🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸در قیامت سؤال میکنند از ما ...🔸
هر کسی بتواند رأی بدهد و ندهد، به خودش ضرر زده است. این حقی است که نظام جمهوری اسلامی فراهم کرده است و باید این حق را استیفا کرد. عاقل آن است که نگذارد این حق از او فوت شود.
کسی که در انتخابات شرکت نکند، معنایش این است که بار امانتی بر دوشش بود، اما این بار را ضایع کرد. این امانت را به منزل نرساند. وقتی نرساند، باید فردا جواب بدهد که این همه خون شهداء برای این بود که شما اختیاردار خودتان باشید، خودتان تصمیم بگیرید. [چرا قدر این نعمت را ندانستید؟]. در قیامت سؤال میکنند از ما که رأی دادی یا ندادی؟
@haerishirazi
نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸کارهایتان را به یک نحوی مرتبط با امام رضا (ع) کنید🔸
شما اگر کارتان گیر بکند، امام رضا (ع) گرهتان را باز میکند. در توسلاتی هم که میخواهید پیدا بکنید، به امام رضا (ع) زیاد توسل کنید. هم در جبهه و هم بیرون جبهه. چون شما در حاشیۀ ایشان زندگی میکنید و بقیۀ ائمه (ع) هم، امور شما را حواله میکنند به ایشان. همانطوری که امام [خمینی] وقتی در یک استان، نمایندهای دارد، با هیچکس دیگری مستقلاً کاری انجام نمیدهد. اگر امام بخواهد در مورد مسائل استان، تصمیمی بگیرد میگوید به نمایندۀ من مراجعه کنید. من موارد عدیدهای دیدم که نامههایی که در خصوص استان، تصمیماتی گرفته شده را امام میفرمایند به فلانی مراجعه کنید. هر ماه، چند نامه در این موضوع میرسد که زیر موضوع مثلاً نوشته: «بروید سراغ فلانی!». امام اینجوری رعایت میکند. این یک روش الهی است.
اگر پرچمی دارید، عَلَمی دارید، ببرید آنجا دور ضریح ایشان طواف بدهید و بمالیدش به ضریح حضرت. هر وقت میخواهید پولی خرج کنید یا بودجهای از سپاه بگیرید، بگویید یک مقداری پول مربوط به حضرت -ولو کم هم باشد- به شما بدهند و از آن پول به عنوان تبرّک و تیمّن، بریزید داخل پولهای خودتان. معتقد باشید به این مسائل! این مسائل، امضا شده است!
روایتی در کافی هست که کسی بود مدتی نتوانسته بود خدمت امام رضا (ع) برسد، تا اینکه مریض شد. کسی آمد نزد امام رضا (ع) که فلانی مدتی خدمتتان نیامده و الان مریض است. اگر ممکن است شما یک عیادتی از ایشان بکنید. حضرت قبول کردند و رفتند به خانۀ او برای عیادت. او هم خیلی خوشحال شد. بعد که حضرت از آن اتاق بلند شدند و رفتند، همسر او آمد دست کشید به محل نشستن حضرت و آنجا را بوسید. این کسی که واسطۀ عیادت بود، متوجه این کار شد و بعد که آمد خدمت امام رضا (ع) عرض کرد که آن روز که رفتیم خانۀ فلانی، بعد از اینکه شما از اتاق خارج شدید، زنش آمد همانجایی که شما نشسته بودید را بوسید. حضرت گفتند: فلانی اهل بهشت است؛ شوهرش هم اهل بهشت است.
اگر از پارچۀ مربوط به حرم امام رضا (ع) یا چیزی که روی ضریح حضرت هست، به شما هدیه کردند، اینها را بر پرچمهایتان، توی ماشینهایتان، توی ماشین فرماندهیتان نصب بکنید. از چیزهایی که مثلا منسوب به آن حضرت است، توی اتاق فرماندهیتان داشته باشید، نقشههای جنگیتان را به آنجا مرتبط بکنید. اینها مؤثر است.
(بیانات در دیدار با پاسداران و رزمندگان استان خراسان / دهۀ 60)
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸«رمی جمره» در انتخابات!🔸
در قضیۀ ذبح حضرت اسماعیل، حضرت ابراهیم به شیطانِ «زنده» سنگ زد. مسئلۀ برائت از مشرکین در حج هم که امام بر آن تأکید کرد، به منزلۀ «رمی جمرۀ #زنده » است! الآن تجلی شیطان در جهان، آمریکا و شوروی است. تجلی شیطان، در اسرائیل است؛ لذا حاجی در مراسم برائت از مشرکین میگوید: «مرگ بر آمریکا» ، «مرگ بر شوروی». دیدید اینقدر گفتید «مرگ بر شوروری» تا شوروی مُرد؟ همانطور که اینقدر گفتید: «مرگ بر شاه» تا شاه از بین رفت.
