🏴 با توجه به نزدیک شدن به ایام سالگرد رحلت جانسوز فقیه مجاهد و سالک الی الله، حضرت #آیت_الله_حائری_شیرازی_(ره)، به مخاطبین محترم کانال پیشنهاد می شود در هفته ی آینده، جهت تعظیم مقام علمای ربانی و زنده نگه داشتن یاد ایشان، یکی از تصاویر معظم له را به عنوان #عکس_پروفایل قرار دهند.
برخی تصاویر معظم له در بالا بارگذاری شده که می توانید از آنها استفاده بفرمایید.
با تشکر/ دفتر آیت الله حائری شیرازی
@haerishirazi
🏴 ان شاء الله در هفته ی آینده، جهت یادکرد رحلت آن عالم و حکیم ربانی، برخی کلیپ ها و تصاویر و پیام های تسلیت و ... مرتبط با ایام رحلت معظم له، در کانال بارگذاری خواهد شد.
🏴 از علاقه مندان دعوت می شود در ختم دسته جمعی قرآن به نیت هدیه به روح مطهر حضرت آیت الله حائری شیرازی (ره) شرکت نمایند.
لطفا آمادگی خود را با ارسال هشتگ #قرآن به اطلاع ادمین کانال برسانید.
جزء مورد نظر توسط ادمین به شما اعلام میگردد.
ادمین کانال @haeri1395
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اگر همدیگر را دوست ندارید به جایی نمی رسید🔸
اگر کسی، مومنی را به عنوان #مومن در آغوش بگیرد یا با او دیدار کند، مثل این است که خدا را در عرش زیارت کرده است. چه حرف عجیبی است درباره ی انسان!! این معنای #انسان_شناسی است: «من زار أخاه المومن کمن زار الله فی عرشه»؛ این تعریف انسان است. یعنی انسان موجودی است که می تواند دیدن او به معنای دیدن خدا باشد.
اما شما می گویید مگر می شود؟ همین «#مگر_می_شود»، کار دستت می دهد! او گفته که می شود، تو می گویی «مگر می شود»؟ از این جهت [در گذشته] مومنین مسافرت می کردند برای زیارت برادر دینی شان، از شهری به شهر دیگر می رفتند که او را ببینند.
اگر همدیگر را دوست ندارید به جایی نمی رسید. وقتی که دوست نداری از او جدایی، وقتی از او جدایی #شیطان تو را تنها گیر می آورد. وقتی تنها گیرت بیاورد می خوردتت، قورتت می دهد، تو تنها بشو، «الشاذ من الغنم للذئب»، اگر یک گوسفندی از گله ی گوسفند جدا شود، گرگ دنبال همان می گردد. شیطان گرگ است دنبال زمانی می گردد که تو از رفقایت جدا شده ای، توصیه می کنم که همدیگر را دوست بدارید و این را به عنوان یک #اصل برای خودتان قرار دهید. جدی بگیرید.
@haerishirazi
🔸دعاهای نقل شده در قرآن، خواستههای «فطرت» هستند🔸
دعاهایی که انبیاء می کنند وقتی در قرآن نقل می شود، به معنای یک قضیهای در گذشته نیست. اینها برای همۀ انسانها در همه زمانها و مکانهاست.
همۀ فطرتها این را می خواهد. یعنی «انسان» این دعاها را می کند نه «ابراهیم». چون وقتی شما ابراهیم و اسماعیل را سخنگوی فطرت شناختید، آنچه را که از زبان آنها نقل می شود، زبان حال فطرت میدانید.
وقتی می گوید: «ربنا و اجعلنا مسلمین لک» یعنی هر فطرت انسانی دلش می خواهد که مسلم به آن معنا شود و این در نهاد هر انسانی هست. پس حتی دعاهایی که در قرآن نقل شده، صرفاً دعای واقع شده در یک مورد خاص نیست. وقتی اینها از فطرتشان این دعا بر می خیزد معنایش این است که «فطرت» خواسته اش این است. آرزوی فطرت این است.
@haerishirazi