۱۱۶،۲۹۴
📍سقط جنین: ۳۲،۶۹۱،۱۱۴
بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی
📌کل آمار فوتی ها _ به غیر از سقط جنین که بسیار وحشتناک و تاسف بار است_ یعنی جمع آمار فوتی های ناشی از سرطان و سیگار و الکل و ایدز میشه 12.954.375 و دوستان ببینند آیا یک دهم فضاسازی و وحشتی که برای کرونا ایجاد کرده اند آیا در مورد مرگ و میرهای دیگر وجود دارد؟؟!!
@hadyyyyyyyyyy
🔺خب بالاخره طراح عروسک موهن شبکه قرآن هم پیدا شد!
✅ واقعا انتظار داریم از این شاهکارها الگوی حجاب دربیاد؟
از کوزه همان برون تراود که در اوست...
@hadyyyyyyyyyy
🔴 باز هم نفوذی و ستون پنجم در صدا و سیما
🔹 هنوز داستان نویسنده پایتخت ۶ و آن حواشی تمام نشده است که علی عسکری رییس صدا و سیما همان موقع رسما خواستار برخورد با نفوذی ها در صدا و سیما شد.
🔺 اما حضور نفوذیان ضد انقلاب در صدا و سیما گسترده است که گاهی بعضی از آنها لو می رود.
🔹 چندی پیش بود که در فضای مجازی تصویر عروسکی از شبکه قرآن منتشر شد و اظهارنظرهای متفاوتی درباره این عروسک و کج سلیقگی شبکه قرآن در زیباییشناسی تصویری و هنری داشت اما حالا کاشف به عمل آمد که طراح این عروسک کسی نیست جز #بنفشه_بدیعی!
🔺 این خانم عروسکساز شبکه قرآن، یکی از اصلاح طلبان افراطی و دارای مواضع علیه نظام و انقلاب است که به راحتی برای صدا و سیما و شبکه قرآن عروسک درست می کند که کار اخیر او باعث تمسخر گسترده حجاب گردید!
🔹 جالب اینجاست که بسیاری از کسانی که به دنبال تحریم صداوسیما هستند، جزء کارمندان و مواجب بگیران صداوسیما به حساب میآیند!
🔺 مدیران عزیز، کلاه خود را بالاتر بگیرید که شناخت نفوذیها زیاد سخت نیست ولی ظاهراً عمدی در کار است که این افراد به راحتی به کار خود ادامه دهند.
@hadyyyyyyyyyy
همصدا با بیبیسی
«ناامن» شدن جامعه برای بدحجابان نکته کلیدی حمله به ائمه جمعه اصفهان و بجنورد در روزهای گذشته بود؛ موضوعی که از اساس صحت نداشت. اما بهانهای شد تا ضد انقلاب خارجنشین به همراه برخی از رسانههای معلومالحال داخلی به دنبال بهرهبرداری از آن برای اهداف سیاسی خود باشند.
گزارههای خبری: 1ـ سیدمصطفی تاجزاده با انتقاد از امام جمعه اصفهان نوشت: «آقای طباطبایینژاد! امام جمعه پرچمدار اتحاد و پیوند دهنده مردم است نه آنکه بین آنان شقاق و دودستگی ایجاد کند و مشوق تعرض گروهی به دسته دیگری شود. فهمیدی چه کردی؟ خواستی از دین دفاع کنی، دینداران را ذلیل کردی! حرف منکر خود را پس بگیر و از ملت ایران عذر بخواه». 2ـ «فرنوش امیرشاهی» در بیبیسی فارسی گفت: «در دهههای گذشته صحبت روحانیون منتج به قتل افراد میشود. اسید پاشی زنجیرهای اصفهان در سال 1393 به خاطر تذکر ائمه جمعه اصفهان صورت گرفت که حتی مشخص نشد چه تعداد از زنان قربانی این امر شدند. نقطه اشتراک این پروندهها این است که احکام سنگینی برای متهمان آن صادر نشده است.» 3ـ «امیر ناظمی» معاون وزیر ارتباطات درباره اظهارات امام جمعه اصفهان پیرامون لزوم «ناامن» شدن جامعه برای بدحجابان نوشت: «منظور امامجمعه اصفهان از ناامنی چیست و صراحتاً اعلام کنند مشمول اسیدپاشی نیست!»
