eitaa logo
💖نشر خوبیها
529 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
1.1هزار ویدیو
298 فایل
ارتباط با مدیر کانال و پاسخگویی به سوالات شرعی شما 👇 https://eitaa.com/sarbazegomnam313z لینک کانالهای ما در ایتا 👇👇 http://eitaa.com/hadyehasemani 👇 http://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi💖 👇 http://eitaa.com/khaneyeashq♥️
مشاهده در ایتا
دانلود
تربیت پذیر بودن کودک در درجه اول بستگی به میزان محبتی دارد که از والدین دریافت میکند اگرکودک نداند دوستش دارید، در مقابل تنبیه هم طغیان میکند. وظیفه ما اینست کاری کنیم که فرزندمان بداند دوستش داریم. 
زمانى كه كودك شروع به گفتن "من،من" ميكند يعنى خودم ميخواهم انجام دهم به اين معنيست كه كودك در حركت بسوى استقلال است . مسلما در ابتدا همه كارها را اشتباه انجام ميدهند و برخورد والدين تاثير تعيين كننده ايى در اعتماد بنفس كودك دارد. اگر به او بگوييم نكن، بده، بشين، دست نزن تو نميتونى، به جاى آنكه به او بياموزيم و مراقبش باشيم كودك به اين نتيجه ميرسد كه من ناتوان و ابله هستم و نميتوانم.
👨‍👦 👨‍👦 👨‍👦 👨‍👦 👨‍👦 پدر خوب! به حرف های جزئی و کم اهمیت کودکت با دقت و حوصله گوش کن... تا در حرف های بااهمیت و مهم اش را برای تو بگوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 آغاز زعامت علمدار عصر ظهور بر امام زمان (عج) و منتظرانش مبارک باد.💖❤❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 محور اصلی بیانات رهبر انقلاب در مراسم ارتحال امام خمینی در ده سال گذشته
🔰پرسش و پاسخ 💠 فرزندم قبلاً با خدا بود، وظایف دینی را انجام می داد ولی بعد از سن تکلیف تغییر کرده حتی نماز هم نمی خواند؟ ✍️ پاسخی کوتاه به این پرسش 📝 کودک وقتی به دوره ی نوجوانی برسد هوش انتزاعی پیدا می کند یعنی باورها واعتقاداتی که برای آنها دلیلی پیدا نمی کند فرو می ریزد از جمله این باورها، باور به وجوب نماز است که تا الان بصورت تقلیدی نماز می خوانده ولی بعد از بلوغ ممکن است دیگر نماز نخواند و نسبت به آن سهل انگاری کند لذا والدین باید باورهای اعتقادیِ او را تثبیت کنند. ⁉️ چگونه؟ 1️⃣ ابتدا باید این اعتقادات را در قالب گفتوگو به آنها منتقل کنید و این وظیفه ی مهمی است و نیاز است که والدین خود اعتقادات را بصورت صحیح بدانند تا بتوانند آن را منتقل کنند لذانحوه ی گفت وگوی شما باید عمیق باشد. 🔸 مثلا بعضی به فرزندشان می گویند نماز بخوان تا در امتحانات قبول شوی! این حرف کامل نیست عمیق نیست چون ممکن است او درس نخواند بعد در جلسه امتحان حاضر شود واز خدا کمک بخواهد ودر نهایت موفق نمی شود پس انتظاری که ایجاد شده اشتباه است. 🔻 والدین باید فلسفه ی نماز را جوری بیان کنند تا قبول کند که نماز جزئی از زندگی است نماز در واقع ارتباط با خالق است و انسان نیاز دارد با خالقِ خود ارتباط داشته باشد. اینطور به او یاد دهیم که نماز، شکرگزاری از خداست. چگونه وقتی پدر چیزی برای فرزند تهیه می کند ولی انتظار تشکر ندارد اما فرزند احساس می کند لازم است از پدر تشکر کند. و به فرزندتان بگویید وقتی پدر مسافرت است یا مریض است یا دیر به منزل بر میگردد چگونه دوست داریم خبری از او بگیریم و ابراز احساسات بکنیم چون احساس تعلق به او می کنیم. خُب خدا که منشأ کل هستی است منشأ کل خوبی ها و زیبایی هاست بطریق اولی جذب چنین ارتباطی می شویم وعلاقمند به آن می شویم و... و همین طور دیگر اعتقادات را بامنطق به او آموزش دهید. 2️⃣ آنها را وادار به تفکر کنید. 3️⃣ آنها را با علماء دین مرتبط کنید تا در این بین بواسطه گفتوگوهایی که صورت می گیرد اعتقادات فرزندتان تثبیت شود. 4️⃣ ارتباط آنها را کاملاً با شبهه قطع کنید (البته در این کار سعی کنید با توجه به ویژگی های دوره نوجوانی جوری عمل کنید که منجر به کشمکش نشود)
📣عزیزان این کاربرگ مسابقه نیست .لطفا به آیدی مدیر پاسخ نفرستید .فقط جهت تامین محتوا برای تقدیم شده سپاس.🙏 ✅موفقیت بچه های سرزمینم آرزوی من است.🎋❤️ 🌼✨🌱🌼✨🌱🌼✨🌱
مقام معظم رهبری: فضای‌مجازی‌را‌برای‌دشمن‌ناامن‌کنید.📱💣📿 فضای مجازی حقیقتا قتلگاه نوجوانان و جوانان شده است.