فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
✅ #یادداشت_کوتاه | دلواپسان اشتباه نمیکردند‼️
🍃🌹🍃
🔻«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه سابق کشورمان در اتاق گفتگوی کلاب هاوس اعلام کرد: «من در مجلس گفتم در برجام کلمه (تعلیق) وجود ندارد؛ اشتباه از من بود، چهار بار کلمه تعلیق در برجام وجود دارد ولی مذاکرهکننده ما که متن را تنظیم میکرد (در دور آخر گفتگو با اروپاییها، چهار بار کلمه تعلیق را در متن پذیرفت) به من اطلاع نداده بود». این اظهارات، موجب واکنشهای زیادی از سوی کسانی شده است که دولت روحانی در جریان مذاکرات برجامی، برای تخریب نقدهای سازنده آنها، عنوان «دلواپسان مذاکره» بر رویشان گذاشت!
🔹 گزاره تحلیلی: آنچه امروز آقای ظریف وزیر امور خارجه سابق و رئیس تیم مذاکرهکننده هستهای با ۱+۵ میگوید، یک اعتراف دیرهنگام نسبت به فاجعه بزرگی است که بارها و بارها منتقدان برجام از سر دلسوزی نسبت به آن تذکرات لازم را داده و نقدهای فنی و حقوقی بر آن متن وارد کرده بودند. آنچه امروز ظریف بر آن معترف میشود و از یک بیتوجهی بزرگ میگوید که ازقضا آمریکاییها از محل آن، جایجای برجام را برای مهار ایران در آینده، تله گذاری کرده بودند. واژه لغو تحریمها دقیقاً همان واژه حقوقی است که آمریکائیها بهواسطه آن معماری و شالوده تحریمها را همچنان حفظ کردند؛ چراکه لغو تحریمها در ادبیات حقوقی، همواره با برچیده شدن ساختار تحریمها تعریف میشود و آمریکاییها در طول مذاکرات منتهی به برجام، تلاش خود را به کار گرفتند تا اجازه ندهند تحریمها آنگونه که باید و قرار بوده، لغو شود؛ در این خصوص تیم مذاکرهکننده هستهای بدون توجه به این مسئله مهم و اساسی، چانهزنی و پافشاری لازم را انجام نداد.
🔸 بیشک نتیجه وضع موجود و خسارات به وجود آمده، دقیقاً در همین واژه نهفته است، تعلیق تحریمها بهجای لغو تحریمها؛ این واژه علت اصلی وضع کنونی برجام نیز به شمار میرود. این واژه دست آمریکاییها را باز گذاشت تا در هر زمان ممکن تحریمهای تعلیق شده در برجام را مجدداً عملیاتی و اجرایی کنند و این در حالی است که اگر لغو تحریمها در متن برجام گنجانده شده بود (البته به شکلی که ساختار تحریمها از بین میرفت)، آمریکاییها دیگر قادر به بازگرداندن تحریمها و فشار بر ایران به شکل کنونی نبودند. این اعتراف دیرهنگام آقای ظریف، راز تحریمهای کنونی بوده و نشان میدهد که دلواپسان در آن مقطع زمانی اشتباه نمیکردند.
✍ احمد بنافی
#روشنگری
#ثامن
⭕️ فرمانده مرزبانی ناجا: جاسوسی رژیم صهیونسیتی در جمهوری آذربایجان کاملا تحت رصد است
🔻مرزهای کشور خصوصا در شمال و شمالغرب امن است و مورد نگرانکنندهای وجود ندارد.
🔻جاسوسی رژیم صهیونسیتی در نقاط حساس آذربایجان کاملا رصد میشود. صهیونیستها در کشورهای دیگر هم در شمالغرب ما تحرک دارند اما متأسفانه الان در آذربایجان بیشتر است.
🔻به همسایگان شمالی درباره تکفیریها و حضور آنها در نزدیکی مرزهایمان تذکر دادهایم.
🔻برخی همسایگان سیطرهای بر مرزهایشان ندارند و مرز یکطرفه توسط ما اداره میشود.