گزارههای تحلیلی: 1ـ «حجاب» جزء قوانین جمهوری اسلامی است و همگان باید به آن احترام بگذارند. با این حال برخورد با متخلفان در این موضوع بر عهده مسئولان امر بوده و برخورد شخصی قابل قبول نیست که این موضوع مورد تأیید ائمه جمعه نیز هست. 2ـ افراد و رسانههای مخالف حجاب، اظهارات ائمه جمعه را بهانهای برای حمله به اصل حجاب و موضوع امربه معروف و نهی از منکر قرار دادهاند، درحالی که تحلیل آنها بر اساس مقدمه کذب شکل گرفت و همان طور که در بیانیه امام جمعه اصفهان نیز آمده است: «برداشت غلط از این مصداق و ایجاد ذهنیت ناصواب برخی از رسانهها باعث شد تا با تقطیع صحبتها، دروغپردازی و القای مطالب خودساخته، افکارعمومی را از موضوعات و مشکلات اصلی کشور منحرف نمایند.» 3ـ جریان سیاسی اصلاحات به جای آنکه پاسخگوی شرایط فعلی و شکست دیدگاههای دولت در امر کشورداری باشد، با همصدایی ضد انقلاب خارجنشین و فضاسازی رسانهای تلاش میکند ذهن جامعه را از اصل موضوع منحرف کند و خود را در جایگاه شاکی قرار دهد. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
@hadyyyyyyyyyy
❌بر سر دو راهي
در وراي معضلات اقتصادي که دامنگير جامعه شده و دغدغهاي که براي اکثريت مردم ايجاد کرده است، راهکارهایی برای چگونگي عبور از وضعيت کنوني، مطرح است. يکي از مهمترين راهکارها تغيير دولت و خط و مشئی است که بيش از هفت سال در سياست خارجي در پيش گرفته شده و سرانجامي چنين براي اقتصاد کشور رقم زده است.
همين امر موجب شده است تا تحولات انتخابات کشور معطوف به سال 1400 نيز روز به روز پر اهميت شود و احزاب و گروههاي سياسي کشور نيز در اين زمينه فعال شوند. جريانهاي سياسي در تلاشند تا هم خود را سامان بخشند و هم با ارائه برنامهها و گزينههاي جذاب براي جامعه، هواداران را به شرکت در انتخابات ترغيب کنند و هم وعده تغيير و تحول دهند.
گزارههاي تحليلي
1ـ اوضاع خاصي بر اردوگاه اصلاحطلبان حاکم است. اصلاحطلبان از يکسو ميراثدار دولت روحاني شدهاند. دولتي که در نگاه عموم جامعه مسئول اوضاع امروز کشور است! تلاش آنان براي جدايي سبد اردوگاهشان از اعتداليون مورد قبول افکارعمومي قرار نگرفته است. از طرفي راهکار مشخصي نيز براي خروج از وضعيت کنوني ندارند. حداکثر منتظرند تا انتخابات آبان ماه آمريکا رقم بخورد تا شايد دموکراتها با محوريت بايدن به قدرت برسند و همين را بهانهاي براي تداوم سياست شکست خورده خود قرار دهند!
2ـ در مورد چگونگي مواجهه با انتخابات 1400 اختلافات اصلاحطلبان بسيار است. برخي از ضرورت حضور حداکثري در انتخابات و تلاش براي کسب قدرت سخن ميگويند و معتقدند پس از واگذاري مجلس، بايد تلاش کرد تا قدرت در دستگاه اجرايي را در اختيار گرفت، وگرنه جريان اصلاحطلبي دچار انحلال و فروپاشي خواهد شد. نامه موسويخوئينيها و دعوت به حضور حداکثري در انتخابات را در اين راستا ميتوان تحليل کرد.
3ـ بخش راديکال اصلاحطلب با رفتارهایي ساختارشکنانه، به نحوي خروج از حاکميت را در دستورکار خود قرار داده است. اينان معتقدند ماندن در حاکميت منافع اصلاحطلبان را تأمين نخواهد کرد و حضور هفت ساله در قدرت دستاوردي برايشان نداشته است. در اين مسير حتي پيشنهادهای عجيب هم مطرح ميشود. برای نمونه عباس عبدي آقاي روحاني را دعوت به استعفا و کنارهگيري ميکند يا تاجزاده از حذف رياستجمهوري و ادغام آن با رهبري سخن ميگويد!
