آمارهای قابل توجه در ایالات متحده آمریکا
میزان زاد و ولد در ایالات متحده همچنانرو به کاهش است. تقریباً نیمی از زنان زیر ۴۵سال بدون فرزند هستند.
حدود ۵۲درصد از زنان بین ۱۵ تا ۴۴ سال بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ زایمان داشتند که نسبت به دوره چهار ساله ماقبل حدود ۵۵درصد کم شده است.
از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تنها حدود ۴۰درصد از مردان صاحب فرزند شدند که در مقایسه با ۴سال ماقبل حدود ۴۴درصد کمتر بوده است.
به طور متوسط، زنان ایالات متحده در سال ۲۰۱۹ تنها ۱.۳فرزند داشتند. برای مردان، این آمار فقط ۰.۹ بچه بود.
تعداد زنانی که اولین فرزند خود را در سن ۳۵ سالگی یا بالاتر به دنیا میآورند در سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است - این آمار نسبت سال ۱۹۷۲، نه برابر شده است.
به دنیا آوردن فرزند اول در سنین بالاتر به علت مسایل اقتصادی بوده است.
این مطالعه همچنین نشان داد که تولدهای خارج از ازدواج نیز افزایش یافته است.
تا سال ۲۰۱۹ تقریباً نیمی از اولین زایمانها، قبل از ازدواج اتفاق افتاد.
#آمریکا_بدون_روتوش
✾•🌿🌸🌿•✾
💢چشمانتظار اجرای قانون
🔹در فصل سرد، اگر در تهران و برخی کلانشهرهای کشور به مدت ۵ تا ۶ ساعت باد نوزد یا باران نبارد، هوا آلوده میشود؛ اتفاقی که طی هفتههای گذشته به کرات رخ داده است.
🔸طبق اعلام «شاهسونی» رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، طی سال گذشته بهطور میانگین 3 هزار و ۷۵۱ مرگ منتسب به مواجهه با ذرات معلق در کشور گزارش شده است.
🔹همچنین، برای توجه به عمق فاجعه وضعیت هوا در پایتخت نیز کافی است به آمار ارائهشده از سوی شهرداری تهران نگاهی بیندازیم؛ آنجا که اعلام شد از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، مردم تهران تنها در ۳۶ روز هوای پاک تنفس کردهاند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/343223/
• فرزندآوری
یک مجاهدت زنانه است.😍✨
-مقام معظم رهبری حفظه الله(:
#جهاد_فرزندآوری #فرزندآوری #لبیک_یا_خامنه_ای #روز_مادر
✍🏽یادداشت | تبیین جایگاه حضرت زهرا(س)، نیاز زن امروز
🔸انقلاب اسلامی ایران در میان همه اتفاقات و تفکرات جهان، الگوی خاص خود را برای مواجهه با زنان دارد؛ الگویی که برگرفته از شخصیت حضرت زهرا (س) است و تلاش میشود تا زنان جامعه با نشان گرفتن آن الگو، به سوی رشد و تعالی قدم بردارند.
🔸آنچه امروز مهمتر از هر چیزی به نظر میرسد، ضرورت تبیین و تشریح زندگی و سیره حضرت زهرا(س) مطابق نیازهای زمانه است. در دوره حضرت اگر چه تاکید حداکثری بر حضور زنان در خانه و تربیت نسل بود اما آیا این تاکید در دوره فعلی که زنان و مردان مجبورند علیرغم خواست قلبی خود برای تامین معاش چند شغله در جامعه حضور داشته باشند تا بتوانند حداقلها را برای خانواده تامین کنند، قابل پرداختن است؟
🔸عرق و علاقه وافر زنان ایرانی حتی از اقلیتهای دینی به شخصیت حضرت زهرا (س) موضوعی است که نمیتوان از کنار آن ساده گذشت اما آیا این الگوی کامل برای امروز زن ایرانی تشریح و تبیین شده است؟ آیا روشهای امروزی برای پیاده کردن مبانی تربیتی مکتب حضرت زهرا (س) برای زن ایرانی ارائه شده است؟ سوالهای از این دست بسیار است و نشان میدهد اگر چه زندگی حضرت زهرا (س) به فراخور توان و استطاعت هر کسی چه زن و چه مرد در دسترس است و هر کسی به اندازه توانش بهرهای میتواند از این مکتب بگیرد اما حقیقت جامعه حاکی از آن است که هنوز کسی نمیداند چگونه میتواند بهرهمند شود، لذا این شخصیت والا همچنان در نگاه عامه، شخصیتی دستنیافتنی مینماید که در بطن زندگیها چندان حضور ندارد./حامد افروغ
1.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥فداکاری جوان فهرجی برای تعمیر لوله با پریدن در آب سرد
❄️🌹❄️
✅ جوان فهرجی برای رفع ترکیدگی لوله آب اهالی، در سرمای زمستان تا گردن به زیر آب رفت تا مشکل حدود ۷۰ خانواده را رفع کند.
🇮🇷
🎥 شرایط در «تلآویو» متشنج است!
❄️🌹❄️
🔻رسانههای صهیونیستی از شرایط متشنج امنیتی در تلآویو خبر میدهند.
🔸به نوشته این رسانهها، نیروهای امنیتی برای مقابله با تظاهرات علیه نتانیاهو که طبق فراخوان داده شده قرار است در میدان هبیم در تل آویو برگزار شود، وارد میدان شدهاند.
🔹تصاویر نشان از درگیری پلیس و اعتراض کنندهها دارد.
🔺شنیدهها حکایت از جمعیت ۸۰هزار نفری معترضین دارد.
🇮🇷
📝 ایران قدرت ۲۲ جهان در تجارت دریایی
❄️🌹❄️
🔻کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل:
🔹ظرفیت ناوگان کشتیرانی ایران در سال ۲۰۲۲ با ۱۹۰ هزار تن افزایش به ۱۹ میلیون و ۴۴۱ هزار تن رسید و ایران جایگاه ۲۲ قدرت تجارت دریایی جهان را در این سال حفظ کرد.
🔸ظرفیت ناوگان کشتیرانی ایران از سه عضو گروه هفت کشور صنعتی یعنی فرانسه، ایتالیا و کانادا بیشتر است.
🔺کشورهایی مثل هلند، عربستان و برزیل نیز ناوگان کشتیرانی کوچکتری نسبت به ایران دارند.