🔻آقای ظریف! کار پژمردگی یک گُل نیست
🔸چهارشنبه شب همین هفته، آقای دکتر ظریف طی سخنانی در کلابهاوس گفت «در
مجلس گفتم که در برجام کلمه ساسپنشن (Suspension) نیست و این اشتباه از من بود، چهار بار یا سه بار کلمه ساسپنشن (تعلیق) در ضمیمه استفاده شده بود. این را مذاکرهکننده ما، به ما اطلاع نداده بود»!
1⃣میفرمایند وجود این واژه در ضمیمه برجام را مذاکرهکنندهها به ما اطلاع نداده بودند! و توضیح نمیدهند که مگر خود ایشان در رأس مذاکرهکنندگان و مسئول و مدیر آنها نبودهاند؟!
2⃣بیتوجهیها و بیدقتیهای اینگونه در عملکرد تیم هستهای کشورمان بیسابقه نبوده است. به عنوان نمونه - و فقط یک نمونه - فردای آن روز که توافقنامه ژنو به امضاء رسید - یکشنبه۳ آذرماه ۹۲ / ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳- «فرد کاپلن» روزنامهنگار مشهور آمریکایی و ستوننویس روزنامههای نیویورکتایمز، طی مقالهای با ابراز تعجب نوشت: « چند هفته پیش یک مقام رسمی ارشد کاخ سفید از من و چند روزنامهنگار دیگر دعوت کرد تا نظرمان را درباره پیشنویس توافقنامهای که قرار بود اوباما در مذاکره ۱+۵ با ایران به طرف ایرانی پیشنهاد کند جویا شود. وقتی متن پیشنویس توافقنامه را دیدیم، آن را کاملاً یکسویه ارزیابی کردیم و همه ما بر این باور بودیم که ایرانیها هرگز این متن را نخواهند پذیرفت و به شرایطی که در آن آمده است تن نخواهند داد. پیشنویس توافقنامه بهگونهای بودکه هیچیک از مواد آن نمیتوانست با اعتراض یک آمریکایی، یک اسرائیلی و یا یک عرب متعصب روبهرو شود. اما امروز که متن توافقنامه یکشنبه ژنو منتشر شد با کمال تعجب دیدم همان پیشنویسی است که چند هفته قبل دیده بودم و اکنون تیم هستهای ایران، برخلاف انتظار ما، بدون کمترین تغییری در متن پیشنویس به آن تن داده و پذیرفته است».
3⃣ در تیم مذاکرهکننده هستهای تعدادی از عوامل دشمن حضور داشته و برای حریف جاسوسی میکردهاند! ولی جنابان روحانی و ظریف حتی پس از بازداشت برخی از آنها به حمایت از آنان ادامه دادند. خسارت حضور آنها در تیم هستهای محدود به سرپوش نهادنشان بر وجود کلمه تعلیق در ضمیمه برجام نیست. حضور آنان در تیم هستهای و بیتوجهی به عملکرد آنها به منزله آن بود که آمریکا با عوامل و نیروهای خودش مذاکره میکرده است. به بیان دیگر ظاهراً ادای مذاکره را در میآورده است! ولی در واقع، آنچه میخواسته را به آنها دیکته میکرده است!
4⃣ آقای ظریف! همین جا باید به سخنان شما در شورای روابط خارجی آمریکا اشاره کرد که خطاب به آنها (یعنی خطاب به دشمنان تابلودار ایران اسلامی و طرف مذاکرهکننده) گفته بودید، اگر در مذاکرات به توافق نرسید و حزب و گروه سیاسی شما در انتخابات پیروز نشود، «تندروها» قدرت را در دست خواهند گرفت! این سخن جنابعالی چه مفهومی داشت؟ پیام روشن اظهارات جنابعالی برای آمریکا این بود که اگر تندروها - بخوانید انقلابیون- قدرت را در دست بگیرند اهل باج دادن نیستند! معنای دیگر سخن شما این بود که گروه و جریان سیاسی شما اهل باج دادن است! با این حال چه کسی میتوانست از شما انتظار دستاوردی در برجام داشته باشد؟! لطفاً فاجعه برجام را در حد واندازه فراموشی کلمه ساسپنشن تقلیل ندهید، ماجرا فاجعهبارتر از این است.