نکته راهبردی: در مقطع فعلی رصد دقیق اوضاع انتخاباتی ضرورت دارد تا احزاب سياسي با اغواگري و دادن وعدههاي دروغين نتوانند رأيهاي ملت را به جیب بزنند و کسي بايد به قدرت برسد که توان حل مشکلات اقتصادي کشور را داشته باشد. (نویسنده: مهدی سعیدی)
@hadyyyyyyyyyy
💢۱ ـ جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران
نومحافظهکاران آمریکایی وقتی به دو همسایه شرقی و غربی ایران لشکرکشی کردند، گفتند این آغاز «جنگ جهانی چهارم» است که دهها کشور اسلامی از جمله ایران را هدف گرفته است. همچنین در پی جنگهای نیابتی تروریستها در عراق و سوریه که تا پشت مرزهای ایران پیش آمد، هنری کیسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا و موشه یعلون وزیر جنگ وقت اسرائیل تأکید کردند این جنگ، «جنگ جهانی سوم» است. هدف اصلی هر دو جنگ به فاصله ۱۵ سال، محاصره و نابودی ایران بود. اگر این جنگها را دولت جمهوری خواه بوش آغاز کرد، دولت دموکرات اوباما همان را به شکلی پیچیدهتر و در اوج مذاکرات هستهای با ایران ادامه داد. دولت ترامپ، وارث دو دولت قبلی بود. هر سه دولت اگرچه یکدیگر را بهخاطر ارتکاب این جنگها سرزنش کردهاند، اما همان پروژه جنگی را بهروزرسانی و تداوم بخشیدهاند. بنابراین اولین نتیجهای که باید از روند تحولات ۱۹ سال گذشته بگیریم، این است که جنگهای مذکور انتخاب ما نبود تا بخواهیم استقبال یا نکوهش کنیم؛ تحمیل بود و امنیت ما و منطقه ما را هدف گرفته بود.
برخی افراطیون مدعی اصلاحطلبی، در قبال این رویکرد جنگی آمریکا، دائما واکنشهای افراطی و تفریطی نشان دادهاند. برخی از بزرگان این طیف، سی سال قبل وقتی صدام به کویت حمله کرد و با آمریکا درگیر شد، مدعی شدند صدام همان خالد بن ولید است و باید کنار او با آمریکا جنگید! البته نظام، این توهم غلط را رد کرد.
یک دهه بعد هم وقتی آمریکا به افغانستان حمله کرد، برخی از همینها در مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین (انقلاب) مدعی شدند باید در کنار طالبان وارد جنگ با آمریکا شویم! در عین حال و در مقابل این نگاه افراطی، دولت مدعی اصلاحات، رویکردی تفریطی پیشه کرد و سرگرم چراغ سبز دادن برای مذاکره و تعامل و شراکت با آمریکا شد. وقتی سازمان ملل در بیانیهای سال 2001 را «سال گفتوگوی تمدنها» نام نهاد، تصور این شد که آمریکا موافق ایده تعامل است. اما آمریکا در همین سال، به افغانستان حمله کرد و عجیب اینکه دولت اصلاحات به دشمن برای تسریع در پیروزی یاری رساند! خاتمی و وزیر خارجه او از اینکه آمریکا، کمکشان را با گذاشتن ایران در لیست محور شرارت جبران کرد، گلایه کردند. روند تحولات نشان داد ایران در این جنگ تحمیلی نمیتواند به دشمن اعتماد کند یا منفعل باشد. بلکه باید به بسیج ملتهای منطقه برای تشکیل جبهه مقاومت یاری رساند تا امنیت به منطقه برگردد. این تجربه تاریخی، از ارکان تشکیلدهنده سیاست خارجی ما است.
اخیرا یک روزنامه زنجیرهای، ضمن تحریف واقعیتها نوشت «حكومت عراق، محصول نهادهاي بينالمللي است و نه مبارزه مردم عراق... موضع رسمي ایران، پرهيز از تقابل با آمريكا در عراق است. شاهد ماجرا، حمايت ايران از الكاظمي بهعنوان نخستوزير است. اغلب نيروهاي سياسي نزديك به ايران در عراق نيز طرفدار اين ديدگاه هستند... برخي نيروها در عراق نگاه متفاوتي دارند. نگاه افراطي شيعهگري و ضدآمريكايي آنان موجب ميشود كه براي بههم زدن اين بازي كوشش كنند و اين مجموعه در ايران نيز همپيماناني دارند». (این روزنامه و نویسندهاش، همان هستند که مدتی قبل منطبق با نقشه مشترک آمریکا برای عراق و لبنان و ایران، خواستار استعفای آقای روحانی شده بودند!).