هر کسی رمی جمره میکند، باید نفس خودش را هم رمی کند. اگر آثاری از شیطان در او باشد، باید به آن سنگ بزند. رمی جمره در نفس، یعنی سنگ زدن به #تعصب! تعصب چیست؟ تعصب یعنی اینکه انسان مثلاً بگوید: «من موقع رأیگیری، به فلان فرد از #محله_یا_طایفۀ_خودمان رأی میدهم؛ اما به فرد بهتری از محلۀ آن طرفی رأی نمیدهم!». این همان روحیهای است که باید به آن سنگ بزنی. این تعصب است. تعصب، خودخواهی، خودپسندی، قبیلهگرایی، قومگرایی، اینها فضای ذهن را مهآلود میکند، تاریک میکند.
@haerishirazi
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️کلیپ♨️
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸در یک #ثواب_بزرگ، شریک شوید!🔸
🎥 کسانی که در انتخابات شرکت کردند و با تحقیق رأی دادند، در ثواب تمام خدماتی که منتخب آنها انجام میدهد، شریک هستند، اما در گناه کارهای بد او شریک نیستند.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸شیاطین دنیا، از عدم مشارکت ما سوء استفاده می کنند؛ صفمان را جدا کنیم 🔸
شیاطین دنیا، مدام می گویند که مردم به خاطر تورم، به خاطر نارضایتی، به خاطر عملکرد بد مسئولین و ... نسبت به شرکت در انتخابات بی علاقه هستند. هر کسی می خواهد که در قیامت در صف اهل بیت، محشور شود و ثبت نامش کنند، باید در روزهای خاصی که شیاطین دنیا می خواهند عدم شرکت در انتخابات را سندی بر علیه نظام کنند، در انتخابات شرکت کند.
هر کسی هم که بنا ندارد که در صفوف اهل ایمان محشور بشود، خب او هم آزاد است و حتی می تواند به بچه اش هم تلفن بکند که آقا چرا شرکت می کنی؟! مگر برایمان چه کار کردند؟ چه فایده ای دارد؟ اینها که قبلاً بودند مثلاً چه شق القمری کردند؟!
فردا هم ملائکه به او می گویند حالا که تشریف آوردی، فهمیدی مسألۀ اسلام و کفر بود؟
او هم می گوید «يَا وَيْلَتَىٰ لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا» ای کاش با فلانی دوست نشده بودم، «لَّقَدْ أَضَلَّنِي عَنِ الذِّكْرِ بَعْدَ إِذْ جَاءَنِي وَكَانَ الشَّيْطَانُ لِلْإِنسَانِ خَذُولًا»: من را غافل کرد، به من یک تلفن زد و منصرفم کرد، ای کاش با او دوست نشده بودم.
@haerishirazi
IMG_20240628_103548_579.jpg
776.4K
فایل وضعیت
@haerishirazi
مهمترین درس عاشورا.mp3
16.01M
🎙بشنوید
📺 گفتگوی تلویزیونی:
🏴 موضوع: مهمترین درس عاشورا (بسیار مفید و پرنکته)
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸لطف فراگیر امام حسین (ع)🔸
اگر اسلام به صورت یک #قلعه باشد، حسین بن علی (ع) یک #درختی است که از این قلعه سر بیرون کرده است. کسانی که قلعه را قبول ندارند، زیر سایۀ این درخت می نشینند! سایۀ این درخت، از قلعه بیرون زده است. دیوارهای قلعه، زیر آن است. بیرونی ها هم می توانند زیر سایۀ آن بنشینند. چه قدر کسانی هستند که از غیر اسلام می آیند و به این آقا پناه می برند و به او اعتقاد دارند!
یک وقتی از کوچه های محلۀ کلیمیها [در شیراز] عبور می کردم. خانم کلیمی ای آمد. گفت: بچۀ هجده ساله ای دارم. حال او بد است. بر روی یک پولی، حمدی بخوان که من با آن پول چیزی بخرم، نباتی بگیرم، بدهم به این برای شفا! گفتم: خانم شما کلیمی هستی. حمد مربوط به قرآن است. گفت: ما به حمد عقیده داریم! ما به امام حسین(ع) عقیده داریم! ما به حضرت عباس(ع) عقیده داریم! من هرچه گشتم، پول در جیب هایم نبود. خود او گشت و یک چیزی پیدا کرد. من بر آن حمد خواندم که او با آن برای بچه اش نبات بگیرد. این اعتقاد آنهاست. ما بعضی علما داشتیم که می رفتند در مسجد (عبادتگاه) کلیمی ها روضه می خواندند! کلیمی ها زار زار گریه می کردند! کلیمی های آنوقت و کلیمی های حالا، چه تفاوتی دارند؟ نمی دانم! در اینها هم انسان های برجسته ای هستند؛ یعنی قوم پیچیده ای هستند. اگر خوب بشوند، در خوبی کم نظیر هستند. اگر هم بد بشوند، خیلی اعجوبه هائی هستند!
@haerishirazi