13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
💐 شوخی آیت الله حائری شیرازی (ره) با مهمانشان
@haerishirazi
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
▫️اعتکاف، دور برگردانِ مسیر زندگی است ...
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸بیشترین تأکید من برای شما🔸
بیشترین تأکید من برای شما اینست که #عشق را در خودتان نهادینه کنید. #روح_دین، عشق است. بقیهاش جسم است.
البته بعضی هم هستند که گفتهاند: «ما ز قرآن مغز را برداشتیم * پوست را بهر خران بگذاشتیم». یکبار به کسی که این را میگفت گفتم: من دو تا گردو را میگذارم وسط. یک گردو را کارد میزنم و دو قسمتش میکنم و گردوی دیگر را دست نمیزنم. آنها را میگذارم نزدیک مورچهها. بعد میبینیم آن دو تکه گردوی نصفه که بیحفاظ بودند، تمام مغزشان رفته. اما آن گردوی کامل، هیچ بلایی سرش نیامده. هنر نماز یعنی همین که این عشق را در انسان حفظ میکند. هنر روزه هم همین است. حبّ را که داشتی همه چیز گیرت میآید. منتهی این حبّ را باید با یک پوست سالمی حفظ کنی. این پوست اگر آسیب دید مغز ضایع میشود.
@haerishirazi
بیشتر تأکید من برای شما.jpg
1.21M
بیشترین تأکید من برای شما
فایل وضعیت
@haerishirazi
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸دعاهای مهم در اعتکاف🔸
به کسانی که فردا موفق به اعتکاف هستند، عرض میکنم که به این #رهبر_فعلی و #رهبر_راحل دعا کنید. این موجب قبولی سایر دعاهایتان میشود. دعا به #پدر_و_مادرتان را هم جدی بگیرید.
در قیامت، فرد را میآورند و به او میگویند: «أشَکَرتَ فلاناً؟»: فلانی برای تو زحمت کشیده بود. آیا از او سپاسگزاری کردی؟
میگوید: «بل شکرتُک یا ربّ». درست است که ایشان به من خدمت کرده بود، اما خب من میگفتم: «همه از جانب خداست؛ خدایا از تو تشکر کردم».
خدا به او می گوید: «لَم تَشكُرْني إذ لَم تَشكُرْهُ»: وقتی از او سپاسگزاری نکردی، چطور از من تشکر میکنی؟ نه! سپاسگزاری از او، تشکر از من است. خدا عذرش را قبول نمیکند.
@haerishirazi
دعاهای مهم در اعتکاف
فایل وضعیت
@haerishirazi
25.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
🔸معنای «آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ» در دعای ماه رجب چیست؟
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸به ما ربطی ندارد!🔸
کسانی که در خارج از خانه، غریزهشان را هیچ تغذیهای نمیکنند، وقتی وارد خانه میشوند، از نظر غریزه گرسنه و بااشتها وارد میشوند؛ چه زن و چه مرد. اما آنهایی که در خارج از خانه، با گوششان یا با چشمشان یا در مکالمات و مراودات و صحبتهای تلفنیشان، غریزه خودشان را تغذیه میکنند اینها #چنچنه * کردهاند و گرفتار سوء هاضمه میشوند؛ بیاشتها وارد خانه میشوند.
اینکه فرمودهاند: «كُلَّما ازدادَ العَبدُ إيمانا ازدادَ حُبّا للنِّساءِ» علتش اینست که مؤمن، تمام راههای حرام و مکروه را برای خودش بسته؛ لذا محبتش نسبت به خانمش زیاد است.
گاهی به برخی اعتراض میکنند که تو چطور به چهرهٔ زنها نگاه نمیکنی؟! خب، حالا مگر گناه کرده که نگاه نمیکند؟! میگوید خانمم منتظر من است، اگر خواستم به کسی نگاه کنم، به خانمم نگاه میکنم؛ به خانم مردم چهکار دارم؟ اگر خوب است برای خودش خوب است، اگر نیست به من چه؟! ما چهکار داریم ببینیم فلانی جذاب است یا نه؟ صدایش گیراست یا نه؟ به ما چه ربطی دارد؟
————————-
* چنچنه کردن = غذا خوردنهای کم اما چندباره در بین دو وعدۀ غذایی
@haerishirazi
به ما ربطی ندارد! (3).jpg
1.02M
به ما ربطی ندارد!
فایل وضعیت
@haerishirazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
▫️تفاوت «عرفان» با «تصوّف» چیست؟
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حل مشکلات کودک را به خودش بسپارید🔸
آقای دکتر ایزدی که وزیر کشاورزی آقای بازرگان بود، میگفت: من در لندن بودم و از خیابان عبور میکردم. دیدم بچهای سوار سهچرخه بود و مادرش هم همراهش بود. ناگهان بچه در جوی آب یا در باغچۀ خیابان افتاد و سهچرخه هم رویش افتاد. حالا اگر ما در کشورمان و با فرهنگ خودمان بودیم، چه کار میکردیم؟ میگفتیم: عزیزم! وامصیبت! چطور شد؟ داد و بیداد میکردیم تا همه به کمکش بیایند. ایشان میگفت: من بر اساس فرهنگ اینجا رفتم که کمک کنم؛ اما با نگاه تند مادر مواجه شدم. مثل چوب خشک شدم؛ ولی نمیتوانستم این صحنۀ جالب را نگاه نکنم. کمی گذشت و مادر هیچ نگاهی نکرد و حرفی نزد و چیزی نگفت و اجازه داد که بچه بر خودش مسلط شود. وقتی که هیچ چیزی نگفت، یعنی اتفاقی نیفتاده و این میشود فرهنگ. فرهنگ از اینجا به دست میآید. تربیت از اینجا به دست میآید. ملتها از اینجا خراب میشوند و از اینجا درست میشوند. تپیدن و لرزیدن برای بچه، یعنی عالَم را عوضی به او نشان دادن؛ یعنی مشکل را بزرگ کردن و انسان را کوچک کردن.
📖 راه رشد، جلد چهار، صفحه ۱۶۷
@haerishirazi