اما چرا باید نقش مبارزه مردم عراق در تاسیس نظام سیاسی جدید انکار گردد، یا ادعا شود سیاست ایران، حتی با وجود ترور سبعانه سردار سلیمانی، همسویی با آمریکاست؟!
تحولات عراق در دو دهه اخیر، بسیار فراز و نشیب داشته، اما مهم است که در یک ارزیابی روندی، بررسی کنیم عراق از کجا به کجا رسیده و آمریکا و ایران، هر یک چه رویکردی داشتهاند؟ ایدهآل آمریکاییها، قبضه قلدرانه حکومت پس از اشغال بود. به همین دلیل هم بیتعارف، جی گارنر و پل برمر را بهعنوان حاکم گماشتند. اما این کار، با اعتراض مرجعیت و مردم مواجه شد. در مقابل، نگاه جمهوری اسلامی، احترام به رای و انتخاب مردم عراق بود.
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
@hadyyyyyyyyyy
💢 ۲ـ جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران
نگاه مشروع ایران در حالی بر نقشه آمریکا چیره شد که «دانیل پایپز» مشاور بوش (مدیر اندیشکده میدل ایست فروم) خرداد 1382 در نشریه نیویورکپست هشدار میداد «اگر اجازه برگزاری انتخابات را در عراق بدهیم، به احتمال قوی، طرفداران ايران و فرزندان معنوي آيتالله خميني روي كار خواهند آمد. چند میلیون نفر در شهر کربلا، شعاره «نه آمریکا، نه صدام، آری به اسلام» سر دادند. هر روز تعداد بیشتری از مردم با این شعارها موافق میشوند و این عواقب ناخوشایندی را برای ما خواهد داشت. آری به اسلام، یعنی آری به اسلام مبارزی که پیام خمینی در آن نهفته است. صدام با همه عيبها، يك حسن داشت و آن ديكتاتوري و سركوب بود. ما بايد دستكم به مدت 10 سال، مدل حكومت نظاميان در تركيه را به اجرا بگذاريم».
او هفت سال بعد در روزنامه جروزالم پست نوشت: «طغيانها از مراكش تا جنوب خاورميانه، در متن يك شطرنج منطقهاي و جنگ سرد تعريف ميشوند. در يك سوي جنگ، بلوك مقاومت به رهبري ايران (با حضور لبنان و سوريه و غزه) قرار دارد كه در پی تغيير نظم فعلي به نظم مبتني بر اسلام و مقاومت در مقابله با غرب است. جبهه ديگر، طرفداران حفظ وضع موجود، از جمله عربستان و اسرائيل هستند».
جمعبندی هزینه - فایده آمریکا در اشغال عراق را باید در چند خط زنجموره ترامپ خواند: «خیلی غمانگیز است؛ هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کنی، اما برای رفتن به آنجا ناچار باشی سفرت را فوقالعاده مخفی نگه داری؛ هواپیماهای اسکورت دور و برت باشند و هر کاری بکنی تا سالم به مقصد برسی... قبل از فرود آمدن در عراق، تمام چراغهای هواپیما را به دلایل امنیتی خاموش کردند. فکرش را بکنید! ما هفت تریلیون دلار خرج کردیم و نمیتوانیم با چراغ روشن واردش شویم! چقدر بد است». این سرشکستگی به شکل اتوماتیک پدید آمد یا حاصل تدبیر ایران در احترام و اتحاد ملتهای مسلمان منطقه بود؟
گزینه آمریکا پس از ناکامی در اشغال، احیای حزب بعث و سایر طیفهای مرتجع، از طریق تروریسم داعش بود که تا مرز اعلام تاسیس حکومت هم پیش رفت. اما اعلام جهاد علیه داعش، دومین ضربه مرجعیت به اشغالگران بود که موجب شد گروههای مقاومت مردمی ضرورت پیدا کند. بسیجکننده میدانی، فرماندهانی بودند که در مقابل جنایات صدام، دوشادوش هم جنگیده بودند: حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس. وقتی جنگ جهانی سوم رو به پایان بود، مجلهنیوزویک، عکس صفحه اول خود را به «ژنرال سلیمانی» اختصاص داد و نوشت: «او ابتدا با آمریکا جنگید. اینک در حال له کردن داعش است». مهرماه 96، سردار سلیمانی از پایان عمر داعش تا کمتر از سهماه دیگر خبر داد. همینطور هم شد و آن سال، با نابودی دومین پروژه بزرگ صهیونیسم مسیحی به پایان رسید. ۲۲ اردیبهشت ۹۷، چهارمین انتخابات پارلمانی عراق بعد از سرنگونی صدام برگزار شد و به پیروزی بزرگ دیگری برای «ائتلاف ضد اشغالگری و تروریسم» انجامید.