5⃣سایتهای مدعی اصلاحات و روزنامههای زنجیرهای که طی ۸ سال گذشته تنها مأموریتشان حمایت - کورکورانه و دستوری- از تمامی مواضع و عملکرد دولت آقای روحانی و بزک آمریکا و برجام بود، این روزها و بعد از اظهارات آقای ظریف به ترفند خندهداری روی آورده و ادعا میکنند که کلمه تعلیق در ضمیمه برجام آمده بود و ضمیمه را «حاشیه»! قلمداد میکنند و حال آنکه ضمیمههای برجام بخشهای جداییناپذیر و به بیان دیگر بخشهای اصلی برجام هستند و بایدها و نبایدهای برجام در همین چند بخش ضمیمه آمده است.
و بالاخره جناب ظریف ! ماجرای بلایی که برجام بر سر ملت و نظام آوار کرده است منحصر به بیخبری شما از واژه تعلیق در ضمیمه برجام نیست و باید گفت؛ کار پژمردگی یک گُل نیست،
دولت آقای روحانی و تیم هستهای ایشان، جنگلی را به آتش کشیده و سوزاندهاند!
#حسین_شریعتمداری
📌#پرسمان_بصیرت
♨️دلیل تفاوت رویکرد و رفتار ایران نسبت به طالبان در مقایسه با گذشته چیست؟
⬅️ دلیل اصلی تغییر سیاست و رویکرد جمهوری اسلامی در قبال طالبان، در مقایسه با سالهای دهه ۷۰، به تغییر صحنه درگیری در افغانستان برمیگردد؛ زیرا در دهه ۷۰، همه اقوام و گروههای افغانی علیه طالبان میجنگیدند و طالبان هم مرتکب اقدامات خشونتبار متعدد میشد، اما اکنون وضعیت متفاوت شده است، به گونهای که تمام گروهها و رهبران جهادی افغانستان در مقابل طالبان هیچ تحرک و مقاومتی نداشتند و در مقابل، طالبان هم مثل سابق درصدد خشونتورزی نیست.
⬅️امّا مهمترین نکته آن است که طالبان جریان اصلی ضداشغالگری در بیست سال گذشته در افغانستان بوده و آمریکا تحت فشار طالبان مجبور به فرار از این کشور شد.
⭕️ تمجید چهره اصلاحطلب از عملکرد ۱۰۰ روزه اژهای
*محمود علیزاده طباطبایی، وکیل پایه یک دادگستری، فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفتوگو با آفتاب یزد با ابراز خرسندی از عملکرد ۱۰۰ روزه رئیس قوه قضائیه عنوان کرد:
🔻در این ۱۰۰ روزی که آقای محسنی اژهای بهعنوان رئیس قوه قضائیه منصوب شده است، صحبتها، برخوردها و اقدامات وی بسیار منطقی و معقول بوده است.
🔻اینکه قضات نباید تابع نظر ضابطین باشند و ضابطین باید تحت امر قضات باشند، موضوعی است که همه رؤسای قوه قضائیه نسبت به آن تأکید داشتند، اما با توجه به اینکه آقای محسنی اژهای وزیر اطلاعات بوده است و ساز و کار پروندههای امنیتی را میداند، هیچ یک مانند ایشان نسبت به این موضوع اشراف نداشتهاند.
🔻اگر رئیس قوه قضائیه بتواند این موضوع را حل کند، خدمتی بزرگ به دستگاه قضائی و نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.
⭕️ پیام تشکر رهبر انقلاب در پی موفقیت ورزشکاران ایران در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان
🔻در پی موفقیت ورزشکاران کشورمان در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از این پهلوانان و مربی آنان تشکر کردند.
🔻متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
آفرین بر پهلوانان کشتی فرنگی کشور و مربی آنان که همه بویژه جوانان را شاد کردند.
انشاءالله موفق باشید.
⁉️ انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟!
۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است.
۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسیهای پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود.
۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت.
۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریانهای اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریانهای مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند.
۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریانهای اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید
۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود.
۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومتی محسوب میگردد.