784.pdf
411.3K
🇮🇷
📝 #یادداشت| حالا بفرمائید چه کاسهای زیر این نیم کاسه است؟!
🍃🌹🍃
✍ حسین شریعتمداری
#روشنگری | #ثامن | #دهه_فجر
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۶۳)
🌀 خبر: «محمدرضا عارف» که به توصیه محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ به نفع حسن روحانی کنار کشید، به مناسبت دهه فجر یادداشتی منتشر کرده و از مسئولان نظام خواسته تا بهواسطه برخی نارساییها و کمکاریها از مردم نجیب ایران متواضعانه عذرخواهی کنند!
🔸 گزارههای تحلیلی: شاید کمتر کسی پیدا بشود که بگوید در کشور نارسایی و کمکاری وجود ندارد؛ اما بیان عارف از این حقایق، در کنار بیان کلی از کلیدواژه «مصلحان» چیست؟ چه کسانی باید از مردم عذرخواهی کنند و چه کسانی باید در فکر اصلاح باشند. اولاً سیودو سال از عمر ۴۳ ساله انقلاب اسلامی توسط جریانی در کشور مدیریت شده که عارف نیز در آن دسته تعریف میَشود؛ بنابراین این جریان نه میتواند مدعی اصلاح مجدد کاستیها باشد و نه درخواست حقطلبی کند؛ بیشک تنها راهکار برای این جریان، پوزش از ملت بزرگ ایران بابت تمامی کاستیها و کمکاریها، سوء مدیریتها و نگاههای ضد منافع ملی طی این دوران است.
🔹 از لکههای تاريك سالهای گذشته اين انقلاب، ادعاها و رفتارهای ناصواب دولتي است كه:
۱) مذاكرات برجام را به حل مشکل محیطزیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم پيوند زد.
۲) اقتصاد کشور را با گره زدن به سياست خارجي، با ادعاي نادرستِ برداشتن تمام تحریمهای بانکی، بیمهای و مالی، حملونقل، پتروشیمی، فلزات سنگین و تحریمهای اقتصادی، شرطي كرد و امیدآفرینی كاذب در جامعه با طرح رؤیت آفتاب تابان و شستن صورت رقم زد.
۳) منتقدان و دلسوزان خود را با عباراتی همچون: «بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» نوازش كرد.
۴) شفافیت زدایی و فاصله گرفتن از مردم طی این سالها موجب ظهور گاندوهاي امنیتی، اقتصادی و سیاسی در صحنه ملی و ضربه بر حیثیت نظام در سطح بینالمللی شد.
✍ حسين عباسيان
#روشنگری | #ثامن | #ایران_قوی