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
@hadyyyyyyyyyy
💢۳ ـ جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران
عراق اما اوایل مهر ۹۸، شاهد التهابات خیابانی بود. اعتراض به نابسامانی اقتصادی و فساد، به سرعت، به آشوبی خشونتطلبانه تغییر ماهیت داد. بانیان گرفتاریهای دامنهدار ملت عراق سعی داشتند سوار بر موج نارضایتی، ناکامیهای دو جنگ را جبران کنند. حزب بعث از سال ۱۹۶۸ که با کودتا بر عراق حاکم شده و به مدت ۳۵ سال حاکم بلامنازع بود. صدام، خسارتهای جنگ را به ملت ایران و عراق تحمیل کرد. آمریکا، از این حمله حمایت کرد اما هنگامی که صدام متعرض کویت شد، جنگ با آمریکا کلید خورد. این چند جنگ، موجب ویرانی زیرساختهای عراق و نابودی درآمدها ظرف ۴ دهه شد. آمریکا و عربستان، بهعنوان حامیان صدام، القاعده، داعش و سایر گروههای تروریستی، متهمان اصلی نابودی اقتصاد عراق هستند. خیانت بعدی آمریکا، غارت بخشی از درآمد نفت عراق، بهعنوان هزینه جنگ بود. با این همه، سران آشوب اکتبر ۲۰۱۹ آدرس غلط میدادند. «رغد» دختر صدام به همراه بقایای حزب بعث و داعش، مشغول فتنهانگیزی بودند. انتقام از اسلام، آشکارا در پیامهای دعوت به آشوب به چشم میخورد: «ای عراقیها، بتهای دینی را بشکنید. مرجعیت را بهخاطر تایید اسلامگراها بازخواست کنید. به هیچ جریان دینی اجازه مداخله ندهید. تصاویر همه روحانیون را در خیابان بسوزانید». پلاکاردی در دست برخی آشوبگران دیده میشد که نوشته بود «نمیتوانید [در اربعین] به سمت کربلا راهپیمایی کنید».
اوضاع برای چند ماه متشنج شد. بروز برخی غفلتها و اختلافات در میان اکثریت سیاسی پیروز در انتخابات، موجب شد عادل عبدالمهدی که نقشی در نابسامانیهای موجود نداشت، آذر 98 بهخاطر مصالح بزرگتر، از نخستوزیری کنارهگیری کند. عراق برای قریب پنج ماه فاقد نخستوزیر ماند. ترجیح جمهوری اسلامی ایران بر خلاف آمریکا که هرج و مرج و زدن زیر میز دموکراسی و قانون بود، ثبات و امنیت عراق بوده است. بنابراین بیشترین کمک را برای همدلی گروههای سیاسی به خرج داد و سرانجام پس از اعلام اسامی متعدد، مصطفی الکاظمی بهعنوان فرد مرضیالطرفین همه طرفهای عراقی معرفی شد. با تدبیر انجامگرفته، آشوب که بدیل جنایات داعش بود، امکان تداوم نداشت. الکاظمی که ۱۷ ارديبهشت امسال رای اعتماد گرفت، «مکلف» به برگزاری انتخابات پارلمانی است و موعد آن را ششم ژوئن (۱۶ خرداد ۱۴۰۰) اعلام کرده است. با تدبیر طیفهای مقاومت، چه در عراق و چه در لبنان، اکثریت پارلمانی همسو تا انتخابات بعدی و تعیین دولت جدید محفوظ مانده است.
در این میان، جنایت علیه دو فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم در منطقه (شهیدان سلیمانی و ابومهدی مهندس)، حساب جداگانهای دارد که باید تماما از سوی آمریکا تادیه شود. تاوان این جنایت، اولاً انتقام از یکایک عاملان آن و ثانیاً اخراج اشغالگران است. این مطالبه، منحصر به جمهوری اسلامی نیست بلکه تمام فرزندان مقاومت در منطقه، خود را مقیّد به انجام آن میدانند. تروریستها در حالی در فرودگاه بغداد مرتکب جنایت شدند، که سردار سلیمانی مهمان رسمی مقامات عراقی بود. حق با سناتور کریس مورفی بود که به CNN گفت: سلیمانی «شهید» میتواند برای آمریکا، خطرناکتر از سلیمانی زنده باشد. عراق پس از آن جنایت، برای آمریکاییها به مراتب ناامنتر از گذشته شده است. به همین دلیل هم بود که پارلمان برآمده از رای مردم، به فاصله دو روز پس از جنایت، اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق را تصویب کرد. این، یک تحقیر و تودهنی دیگر به اشغالگران بود. اخراج آمریکا، هم موضع ایران و هم مصوبه رسمی پارلمان عراق است. جنایت مذکور سبب شد خون ملت عراق به جوش آید و آن تظاهرات ضدآمریکایی کمسابقه و چند میلیونی در بغداد شکل بگیرد.
شهیدان سلیمانی و ابومهدی، به سالار شهیدان(ع) اقتدا کردند؛ امامی که در زیارت اربعین و درباره عظمت حماسه او به پروردگار متعال عرض میکنیم «و بَذلَ مُهجَتـهًْ فیکَ لیَستـَنقـِذَ عِبادکَ مِنَ الجَهالهًْ وَ حَیرَهًْ الضـَلالهًْ؛ و جانش را در راه تو بخشید تا بندگانت را از نادانی، سرگردانی و گمراهی نجات دهد». این، خون جاری و همیشه جوشان خداست و مطالبه انتقام او، تا کندن ریشه مستکبران متوقف نخواهد شد.
#محمد_ایمانی
@hadyyyyyyyyyy
🔴هشتگهایی که برای «پمپاژ حسرت» داغ میشوند!
🔹جنگ ترکیبی و چند لایه نظام سلطه علیه ملت ایران روز به روز ابعاد گستردهتری پیدا کرده و دشمن از هر ابزاری برای پیشبرد اهداف خود در این جنگ استفاده میکند.
🔹«جنگ ادراکی» به عنوان یکی از مهمترین لایههای این نبرد تمام عیار بر پایه تاکتیک «تحریف» و در بستر رسانهها و شبکههای اجتماعی مدتهاست که مسیر نفوذ به پشت جبهه ما را در پیش گرفته است.
🔹هدف از جنگ ادراکی دشمن این است که علاوه بر تقویت انواع فشارها و تحریمها، با سیاهنمایی و روایت وارونه از حقایق، مردم را نسبت به نظام دچار تردید و اعتماد عمومی را متزلزل کند.
🔹در این میان؛ استفاده از هشتگها و کلیدواژههای هدفمند در فضای مجازی حکم گلولههایی را دارد که مستقیما ذهن آحاد مردم را مورد ضربه قرار داده و افکار عمومی را مهندسی میکند.
🔹یکی از مهمترین استفادهها از هشتگها، ریلگذاری برای تحریف واقعیت و شکلدهی افکار عمومی بر اساس تصویرهای غیرواقعی است تا اولا یک تصویر موهوم و فانتزی از خارج ایران نشان داده و ثانیا با «پمپاژ حسرت»، ملت را از داشتههایش غافل و مبهوت آن تصاویر موهوم کنند.
🔹هشتگ «زندگی نرمال» یکی از همین موارد است که به مدد لشگرهای مجازی داغ شده و در پس ظاهری مثبت و زیبا، در دل خود چیزی جز اقرار و اعتراف به کمبودها و پمپاژ حسرت، یاس و بدبینی ندارد.
@hadyyyyyyyyyy
📛 شرایط استاد شجریان بسیار وخیم است/خبر درگذشت استاد شجریان تکذیب شد
🔹رییس هیات مدیره بیمارستان جم تهران خبر فوت استاد محمد رضا شجریان را تکذیب کرد و گفت: استاد شجریان بسیار بد حال است.
🔸علی رضا استقامتی درباره شایعههای مطرح شده مبنی بر فوت استاد محمد رضا شجریان که در فضای مجازی و یکی از رسانهها منتشر شده، بیان کرد: فوت استاد شجریان صحت ندارد. شرایط ایشان مساعد نیست و بدحال است.
🔹بازی کرونا با تقدیر ترامپ/ وزنه انتخابات آمریکا کدام سو میرود؟
🔸فارغ از راست و دروغ ماجرای کرونایی شدن ترامپ، سوال اساسی این است که بیماری او تا چه حد کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰ را تحتالشعاع قرار داده و آیا این موضوع در شمار طرفداران او تاثیری داشته است.
@hadyyyyyyyyyy
🔸آمادگی ترامپ برای مناظره با جو بایدن
🔹کمپین تبلیغاتی دونالد ترامپ اعلام کرد رئیس جمهور آمریکا خود را برای حضور در مناظره روز ۱۵ اکتبر با جو بایدن، رقیب دموکرات خود آماده میکند.
🔹کارزار انتخاباتی ترامپ تاکید کرد ما در حال برنامه ریزی برای انجام مناظره ترامپ با بایدن هستیم.
🔹دومین مناظره دو نامزد اصلی انتخابات آمریکا قرار است در ۱۵ اکتبر (۲۴ مهرماه) و در شهر میامی برگزار شود. در این مرحله، مردم نیز در مناظره حضور خواهند داشت و سوالات خود را از نامزدها میپرسند.
@hadyyyyyyyyyy
🔻کرونا مرگبارترین روزش رو پشت سر گذاشته با ۲۳۵ فوتی و این وضعیت متروی تهرانه
داخل واگنها شانه به شانه آدم ایستاده، ما هم منتظریم در قطار باز بشه، هم نفسِ داخلِ واگنیها بشیم!
@hadyyyyyyyyyy
🚨قالیباف: روابط تهران و مسکو شتاب بیشتری میگیرد
رییس مجلس:
🔹 دوره پیشِ رو فرصت مغتنمی برای ایران و روسیه است که روابط پارلمانی خود را توسعه ببخشند و همکاریهای فیمابین را شتاب دهند.
🔹 باید تلاش کنیم که تنشهای ارمنستان و آذربایجان متوقف شود و طرفین با گفتگو به مناقشات موجود پایان دهند.
@hadyyyyyyyyyy
🔹اهدای خون توسط بسیجیان
🔸حقوقدانان بسیجی قزوین در یک اقدام خداپسندانه با حضور در مرکز انتقال خون قزوین، خون خود را به بیماران نیازمند اهدا کردند.
@hadyyyyyyyyyy
روسیه: هزاران تروریست به قرهباغ اعزام شدهاند
🔹درگیریهای مسلحانه در «قرهباغ کوهستانی» همچون میدان مغناطیسی برای جذب تروریست از گروهکهایی نظیر جبهة النصره عمل میکند.
🔹این نگرانی به شدت وجود دارد که تروریستهایی که در حال ورود به این منطقه هستند، در آینده به آذربایجان، ارمنستان و روسیه نفوذ کنند.
@hadyyyyyyyyyy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دقایقی پیش جمهوری آذربایجان مجددا شهر استپاناکرت(خان کندی) را مورد حملات توپخانه ای قرار داد.
@hadyyyyyyyyyy
🚨 واکنش فیسبوک و توئیتر به پست ترامپ درباره ویروس کرونا
🔹 فیسبوک پست «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا را که در آن ویروس کرونا را ضعیفتر از آنفلوانزا خوانده بود، حذف کرد. توئیتر هم پیام او را پنهان کرده و بر روی آن برچسب 'حاوی اطلاعات گمراهکننده' زده است.
@hadyyyyyyyyyy
علیرضا پناهیان اربعین.mp3
21.79M
🎧 صوت | چند پیشنهاد برای اربعین امسال
👤 استاد پناهیان
⏰ زمان: 99/07/04
🏢 مکان: نشست جمعی از فعالین اربعین
#اربعین
#پیاده_روی
@hadyyyyyyyyyy
🔵 نمادهای همجنسگرایی در اینستاگرام
👆🏼 بعضی از استیکرهای #اینستاگرام نمادهای همجنسگرایی هستن که ما گاهی اوقات به اشتباه از اونها استفاده میکنیم، پس بهتره که با اونها آشنا باشیم.
#سبک_زندگی
@hadyyyyyyyyyy